Találatok a következő kifejezésre: 3 napja fehér tejszerű (4 db)

Jan. 24-25-e volt a peteérésem időpontja. Együtt is voltunk, és már 3 napja (28-tól) fehér tejszerű folyásom van. Ez nem korai még, ha esetleg sikerült?

Olvastam, hogy ez a fajta folyás terhességnél fordul el?, de nekem még korai lenne, vagy esetleg a megkezd?dött beágyazódást mutatná.... nem tudom. Várom a véleményeteket, és köszi el?re is.

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

1 hete késik a menstruációm. Negatívat teszteltem 3 napja második vizeletből gabriel teszttel. Fehér tejszerű folyásom van, alhasi szurkálás, fáradtság. Más tünetem nincs. Csináljak holnap első vizeletből tesztet?

Egyébként Pharmatex kúppal védekezünk. Minden rendben nálunk. Van 2 gyerekünk is.

Legjobb válasz: Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.

Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.
Jobb ha orvoshoz mész, mert biztosat csak õ tud mondani.

3 napja késik, fehér tejszerű folyásom is van, terhes lennék?

Sziasztok! általában pontosan jön meg a mensim,de most 3 napja késik. A mensi el?tt mindig ég az alhasam de még mindig semmi.Babás lennék? mikor teszteljek? A h?met nem mérem , de érzem ,h pár napja megint magas mint peteéréskor.

Legjobb válasz: Hát bizony nagyon elképzelhetõ, mensi elõtt közvetlenül le kellene esnie a hõdnek és vizes folyás jellemzõ olyankor. Más tüneted nincs?

Hát bizony nagyon elképzelhetõ, mensi elõtt közvetlenül le kellene esnie a hõdnek és vizes folyás jellemzõ olyankor. Más tüneted nincs?
A kérdező hozzászólása: Észre vettem, mintha kívánosabb lennék mint azelõtt , hamar megkívánok ételeket.
nekem is ilyen folyásom volt, mikor késett...sak én azt hittem h valamilyen fertõzést kaptam el...de nem! babás lettem! 19 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!