Találatok a következő kifejezésre: 3 napja fehér (95 db)

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!
Lehet.Szép szülést !
A nyákdugó barnás kocsonyás anyag
Valószinü!Nekem is így távozott a nyákdugó és rá egy hétre szültem.Könnyû és szép szülést!

A fájó mellbimbó (3 napig) és a sűrű fehér folyás (6 napig) lehet jele a terhességnek? Kimaradta a mensim, igaz eddíg is rendszertelen volt.2 éve próbálkozunk a babavállalással. A hőm is a fehér folyás után maradt fennt (ez a 6. nap).

Legjobb válasz: Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.

Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.
Doki látott már? én is két évetvártam kezelés mellett, mert gondom volt és erre pont a rendszertelen mensibõl lehet következtetni! Jó lenne ha elmennél egy dokihoz és szólnál, hogy régóta próbálkoztok, mert akkor úgy vizsgál, ugyanis egy sima cytologián nem derül ki ha más gond van. Ettõl függetlenül még sikerülhetett most is A mellek a terhesség esetén nem a bimbófáj, hanem az egész elnehezül és feszül. Ha a folyásod volt a pé jeleés azóta fent a hõd, akkor tesztelj!

Hallottatok a '4 napos diétáról'? Első nap fehérje, 2. nap zöldségek, 3. nap szénhidrát, 4. nap gyümölcsök.

Ezt sorozatosan kell csinálni és azt olvastam nagyon jó. Vélemények róla? :)

Legjobb válasz: Ha fehérjét és zöldségeket ennél, nem híznál el :D A 3. és 4. napban megtaláltad az elhízás okait :)

Ha fehérjét és zöldségeket ennél, nem híznál el :D A 3. és 4. napban megtaláltad az elhízás okait :)
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor csak handabanda az egész :) ) Egy csaj írta, hogy ezzel nagyon szépen leadott vagy 7 kilót nem tudom hány hónap alatt és azóta is tartja az étrendet, mert fittnek érzi magát plusz nem hízik vissza. :)
szerintem ezeket nem naponta váltogatva kéne enned. Hanem 1 nap mindegyikbõl egy keveset.Vacsira fehérjét, gyümölcsöt azt talán délelõtt egyél. Szénhidrátot. Ha a csokira meg ezekre gondolsz akkor azokat lõdd ki. Ha normális szénhidrátra akkor azokat is délelõtt egyed de csak keveset! Szerintem :)
Ez nem a négynapos, hanem a kilencven napos diéta szerintem. Én is csináltam, többször is, de szerintem katasztrófa. Inkább minden nap mindenbõl egy picit, mert mi az, hgoy csak négynaponta jut zöldséghez a szervezeted? Hát nagy baromság szerintem.
utolsó: kb én is ezt írtam :) én voltam a 3. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Oké, csak fellelkesültem, hogy ilyen könnyû logikával meg lehet oldani az étkezést:D de akkor nem követem a módszert. Köszi szépen a válaszokat!

Menszi előtt 3 nappal milyen folyásnak kell lenni-e? Szurkál a jobb oldalam és sűrű fehér folyásom van. Nagyon szeretnénk már babát. Első clostis hónapom volt.

Legjobb válasz: Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet,velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!

Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet, velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!
Elsõ clostis hónap nekem sikerült (ikrekkel). Én soha nem nézegettem a "folyásomat", de ekkor még ez is érdekelt. Fehér "túrós", sûrû váladék volt.

Jan. 24-25-e volt a peteérésem időpontja. Együtt is voltunk, és már 3 napja (28-tól) fehér tejszerű folyásom van. Ez nem korai még, ha esetleg sikerült?

Olvastam, hogy ez a fajta folyás terhességnél fordul el?, de nekem még korai lenne, vagy esetleg a megkezd?dött beágyazódást mutatná.... nem tudom. Várom a véleményeteket, és köszi el?re is.

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

7napja volt peteérésem, de nekem peteérés után két nappal 3 napig barnázás illetve nagyon kicsi vérzésem volt utána követö nap pedig fehér folyásom. Párommal 29-30-31én is voltunk együtt. Elképzelhetö hogy vmelyik ezen napon lettem terhes vagy nem?

az elözö mensim 3hét késésel jöttmeg

Legjobb válasz: Nekem is 7 napja volt peteérésem ,de én tegnap meg ma barnázgatok-vérezgetek kicsit.Bármi lehetéges,1 hét múlva kiderül. Amúgy semmi tünetem nincs, csak kicsit görcsölget az ölemnél.

Nekem is 7 napja volt peteérésem , de én tegnap meg ma barnázgatok-vérezgetek kicsit.Bármi lehetéges, 1 hét múlva kiderül. Amúgy semmi tünetem nincs, csak kicsit görcsölget az ölemnél.
bocsi! lehetséges-t akartam írni.
Lehet, de mindenképpen várj legalább hétfõig a teszteléssel.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi a drukkot! annira izgulok, már közel fél éve próbálkozunk, erre a mostanira meg különösen odafigyeltünk. pedig tudom, hogy nem szabadna görcsölni rajta, de ki bírja ki?!
Lehet, várjj egy kicsit, majd teszteljj!
Szorítok Neked! Remélem baba lesz! Én is görcsösen oda vagyok érte, és meg is jött 1 nap késéssel:((( (bocsi nem akarlak elkeseríteni, tüneteim ezek voltak, sõt... még több). Amúgy 1 hónapja próbálkozunk, mégis rosszul értintett! Sok sikert!!!
Szia, nekem is ugyanezek voltak, ma vagyok a 33 napomon, és van 3 negatív tesztem. :( Ja, és a hõm ma leesett 36.8-ra.

Lehet még baba? A mostani ciklusom barnázgatással kezdődött 3 napig, utána 4. napon volt piros vérzésem először. A ciklus 21. napja körül fehér folyásom volt és szúrkált a hasam.

Most az első naphoz képest a 30. napnál vagyok, a piros vérzéshez képest a 27-en.Kicsit teltebb a mellem, nem jött még meg. Nem görcsöl a hasam, de "feszít". Viszont egy negatív tesztem van már ma. Szerintetek van még esély babára? Nem tudom honnan számoljam a ciklust. Általában 28 naposak voltak, legutóbb azonban 31 napos volt :- (

Legjobb válasz: Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.

Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem nem volt nyúlós, csak krémes, a 21. nap környékétõl éreztem kb 3 napig kis hasszúrkát, meg volt ez a foylás, aztán semmi. És még mindig semmi, még csak a menstruációnak sincs jele... Aranyos vagy hogy bíztatsz, szeretnénk babát nagyon, ráadásul én szúrom magam vérhigítóval minden nap (clexane) ezért nem is mindegy hány hónapig kell még szúrni, nem olyan kellemes :-) Hát nem tudom mi lesz, azt gondoltam szombat vagy vasárnap tesztelek egyet.

Ma reggel a hőm 37C, 3 napja késik, a folyásom fehér színű, ez terhességre utal?

Tegnap teszteltem, de negatív lett, korai volt még tesztelnem? Az utolsó menstruációm okt.8án volt, ovulációm okt.21én volt, soha sem szokott késni!

Legjobb válasz: utalhat,de ha okt 21.én volt ovud akkor 14-16 napot számoj hozzá mert a lueáris fázis állandó,tehát elvileg most vagy az utolsó (16.napon) 2 nap mulva tesztelj,és remélem 2 csík lesz! A hõ az jó,de mensikor leesik sajna,ezért keseredtem el mára mert 37,1-37-2-rõl,leesett ma 36.8ra. Sok sikert!

utalhat, de ha okt 21.én volt ovud akkor 14-16 napot számoj hozzá mert a lueáris fázis állandó, tehát elvileg most vagy az utolsó (16.napon) 2 nap mulva tesztelj, és remélem 2 csík lesz! A hõ az jó, de mensikor leesik sajna, ezért keseredtem el mára mert 37, 1-37-2-rõl, leesett ma 36.8ra. Sok sikert!
vagyis számoLj... :) kimaradt egy L betû :) Elõzõ v.a.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!