Találatok a következő kifejezésre: 3 napja el (575 db)

Főz valaki 2-3 napra előre a babájának?

7 hónapos, még csak szopi után adom neki. Bár jókat eszik, de nem nagy adagokat.

Legjobb válasz: szia. 8hós a lányom, én minden 2. nap fõzök neki, így 2 adag megvan. 3. nap már nem adom neki ugyanazt, bár megromlani biztos nem romlik meg.

szia. 8hós a lányom, én minden 2. nap fõzök neki, így 2 adag megvan. 3. nap már nem adom neki ugyanazt, bár megromlani biztos nem romlik meg.
Ha marad, másnapra elteszem és azt kapja, de harmadik nap már frisset fõzök!
A kérdező hozzászólása: okés, köszi!
Nem, hisz olyan egyszerû és gyorsan megvan, hogy vétek lenne nem frissen elkészíteni.
Mindig két napra fõzök. Sõt, ha több adagot csinálok, és marad, akkor elteszem fagyóba kis adagokban. Így többször elõfordul, hogy nem kell fõznöm, csak elõkapnom valamit a mélyhûtõbõl.

Vatera licit törlési kérelem meddig él addig amíg az aukció le nem zárul? Úgy értem, hogy 5 napja kérték s még 5 nap van az aukcióból az utolsó pillanatokig bármikor elfogadhatom a licittörlési kérelmet, Nincs olyan például, hogy csak 3 napig él?

Legjobb válasz: Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.

Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés!

Lehet terhesség jele az, hogy a baba megfoganása (remélem) után 3 nappal el kezdett fájni lent a hasam?

Igazából nem fáj csak nagyon feszül és húzódik, fel is van puffadva. Olyan mintha izomlázam lenne.

Legjobb válasz: Szia! Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni. Nekem is mindig fájt a mensi elõtt a mellem de amikor sikerült teherbeesni abban a hónapban sokkal jobban fájtak a melleim. A gyakori pisilés lehet a terhesség jele is. Várj egy két napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!

Szia! Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni. Nekem is mindig fájt a mensi elõtt a mellem de amikor sikerült teherbeesni abban a hónapban sokkal jobban fájtak a melleim. A gyakori pisilés lehet a terhesség jele is. Várj egy két napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!
szia! ugyanez volt nálam is!vegyél egy gabriel tesztet és csináld meg holnap reggel!!sztem reménykedhetsz:) sok sikert..szoritunk... 5 hetes kismami
nem kell mérni a hõt felejtsd el!!!csak bezavar ez a mérickélés!!!

Lehet fözni a babáknak 2-3 napra elöre? Mármint ma föztem neki, holnapra, és esetleg holnapután is adhatok neki, mert lett annyi? Hütöbe tenném. Csak azért, mert szomb, vas. Nem lesz idöm neki fözni.6, 5 honapos

ja még egy másik kérdés is lenne?mi a különbség az között,hogy fözöm vagy párolom a zöldségeket?a fözni,felrakom edénybe,meg viz,lefedem és fözöm.és a párolás?

Legjobb válasz: Én is mindig elõre fõzök, és megkapja másnap és harmadnap. Párolás, saját levében fõ meg, fedõ alatt.

Én is mindig elõre fõzök, és megkapja másnap és harmadnap. Párolás, saját levében fõ meg, fedõ alatt.
Szia! Én mindig több napra fõzök, az elejétõl fogva. Ha párolod akkor nem öntesz rá vizet, max egy keveset, saját levében párolódik meg, fedõ alatt ez is.
Én harmadnap már nem merem odaadni, de én is elõre fõzök, csak nem 3 napra, hanem 2-re.
Másnap még oda lehet adni hûtõbõl, de a többit inkább kiadagolva tedd a mélyhûtõbe és onnan vedd le ha késõbb is fel szeretnéd használni! Ha most van idõd, akkor szerintem csinálj több félét (egyszerûeket), tedd el kis adagokban és így akár egy-két hétig is tudsz neki mindig levenni és változatos is! A fõzés-párolás kérdést már megválaszolták elõttem :-)
Én harmadnap is odaadom neki kajától függõen. Párolásnál néha teszek én alá még egy kis margarint vagy vajat, minimális vizet.

Szerintetek lemondjak a 3 napja el tünt cicámról?

Legjobb válasz: Miért mondanál le? Macskák örökké kóborolnak. Nekem volt olyan, hogy 1 hét után tért haza. Vadásznak, csavarognak stb...Persze lehet baleset, vagy hasonló, de az állatodról ne mondj le.

Miért mondanál le? Macskák örökké kóborolnak. Nekem volt olyan, hogy 1 hét után tért haza. Vadásznak, csavarognak stb...Persze lehet baleset, vagy hasonló, de az állatodról ne mondj le.
A kérdező hozzászólása: Attol félek hogz mi is befogadtuk meet, kóbor volt akkor más is befogadhatta és ha megetetik ott marad.Persze nagyon reménykedek benne hog haza jön demég nagyon pick kb 2-3 hónapos lehet.Nagyon aggódom érte!!!
Én megértem, hogy nagyon meg vagy ijedve, de ne írd ki naponta kétszer ugyanezt. Itt senki nem fogja neked tudni megmondani, hogy hazamegy-e a cicád. Mégis honnan kéne tudnunk? Megnyugtatni tudlak, igen, hazamegy. Így jó?
És ha hazamegy, tartsátok lakásban, pláne ha ilyen pici. Nem is értem, ilyen kicsinek kiengedtétek/kiraktátok? Vagyy hogy szökött el?
A kérdező hozzászólása: Nem kiraktuk hanem alergiásak vagyunk rá a testvéremmel és egyépként van normális háza kint!!És nem fázik kint és nagyon szeretjük!!

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!