Találatok a következő kifejezésre: 3 napja az egész (91 db)

Még csak 4 hetes és 3 napos vagyok de tegnap be kellett vennem 3 panadolt az egész nap folyamán és még így is "csak" 38-ra vitte le a lázam. Baja lesz a babának tőle?

Próbáltam ül?fürd?t és vizes borogatást is. Félek hogy baja lesz. Nem szoktam gyógyszert szedni de nagyon megijedtem mert nagyon magas volt a lázam és nem akartam hogy a magas láztól vérb?ség keletkezzen és elmenjen a baba.

Legjobb válasz: Dokival kellett volna értekezned. Abban igazad van, hogy a lázat le kell vinni, de max 2 algopyrint szoktak engedni állapotosan. Keress meg egy orvost gyorsan!

Dokival kellett volna értekezned. Abban igazad van, hogy a lázat le kell vinni, de max 2 algopyrint szoktak engedni állapotosan. Keress meg egy orvost gyorsan!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap este az orvosnál, azt mondta hogy ne aggódjak, nem lesz baj, de azért bennem van a félsz...
Beszélj a dokival.Én naGYOBB PROBLÉMÁNAK ÉRZEM A 38FOKOS LÁZAT, MINT A 3PANADOLT.aNNYIT MÁR ÉN IS VETTEM BE.BOCSI A NAGY BETÜÉRT.
A kérdező hozzászólása: Ma már nem volt lázam, gyorsan átment rajtam a vírus, csak pihennem kell. Ennyit mondott a doki hogy pihenjek és igyak sok folyadékot. Tegnap mikor 38.8 volt a lázam úgy éreztem hogy muszáj bevennem mert nagyobb kárt okozhat. Egy kicsit lejjebb ment aztán megint fel.És így lett belõle 3 amitõl mindíg csak 38-ra ment le. De ma már semmi bajom sincs, mintha megszûnt volna...
Szia, A lázaddal kezdjen valamit SOS a háziorvosod, beszélj a nõgyögyoddal, esetleg menjetek be kórházi ügyeletre... Ugyanis az nagyobb veszélyforrás a panadolnál... Vigyázz magadra.
Szia! A láz és a panadol se jó! De amikor én lázas voltam, azt mondta a doki, hogy csak algopirint vehet be, abból is csak egyet. Nálam nagyon jól beváltak a következõ házi és természetes gyógymodok: Lázra- meggyszirup, málnaszirup vagy töménytelen mennyiségû meggybefõtt, köhögés- banán és sok méz összeturmixolva-ez a torokfájást is csillapítja. Mandula gyulladás- sós, szódás vízzel való gargalizálás, gyógyteával való gargalizálás+ sok pihenés+rengeteg gyümölcs!!! Gyógyulj meg mihamarabb!!! És ne aggódj! Minden ok lesz. Más kismamák is szoktak betegeskedni. Üdv! 11 hetes kismami
3 banánból egy egész napra elegendõ energiát ki tud nyerni a szervezet. Nem nagyon kéne eröltetni;)
Próbáld almára cserélni. Barátnõm ugyanezt a fogyókúrát csinálja két hónapja. 10 kilót fogyott. Õ is banán evõ, de gyümölcsnapján is max egyet eszik mostmár, azt mondta az alma hasonlóan éhség gyilkos, és lehet hasznosabb is :)

Egy táborban összeismerkedtem egy lánnyal összejöttem vele facebookon nagyon sokat beszéltünk 3 napja legutóbb azt írta hogy nagyon szeret de azóta nincs fent egész nap se skypeon se facebookon és nem is keres. Mit csináljak?

minden alkalommal azt írta hogy nagyon szeret, szerintetek mi lehet? Mit csináljak engem ez nagyon bánt és szomorú vagyok miatta?

Legjobb válasz: "...összejöttem vele facebookon, nagyon sokat beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele, facebookon nagyon sokat beszéltünk, 3 napja, legutóbb, azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele facebookon nagyon sokat, beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta..." MELYIK?!?!?!? OFF VÉGE Szerintem írj rá te :DDD Tudod amúgy van offline beszélgetés is, megkapja az üzeneted, majd ha fent lesz. Az e-mail (meg még az MSN korszakában is) sokáig míveltek az emberek ilyen beszélgetést... Kérdezd meg merre van, stb.

"...összejöttem vele facebookon, nagyon sokat beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele, facebookon nagyon sokat beszéltünk, 3 napja, legutóbb, azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele facebookon nagyon sokat, beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta..." MELYIK?!?!?!? OFF VÉGE Szerintem írj rá te :DDD Tudod amúgy van offline beszélgetés is, megkapja az üzeneted, majd ha fent lesz. Az e-mail (meg még az MSN korszakában is) sokáig míveltek az emberek ilyen beszélgetést... Kérdezd meg merre van, stb.
A kérdező hozzászólása: egy táborba jöttem vele össze már két napja írtam neki úgy hogy nem volt fent és azóta sincs fent már nem érdeklem? legutóbb azt írta hogy szeret azóta semmi ..
Most akkor Facebook-on jöttetek össze? A telefonszámát megadta?
A kérdező hozzászólása: NEM facebookon, egy táborba
Neki ennyi az alvásigénye, ha álmos úgyis alszik. Nálunk kb. 5 hós volt a kislányunk amikorra kezdett kialakulni a napközbeni alvása.
Nekem is most pár napja rengeteget alszik a 3.5hós babám.Szerintem az idõ miatt is:) Ne aggódj.
4 hónapos a kislányom. Még mindig összevissza alszunk napközben. Most kezd a sok 20 perces alvás délelõtt összeolvadni egy hosszabbá. Egy biztos, este 7-8 között van a fürdés, utána már megtanulta, hogy aludni kell. Nekik ennyi az alvásigényük. Ezt szerintem még az idõjárás, holdállás is nagyban befolyásolja. Szerintem szép lassan kialakul majd.
Szia! A lányom 3 hósan 3* aludt 30-50 percet!Én is aggódtam de a dokink azt mondta ennyi kell neki és kész!Nálunk a nappali alvásban a mai napid nincs rendszer, (8 hós) Viszont az este az szent!Fürcsi szopi alvás!Nappal most is kb 2-2, 5 órát alszik összesen de én elégedett vagyok mert éjjel meg végig alszik 10-12 órát 10 hetes kora óta! Szóval szerintem ne aggódj, és ne erõltesd!Inkább figyeld mikor álmos és akkor altasd, ne mindig ugyanakkor!Hisz ebbe a változékony idõben meg az ingerhatások sem mindig ugyanolyan intenzívek õk sem mindig ugyanakkor álmosak!

Az normális, ha a vérzésem már a második napra barna színű lesz és amúgy is csak 3 napig tart az egész?

Legjobb válasz: Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.

Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.
nekem is éppen így van vérzésem és ez teljesen normális...inkább örülj h nem kell szenvedned tõle:)
A kérdező hozzászólása: Örülök hidd el, mert régen nekem is több nap volt. Csak furcsállom, mert legutóbb már az elsõ nap is alig volt piros, rögtön a barnás befejezõ szín jött..

3, 4 éves kislányommal mit kezdjek? Az egész napunk egy rémálom!

a kislányom alapjáraton egy hisztis akaratos nagyszájú kislány (nem azért írom mert most mérges vok rá, hanem mert ezt örökölte).Sajnos nagyon elfajult már kettőnk között a viszony.Szinte nem tudok már hozzá úgy szólni hogy ne veszekedjek, az egésznap kiabálásból áll.Akár tudja hogy ő a hibás akár nem az utolsó akkor is az övé.Ha megbüntetem, akkor is (még sírás közben is visszafelesel)Egyszer sem látom rajta hogy most mágbánna hogy rosszat csinált.Nem tudom mit kezdjek vele.:-(Sajnos erre még olaj a tűzre hogy természetileg igen egyfajták vagyunk (oroszlán jegy)Korai még a jövőn gondolkodni, de már most nagyon félek hogy rossz kapcsolatunk lesz mindig.Pedig annyira próbálok türelmes lenni.És van hogyha magam vok elbőgöm magam mert tudom hogy ez egyikünknek sem jó, de egyszerűen nem jutunk egymással dűlőre.Minden napunk egy rémálom.Az oviban azt mondják hogy ott egy angyal, de sajnos ez nem csak ovi óta tart.Születése óta ilyen természetű.Semmi nem válik be.Akármit mondok mindenre a válasza a nem!!!!!!,,Buta vagy anya, szégyeld magad......stb ilyenekkel vág vissza, megg még sorolhatnám.Sarokba is állt már nem 1x akár 20 percet is végigáll térdel....Fenékre ütés, lehet hogy elítéltek, de a visszamagyarázzása miatt a szájára is vágtam már.Nagyon el vok keseredve.:-( Nem akarom a gyereket hibáztatni 100%-ban mert tudom az én természetem is ilyen.Nem értem miért csinálja, minde megkap ami akar (többet is)A szobálya tele van mindennel amit csak el lehet képzeni...Veszek neki ilyen foglalkoztató füzetek, leülnék vele csinálni, de 3 percen belül vita miatt abba marad.... Akkor most hogyan továb?????

Legjobb válasz: Szia! Nekem is 3,5 éves a lányom, õ is akaratos, hisztisnek nem nagyon hisztis, de néha kiakasztott már rendesen. A legrosszabb ha ideges vagy, és amíg ideges vagy és érzi a lányod is, addig nem fog változni semmi. Nyugi!!!!!! Második válaszoló tanácsait fogadd meg, nagyon jók, én is így csinálom, néztem a sorozatot is, még most is megy: LifeNetwork délután 1 órakor kezdõdik. Ne vitatkozz vele, te vagy az anyja! Te mondod meg a szabályokat, ha vitatkozik vagy csúnyán beszél, vigyelmeztesd, ha nem használ, akkor mehet a bûntibe. Ha vége a bûntinek, ne engedd el addig, amíg nem beszéled meg vele, miért került oda, és hogy az nem volt jó és szép dolog, mond hogy kérjen bocsánatot ha olyat csinált, utána mond hogy szereted és mehet vagy mehettek játszani. Eleinte lehet ebbõl fog kiállni a nap, de megéri, hidd el! Tudnék még írni, lehet fogok is, de mennem kell, mert a két 20 hós kis (oroszlán :-) ) egypetéjû ikerfiam már nem bír magával. Kitartás és nyugalom, határozottság, és ne vitatkozz vele!

Szia! Nekem is 3, 5 éves a lányom, õ is akaratos, hisztisnek nem nagyon hisztis, de néha kiakasztott már rendesen. A legrosszabb ha ideges vagy, és amíg ideges vagy és érzi a lányod is, addig nem fog változni semmi. Nyugi!!!!!! Második válaszoló tanácsait fogadd meg, nagyon jók, én is így csinálom, néztem a sorozatot is, még most is megy: LifeNetwork délután 1 órakor kezdõdik. Ne vitatkozz vele, te vagy az anyja! Te mondod meg a szabályokat, ha vitatkozik vagy csúnyán beszél, vigyelmeztesd, ha nem használ, akkor mehet a bûntibe. Ha vége a bûntinek, ne engedd el addig, amíg nem beszéled meg vele, miért került oda, és hogy az nem volt jó és szép dolog, mond hogy kérjen bocsánatot ha olyat csinált, utána mond hogy szereted és mehet vagy mehettek játszani. Eleinte lehet ebbõl fog kiállni a nap, de megéri, hidd el! Tudnék még írni, lehet fogok is, de mennem kell, mert a két 20 hós kis (oroszlán :-) ) egypetéjû ikerfiam már nem bír magával. Kitartás és nyugalom, határozottság, és ne vitatkozz vele!
Szia! Második vagyok. Közben az is eszembe jutott, hogy ez kõkeményen a dackorszak, amiben most Te is és az elsõ válaszoló is benne vagytok. Elõbb-utóbb túl lesztek rajta. A szomszédunkban lakik egy kisfiú, emlékszem, amikor három körül volt, sose tudott vele az anyukája normálisan elindulni otthonról, mindig ment a veszekedés, meg mindenre a "nem". Nemegyszer kiabált is az anyuka, annyira ki volt akadva a "nem"-ekre. Aztán kinõtte a kisfiú ezt a viselkedést, és mára már komoly ötéves lett belõle.
Tök mindegy, hogy oroszlán-e vagy sem. Itt nem a horoszkópra kell fogni, hogy nem tudod fegyelmezni. Vissza kell nyerned a tekintélyed. Kiabálással nem fogod. Ajánlom a szuperdadus sorozatot. A gond ott kezdõdik, hogy mindent megkap amit akar. Ne kapja. Nem kell neki annyi minden. nem ettõl lesz boldog. A határoktól. A gyerek 0%ban hibás.
Nekem még kisebb a lányom, másfél éves, de õ is oroszlán...Õ is nagyon akaratos, de egyelõre tudom irányítani, sok türelem kell hozzá, egyre többet akar. Elsõre az óvodát ajánlottam volna, de aztán olvastam, hogy már jár. Akkor viszont egy angol nevelõnõ sorozatát (The Nanny) ajánlanám figyelmedbe, aminek sok epizódját láttam a tv-ben. A fõ elvek a szabályok, a következetesség, és az, hogy ha van jutalom, akkor legyen büntetés is. Egyáltalán nem volt kegyetlenkedõ a mûsor. Minden gyereket sikerült megrendszabályozni, pedig néhányuk borzasztóan beszélt a szüleivel kicsi korához képest (mintha kamasz lenne). Reménytelen esetnek tûntek. Tehát legyen kerete a napnak: kelés, reggeli, játék, séta stb., legyenek szabályok: senki nem beszél csúnyán a másikkal (de õ se halljon ilyet tõletek), ha rosszat csinál, figyelmeztetés és a következmény kilátásba helyezése, ha pedig a figyelmeztetés ellenére folytatja, akkor jön a büntetés: annyi percet ülni egy bizonyos széken valahol a lakásban, ahány éves. Ezt végig kell ülni. Testi fenyítés nincs! Ha hisztizik és elmegy, az idõ újrakezdõdik. A szülõknek ez volt a legnehezebb. És mindig türelmesen kell ismételgetni a mondókánkat a gyereknek. És persze jutalom is van, nem csak büntetés. A Te döntésed, hogy kipróbálod ezt, vagy sem. Én soha nem ütném meg a gyerekemet, de ezt a módszert tuti kipróbálnám, ha már más nem mûködne. Sok sikert!
15-ös vagyok :) Hát akkor nálad is az az egyik baj, hogy a gyerek okos. :D Tudja, hogy nem fogod eladni a játékokat...és mikor erre rájött, már nem lehet rá ezzel hatni. Az enyém is túl okos, ami most így ebben a helyzetben baj, nem lehet átverni, mert azonnal vágja mi a helyzet...de a jó hír az, hogy ez felnõttként az elõnyére fog válni :) Nyáron jobb lesz, ki lehet menni, programozni, játszóterezni, olyankor az enyémmel sincs gond, csak ha már több napja rossz idõ van, és itthon vagyunk, na akkor lesz kissé kezelhetetlen. :D
A kérdező hozzászólása: Több esze van mint gondolnánk!:-)
Szoktad õt kérdezni arról, hogy mit miért csinál? Miért rosszalkodik? Tudja-e, hogy ezt vagy azt nem szabad és miért nem? Hogy alkalomadtán szomorú leszel, mert így viselkedik? stb. Persze nem biztos, hogy mindezekre használható választ is fog adni, hiszen még nem olyan nagy - de nem lehet, hogy esetleg az a baj, hogy mindig Te akarsz irányítani? Próbáld az õ szemszögébõl is nézni a dolgokat és jobban firtatni, hogy vajon mi lehet a motivációja. Hátha valami fontosabbat is közölni akar ezzel, nem csak úgy brahiból csinálja.
19-es válaszoló :) Én várom, hogy elteljen a húsz év. A lányom nem neveletlen, hanem dacos, ez egy életkori sajátosság, és nagyjából kisebb nagyobb megszakításokkal úgy a gyerek húszas éveniek elejére van vége :D A dackorszak eltérõ a gyerekeknél, mind idõtartamban, mind intenzitásban...hát én úgy látszik kifogtam, mert az elsõ és a második között volt két hónap szünet. Most öt éves, megint dacos, ez már a második dackorszak, nagyjából hétéves korig tart, a következõ pedig 9-10 évesen kezdõdik, majd 13-14 évesen, és a legutolsó 16 évesen( valakinél itt pl nincs szünet, tehát 13 éves kortól húszonéves korig), ami úgy húsz évesen zárul kb. Na hát ezért írtam, hogy semmi gond a dackorszakkal, mert nagyjából húsz év alatt a gyerek kinövi. :D
Az én lányom is 3, 5 éves, határtalan önbizalommal és mégnagyobb szájjal.. Pici kora óta ugyanez a helyzet nálunk is. Az oviban egy kisanygal de ahogy kijövünk már kiabálnom kell vele. Én sedatif pc homeos bogyókat szedek h nyugisabb legyek , mert észrevettem ha én ideges vagyok akkor õ is.. Azóta sokkal jobban szót értünk, búgyik, puszilgat, ami eddig nem nagyon volt. Szerintem kinövik majd én bízom benne. Kitartás és próbálj Te is valami lazító dolgot!
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó!Mi az a húsz év? Én néha reggel 8-kor várom már az esti fekvést. Most kicsit megfogtam, mert az összes játékát kipakoltam a garázsba, címszóval hogy eladom.3 napig elvolt.Most követeli a játékokat.Meg õ jó kislány......stb Jó ha ezt 5 évesen újra kezdjük.Lehet addig abba sem hagyjuk.:_)
A kérdező hozzászólása: Abból úgy lesz vita, hogy mondom neki válasszon egy feladatot amit csináljunk meg együtt.Pl:kiválaszt egy olyat ahol színeket vagy formákat kell kiválasztani:színezd ki pirossal ami kör... Elmondom neki mit kell csinálni.Õ elkezdni összevissza firkálni.Ennyi erõvel snassz színezõ is elég.Az lenne a feladatok lényege a színek, formák, vonalvezetés, kimondottan ovisoknak....oviban csinálja, csak itthon nem.
Hagy kérdezzem meg amikor a foglalkoztató füzettel leültök foglalkozni, abból hogy lesz vita ?
9-es válaszoló vagyok, az én kislányom is nagyon jó alvó, születésétõl kezdve átalussza az éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Az én lánykám is sok energiával rendelkezik.Ajánlottak hogy amint lehet vigyem valaki külön sport órára ahol le tud fáradni.Sokszor az alvására is kihat ez a pörgés
Szia, hát ez sok mindent megmagyaráz.Két picivel vagy otthon, nagyon nehéz idõszak ez, totál fáradt vagy ezért a feszültség kettõtök között.Amúgy elsõ vagyok és köszönöm én is a szok hozzászólást és a kiírt kérdést is.Annyit még hozzátennék, hogy nálunk ez a gondolkodós módszer nem válik be, már próbáltam azt is, hogy a sarokba állítottam, ill. gondolkodó székünk is volt.Én azt vettem észre sokszor, hogy magától ott van, hiszen rosszat csinált, ill. ha szóltam, hogy most rosszat tettél, nem ez volt megbeszélve, most itt ülsz addig, míg végig nem gondolod, õ akár húsz percig is ült ott, utána megbánóan kijött, hogy bocsánat anya azt ennyi volt.Semmi fegyelmezõ hatása nem volt egy idõ után azon kívül, hogy a hisztit abba hagyta.Én csináltam valamit rosszul, vagy vannak ilyen gyerekek, akiket ez nem hat meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a válaszokat! Szerintem sokat számít milyen jegyû vki.Az én családom nagy része oroszlán és olyanok vagyunk mint egy nagy olasz család! Próbálom magam jobban visszafogni és láttam régenn a dadus sorozatot én is szerettem csodákra voltak képesek némelyik gyerekkel.Kár hogy már nem vetítik!De interneten biztos fenn van rákeresek és nézek pár tippet. Ja azt még nem is mondtam hogy van egy 1, 5 éves tesó aki elõszeretettel tanul.De õ szûz jegyû.Jóval nyugodtabb természet.
A kérdező hozzászólása: Ez a homós golyót kipróbálom.

Szerintetek a foga jön? A lányom 6 és fél hónapos, és 3 napja megy a hasa. Nem nyűgös, egész nap játszik, nevet. Hőemelkedése sincs, és csak az eddig megszokott kajáit eszi. Viszont az ínyén nem látok semmit.

Legjobb válasz: Mi ugyanígy voltunk.6 hós volt,mikor egyszer csak több lett a kakis pelus,majd éjjel felébredt 2*-3*,õ átalussza az éjszakát,ezért gondoltam,hogy lehet valami,reggel néztem az ínyét,és kint volt a fogacska sarka. Semmit nem vettem észre elõtte! Épp csak kicsit fehérebb volt az ínye,de az sem volt szembetûnõ.

Mi ugyanígy voltunk.6 hós volt, mikor egyszer csak több lett a kakis pelus, majd éjjel felébredt 2*-3*, õ átalussza az éjszakát, ezért gondoltam, hogy lehet valami, reggel néztem az ínyét, és kint volt a fogacska sarka. Semmit nem vettem észre elõtte! Épp csak kicsit fehérebb volt az ínye, de az sem volt szembetûnõ.
Hát nem tudom, nekünk csak 1 napig szokott tartani fogzásnál a hasmenés, az sem egész napos, egy higabb kaki van olyankor. Lehet másnál ez több nap.
1.vagyok. Nálunk is csak 1 nap volt hígabb kaki! Nézesd meg orvossal azért holnap.

A kisfiam 3 éves lesz novemberben. Egész nap hisztizik, pedig azt hittem, ebből a korszakból már kifelé megyünk. Az egész család kész van. Meddig tart még?

Legjobb válasz: Szia!Nagyon kitartónak és erõsnek kell lennetek.Ha ovis lesz meg fog változni.Az én fiam is ekkor változott meg.Az igaz,hogy mi rontottuk el,mert megattunk neki mindent.Ha meglátott valamit megvettük,ha kinézet a reklámból valamit megvettük.mikor azt mondtuk,hogy most már elég a vásárlásból sajnos visszaütött az egész .kezelhetetlen,hisztis lett a gyerek.Mi azzal is megtudtuk fogni,hogy nem jöhetett velünk vásárolni,nem engettünk meg neki dolgokat(egy-egy hiszti után)meg az ovi.nagyon nehéz volt,de megváltozott a gyerek és el lehet vele menni nagyon sok helyre és nincs követelõzés.Probélj meg úgy hatni rá,hogy megtiltol neki dolgokat amit szeret(csak akkor mikor hisztizik).Sok sikert!

Szia!Nagyon kitartónak és erõsnek kell lennetek.Ha ovis lesz meg fog változni.Az én fiam is ekkor változott meg.Az igaz, hogy mi rontottuk el, mert megattunk neki mindent.Ha meglátott valamit megvettük, ha kinézet a reklámból valamit megvettük.mikor azt mondtuk, hogy most már elég a vásárlásból sajnos visszaütött az egész .kezelhetetlen, hisztis lett a gyerek.Mi azzal is megtudtuk fogni, hogy nem jöhetett velünk vásárolni, nem engettünk meg neki dolgokat(egy-egy hiszti után)meg az ovi.nagyon nehéz volt, de megváltozott a gyerek és el lehet vele menni nagyon sok helyre és nincs követelõzés.Probélj meg úgy hatni rá, hogy megtiltol neki dolgokat amit szeret(csak akkor mikor hisztizik).Sok sikert!
Õszintén? Ez tõletek is függ, hogyan kezelitek le a hisztit. Nekem szerencsém van, kevés ilyenben volt részem:)
jól elkényeztettétek egy-két nagyobb pofon biztos helyre rázná a kis görényt!!
A kérdező hozzászólása: Ah, de eccerû lehetsz te, harmadikkám... Pofozd a saját görénykédet!
lehet hogy eccerû vagyok de én mégsem vagyok olyan sz*r szülõ hogy ilyen kis görény a gyerekem!!
Nem azért de dúl bennetek a kultúra! Hisztis gyereknek hisztis szülõje úgy látom.
na legalább nem csak én mondom hogy sz*r szülõ vagy!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, tökéletes szülõk, hogy olvashattam kimerítõ, tanulságos, segítõkész, mélyreható válaszaitokat. Öröm ilyen értelmes emberek körében múlatni az idõt, de tényleg. Van még hova fejlõdnöm, mutassatok utat, nagyszerû mestereim. Puszi, és még egyszer, KÖSZÖNÖM!!!

Január 12-én voltam együtt a barátommal. Most az utóbbi 2-3 napban észre vettem magamon, hogy mindig csak aludnék, egész nap álmos vagyok. Ez már lehet a baba első jele? 16-án kéne megjönnie. Mikor csináljak tesztet?

20éves vagyok

Legjobb válasz: Az aluszékonyság lehet a baba jele. Ha nem jön meg, szerintem 3-5 napos késés után már tesztelhetsz. Ha a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz, hamarabb kapsz eredményt, mert abban van a legtöbb HCG hormon.

Az aluszékonyság lehet a baba jele. Ha nem jön meg, szerintem 3-5 napos késés után már tesztelhetsz. Ha a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz, hamarabb kapsz eredményt, mert abban van a legtöbb HCG hormon.
tesztet akkor, mikor kimarad a mensid, viszont ezek a jelek szerintem még elég koraiak.
Szia A tesztet a kimaradt mensi utan szeritnem 1-2 nappal mar csinalhatod.
SZia!Nem influenzás vagy véletlenül????Ha azóta nem voltatok együtt, és babát akarsz, akkor uzsgyi az ágyba, mert ebbõl így nem lesz gyerek, ugyanis felvilágosítalak, hogy kb.most lehet peteérésed, ha Te is utánaszámolsz, rájössz.Tesztet, ha kimarad a mensid, rá egy hétre csinálj, akkor már megbízható eredményt mutat.Jesszusom, 20 évesen annyit nem tudsz, hogy kb.mikor ovulálsz, és hogyan kell ahhoz szexelni, hogy összejöjjön a baba????HOgy akarsz így gyermeket nevelni?Bár ehhez semmi közöm, de azért ez már kicsit sok nekem......Bocsi, de ez az igazság, olvass vissza a kérdések között, és mindent megtalálsz, amit alapvetõen egy terhességrõl, teherbeesésrõl tudni kell.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Már az inluenzán túl vagyok hálistennek
A kérdező hozzászólása: csak megjegyzem, hogy nem tervezzük a babát, és igen 20éves vagyok, és igen is hogy tudok dolgokat, és fel tudnék nevelni egy vagy akár több gyereket is.Ugyanis rengeteg tapasztalatom van.

Mi van velem? Az egész három napja kezdödött mikor elkezdtem letenni a cigiröl. Szóval 3 napja nem gyujtottam rá. Elsö nap a délelötti órákba bizsergést és bodultságot éreztem. Ezt eltettem annak hogy most szokok le a cigiröl.

Második nap ugynaez. De a délutáni órákra majdnem teljesen elmulnak ezek a tünetek. Ma viszont már sulyosbodott a helyzet:Odáig fajult az a bodultság érzet hogy ma majdnem elájultam . Mintha belettem volna drogozva ( nemtudom milyen de szerintem ilyen lehet a drog). És elkezdtem felejteni a dolgokat és mintha kezdenék meghülyülni és a kommunikácioképességem is gyengül folyamat. Mintha egy sapka lenne az agyamon ami nem engedi át az infokat. A bal mandulám mellett érzek valamit, mintha egy daganat lenne.19 éves vagyok még élni akarok kérlek segitsetek hova kéne mennem kitöl kéne segitséget kérnem.

Legjobb válasz: A háziorvosok többsége a náthán és a nyílt törésen kívül nem ismer fel semmit. Orr-fül-gégészetre menj.

A háziorvosok többsége a náthán és a nyílt törésen kívül nem ismer fel semmit. Orr-fül-gégészetre menj.
és mióta cigiztél? és miért? a cigi amúgyis káros az egészségre. lehet a szervezeted most ürül ki.. úgymond. még igényli a nikotint. gondolom fokozatosan jobban leszel. igyál sok folyadékot.
"Mintha egy sapka lenne az agyamon ami nem engedi át az infokat. A bal mandulám mellett érzek valamit, mintha egy daganat lenne." Mindkettõ lehet elvonási tünet, de ha aggódsz, menj orvoshoz.
Megvonási tünet lehet. Menj vele orvoshoz! Addig is növényi nyugtatót szedj.
Nekem is ugyanez volt, amikor megpróbáltam leszokni. Három napig bírtam, aztán inkább dohányoztam, mert elviselhetetlen volt. A testi tünetekkel simán meg lehet birkózni, de a pszichés hatás az elég durva tud lenni. Szerintem ez simán lehet elvonási tünet, csak súlyosan éled meg pszichés szempontból. A fizikai tüneteket nem az okozza, hogy a tested igényli a nikotint, hanem hogy az agyad. Ha pedig felborul az agy megszokott rendje, az tud gondokat okozni. Igyál sokat, szedjél vitamint, sok C-vitamint fõleg és mozogj.
Akkor pláne pánik, vagy valamilyen más súlyosabb gond, menj a háziorvoshoz mielõbb, majd õ tovább utal ahová kell.
A kérdező hozzászólása: 5 évet cigiztem am.Azt elfelejtettem (na tessék) mondani hogy amig ez a bodultság érzetem van délelötti, déli orákban olyan rossz gondolatok jutnak eszembe hogy megijedek magamtol hogy ez télleg én lennék ? :s
Menj el a háziorvoshoz, megnézi van-e valami a mandulád mellett, ha nincs megnyugszol. Talán pánikbetegséged van, vagy elvonási tünetek.
Ilyen tünetei vannak a : vashiánynak, folyadékhiánynak, nátriumhiánynak. Semmi köze a cigihez.
Az orvos sose árthat! Ha aggódsz, inkább menj el! Lehet, hogy segíteni is tud, hogyha elvonási tünetek, akkor hogyan enyhítheted õket! Meg az sem utolsó ha megnyugtat! Neked mi segített a leszokásban? Éppen is leálló pályára álltam /fekete tüdõ - Emberi Test kiállítás sokkkk/ és kíváncsi vagyok kinek mi teszi be a kaput.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!