Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a vérzésem (178 db)

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. Vettem be az aktus után 72órás esemény utáni tablettát. A nőgyógyász azt mondta hogy 3 nap múlva vérzésem lesz. Már 4 nap eltelt azóta, hogy bevettem a gyógyszert és még nem jött meg. Lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)

Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)
nekem se 3 napra jött meg, hanem normális idõben, mikor alapból kellett volna, azaz (a tabletta bevétele után) 2 héttel.. :D semmi para ilyenkor. :)
nekem egy teljes hónap kimaradt utána szal ne parázz ha mégis biztosra akarsz menni vegyél egy tesztet

Nem jött meg a vérzésem, rá 4 napra barnás vmi, ami most 3 napja enyhébb vérzés-félévé változott. Néha van, néha semmi, nem görcsöl a hasam, inkább mintha húzódna.3hete csináltam tesztet, negatív lett, a most szombati és a mai pozitív. Mit jelenthet?

Most ez mit jelent?Ha terhes vagyok, akkor 1-2 hetes lehetek, ugye?Orvosom azt mondja, ez vagy beágyazódásos vérzés, vagy vetélés lesz, de akkor meg annyira korai, hogy nincs teend?.Valakinek hasonló tapasztalata?Elég, ha jöv? héten csinálok egy tesztet újra?Hüvelyi uh-n azt mondja az orvosom,ilyen kis terhesség még nem is látszana.S. O. S. ,nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!

Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy lehetett a 3 hete végzett teszt negatív? Ezért gondolom, hogy csak 1-2 hetes lehetek. Köszi a választ, megpróbálok mindent, nagyon szeretnénk babát.
Azért vagy min. négy hetes terhes mert a terhességet nem a fogantatástól hanem a mensi elsõ napjától számolják. Mensitõl mensiig jó esetben négy hét telik el. Ha nem jön meg akkor már négy hetesnek számítasz.Most már az ötödik hétben vagy. Három hete azért volt negatív a teszted, mert akkoriban még csak a peteérésed volt, tehát semmiképpen nem lehettél még terhes. A vérzés sajnos tényleg jelenthet vetélést, de nem feltétlenül.Az orvosodnak pedig igaza van , ez még nagyon korai terhesség, bár szerintem a petezsákot már lehet hogy látná. Pihenj sokat!
Valószínûleg terhes vagy. A teszt van, hogy csak késõbb lesz pozitív, hisz ahhoz elég HCG hormonnak kell felhalozódnia a szervezetedben. Ez elviekben a beágyazódáskor kezd el termelõdni, de mindenkinek más a hormonszintje. Van, akinek csak a 8. héten lett pozitív a tesztje. Hamarabb látta a kicsit UH-n és csak utána lett zebrás tesztje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, közben voltam orvosnál, és hat hetes, méhen kívüli terhes voltam, azért véreztem. Haza sem engedett vizsgálat után, másnap reggel megoperáltak, mert akkor már életveszélyes volt, belül is vérezni kezdtem a hasüreg felé. Most itthon lábadozom és próbálok pozitívan gondolkodni. Köszönöm a segítséget, nagyon szép terhességet és babát kívánok. Anita

Ha a fog. Gátlónál jön a 7napos szünet, és késik 3 napot, utána meg csak 2-3 napig van vérzésem, közben vannak olyan "tüneteim", hogy szédülés, hányinger, egyszer rengeteg eszek, máskor semmit se kívánok, meg stb. Lehet a terhesség jele?

Volt aki azt mondta, hogy attól még lehet terhes hogy megjön, mivel a gyógyszer miatt van a vérzés. Nem tudom, hogy kire hallgassak:S Tudom, menjek dokihoz, fogok is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre is.

Legjobb válasz: ha rendesen szedted, akkor szerinted mi a nyavalyától lennél terhes? nem az az alapeset hogy teherbe esel és ennek ellenére vérzel, hanem hogy véd a gyógyszer, nem leszel terhes és vérzel. ne képzelõdj!

ha rendesen szedted, akkor szerinted mi a nyavalyától lennél terhes? nem az az alapeset hogy teherbe esel és ennek ellenére vérzel, hanem hogy véd a gyógyszer, nem leszel terhes és vérzel. ne képzelõdj!
Na várj, megpróbálom értelmezni amit írtál. A hét napos szünet harmadik napján jött meg és csak három napos volt? Ez az elsõ levél és még sosem szedtél? Mert ez esetben normális, és mostantól a továbbiakban is ilyen menstruációra számíthatsz. Egyébként gyógyszer mellett álltalában azok szoktak teherbe esni, akik néha-néha kihagynak pár szemet stb.
Ez lehet a gyógyszer mellékhatása is, lehet, hogy a szervezeted így reagál rá. Lehet hogy teljesen más miatt vagy rosszul.. Stb.. Erre mi neked nem tudunk válaszolni, pont azért mert számtalan oka lehet.. :/
A kérdező hozzászólása: nem, már egy jó ideje szedem a gyógyszert, és gyógyszer nélkül is mindig pontos volt, ezért ijedtem meg picit, hogy késett, sosem szokott. rendesen szedem a gyógyszert, akkor biztos nincs semmi gond. köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy csak a gyógyszernek a mellékhatása, de ha nagyon nem vagy biztos a dologban, esetleg kérdezz meg egy nõgyógyászt.

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már évek óta vannak menstruációs zavaraim. A rendes menstruáció előtt már 1-2 nappal jelentkezik olyan barnás maszatolás, majd megjön ezt követően 2-3 napig van vérzésem, majd megint barnás maszatolás és ez egészen 14. napig tar

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már évek óta vannak menstruációs zavaraim. A rendes menstruáció előtt már 1-2 nappal jelentkezik olyan barnás maszatolás, majd megjön ezt követően 2-3 napig van vérzésem, majd megint barnás maszatolás és ez egészen 14. napig tart. Néztek a hormont ahol kiderült, hogy magas a prolaktin szint és erre 2 évig a bromocriptint tablettát szedtem, de nem rendeződött a ciklusom MRI vizsgálat is volt, ahol kimutatták az agyalapi mirigyben az eltérést, de gyógyszertől visszahúzódott, most már nem kell semmit szednem, mert az eredményeim jók lettek, de menstruációm maradt ugyanolyan. Nekem van már egy nagy fiam és szerettünk volna még egy gyermeket, de sajnos nem estem teherbe. 3-4 éven keresztül próbálkoztunk, a férjem eredményei jók voltak, most már feladtuk, már 38 éve elmúltam. Nem tudom, hogy ezt a menstruációs problémát lehet-e még rendezni vagy ezzel tényleg együtt kell élnem? Köszönöm. Ibolya

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Véleményem szerint, önmagában a menstruációs probléma miatt nem kizárt a teherbeesés! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét, eredményét szíveskedjék magával hozni. Ezek ismeretében tudunk arról dönteni, hogy milyen kezeléssel, vagy alternatív gyógymódokkal lehetne a leghamarabb, időveszteség nélkül célt érni! Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Véleményem szerint, önmagában a menstruációs probléma miatt nem kizárt a teherbeesés! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét, eredményét szíveskedjék magával hozni. Ezek ismeretében tudunk arról dönteni, hogy milyen kezeléssel, vagy alternatív gyógymódokkal lehetne a leghamarabb, időveszteség nélkül célt érni! Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már évek óta vannak menstruációs zavaraim. A rendes menstruáció előtt már 1-2 nappal jelentkezik olyan barnás maszatolás, majd megjön ezt követően 2-3 napig van vérzésem, majd megint barnás maszatolás és ez egészen 14. napig tar

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már évek óta vannak menstruációs zavaraim. A rendes menstruáció előtt már 1-2 nappal jelentkezik olyan barnás maszatolás, majd megjön ezt követően 2-3 napig van vérzésem, majd megint barnás maszatolás és ez egészen 14. napig tart. Néztek a hormont ahol kiderült, hogy magas a prolaktin szint és erre 2 évig a bromocriptint tablettát szedtem, de nem rendeződött a ciklusom MRI vizsgálat is volt, ahol kimutatták az agyalapi mirigyben az eltérést, de gyógyszertől visszahúzódott, most már nem kell semmit szednem, mert az eredményeim jók lettek, de menstruációm maradt ugyanolyan. Nekem van már egy nagy fiam és szerettünk volna még egy gyermeket, de sajnos nem estem teherbe. 3-4 éven keresztül próbálkoztunk, a férjem eredményei jók voltak, most már feladtuk, már 38 éve elmúltam. Nem tudom, hogy ezt a menstruációs problémát lehet-e még rendezni vagy ezzel tényleg együtt kell élnem? Köszönöm. Ibolya

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Véleményem szerint, önmagában a menstruációs probléma miatt nem kizárt a teherbeesés! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét, eredményét szíveskedjék magával hozni. Ezek ismeretében tudunk arról dönteni, hogy milyen kezeléssel, vagy alternatív gyógymódokkal lehetne a leghamarabb, időveszteség nélkül célt érni! Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Véleményem szerint, önmagában a menstruációs probléma miatt nem kizárt a teherbeesés! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét, eredményét szíveskedjék magával hozni. Ezek ismeretében tudunk arról dönteni, hogy milyen kezeléssel, vagy alternatív gyógymódokkal lehetne a leghamarabb, időveszteség nélkül célt érni! Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Szerinted? Erre a kérdésre te is nagyon jól tudod a választ
A kérdező hozzászólása: :(((((( de van olyan nem, h akkor is megjöhet? :((((((
Az esély nagyon nagyon kicsi. Csinálj tesztet, és akkor meglátod!
Én is barnázgattam hetekig, az elsõ trimeszterben tkp. végig. De csak barnázgattam, össze se lehetett hasonlítani a rendes menzesszel. Meg az elején, amikor meg kellett volna jönnie, akkor pár csepp fekete (!) vér jött, ez ment át barnázásba. Elõször azt mondták, méhen kívüli, mert 7 hetesen petezsákot se láttak, de nem volt az, most kétéves a nagylány. A te eseted más, neked bõ a vérzésed, ahogy írtad, szerintem nem vagy terhes.

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam m

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam míg enyhülnek a tünetek, vagy azonnal forduljak orvoshoz? Milyen készítményt ajánl esetleg? Köszönöm! Réka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam m

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam míg enyhülnek a tünetek, vagy azonnal forduljak orvoshoz? Milyen készítményt ajánl esetleg? Köszönöm! Réka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mensi előtt 3 nappal a pecsételő vérzés mitől lehet?

holnap kéne megjönnie.tegnap mikor vécén voltam vérfoltos volt a papír.mit?l lehet?gondolom ez nem mensi mert egy csepp volt.köszi a válaszokat?

Legjobb válasz: Alacsony progeszterin-szint.

Alacsony progeszterin-szint.
Lehet beágyazódás jele is.
Vagy egyszerûen meg fog jönni!Nekem így jelez!Bármit is szeretnél szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!hát mensit jelzett...sajnos nem beágyazódás volt!

Ha 3 nappal a tablettaszünet előtt kihagytam egy tablettát, de a vérzés jelentkezett, lehetek terhes?

Nem szedtem tovább a tablettát a következő levéltől, pedig kellett volna, mert kihagytam egy tablettát az utolsó héten, ráadásul a barátommal szexeltünk aznap is, meg utána is védekezés nélkül. A megvonásos vérzés jelentkezett. Ettől függetlenül lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz!!

Lehetsz!!
