Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a menzeszem, de (36 db)

Mit tegyek ha nem rendszeres a menzeszem? De kis babát szeretnénk a párommal? Ilyenkor is van pete érés ha csak 3-napig tart a menzesz és nem vérzek hanem olyan mint amikor el múlik! Mit tegyek, hogy tudjam van pete érésem?

Legjobb válasz: Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.

Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.
Vezethetsz hõgörbét is, így 2 max. 3 ciklusból kiderül, hogy van-e peteérésed.
ELsõsorban egy jó endokrinológust és egy nõgyógyászt keress. Akik csináltatnak hormonvizsgálatot ebból egybõl kdierül mi a gond és hogy lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már tejes körû ki vizsgáláson ( ott derítetek ki, hogy az inzulin termelésemmel baj van egy szóval arra kapok gyógyszert! Most voltam 2-hete hormon laboron és jó lett az eredményem csillag mentes!! A Hormonokkal nincs baj!! Már 5-éve nem szedek fogamzás gátlót és már 1-éve nem védekezünk!
Ezek szerint IR-d van? A hármas kezelést tartod? Mert ez simán lehet az oka annak, hogy nem esel teherbe. Leírnád esetleg az eredményeidet?

Holnap megyunk sielni, nekem meg mar 3 napja tart a menzeszem, de holnap vege kell legyen, mindig 2-3 napig tart. Mit tegyek? Ertelmes valaszokaat kerek!

Legjobb válasz: mármint hogy mit tegyél? Tegyél be betétet, azt mondod, h el kell múlnia, nem? A betét simán elég lesz.

mármint hogy mit tegyél? Tegyél be betétet, azt mondod, h el kell múlnia, nem? A betét simán elég lesz.
A kérdező hozzászólása: hát hogy vége legyen a ciklusnak:/
Mi az, hogy mit tegyél?Ha jól értem, azt mondod holnap kell elmúlnia. HA félsz az átázástól, tegyél be éjszakai betétet.
Imádkozz.
"mar 3 napja tart..." Istenem ha ez lenne a legnagyobb gondom.. A nagyon szerencsesek koze tartozol, mert a letgobbeknek bizony joval tovabb tart...
Tegyél be 2 betétet egymáson kicsit elcsúsztatva, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit. :)

5 napja késik a menzeszem, a mellem 2-3 napig feszült/fájt, de most nem és 2 napja hasmenésem van. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem, és negativ lett..

3 napja késik a menzeszem, de a mindjárt megjön érzés napok óta itt bújkál bennem. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Tévedhet a teszt?

Van még esély a babára?

Legjobb válasz: Szerintem nem túl sok az esély,de azért ne keseredj el!Tesztelj még egy-két nap múlva is!

Szerintem nem túl sok az esély, de azért ne keseredj el!Tesztelj még egy-két nap múlva is!
Igen, van esély, Nekem elég késõn mutatta ki (5. héten utolsó menzitõl számolva). A negatív teszt tévedhet, a pozitív viszont nem igazán. Drukkolok Neked!

Lehetséges a terhesség, ha a szokásos 5 naptól eltérően csak 3 napig tartott a menzeszem, de akkor is csak egy napig volt igazán?

Egyébként szedek fog. gátlót 3 éve, de 2 hete elájultam, azóta is szinte minden nap émelygek.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.

Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.
Tesztelés nélkül nem fogod megtudni.
A kérdező hozzászólása: Tegyük hozzá, hogy mostanában nagyon stresszes vagyok, nem találok már 2 hónapja munkát és egyik házi kedvencünk is elpusztult... Az ominózus ájulás elõtt SEMMI bajom nem volt, csak azóta érzem furán magam, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak a bajt? Ha teherbe is estem, arra csak egy alkalom lehetett, mert elõtte 2 hétre elutazott a párom. Lehetséges lenne, hogy fog. gátló mellett 2 hétbõl pont az egyetlen alkalomtól teherbe is estem? Egyébként holnap reggel megyek körzeti orvoshoz, hátha mondd valami értelmeset.
A kérdező hozzászólása: bocsii..elírtam..:S július 18.-án volt.. de augusztusba..meg semmi.:S
Ilyen velem is elõfordult. Nagyon sokáig nem jött meg, végül nagyon megjött. 24/F
Terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Terhes nem lehetek, mert nem élek aktív szexuális életet kb.2 hónapja.
Akkor valami hormonzavar. Menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Jövõhétre kaptam idõpontot a dokimnál, csak gondoltam hátha valakinek volt már hasonló problémája és tud valami biztatót írni.
attól még lehetsz terhes, hogy 2 hónapja szexeltél utoljára..

Olyan lenne h: 29napra jött meg a menzesz de az óta csak alvadt vér jött . és ma meg ugymond teljesen elmult és ez a 3. napom. Van vmi baj?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül baj, de ha megismétlõdik, vagy egyéb tünetet észlelsz magadon menj el orvoshoz.

Nem feltétlenül baj, de ha megismétlõdik, vagy egyéb tünetet észlelsz magadon menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nem észlelek semmit..mellette erõssen görcsöltem az elsõ napon..a másodikon nem ...ma meg jól vagyok csak kevésnek tartom ahhoz képest ami volt

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!