Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a menzeszem, (123 db)

Még van minimum 3 napom a menzeszig baba lehet a dologban? (többi lent)

34-36 nap között szokott megjönni most a 31. napban vagyok ,de este er?s görcseim voltak a hasamban sokat nyílalgatott az egész alhasamba volt úgy hogy úgy éreztem hogy van egy görcs a méhemben.azt hittem reggelre meg jön de még nem jött meg most is néha görcsölgetek,rajta vagyunk a párommal a baba projekten tegnap elég rosszul is éreztem magamat néha kicsit olyan hányingerem volt mostanában sokat szokott égni a gyomrom pedig eddig sosem voltam gyomor ég?s típus!szerintetek lehet baba vagy inkább ez menzi? köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem inkább menzi, de drukkolok, hogy baba legyen. Azért a gyógyszertárban vegyél egy tesztet (azok jobb minõségûek) és ha kimarad akár 1 napot is csináld meg. SOk sikert!

Szerintem inkább menzi, de drukkolok, hogy baba legyen. Azért a gyógyszertárban vegyél egy tesztet (azok jobb minõségûek) és ha kimarad akár 1 napot is csináld meg. SOk sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ hát eléggé görcsölök meg olyan mint ha lenne a bal méhemben egy görcs néha ugy érzem ha ugy mozdulok...
A kérdező hozzászólása: meg nekem csak akkor görcsöl már ennyire a hasam ha meg jön az nap vagy már meg van!!
A kérdező hozzászólása: holnap kéne meg jönnie

5 hetes terhesseg mellett 2 féle antibiotikum kezelest kaptam, muszaj volt. Csutortok reggel begorcsoltem es megjott a mensim. A baba elment? Ilyenkor mit lehet tenni? Csak elso nap gorcsoltem 3 napig volt menzesz. Mar nincs remeny erre a babara?

Gondolom a gyulladas miatttortent....

Legjobb válasz: Bocsi, de tényleg nem értelek. Ha terhesség alatt elkezdek vérezni, azonnal segítséget kérek, pláne egy kórházban. Ez alap! Ilyenkor csinálnak egy uh-t, megnézik a babát, elmondják mi a teendõ.

A fiaddal korházban voltál? Akkor miért nem mentél át a nõgyógyászatra? Ilyenkor ha más nincs a szomszédasszonyt hívnám át, õ is nõ, tuti jönne és rohanok az ügyeletre. Úristen. vasárnap van. sokszor megmarad a baba ha gyógyszeresn megtámogatják. de ahhoz rohanni kell.
Bocsi, de tényleg nem értelek. Ha terhesség alatt elkezdek vérezni, azonnal segítséget kérek, pláne egy kórházban. Ez alap! Ilyenkor csinálnak egy uh-t, megnézik a babát, elmondják mi a teendõ.
Ügyelet pedig mindig van.
Most vasárnap van, és még nem voltál orvosnál?! Szerinted ezt így a távolból bárki meg tudja neked mondani?
Ezért mondjuk, hívd át a szomszédot, és menj az ügyeletre. (igen tüdõkorházban is tudnak adni gyógyszert lepényleválás ellen)
Valami nagyon nem stimmel ebben a történetben.
Vérezel és elzavartak? Én még csak olyat láttam, hogy rohannak 6 orvosért és 3 toloszékért. Melyik kórház?
A kérdező hozzászólása: Tudod mi nrm stimmel? A magyar egezszegugy..tudnek meselni......
Ne haragudj, de hol laksz te?
A kérdező hozzászólása: Nem neztek meg mert meg van kis verzes, de mondta attol meg lehet baba, de csak jovo erdara hivott uh ra..jo gyorsak mi? A korhazbol meg szinte majdnem h elzavartak, es meg sem n eztek.szornyen feluletesek
Mi újság?
A kérdező hozzászólása: Szerdan neznek uh n ..beszeltem a dokival...megirom mit mondtak..
Szia, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Elszamoltam pentek volt....es mar elmulott..3 napg tartott
A kérdező hozzászólása: Keddre adtak uh ra idopontot, de nem mehen kivuli volt mert a mehen belul lattak, tyuktojasnyi meh..
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem is akartad, (legalábbis tudat alatt biztos nem) azért nem mentél orvoshoz. És talán jobb ez így. Ennek ellenére megmaradhatott, úgyhogy menj orvoshoz. Lehetett méhenkívüli is, arra pedig te is rámehetsz.
Nem lecseszni akarunk, csak nem értünk. Ez a 21. század, ahol alap az orvosi ellátás, ugyanúgy, mint az internet. A legtöbb nõ számára érthetetlen, hogy egy terhesség alatti vérzéssel nem rohantál orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Lehet a gyogyszerek miatt tortent nem lett volna egeszseges
A kérdező hozzászólása: Tudokorhazban? Nodoki? De most hiaba csesztek le...azzal nem lesz jobb
Hát biztosan nem ülnék otthon nyugodtan. Nekem 4 gyerekem van, sokszor vagyok velük egyedül, de ha mennem kell valahová, hát megyek. Pláne ilyen esetben.
A kérdező hozzászólása: A parom kulfoldon..ket pici itthon velem. Autom es segitsegem nincs. Ilyenkor mit tennek?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam.mert a fiammal korhazban voltam...most mrg nemlehet senkit elerni..
Figyelj, én is tudnék mesélni. A magyar egészségügy olyan, amilyen. De az tény, hogy eddig, ha terhesség alatt bármi problémám volt, MINDIG azonnal segítséget kaptam. Budapesten és vidéken is. Ezért érzem úgy, hogy valami nem stimmel a történetben.

Lehet, hogy 3 nappal a tervezett menzesz előtt teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Több mint valószínû,hogy nem eshetsz teherbe,nem vagy termékeny idõszakban.

Több mint valószínû, hogy nem eshetsz teherbe, nem vagy termékeny idõszakban.
Az esély megvan rá, ha van érett petesejted. Én aznap estem teherbe, amikor meg kellett volna jönnie.
Nagyon ritka de elõfordul a teherbeesés, mint az elõzõ példa mutatja! De nem ez a jellemzõ!
szia.lehetséges, én is a mensis napokon estem teherbe!!!! sok sikert!!üdv:6-hetes kismamai
Nem a nagy átlag, de elõfordul, nem is kevésszer, ahogy itt olvasom. A teherbeesés lehetõsége mindig megvan , ha nem védekezel.
A kérdező hozzászólása: bocsii..elírtam..:S július 18.-án volt.. de augusztusba..meg semmi.:S
Ilyen velem is elõfordult. Nagyon sokáig nem jött meg, végül nagyon megjött. 24/F

Barnáztam 2-3 napig, aztán megjött a menzeszem, elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és a 3. nap már nem volt menzeszem. Ez normális? Előtte augusztusban vettem be egy esemény utánit. Nagyon bezavarhatott?

most kezdtem el szedni legel?ször a fogamzásgátlót és tanácstalan vagyok . Valaki volt már így?

Legjobb válasz: normális Az elsõ hónap ilyen lesz. Utána majd beáll...ha mégse, irány vissza a doki.

normális Az elsõ hónap ilyen lesz. Utána majd beáll...ha mégse, irány vissza a doki.
A kérdező hozzászólása: koszonom valaszod!:) )

Miért van az hogy amióta tabit szedek (3 hónapja) azóta a menzeszem fél napig van meg normálisan? A következő pár napban csak csipp csepp van.

Legjobb válasz: Mert tabletta mellett nincs menzesz, csak megvonásos vérzés. De ez még annak is gyenge. Menj el dokihoz.

Mert tabletta mellett nincs menzesz, csak megvonásos vérzés. De ez még annak is gyenge. Menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam volna hogy tabi mellett ilyen lesz a menszim.
Mondom, hogy nem menzesz!!! A tabletta mellett nem vastagodik meg rendesen a nyálkahártya, ezért nem is lesz erõs a vérzés. De mint mondtam, egy fél nap pecsételés még gyógyszer mellett is kevés, menj vissza az orvosodhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
A kérdező hozzászólása: Most sem kicsik a melleim de szeretném ha még nõnének. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Na most teljesen át lett variálva a kérdésem. Az elején volt az a kérdés hogy "Miért fáj mindkét mellem". Evvel kezdtem és csak utána volt a többi.... remélem értitek így is

Mennyire számít erős fogamzásgátlónak a Regulon? 21 évesen korai a gyermekvállalás, ha meg van hozzá minden feltétel? Általában miután elfogy egy egyhavi gyógyszerem, rá kb. 2-3 napra jön meg a menzeszem, abban a 2-3 napban teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Ha elég érett vagy egy babához, akkor nyugodtan vállalhatsz egy picit :) Abban a 2-3 napban pedig nem lehetsz terhes, mert a tabi a gyógyszermentes napokban is védettséget nyújt.

Ha elég érett vagy egy babához, akkor nyugodtan vállalhatsz egy picit :) Abban a 2-3 napban pedig nem lehetsz terhes, mert a tabi a gyógyszermentes napokban is védettséget nyújt.

Fogamzásgátlót szedek már 7 hónapja, és szeretném tolni a menzeszemet, pontosabb előrébb szeretném hozni 3 nappal. Hogy célszerűbb/egészségesebb? Ha elkezdem 3nappal előbb szedni a gyógyszert? Vagy pedig 3-om nappal előbb hagyjam abba?

Legjobb válasz: Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.

Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
3 nap miatt megéri ez a hercehurca+gumizás egy hónapig? Én inkább elgondolkodnék:) De szerintem nem jó ötlet, hogy hagyd abba 3 nappal korábban... Inkább szedd be a 21 szemet, és ne tarts szünetet, ha az egy héttel elõrébb hozatal belefér, vagy ha tényleg csak 3 nap szükséges, akkor tarts 4 napos szünetet. 21-nél kevesebbet tényleg ne szedj be.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam :) De nem lesz olyan, hogy nem fog abba maradni a vérézés?
Megjöhet.
Megjön, megjöhet, teherbe eshet. Nem mindenkinek egyforma a ciklusa, van amikor több petesejt is kilökõdik, és nem mindenkinek a ciklus közepén történik. Ha meg kellett jönnie, még lehet hogy pár nappal az elõtt pont beérett egy, megtermékenyült és útban van a méhed felé. A beágyazódás kb két hét. Legkorábban 3-4 hét múlva csinálhattok tesztet. Ha "hagyományosnak" mondható a ciklusod akkor éppen kicsi az esély, de sosem lehet tudni. Védekezzetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!