Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a menstruációm, csak barna (3 db)

3 napja késik a menstruációm, csak barna pecsételést és alhasi fájdalmat érzek. Mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: már csinálhatsz. pont a legmagasabb most a hcg a vizeletben. aztmondják hogy mikor pár napot késik akkor a legjobb tesztelni

már csinálhatsz. pont a legmagasabb most a hcg a vizeletben. aztmondják hogy mikor pár napot késik akkor a legjobb tesztelni
Szerintem is tesztelj!
Teszteljj minél elõbb!
Normális.
Korodtól is függ. Ha 17 éven alul vagy akkor még beállhat.
normális elvégre a felesleges vér jön ki tehát nem olyan mintha elvágtad volna magad :)

Szoptatás alatt már 4-szer volt rendszeres, bő vérzéssel járó menstruációm, de ebben a hónapban csak pár csepp sötét barna és 2-3 napig. Normális ez így ilyenkor? Nektek is voltak ilyen ingadozások a vérzés mennyiségével, jellegével kapcsolatban?

Már a terhesség gyanúja is megfordult a fejemben,bár nem valószín?,hogy az lehetek.Lehet,hogy még nem állt be teljesen?

Legjobb válasz: Szoptatsz még? Nekem 1 menszi teljessen kimáradt és akkor még szopiztattam legalább 2x naponta. Azt mondt a dokim, hogy valószínûleg ezért maradt ki. Még a hormonháztartás nem állt helyre. Következõ hónapban megjött :)

Szoptatsz még? Nekem 1 menszi teljessen kimáradt és akkor még szopiztattam legalább 2x naponta. Azt mondt a dokim, hogy valószínûleg ezért maradt ki. Még a hormonháztartás nem állt helyre. Következõ hónapban megjött :)
A kérdező hozzászólása: Igen szoptatok, de ma már hányingeren is volt és színtelen folyásom és a szaglásom mint egy vadászkutyáé.Lehet, hogy terhesség lesz ebbõl?Veszek egy tesztet.Köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!