Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a mensi, a reggeli (4 db)

4 nap van a nem vártig, eddig a reggeli hőm 36, 7-36, 8 között mozgott pé. óta, de ma reggel leesett 36, 3-ra! Ez tuti mensit jelez, vagy van még esélyem babára?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!
Én is ugy tudom hogy ez menzit jelent!Bocsi!
nem tudod betenni ide a görbéd??? de így látatlanba is sok a 0, 5 tizedes esés...az már mensi...a luteális szakaszban már a 0, 3 esés is sok....sajnálom

3 napja késik a mensi, a reggeli tesztem extra halvány volt. Miért nem mutatja ki? Gabriel tesztel tszteltem, most vettem qupidot, a hőm 36, 8. Lehet baba?

Legjobb válasz: persze hogy lehet,azért nem mutatja mert alacsony még a hcg,pár nap mulva tesztelj megint,sok sikert,a halvány vonal is pozitiv,ugyhogy nyugi.

persze hogy lehet, azért nem mutatja mert alacsony még a hcg, pár nap mulva tesztelj megint, sok sikert, a halvány vonal is pozitiv, ugyhogy nyugi.
lehet, még várj a köv teszttel legalább 2-3 napot mert a hcg szinted két naponta duplázódik (ezt mutatja kia teszt) és addig tökre felesleges.
A kérdező hozzászólása: Remélem, olyan érzés, mint ha beképzelném, az tartja már csak a lelket, hogy nemjön meg.... Köszönöm a válasz.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek pénteken teszteljek??
az jó lesz, ne aggodj, addigra már látod rendesen, egyéb tünet esetleg?
A kérdező hozzászólása: Esténkén van hányingerem denagyon, van hogy megkívánok vmit, aztán le semegy a torkomon, és azonnal mást kívánok. na meg a hasszúrka. Az elég gyakori. A páromazt mondja, hogy gengszter lesz azért szúrkál. De cicifájás pl.nincs. muszáj hogy legyen?
Szerintem az még korai lenne, de hallottam már olyanról is, hogy rögtön jelentkezett a cicifájás. Nekem kb a 10. héten kezdett fájni.
Mit jelent, hogy extra halvány?
Szia! De jó neked:) !Lehet szerintem még baba! Nekem is 3at késett de sajnos ma +jött:(!SZurkolok nekde!


Legutoljára novemberben volt szexuális kapcsolatom, úgy hogy mensi utáni 1-3 napban történt a dolog, azóta mind a 2 hónapban megjött rendesen és a 2 hónap után a teszt is negatív lett reggeli vizeletre. El kellene menni nőgyógyászhoz van sem?

Most februárban nemjött még meg(pedig febr. elején kelett vna) de a hasam bal oldalt fáj :S eddig még semmilyen terhességi tünetem nemvolt itt hányingerre gondolok és mellfeszülés stb. nem vagyok terhes ugye? de mit?l fájhat ennyire, lehet hogy ciszta vagy csak felfázás miatt késik? N?dokihoz kell menni?

Legjobb válasz: Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.

Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.
Elsõ vagyok. Ne kezdj el diagnosztizálni magadnak mindenféle bajokat míg nem voltál dokinál. Ne fesd az ördögöt a falra, annál rosszabb. Szerintem nem lesz gond. Valószínû a hasad is azért szúr, mert készül megjönni, vagy valami zavar van. Nyugi.
figyelj.. én 16 éves vagyok én nekem még neis volt olyan hogy behatolás, most vagyok a 35. napban és MA végre elkezdett szurkálódni a vesémepémmájamlépem alul baloldalt jobboldalt a hasam..késik mert nem állt be, még mindig nem, meg a stressz ezért is nemjön meg nekedis lehet mert félsz h miért nemmjön meg.. nekem még van rá más okom is .. sok okom de ezis közrejátszik nekem is h ideg vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, kicist megnyugodtam :) Petefészekgyulladás lehet? mert bal oldat fájdogál csak... mert elvileg az is tolhatja el a mensi-t :S Dokihoz jövöhéten megyek, csak h tudjam kb mire számitsak a tünetek alapján


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!