Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a mensi, a (285 db)

szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

Mit érezni 3 nappal a mensi előtt, milyen a folyás, fáj a has, netán a mell? Van még másvalami, mint eddig menstuáció előtt?

Legjobb válasz: Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

3 nappal a mensi előtt voltunk együtt! Nem védekeztünk... A mensim megjött, mint azelőtt!(1 nónappal ezelőtt történt) Most is megjött a mensim csak úgy mint rég, de sokszor fáj a hasam és émelygést érzek! Lehetek terhes?

A szüzességemet kb. 3 hónapja veszítettem el... Vajon mi lehet?

Legjobb válasz: HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!

HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!
Lehetsz terhes, ha csak ez a kérdés. Menj el nõgyógyászhoz. Felelõtlen liba. Grat.
A kérdező hozzászólása: Elég ha csak a kérdésre válaszoltok!

3 nappal a mensi előtt mire figyeljek, ami esetleg babát jelenthet?

Már ez a 6 .hónapunk és még mindíg sehol a baba.Csütörtökön nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: elõzõ ciklusban olyan gyönyörû volt a görbém, még a profi szakértõk sem tudtak belekötni, mégis leesett a mûõm mensi elõtt 1 nappal...olyan igaságtalannak tartom, igyszem mindent megtenni, nemfoglalkozni vele meg szerintem nem lehet....

A kérdező hozzászólása: elõzõ ciklusban olyan gyönyörû volt a görbém, még a profi szakértõk sem tudtak belekötni, mégis leesett a mûõm mensi elõtt 1 nappal...olyan igaságtalannak tartom, igyszem mindent megtenni, nemfoglalkozni vele meg szerintem nem lehet....
A kérdező hozzászólása: még mindíg semmi mensi, viszont elég gyatra a hõm
A kérdező hozzászólása: hõm visszament 36, 9re
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg!!ma kellett volna
A kérdező hozzászólása: ma megint csak 36, 7...így holnap mensi
Az utolsó válaszoló vagyok. Nekem sem volt cicifájásom a nemvárt elõtt. A lényeg, h. a hõd fent maradjon! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: ma vagyok a 27.napon cicifájásom teljesen elmúlt...egyátalán nem érzékeny..attól lehet még baba?vagy fájnia kellene?nkem mensi elõtt mindíg szokott.. ja és reggeli hõm tegnap: 36, 7 ma: 36, 9 ....drukkoljatok
A kérdező hozzászólása: köszönöm igyekszem türelmes lenni...:(((gyre közeleg a csütörtök:((
Szia! Most talán az a legjobb, ha nem csinálsz semmit, csak próbálsz megnyugodni. Mi majdnem 1 évet próbálkoztunk és most sikerült, múlt héten teszteltem 2-szer pozitívat. A váladékból egyébként sok minden látszik és nem is kell hozzá felnyúlni, a bugyidom vagy a wc papíron látszik. Pé-kor olyan, mint a tojásfehérje, aztán semmi, majd a menzesz közeledtével ha ismét kicsit tojásfehérjés, akkor nagy valószínûséggel megjön, ha szinte semmilyen, vagy inkább folyós, akkor lehet reménykedni. Azt tudod még esetleg nézni, hogy a nemvárt elõtt ha szokott barnázni, az is a mensi elõjele lehet. Egyébként bármennyire is akarod, nem igazán lehet elvonatkoztatni a gondolattól, de valahogy mégis ki kell zárni a mindennapi (vagy inkább mindenperces) gondolatokból, és hidd el, sikerülni fog! A hõmérõzés viszont az egyik legfontosabb, és legbiztosabb módszer! Én pl. akkor kezdtem gyanakodni, amikor a nemvárt napján és követõ napokon is még mindig fent volt, mert egyébként semmi mást nem éreztem. Szorítok neked, ne legyél elkeseredve, jönni a baba, meglátod!!
mindeg yúj hónap új remény. :) utolsó v.
A kérdező hozzászólása: :((((((
2. válaszoló vagyok. Én is így voltam vele, fõleg, h a mostani menszi elõtt 2 napig már azt éreztem, h megjön, de nem jött. Mármár kedztem örülnimikor is megjött rendesen. :( Nekem az a 2, 5 nap volt borzasztó.
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm hogy mindíg megjön...mikor már vérzek hamar túlteszem magam rajta...de ez a pár nap borzsztó..a bizonytalanság...utálom:(((
A kérdező hozzászólása: hát nagyon nem szeretnék tesztelni, mindíg szívok vele, mert negatív állandóan:((( egyszerûen nem tudom már elviselni az utolsó napokat...nem tudom elterelni a figyelmem, max 10 percre..
Elsõ válaszoló vagyok. Megértelek. Esetleg vehetnél egy Clearblu-t és holnap reggel tesztelhetnél. Hátha... Még eszembe juott, hogy baromi ideges voltam és a fél világgal összevesztem, a legkisebb dologra ugrottam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...teákat már többször ittam, nem csak egy ciklusban...hõböl gyönyörûen látszott mindíg a pé...csak ugye most hogy nem mértem, nem tudom volt e egyátalán... ebben a ciklusban direkt megpróbáltam semmit sem tenni érte, semmit sem figyelni magamon, csak a szex 2-3 naponta...eddíg sikerült is megbírkóznom vele, de így 3 nappal mensi elõtt már nem tudok nem erre gondolni, hogy megjön e vagy sem....
Teljesen megértelek. mi 9 hónapja próbálkozunk és mindent megtettünk. Mégsem jön a baba. Szeritnem nem lehet vele foglalkozni. Minden ciklusnak úgy indulok neki, h most nem foglakozom semmivel. és ilyenkor jelenik meg az ovus folyás, utána a cicifájás...stb. Szerintem most semmivel se foglalkozz és ne figyelj semmit. Ez a legtöbb, amit megtehetsz!!!!! Kívánom, h összejöjjön a babó. :)
A teák hosszú távon fejtik ki hatásukat, tehát a "bevetésed" nem egy ciklusra kell tartogatni. Ha nem vagy biztos, hogy volt pé-d, akkor miért nem használsz törpemikroszkópot. Az megmutatja (ha jól használod)a peteérésedet is és késõbb azt is, hogy terhes vagy-e (jóval hamarabb, mint a terhességtesztek). Kitartás! A nyákot felesleges figyelned, felnyúlkálni meg veszélyes. Nekem a nem várt elõtt egy héttel már érzékeny volt a mellem és pár nappal korábban nagyon erõs mensis görcseim voltak. Peteérés után (valószínû a beágyazódást éreztem meg) szurkált a petefészkemnél. A hõmet is mértem, de totál nem mutatott semmi különöset. A mikroszkópomon meg "virultak" a páfrányok. :)
Hogy állsz? Szorítok!

Az lenne a kerdesem, hogy 3 pozitiv ovulacios tesz ami erosodik, 3 nappal a mensim elott jarok! Viszont 2 negativ terhessegi teszt! Miert? Szerintetek van meg remeny?

A Cicim nagyon fajt a mult heten mara mar enyhult, allandoan ehes vagyok nem erzem hogy tele lennek, mintha a hom meg mindig fent lenne, es a mult heten ereztem hogy bal oldalt a mehemnel valami fajdalmat! Mi lehet? Irjatok lecci! 8. Honapja probalkozunk, nagyon szeretnenk. Ezen a heten nem varom! Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Még korán teszteltél.

Még korán teszteltél.
Lehetsz várandós, a terhességi tesztek csak a menstruáció esedékes napjától mutatnak megbízható eredményt. Hogy a testhõmérsékleted fent van, azt csak akkor érezheted, ha lázas vagy. Egyébként azt a pár tizedfokos különbséget akkor állapíthatod meg, ha rendszeresen hõmérõzöl. És akkor is csupán ébredéskor tapasztalható a különbség, késõbb már ezer dolog hatással van a testhõmérsékletedre. Viszont ne haragudj, de nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg: borzalmas, hogy felnõtt nõ létedre ennyire ne tudj írni! Alig lehet megérteni, hogy mit szeretnél. A "cicim" szót pl. miért írod nagybetûvel, mintha valakinek a neve volna? Az írásjeleket és az ékezeteket nem ismered? Bocs, nem piszkálni akarlak, de talán nem ártana néha kézbe venni egy-egy regényt, és olvasgatni kicsit.
bocs hogy kicsit ertetlen vagyok, de az ovu teszt mikor volt pozitiv? Mult heten? Mert akkor meg koran teszteltel, nekem meg a nemvart napjan is negativ lett, masnap nagyon gyenge pozitiv reggel, delutan mar eros pozitiv. Ha viszont most pozitiv az ovu akkor hajra most, es kesni fog a mensid, mostantol szamitva kb. 14 nap mulva lesz
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik! Amerikaba elek a kis gepemen mikor tolton van nem birok normalisan irni! Utolso szoval ma vagyok a 25. Napomon a ciklusom valtozo de kb 27-28.naposak 3 tesztet csinaltam as utolso volt a legerosebb amit tegnap csinaltam! Remelem osszejott a baba:)
Az ovulacios teszt amikor pozitiv akkor kell aktivnak lenni, de innen szamitva meg legalabb tiz nap amire a terhessegi teszt pozitiv lehet. Szoktal maskor is ovutesztet csinalni? Mert ez igy egy hosszabb ciklusra utal, alltalaban a ciklus kozepen kellene hogy pozitiv legyen

Múlt hónapban, rendesen középidőben volt peteérésem, most 3 nappal a mensi után megint az Lh teszt kezd pozitív lenni, ez mitől van? Normális ez?

Legjobb válasz: sztem igen s egyre erõsebb lesz amikor nagyon erõs második csík akkor hajrá de figyeld magadat is a folyás alapján egyértelmûbb megállapítani peteérést

sztem igen s egyre erõsebb lesz amikor nagyon erõs második csík akkor hajrá de figyeld magadat is a folyás alapján egyértelmûbb megállapítani peteérést

Mensi előtt 3 nappal lehet pozitív a teszt? (délutáni pisiből) Tapasztalat?

Vagy holnap reggelib?l megcsinálhatom?

Legjobb válasz: Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!

Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!
Szia, nekem pozitív lett! Sok sikert! 14 hetes kismami
Nekem is mensi elõtt 3 nappal lett pozitív. Azóta 32 hetes terhes vagyok :) A szervezetben lévõ HCG két naponta duplázódik meg. Tehát ajánlatos 2 nappal késõbb megcsinálni újra, ha nem "hiszel a szemednek" :) De ha a teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor az baba, mert tévesen pozitív eredmény nincs. Szóval: gratulálhatok....? :)
Szerintem inkább amikor meg kellene jönnie, de nem jön, utánna nézd meg teszttel(nem fontos reggeli vizelet), az a biztos! Nekem elõtte nem mutatta ki, csak amikor már késett.
A kérdező hozzászólása: Még ne gratulálj, mert most csináltam egyet (szerdán kéne megjönnie) és negatív. De teljesen. :((
Lehet még korai volt a tesztelés. Azért remélem majd azt fogok pár nap múlva írni, hogy + lett :)

Már az első levél 7. szeménél nem védekeztünk de viszont a 7 napos szünetben megjött a mensim a 3. napon de csak 2-3 napig tartott. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.

Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.
A legtobb tablette mar az elo szemtol ved ha a mensid elso napjan kezded ha megjott nem vagy terhes 99.99% ba. es igen a tabitol kevesebb ideig tart a menstruacio is

A fájó mellbimbó (3 napig) és a sűrű fehér folyás (6 napig) lehet jele a terhességnek? Kimaradta a mensim, igaz eddíg is rendszertelen volt.2 éve próbálkozunk a babavállalással. A hőm is a fehér folyás után maradt fennt (ez a 6. nap).

Legjobb válasz: Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.

Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.
Doki látott már? én is két évetvártam kezelés mellett, mert gondom volt és erre pont a rendszertelen mensibõl lehet következtetni! Jó lenne ha elmennél egy dokihoz és szólnál, hogy régóta próbálkoztok, mert akkor úgy vizsgál, ugyanis egy sima cytologián nem derül ki ha más gond van. Ettõl függetlenül még sikerülhetett most is A mellek a terhesség esetén nem a bimbófáj, hanem az egész elnehezül és feszül. Ha a folyásod volt a pé jeleés azóta fent a hõd, akkor tesztelj!
hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!