Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a gyomrom. Mitöl lehet (3 db)

3 napja ég a gyomrom. Mitöl lehet?

nemis eszem olyat amitöl éghetne,nappal elis viselem,de éjszakánként muszáj bevennem egy rennniet.(30hetes vagyok)mitöl van ez most?

Legjobb válasz: A babád egyre nagyobb lesz és mivel kell neki a hely, így nyomja a gyomrodat. Meg ettõl a gyomorsavad is jönni felfelé.

A babád egyre nagyobb lesz és mivel kell neki a hely, így nyomja a gyomrodat. Meg ettõl a gyomorsavad is jönni felfelé.
A baba hajnövekedésétõl is éghet a gyomrod.

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

Kb.5-6 napja szúr hasam. Néha elég rendesen. Alul középpen, ill. bal oldalt. Mitől lehet? Két nap múlva kell megjönnie. Múlt héten 3 napig hányigerem volt, émelygett a gyomrom.

A derekem egy hete le akar szakadni. Vagy nincs összfüggés? Nem védekezünk.

Legjobb válasz: az a kérdés hogy terhes vagy-e?

az a kérdés hogy terhes vagy-e?
Szia. Lehet terhesség, de menzi is. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Kívánom hogy pozitív legyen! Az esély megvan rá, hogy baba legyen és a szurkálást és a derékfájást is sokan írják tünetnek! Boldog Karácsonyi ünnepeket pozitív teszttel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!