Találatok a következő kifejezésre: 3 napja a gyomrom (28 db)

9 hetes terhes vagyok, 2 hete tart, hogy majd ki pukkadok olyan érzésem van ha eszek vagy megiszok, és most 3 napja a gyomrom felvan puffadva mint egy luffi és nagyon fáradékony vagyok mozgás közben, normális ez?

74 kg vagyok eddig sem volt deszka hasam de most ugy nézz ki a hasam hogy a gyomrom nagyobb mint az alhasam ,persze nöt az alhasam is de ugy nézzek ki mint egy kb. 5 hónapos kismama ,irjatok légyszí mi lehet ez ??

Legjobb válasz: szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához

szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához
Ez a rossz emésztés miatt van, valószínûleg a gyomrod sem a legjobb.Nincs szorító érzésed a szegycsont alatt?Mert akkor terhességi refluxod is van. Amit ajánlani tudok az a Motilium, nagyon hatásos!Evés elõtt kell bevenni egy szemet és akkor nem fog úgy felfújni az étel.Ha a gyomrod is ég akkor rágjál Rennie-t és igyál Venter gyomorbevonót.Recept nélkül kaphatók.
Szinte teljesen ugyanezek voltak a tüneteim, sõt, székrekedéssel párosultak. Nekem segített az espumisan gyöngy, recept nélküli, kismamák is szedhetik.Én egyszerre kettõt szoktam bevenni. Minden jót! 17 hetes kismami
Én is ilyen bajokkal küzdök, pont ma nézegettem magam, hát én is úgy nézek ki mint aki 6 hós terhes, de szedem a gyomorkönnyítõt, és valamivel jobb! 8 hetes kismami

Mitõl fáj már 3. napja a gyomrom?

Jobban mondva tegnap elõtt késõ délután kezdett el fájni. Így egyszer görcsöl, egyszer éget, egyszer csak érzem, egyszer meg semmi. Van, hogy csak a gyomorszájam, van hogy az egész gyomrom és van hogy az egész hasam. Volt már, hogy úgy fájt, hogy alig bírtam megmozdulni. Egyszer bevettem rá fájdalom csillapítót, de egyáltalán nem hatott és még nem is javult semmit. Anya szerint csak valami vírus, és nem nagyon érdekli õt. Szerintetek is? 15/L :S

Legjobb válasz: Elég nagy baj, ha anyukádat nem érdekli. Mindenesetre ha a székletürítés egy ideje elmaradt, akkor az okozhat ilyen fájdalmakat. Lehet ez áll a dolog hátterében. Ha nem ürítettél egy ideje, akkor érdemes valami nagyon erõs hashajtóval megpróbálkozni minél elõbb.

Elég nagy baj, ha anyukádat nem érdekli. Mindenesetre ha a székletürítés egy ideje elmaradt, akkor az okozhat ilyen fájdalmakat. Lehet ez áll a dolog hátterében. Ha nem ürítettél egy ideje, akkor érdemes valami nagyon erõs hashajtóval megpróbálkozni minél elõbb.

Norcolutot szedek már 3 napja, napi 2x1-et. Hétfőn voltam dokinál, és az ultrahangon nem látott semmit, de 2 napja nagyon ég a gyomrom, és kevesebbet eszem. Lehet a gyógyszertől?

Legjobb válasz: A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

Kedves Jehova tanúi, hiszitek e, hogy Jónás 3 nap és 3 éjjel volt a cet gyomrában?

A kérdés nem provokáció. Ha nem vagy elég erõs, ne olvasd tovább, nehogy megrendüljön a hited.(Semmi durva rész nincs benne, csak kérdések).

Legjobb válasz: Olyan izé vagy. Jónás három napja alatt akár egy fél világegyetem összejöhetett volna, nem gondolod hogy Jónás problémája ennél sokkal kisebb?

Olyan izé vagy. Jónás három napja alatt akár egy fél világegyetem összejöhetett volna, nem gondolod hogy Jónás problémája ennél sokkal kisebb?
"Én pont ezt nem hiszem el, de egyébként minden mást elhiszek" Ha elhiszed, hogy Isten hat nap alatt teremtett mindent, ha elhiszed, hogy Mózes a tengert kettéválasztotta, elhiszed, hogy Jézus meggyógyított sokakat, elhiszed, hogy mindaz, aki ránézett a rézkígyóra, megmenekült, elhiszed, hogy a szamár megszólalt, hogy Dániel bajtársai bent sétálgattak a lángoló kemencében, hogy Jézus feltámadt a halottak közül, elhiszed, hogy Jézus a vízen járt, feltámasztott a halálból egyetlen szavára több embert, meséld már el, hogy miért pont a Jónás esete zavar ennyire?
Én pont ezt nem hiszem el, de egyébként minden mást elhiszek (A Bibliából) Pont ezért nem szeretem ezt a történetet. :( Sõt néha már menekülök tõle.
A kérdező hozzászólása: Katy, nem tudom te mit nevezel terelésnek, de én azt, ha leírok egy kérdést, és nem arra kapom a választ. Ez a terelés. Mert vagy nem akar, vagy nem tud(ha nem tud, azt megértem), vagy ha válaszolnia kellene, akkor összeütközésbe kerülne(mondjuk az adott vallás tanításaival). Hát már te is bocsáss meg, de te sem vagy jobb nálam, mivel te is vádaskodsz, hogy én vádaskodom. És nem muszáJ, hogy a nézeteimet vallják, csak nem tereljenek mert azt nem szeretem. Ha felteszek több kérdést, akkor írjanak mindegyikre választ, vagy ha az egyikre nem tudnak, akkor írják, hogy arra nem tudnak, mivel így ez terelésnek minõsül(nálam). Szóval a kérdés, ha elhiszitek, hogy Jónás 3 nap a hal gyomrában volt, elhiszitek a 10 csapást és a vörös-tengeri átkelést, akkor miért nem hiszitek el a 6 napos teremtést??
Kedves kérdezö, most néztem bele ebbe a témába egy kicsit. De megírom milyen érzést váltott ki belölem hirtelen a válaszod. Azt írod itt lent, hogy megy a terelés. Hát már bocsáss meg mi a csudának teszel fel kérdést, ha a felelöket tereléssel vádolod? Muszály hogy pont a te nézetedet vallják? Hiszen így te terelsz!!! Katy
A cet egy szigorúan titkos tengeralattjáró volt, a héber hadsereg Ninivére keresztelt akciójában.Más?
Egyébként elhiszem Jónás történetét, a tíz csapást is, Tenger kettéválasztását is, a Vízözönt is a három héber kemencébe rakását és szabadulását is..... Ha Isten nem lenne képes ezekre az "apró" csodákra hogyan hozta volna létre a világegyyeteemet? :)
Szervusz Krissztus idejéig a legtöbb nemzet holdéveket használt az idõ számítására.A holdév, és napév között mutatkozó kisebb-nagyyobb eltérések kiküszöbölésére különbözõ évkiegészítésekrõl gondoskodtak. A 12 holdhónapból álló holdév 354 napot tesz ki. Mimden hónap 29 vagy 30 napból áll attól függõen, hogy mikor jelenik meg az újhold. A holdév tehát 11 nappal rövidebb a 365 és 1/4 napból álló teljes napévnél. A zsidók a holdévet követték. A holdév kiigazítását, hogy az egybeessék a napévvel és az évszakokkal, a Biblia nem említi, de bizonyára szükség volt egy pót- vagy kiegészítõ hónap beiktatására.A kiegésszítõ hónapokat késõbb, az i.e.V században rendszerezték. Ez a rendszer ma metonikus ciklus néven ismeretes. Minden 19 éves cikluson belül hétszer iktatnak be kiegészítõ hónapot. Ezt a zsidó naptárban a 12. hónap(adár) után illesztették és elnevezték adár séminek vagy "második adárnak". Mivel a holdnaptár igazodott a naphoz, a 12, illetve 13 hónapból álló éveket "luniszoláris évek"-nek nevezték el.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Figyi, Kérdezõ! Szerinted az normális, hogy Mózes negyven napig volt a hegyen étlen-szomjan? Hogy a három héber a lángoló kemencében sértetlenül elvoltak? Vagy normális, hogy Jézus feltámadt? Soroljam még, hogy kettéválhatott-e a tenger erõs szél hatására? Meggyógyított egy csomó beteget Jézus? A vizet borrá változtatta, hatalmas vihar közepén sétált a vízen, stb??? Tudod, nem vagyok Tanú, de elhiszem Jónás történetét és a többit is. Ahogy a 6 napos teremtést is elhiszem. Miért hihetetlenebb, hogy Isten hat nap alatt megteremtett mindent, mint az, hogy a nagy büdös semmi felrobbant és lett minden? Mózes idejében nem holdéveket számítottak! "Élt vala pedig Ádám száz harmincz esztendõt, és nemze fiat az õ képére és hasonlatosságára és nevezé annak nevét Séthnek. " Átkonvertálva "holdévrõl a mi idõszámításunkra kb. 12 éves korában nemzette. "Éle pedig Séth száz öt esztendõt, és nemzé Énóst. " Azaz kb 8 éves volt? "Éle pedig Énós kilenczven esztendõt, és nemzé Kénánt. " 7-8 éves korában??? [link] Sokáig éltek akkoriban... :D
Mózes idejében is ugyan annyiból állt egy év, mint ma, az hogy a hold szerint számolták sz idõt, az azt jelentette, hogy náluk este 6. óra után kezdõdött egy nap és másnap este 6.-ig tartott. ennyi különbség van. Katy Weaver
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia Igen elhiszem hogy három napig ott volt, és ha nem a teremtõ intézte volna ezt, akkor akár a sírja is lehetett volna. Ezen kívül maga Jézus is hitelesnek és valósnak tartotta, és Õ nem hazudik sem a biblia. Mert mint ahogy Jónás három nap és három éjjel volt az óriási hal gyomrában, úgy az Emberfia is három nap és három éjjel lesz a föld szívében. A rablócápa, amely a legnagyobb a ma élõ halak közül, átlagosan 7, 5 méter hosszú, ám néhány egyede ennek akár a kétszeresére is megnõhet. A szája akár 1, 4 méter széles is lehet, így könnyedén le tud nyelni egy embert. De egyáltalán nem mondható róla, hogy más nagy tengeri teremtmények félelmetes ellensége lenne, ugyanis ez a szelíd óriás apró planktonokkal és kishalakkal táplálkozik. A National Geographic magazin szerint „a rablócápa emésztõrendszerének szokatlan anatómiája összhangban van a Jónás történetében leírtakkal”. A Biblia szerint Jónás prófétát lenyelte egy nagy hal. A rablócápára jellemzõ, hogy „ha véletlenül lenyel valamit, amit nem biztos, hogy meg tud emészteni, akkor úgy tud megszabadulni ezektõl a nagyobb tárgyaktól, hogy azok nem sérülnek meg” (Jónás 1:17; 2:10). akár a nagy ámbráscet, akár a fehér cápa le tud nyelni egy embert. A National Geographic (1992. december) A National Geographic ezt mondja: „A cápák erõszak nélküli módon szabadulnak meg azoktól a kétes emészthetõségû nagyobb tárgyaktól, amelyeket lenyelnek . . . A cápa lassan ki tudja üríteni gyomorszáját oly módon, hogy teljesen kifordítja, és kitolja a száján keresztül . . . Így tehát nyálasabban, de egy tapasztalattal gazdagabban kicsúszhatsz egy nyálkás szõnyegen.” A Biblia nem határozza meg pontosan, milyen fajta tengeri teremtményt használt fel Jehova, maga Jézus viszont megerõsítette, hogy Jónás beszámolója igaz (Máté 12:39,  40). Katy Weaver
Nem ilyen bonyolult kerdesekkel kellene kezdened. Azert mert a valaszokat nem tudnad mihez kapcsolni. pl;Isten, hogy kepes iranyitani a termeszeti eroket, allatokat, es meg sok mindent. Ha ezeket megerted, Jonas mar kispista lessz.
[link]
"Ha hiszitek, akkor felvetõdik néhány kérdés: 1. Hogyan tudta lenyelni Jónás? A legnagyobb ma ismert halfaj a cetcápa, ami planktonevõ, tehát a nyelõcsöve nem emberi táplálékra van specializálva(tehát kicsi, szûk). De tegyük fel, hogy lenyelte õt. 2. Hogyan maradt életben Jónás levegõ nélkül? 3. A gyomorsav miért nem marta szét Jónás testét? " Hogyan támasztotta fel Jézus Lázárt? Csoda útján. Hogyan beszélt Isten az egõ bokornál Mózeshez? Csoda útján. Hogyan maradt életben Jónás? Csoda útján. Márk 10:27 az Istennél minden lehetséges. "És ha hiszitek, hogy Jónás tényleg túlélte(sõt megtörtént az eset) ezt, akkor miért nem hiszitek, hogy Isten 6 nap alatt teremtette meg a világegyetemet?... Mózes idejében hány napból állt egy év? Mármint az õ idõszámításuk szerint? " Nem az számít, hogy Mózes idejében hány napból állt egy év, hanem hogy akkor mennyi idõbõl állt, amikor Isten elkezdett teremteni. 2Péter 3:8 egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendõ, és ezer esztendõ mint egy nap. A Biblia szerint Istennél egy nap akár ezer esztendõ is lehet. És tekintve, hogy mikor Isten elkezdett teremteni még volt sem nap, sem ember, kétlem, hogy 24 órás napokkal volt mérve az idõ.

8hetesek vagyunk, 3 napja nagyon rossz a gyomrom, kemény stb. mit lehet ilyenkor bevenni, enni-inni, hogy ne ártsak a picinek?

Jóíz?en hamiztam a rendesen átsült hurkából kolbászból, aztán estére már er?s görcsök... azóta nem jó valami. És csak az én pocakomat bántja.

Legjobb válasz: Napi 2-3X 1 Normaflore.Espumisan gyöngy,Rennie,szóda... Most v.3 napig könnyû ételeket válassz,diétázz egy kicsit.

Napi 2-3X 1 Normaflore.Espumisan gyöngy, Rennie, szóda... Most v.3 napig könnyû ételeket válassz, diétázz egy kicsit.
Ha nem muszáj, kerüld a gyógyszereket az wlsõ 12 hétben. Ha érzed, hogy a gyomroddal van baj, igyál szénsavasat, és a könnyûû ételeket fogyaszd. Egyél sok háztartási kekszet.
Utolso valaszolo vagyok.Csak erdekelne, hogy abban amit irtam mi volt nem eleg megfelelo, hogy le kellett pontozni?!Nem igazan ertem de mindegy....
Szia!Bar en nem otthon lakom de nekem az orvos ugyan erre a problemamra Motiliumot irt fel folyadek valtozatban.Kerdezd meg a gyogyszertarban, hogy van-e.Nekem hasznalt es azzal nem artasz a babonak. Udv.:10 heteske
Szia! Én ugyanigy vagyok mint te pedig én már 13 hetes vagyok! Mostmár ott tartok hogy napközbe se ehetek semmit ami nehéz lenne:(! Vacsorára is csak könnyü kajákat eszek de mostmár lassan oda jutok hogy napközeb is azt kell ennem mert begörcsölök én is:(! Pedig elötte soha nem volt ilyen problémám de most nagyon rossz igy nem is nagyon vagyok kivános meg sokszor undorodom a kajáktol is!! Boldog babavárást! 13 hetes kismama

Mi lehet az oka annak, hogy már 3 napja görcsöl a gyomrom, és megy a gyomrom. Ahogy eszek rögtön elkezd görcsölni és elég fájdalmas?

föleg éjjelente nagyon görcsöl,hiába szedem a görcsoldót vagy a hasfogot.Ti voltatok már igy?

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz,a görcsöt többféle betegség is kiválthatja.Hasi ultrahangra kérj beutalot.

Szerintem menj el orvoshoz, a görcsöt többféle betegség is kiválthatja.Hasi ultrahangra kérj beutalot.
Szia! Nem kizárt, hogy bélfertõzés!De ne aggódj ahoz képest nem olyan nagy baj de orvost igényel mindenképpen!
Menj el dokihoz midnenkepp! en is ezt erzem es nekem epefergem es gyomrofekely kezdetem van sajna!
Kérdezõ, írtam privátot. Válaszolnál rá, légyszi!

39+5 hkm vagyok, 3-4 napja olyan fura hangokat hallok pocibol, hasonlo mintha a gyomrom dolgozna de megsem, vki hasonlo zajokat tapasztalt a vegen?

Legjobb válasz: Szia.:-) Én 36hetes vagyok,és én is hallok egészen furcsa hangokat.:-)Elõször azt hittem a gyomrom,vagy a belek dolgoznak,de szerintem nem.Nem tudom mitõl lehet.

Szia.:-) Én 36hetes vagyok, és én is hallok egészen furcsa hangokat.:-)Elõször azt hittem a gyomrom, vagy a belek dolgoznak, de szerintem nem.Nem tudom mitõl lehet.

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

3 napja ég a gyomrom. Mitöl lehet?

nemis eszem olyat amitöl éghetne,nappal elis viselem,de éjszakánként muszáj bevennem egy rennniet.(30hetes vagyok)mitöl van ez most?

Legjobb válasz: A babád egyre nagyobb lesz és mivel kell neki a hely, így nyomja a gyomrodat. Meg ettõl a gyomorsavad is jönni felfelé.

A babád egyre nagyobb lesz és mivel kell neki a hely, így nyomja a gyomrodat. Meg ettõl a gyomorsavad is jönni felfelé.
A baba hajnövekedésétõl is éghet a gyomrod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!