Találatok a következő kifejezésre: 3 napig volt 1 napig valami (4 db)

1 hó késés után pénteken megjött. 6-7 napig szokott tartani, most 3 napig volt meg. Fürdésnél valami rám volt ragadva, de nem a vérzésem. A hasam fáj bal oldalt (szúr vagy nyilal). Lehet, hogy elvetéltem vagy terhes vagyok?

1ütt lét okt. -be volt. teszt -.

Legjobb válasz: Ha elvetélsz az komoly fájdalommal és vér veszteséggel jár. Ha pedig terhes lennél azt a tesztnek már 1 hó késésnél ki kellene mutatnia.

Ha elvetélsz az komoly fájdalommal és vér veszteséggel jár. Ha pedig terhes lennél azt a tesztnek már 1 hó késésnél ki kellene mutatnia.
Nekem 2 hónap után jött meg, és csak 3 npig ol meg szintén. A tesztem negatív volt ugyanígy. ... Ne idegeskedj. Valamiért felborult a ciklusod. Várd meg a következõt, majd ha azzal sem stimmel vagy késik, irány a doki. Ha nagyon szúr az oldalad, menj inkább most dokihoz. Nekem volt vetélésem, az komoly tünetekkel jár, azt észrevetted volna. 1 hónapos késés után pedig a tesztnek már poz.nak kéne lennie, ha terhes vagy.
Szerintem nézesd meg magad orovossal, az a biztos.
Szia! Nekem volt egy vetélésem 5 hetesen, nem véreztem, csak erõsen barnáztam, mégis elment. Nem voltak különösebb görcseim. Aztán egybõl babás lettem, és semmi gond nem volt a terhességem alatt. Szorítok neked!

3 napig barna volt 1 napig valami véres izé, aztán megint 1 nap barna? Lehet terhesség?

Legjobb válasz: Ha a rendes menzid idején voltak ezek a barnázgatások, akkor már jó eséllyel a teszt is kimutatja, ha babás vagy.

Ha a rendes menzid idején voltak ezek a barnázgatások, akkor már jó eséllyel a teszt is kimutatja, ha babás vagy.
A kérdező hozzászólása: A rendes mensi idején voltak ezek a "tünetek"! Lehet még baba? vagy felejtsem el?
1. válaszoló vagyok. Csináltál már tesztet? Szerintem nem esélytelen a dolog. Az egyik kolleganõm hasonló "tünetekkel" ment dokihoz. Veszélyeztetett terhes volt, de megszületett a baba. Csinálj egytesztet, ha úgy érzed, hogy van még esély babára. Legfeljebb negatív és újra megpróbáljátok.
Én is ugyanígy voltam, 2-3 napig barnázás, utána 1 nap vérzés, amihez 1 tampont elhasználtam. Következõ 2-3 nap szintén barnázás. Én azt gondoltam, h megjött és tesztet sem csináltam.Jó lenne ha terhes lennék, de semmi tünetem nincs.:( Júli 10-én kellett volna megjönnie.11-én lett barnázás. Szedtem a Clostyt 2.-5. napig és a Norcolutot 16. naptól 10 napig.6. héten lennék most, ha jól számolom, de nem reménykedem. Azért a bogarat beletettétek a fülembe.Lehet csinálok tesztet.:)
Utolsó válaszoló vagyok: most jutott eszembe, h nekem a hõm lement 2-3 tizedet júli 11-én, aztán még lejjebb ment.Úgyhogy tuti nem vagyok terhes.Sajnos, :(

15 hónapos és Prevenar együttes beadása után volt hasmenése a babátoknak? Lányomnak olyan, mintha azóta lenne, egyáltalán nem vészes, csak a napi 1 helyett 2-3 kaki van, és valamivel hígabb.

Miel?tt azt az okos választ kapnám, hogy kérdezzem meg a dokit, nyilván meg fogom, de most nem érem el.

Legjobb válasz: Szia, az én fiam ma délután kapta meg együtt a kettõt. Még alszik szegény. Azt nem igazán értem miért együtt kell adni a két oltást, de a doki biztosan jobban tudja. Majd figyelem a törpikét mit produkál és írok még! Nálatok volt láz vagy ilyesmi?

Szia, az én fiam ma délután kapta meg együtt a kettõt. Még alszik szegény. Azt nem igazán értem miért együtt kell adni a két oltást, de a doki biztosan jobban tudja. Majd figyelem a törpikét mit produkál és írok még! Nálatok volt láz vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Másnap volt 38, 5 láza, egy kúppal le is ment, de a Prevenar elsõ két oltásánál is ugyanígy volt. Kicsi nyûgösség, de amúgy semmi. Reméljük, nálatok még ennyi se lesz!

16 éves vagyok és 5 éve folyamatosan iszom az energiaitalt napi 1-2-őt de volt időszak, hogy 3-at is. Nem kúrta szét a szívem megvizsgálták, de most azt tervezem, hogy abbahagyom. Szerintetek később lesz valami gondom ettől az 5 évtől?

Legjobb válasz: Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.

Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.
Ja, elég durva :( Szüleid hogy hagyták? Nem vették észre? Hát, lehet hogy lesz bajod tõle.. de mindenképp szokj le! Az már nagyon jó, hogy megvan az elhatározás.
Lesz!
Biztosan lesz valami késõbb. Az energiaital amúgy sem ajánlott 18 éven aluliaknak, gratulálok hozzá. Mellesleg egy doboz (0, 25 l) energiaital annyi méreganyagot tartalmaz, amit a májad kb. fél év alatt bont le. Károsabb, mint az alkohol.
Az jó, hogy magadtól abbahagyod, az viszont rossz, hogy rászoktál. Reméljük, a példád alapján mások is leszoknak errõl a mérgezõ cuccról.
hát csak gratulálni tudok, hogy 11 éves korodtól kezdve iszod ezt a mérget! meg a szüleidnek is hogy engedték és megvették neked. egyetemistaként amikor rengeteget kell tanulnom sem iszok ilyen vackokat hogy ébren maradjak! kávét is 19-20 évesen kezdtem inni, de napi nagyon max 3at! ha veszünk 100 ml kávét és 100 ml energiaitalt a kávéban 5x kevesebb koffein és káros anyag van, mint a cukrozott löttyben. remélem nem lesz semmi bajod a késõbbiekben sem, és sikerül a leszokás, de nagyon felelõtlen dolog volt rá szokni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!