Találatok a következő kifejezésre: 3 napig volt (1134 db)

3 hét 3 napja volt missed ab-om. Tegnap este volt vmennyi barnázásom, azt hittem, megjön reggelre, de mégsem. Most akkor mikor fogok menstruálni?

A műtét utáni vérzés pár napig tartott, enyhe volt, már rég vége.

Legjobb válasz: Szia! 26 napos ciklusaim voltak,10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés,és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször,kb ahogy saccoltam,de éreztem is elõzõ nap,hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg,és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet,ne aggódj,meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap,akkor érdemes elmenned dokihoz,de nekem mondták,hogy készüljek fel,mert lehet,hogy sokára jön meg.

Szia! 26 napos ciklusaim voltak, 10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés, és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször, kb ahogy saccoltam, de éreztem is elõzõ nap, hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg, és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet, ne aggódj, meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap, akkor érdemes elmenned dokihoz, de nekem mondták, hogy készüljek fel, mert lehet, hogy sokára jön meg.
Nekem mindkét vetélés után 6 hétre jött meg.. Egész pontosan 5 hét és 4-5 napra Az orvosok is 4-6 hetet mondtak.

Hogy lehetséges, hogy a hőm 37.2 rő 5 nap alatt leesett 36.4re, s mégis terhes vagyok? Ráadásul megjött, s igaz csak szűk 3 napig volt meg.

Aztán barnázás.Mult hóban csak 1szer voltunk együtt a párommal pont mensi elött 2 nappal.3 napot volt itthon.Itt sokan azt írták nekem ha leesik,akkor kil?ve a baba.Most viszont már a 4.teszt pozitiv,nem tudom,hogy merjek e végre reménykedni???A dokim leghamarabb 23.án tud fogadni.5 évet vártunk a babóra!!!

Legjobb válasz: én gratulálok a babához.. mi is évek ota várjuk:) ha csak egy nap esett le a hõd, ne ijedj meg. a 4 poz teszt sokkal biztosabb mint a hõmérõd. az mewg hogy 3 napig volt kicsi valami, az emlékszik a szervezeted, hogy vérezni kéne és kicsit megjön. ez soknál elöfordul. . ha 25-n mész dokihoz az jo, mert addigra már akkora lesz hogy van szivhangja is. miota nem jött meg? amugy az jutott eszembe hogy nem is félidöben volt a pé-d, ezért vártatok 5 évet rá. látod mensi elött voltatok együt, és akkor volt, van hogy akinél ekkor van.gratulálok. irj majd hogy vagy.Zs.

én gratulálok a babához.. mi is évek ota várjuk:) ha csak egy nap esett le a hõd, ne ijedj meg. a 4 poz teszt sokkal biztosabb mint a hõmérõd. az mewg hogy 3 napig volt kicsi valami, az emlékszik a szervezeted, hogy vérezni kéne és kicsit megjön. ez soknál elöfordul. . ha 25-n mész dokihoz az jo, mert addigra már akkora lesz hogy van szivhangja is. miota nem jött meg? amugy az jutott eszembe hogy nem is félidöben volt a pé-d, ezért vártatok 5 évet rá. látod mensi elött voltatok együt, és akkor volt, van hogy akinél ekkor van.gratulálok. irj majd hogy vagy.Zs.
A kérdező hozzászólása: 27 naposak a ciklusaim, s március 8.án volt meg 3 napig , s most április 4.én szük 3 napig.A hõm csak 3 napig volt 37.2 , s aztán 36.9-36.7-36.5-36.4-és ma is 36.4.Már kezdtem feladni, míg végül kiprobáltam a Jónás modszert, mi szerint nekem pont mensi elött 3 nappal kellett probálkozni.Probálkoztunk-SIKERÜLT!!!! Köszönöm a gratulációt!!!!

Nem értem! 51 napra jött meg és csak 3 napig volt meg 6 helyett! Eddig 28 naos ciklusaim voltak! A 3 napból 1 napig volt erős, miközben 4 napig is szokott! Mitől lehet? A tesztem negatív most csináltam egyet!

Legjobb válasz: lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!

lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!
A kérdező hozzászólása: de hát még a hasam sem fájt, és a mellfeszülés nem múlik??
Nekem sem fájt a hasam!De, ha téged az megnyugtatna menj el nyugodtan az orvoshoz és kérj egy ultrahangot!!
A kérdező hozzászólása: csak mert ha vetélés lett volna azt csak észre veszem nem?
Ha vetélés, az tuti, hogy észreveszed, mert nagyon görcsöl a has és egyre jobban, erõsebben vérzel.Olyan érzés, mintha a méhed húzódik, hogy kilökjön valamit.Nekem 2x volt ilyen, mûszeresen lett befejezve, mert nem jött ki minden.Csinálj még 1 másfajta tesztet és nézesd meg magad a dokiddal UH-n!

Normális ez a vérzés? Augusztusban szültem csásázárral, nemigen véreztem, 6 héten belül volt, hogy mát elmúlt, volt, hogy picit visszatért. Október 21-én megjött, 3 napig volt, mint ahogy mindig is.

De most majdnem két hétre rá egy napig megint volt kis vérzés, aztán egy napig megint semmi és harmadnap megint rendkívül kevés. Ez lehet peteérés miatt? Kontrollon minden rendben volt, UH-val is néztek.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló. A 6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy elmúlt, majd újra volt, pecsételõ. Utána 2 hetente volt 2-3 napig gyenge, inkább csak pecsételõ vérzésem. Most kb. 3 hete semmi sincs. (aug. elején szültem, hüvelyi úton) Azt mondták nekem, normális. (de akkor is idegesített)

Nekem is hasonló. A 6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy elmúlt, majd újra volt, pecsételõ. Utána 2 hetente volt 2-3 napig gyenge, inkább csak pecsételõ vérzésem. Most kb. 3 hete semmi sincs. (aug. elején szültem, hüvelyi úton) Azt mondták nekem, normális. (de akkor is idegesített)

Lehet a babámnak 3 napos láza volt? 3 napig volt lázas, más tünet nincs, ma van 4. -ik nap, és kiütések jöttek ki rajta, még a kukiján is. Ez az lehet?

voltunk orvosnál,mondjuk ö torokgyulladást,mondott,de hát ki tudja.holnap megsyünk vissza,kontrolra.ja és a fejecskéjén hátul a nyaka felett van egy kis dudor.lehet nyirokcsomó duzzanat?mitöl lehet?

Legjobb válasz: Szia!A három napíg tartó láz illetve a negyedik napon menetrendszerûen megjelenõ piros pöttyök egyértelmûen a három napos lázra utalnak!Lehet,hogy szegénykének még emelett a torka is be van gyulladva!A doki holnap biztos okosabbat fog mondani!Kitartás!Mi is most estünk át egy két napig tartó lázon:(

Szia!A három napíg tartó láz illetve a negyedik napon menetrendszerûen megjelenõ piros pöttyök egyértelmûen a három napos lázra utalnak!Lehet, hogy szegénykének még emelett a torka is be van gyulladva!A doki holnap biztos okosabbat fog mondani!Kitartás!Mi is most estünk át egy két napig tartó lázon:(
100% hogy 3 napos láz!
Ez tuti 3-napos láz! A dudort nem tudom mitõl van, a kisfiamnak enyhén meg voltak duzzadva a nyirokcsomói, lehet, nálatok is ez van, de azért kérdezd meg a dokit amikor mentek. Jobbulást neki!
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de az én kisfiamnak is ugyanezek a tünetei. Láz, kiütések, csomó a nyaka felett. Sajnos csak holnap tudom elvinni doktornénihez. Nektek mit mondott mi ez? Mit írt fel, és mikor gyógyult meg a kicsi?
csinalj tesztet. vard meg a kovetkezo mensit, ha az is fura menj dokihoz.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Elvileg 25-én jött meg a mensim. De előtte 3 napja volt egy kis vérzésem, mejd a két napban barna aztán 3nap vérzés. Majd 3. nap barna és rá két nap múlva megint barna.

Vagy ennyire hamar lett volna peteérésem? A hasam szúrkál. A cicim egy napig volt érzékeny.

Legjobb válasz: Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)

Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mi lehet ez az össze-vissza vérzés barnázás. Már arra is gondoltam hogy lehet terhes vagyok!?
Várd meg, hogy megjön-e, de ha rosszul is érzed magad, diszkomfortérzésed van, akkor irány a doki. Talán lehet baba, de ezt csak az idõ dönti majd el. Szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnék babát!! Októberben hagytam abba a gyógyszret, de még sajnos nem jött össze.

Az utolsó mensim csak 3 napig volt meg 5 helyett, a teszt negatív. Lehet babóka?

Az utolsó mensim csak 3 napig volt meg 5 helyett.Lehet babóka??????A TESZT NEGATIV!!A pocim alul sokszor szurdogál,görcsöl.Egyfolytában pisilni járok.A melleim ilyenkor már rég feszülni szoktak,de most semmi.Inkább joval lágyabb,kellemesebb tapintásu mint ilyenkor szokott.Jöv. Csütörtökön kéne megjönnie.Este fele hányingerem van.!

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív,akkor inkább várd meg a csütörtököt,3 nap mensi is mensi,ha meg mensi után is volt esély megfoganni,akkor korai a teszteléd. Nekem 5 nap késés után is negatív a tesztem,tehát megnyugodhatsz,mert nekem már más miatt kell aggódnom ezek szerint. Kitartást csütörtökig!

Ha a teszt negatív, akkor inkább várd meg a csütörtököt, 3 nap mensi is mensi, ha meg mensi után is volt esély megfoganni, akkor korai a teszteléd. Nekem 5 nap késés után is negatív a tesztem, tehát megnyugodhatsz, mert nekem már más miatt kell aggódnom ezek szerint. Kitartást csütörtökig!
A kérdező hozzászólása: Amiota meg volt az utsó mensim(aug 30), azota tiszta páfrány az ov.mikr.kopos teszt.Ezek szerint csak ámítottam magam?????? Te se add fel!!!Még lehet pozitiv!!!Amugy neked vannak terhességre utaló jeleid?
A mikrószkópot én nagy ívben kihajítottam...reggelente merõ páfrány, du. meg már semmi... Csalódtam benne, de persze még ezt nem jelenti hogy nálad is csal!! péntekig, vagy szombatig várjál és tesztelj! Várom a fejleményeket!! Remélem összejön! Puszi! Az elsõ válaszadó.
A kérdező hozzászólása: Nálam reggel 8 ó.körül és d.u.17 ó.kor is páfrányos!!!Én is nagyon reménykedem, hogy .....Fõleg ha nálad is kiderülne, hogy jön a babóka!!!Tök jó lenne!Pusssy

Mi van velem? Pár nap késéssel megjött, de csak 3 napig volt meg ami fura mert mindíg 6 napig szokott lenni. A harmadik nap már szinte nem volt semmi. Viszket a cicim és néha émelygek. Talán baba?

Az is fura volt hogy egyátalán nem voltak görcseim nem voltak benne alvadt vérdarabok és nekem nem szokott késni f?leg nem 4 napot. Mi lehet?

Legjobb válasz: Én a helyedben vennék egy tesztet. Az egyik ismerösömnek volt hasonló helyzete, azt hitte hogy mensi aztán a köv. hónapban kimaradt, mire elment a dokihoz már a harmadik hónapban volt.

Én a helyedben vennék egy tesztet. Az egyik ismerösömnek volt hasonló helyzete, azt hitte hogy mensi aztán a köv. hónapban kimaradt, mire elment a dokihoz már a harmadik hónapban volt.
Szia! Mindenképp vegyél egy tesztet! A tüneteid utalhatnak rá, hogy baba van...:) Majd írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény!!!
Szerintem is ez simán baba, csak a szervezeted még úgy tudja hogy meg kell jönnie. De ha nem görcsöltél és ilyen rövid a vérzés, szerintem simán baba! Az meg nagyon jó hogy nem voltak benne darabok! Tesztelj és menj dokihoz, õ már nagy valószínûséggel látni fogja. Szerintem minden rendben. Ha ez vetélés lett volna akkor sok vér lenne görcsökkel és nem 3 napig! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó lenne ha baba lenne. Holnap veszek tesztet és majd megírom hogy mi lett.
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem, mindig pontos a menszeszem, most meg pár nappal hamarabb megjött, de kb. 1 hete nagyon kemények a melleim. 5-6 napig szokott tartani, most meg 3 nap, de szinte semmi, én teszteltem mielött megjött, de negatív lett. 2-3 napja hányingerem van és émelygek, nem kívánok semmit. Nem tudom mi lehet ez, mindenesetre drukkolok neked, hogy összejöjjön.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet most este és halványan de + !!! Holnap megyek is dokihoz hogy megnézze van-e bent még valaki! Szorítok neked is!
gratulálok!!!

Volt egy durva megfázásom, több napig nagyon görcsöltem, 5 nap helyett csak 3 napig volt meg, és nem annyira erős (színével nem volt gond), tabit szedek, terhes lehetek?

Ugyanakkor volt egy olyan fura érzésem, hogy lehet, hogy anya leszek/szeretnék lenni. Köszönöm előre is a válaszokat

Legjobb válasz: Nincs összefüggés, hacsak nem szedtél valamit a megfázásra. Az antibiotikum és egyes gyógyteák gyengítik a tabi hatását. De ha megjött, szinte 100%, hogy nem vagy terhes.

Nincs összefüggés, hacsak nem szedtél valamit a megfázásra. Az antibiotikum és egyes gyógyteák gyengítik a tabi hatását. De ha megjött, szinte 100%, hogy nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!