Találatok a következő kifejezésre: 3 nap utan (749 db)

Kb 3 hete vettem egy nimfa papagájt (tojót). Elégé nagy helye van és a 3. nap után már evett is, én minden nap beszélek hozzá és nem túl közel megyek oda mert még mindig fél tőlem. Mit tegyek, hogy jól megszokjon?

Legjobb válasz: A madarakhoz a gyomrukon át vezet az út. Vegyél fürtös kölest, szedj le róla egy fürtöt, és nagyon lassan dugd oda a csõre alá és tartsd ott ameddig nem csipeget belõle. Ha miközben lassan viszed oda a kezed és fél, állítsd meg egy kicsit a kezed aztán folytasd egy kis idõ múlva. Ezt csináld meg minden nap. Sok szerencsét. :))

A madarakhoz a gyomrukon át vezet az út. Vegyél fürtös kölest, szedj le róla egy fürtöt, és nagyon lassan dugd oda a csõre alá és tartsd ott ameddig nem csipeget belõle. Ha miközben lassan viszed oda a kezed és fél, állítsd meg egy kicsit a kezed aztán folytasd egy kis idõ múlva. Ezt csináld meg minden nap. Sok szerencsét. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Testvéremet császározták. Nem szoptathat 3 napig! Ha 3 nap után cicire rakja akkor még el fogja fogadni a cicit? Fogja tudni szoptatni?

Legjobb válasz: Mindenféleképpen fejje addig is a cicijébõl a tejet. Én 6 nap után szoptathattam és hál'isten jelenleg is szoptatom a kisfiamat. 4 hónapos.

Mindenféleképpen fejje addig is a cicijébõl a tejet. Én 6 nap után szoptathattam és hál'isten jelenleg is szoptatom a kisfiamat. 4 hónapos.
Igen fejje addig, hogy beinduljon a tejtermelés.
Igen, próbáljon fejni, hogy beinduljon a tejci.De miért nem szoptathat?
A kérdező hozzászólása: El fogja fogadni a cicit??????
Elsõ vagyok. Azóta sem cuppan le róla:) )))) Egyébként valószínûleg igen. DE mégegyszer: FEJJEN legalább 3 óránként.
Az elsõ/utolsó vagyok: kérdezd meg a kórházban, hogy lehet -e. Márcsak a tej összetétele miatt gondolom, hogy azért kérdezz rá. Egyébként csodálatos ötlet!!!!!!
Szia! Én mindkét gyerekemet császárral szültem. Ha 3 napig nem lehet szoptatnia fejje le a tejet 2 óránként majd mikortól szoptathat a babát is 2 óránként tegye cicire és ha lehet folyamatosan legyen együtt a babával. 3 nap alatt nem fog leszokni a cicirõl a tápra. Nekem lehetett egybõl császár után szoptatnom még mikor nem is kelhettem fel mivel gerincbe kaptam érzéstelenítõt. Aztán 2 óránként szoptattam és szépen beindult a tejem. Sok síkert kívánok a testvérednek. És mindig akarjon szoptatni ne adja fel!
Szia engem is császároztak de az én babám nem vette el a cicit, sokáig fejtem legalább 2 hónapig és csak cumis üvegbõl volt hajlandó enni. Egy rémálom 2 hónapig fejni.
Én 3 hét után szoptathattam elõször a babám, addig 3 óránként kellett fejnem még éjjel is. Most 11 hónapos és még mindig szopik.Szóval van rá péda, hogy hetek után is elfogadhatja a cicit.
A kérdező hozzászólása: persze!! holnap felvetem a kérdést a nõvérkéknek!! csak én vidéken lakom, tesóm meg Pesten van:( meg a kutyámat is császározzák hétvégén:( jaj, de ha ez az ára, megoldom valahogy!!!! addig felköltözöm Pestre, akár kutyástól is! szerencsére van tejem , még jutna kis csjszinak is!!! vagy van a mélyhûtõben elrakva jó sok üveg, abból is kaphatna! holnap megírom mit mondtak a kórházban. most megyek aludni...amíg hagy a fiam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem igazad lesz!!!!!! szegény tesóm azonnal császározták ma. már arra gondoltam addig szoptatom én a gyermekét csak nekem már 5 hós a fiam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!!! holnap tudok bemenni a kórházba hozzá. akkor pontosan megtudom miért is nem szoptathat. azt tudom, tesóm májával van valami gond. 3 nap múlva jön meg az eredmény! megírom neki, holnaptól fejjen!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Testvérem 3 óránként fej. nagyon szépen jön a teje. holnap derül ki, egyáltalán szoptathat e majd vagy sem...?

A 3. nap után hogy hívják a megtermékenyített petesjetet?

zigóta/szedercsíra/hólyagcsíra?

Legjobb válasz: gyere ide 3 nap után megtermékenyített petesejtecske! :)))

gyere ide 3 nap után megtermékenyített petesejtecske! :) ))
Még éppen szedercsíra, 4. napon már korai hólyagcsíra. De amúgy ez miért lényeges?
2. nap van 4 sejtes állapotban, 3. napon eléri a szedercsírát, 4. napon a hólyagcsírát, 6. nap megjelenik az embriócsomó és beágyazódik.
A kérdező hozzászólása: én se igazán tudom, mert zigótaból mitózissal szedercsíra lesz, aztán a belsõ sejtek elfolyosodásából létrejön a hólyagcsíra, és majd ez ágyazódik be a méhnyálkahártyába, ez 4-7 nap alatt történik, és ez alapján nem tudom eldönteni :)
ma 13:25 te meg tudatlan :D, én még utána nézni is lusta vagy :)
Azaz nem, téves. Zigóta a sima megtermékenyített petesejt. Hogy a 3. nap után micsoda... Szerintem szedercsíra. Akkor már elkezdett osztódni, és olyan, mint egy szeder, de még nincs benne semmiféle üreg, hogy hólyag legyen.
Ott már szedercsíra állapotban van, 4. naptól kerül hólyagcsíra állapotba.
zigóta nem ártana tanulni a biosz ellenõrzõkre :D
A kérdező hozzászólása: hülyevagy!:D
A kérdező hozzászólása: akkor a hólyagcsíra lesz, köszönöm szépen!:)

Annának S pénzösszege van. Első nap elkölti az összeg egyötödét, második nap elkölti az összeg 30%-át, a 3adik nap elkölti az összeg 40%-át. A) Melyik nap költi Anna a legkevesebbet? B) a 3 nap után Annának marad 50ft-je. Mennyi az S pénzösszeg?

Legjobb válasz: Egy ötöd vagyis 20% elsõ nap, 30% második nap, 40% harmadik nap vagyis 90%-éát elköti a pénzének, marad 10% az 50Ft, 100% az 500Ft vagyis S=500Ft, elsõ nap elkölt 100Ft-ot, másnap elkölt 150Ft-ot, harmadik nap meg 200at. Vagyis elsõ nap költi el a legkevesebbet.

Egy ötöd vagyis 20% elsõ nap, 30% második nap, 40% harmadik nap vagyis 90%-éát elköti a pénzének, marad 10% az 50Ft, 100% az 500Ft vagyis S=500Ft, elsõ nap elkölt 100Ft-ot, másnap elkölt 150Ft-ot, harmadik nap meg 200at. Vagyis elsõ nap költi el a legkevesebbet.
B) Feltevõdik a kérdés, hogy ha elkölti az összeg egyötödét elsõ nap, akkor a második nap az eredeti pénzösszeg 30%-át költi el, vagy az elsõ nap után megmaradt összeg 30%-át?
Felvetõdne a kérdés, de ha bele gondolsz, akkor 3.napra marad X Ft-ja. Annak az XFt-nak ha elköltené a 40%át akkor megmaradna az X 60%-a. Ami azt jelentené, hogy 0, 6X=50Ft-al és ha elosztjuk 0, 6-al, akkor X= 250/3 vagyis nem egész, de mivel a pénz mindenképp egésznek kell lenni, mivel nincs tized forint, így valószínûsíthetõ, hogy az S pénzösszegrõl van szó.

Előrébb hoztam a 7 napos szünet első tabiját, lehetséges, hogy azért nincs már meg a menzeszem 3 nap után?

Majdnem 2 éve szedem a Gestomix tablettát, és semmi baj nem volt vele soha, mindig pontosan négyhetente jött meg a bajom, ugyanazon a napon, stb. Azonban most előrébb akartam hozni februárban a menzeszem ( megyünk wellnes hétvégére, és hogy akkor ne legyen meg a bajom ) ígyhát elolvastam mit kell tennem és azt írták rá, hogy ha azt akarom, hogy előbb megjöjjön majd, akkor nem 7 napos szünetet kell tartanom, hanem kevesebbet, attól függ hány nappal szeretném előrébb hozni. Ígyhát pénteken kellett volna elkezdenem a következő levéllel, én ehelyett előtte 3 nappal, kedden kezdtem el ( hozzá teszem akkor jött meg a bajom is ) Én úgy jártam el, ahogy a gyógyszerhez tartozó papíron írták...semmi gond nem is lenne, csak nekem a menzeszem kb. 6-7 napig szokott tartani, ellenben most a 3. napon már egyáltalán nem menstruálok. Olvastam azt is a tájékoztatón, hogy lehetnek majd pecsételő vérzéseim. De akkor az kb. mikor??? Most elmúlt a bajom, és lehetséges, hogy jövő héten megint megjön kicsit, azért mert előbb kezdtem el szedni a gyógyszert? És szerintetek akkor jövő hónapban számíthatok a "várt eredményre"?? Hogy majd előbb jön meg a bajom pár nappal ? Köszi a válaszokat!!

Legjobb válasz: Nincs semmi probléma.Bár én mindig rendesen szedtem,mégis elõfordult,hogy csak 3-4 vagy 1-2naposak voltak a vérzéseim. Számolni kell a pecsételõ vérzésre igen.A 21.tabletta utáni a 7napban bármelyik nap megjöhet a vérzésed.Ha a 7.napon jön meg,az is teljesen rendben van. Nem lehet ezt megjósolni.

Nincs semmi probléma.Bár én mindig rendesen szedtem, mégis elõfordult, hogy csak 3-4 vagy 1-2naposak voltak a vérzéseim. Számolni kell a pecsételõ vérzésre igen.A 21.tabletta utáni a 7napban bármelyik nap megjöhet a vérzésed.Ha a 7.napon jön meg, az is teljesen rendben van. Nem lehet ezt megjósolni.
Nálam is teljesen változó a vérzés kezdete, hossza, pedig én nem tologattam sehova - igaz, ez még a 3 hónapos 'hozzászokós' idõszak. Az elsõ levélnél, amikor a menstruáció elsõ napján kellett elkezdeni szedni, nálam is 3 nap alatt teljesen elmúlt, most a második levélnél már az utolsó elõtti tabletta bevétele után elkezdtem vérezni - 2 napig épphogy, a szünetben pedig már az elsõ naptól kezdve elég rendesen vérzek, most már 5. napja... Én se nagyon tudom, hogy most mi van, még gyógyszer nélkül is elmúlt max. 4 nap alatt... Egyébként szerintem igen, számíthatsz a kívánt eredményre következõ hónapban, de azzal is számolj, hogy a következõ pár hétben pecsételõ vérzés lesz valószínûleg.
Nem jössz be neki. Elszúrtál valamit, van ez így.
Az ok: Gazdasági válság van, nincs pénze rá, hogy folyamatosan csak telefonálgasson. Megoldás: Hívd te õt!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tetszek neki, és csak én kellek senki más. Ha keresem, akkor az a válasza rá, hogy nyuhodjak meg, nem kell aggódni ha "1napig" nem jelentkezik. Hát az nem 1nap hanem több..
Nálam is pont ez van, de mi még 1 hete se vagyunk együtt!.. Nem értem mi van, nekem is azt mondta, hogy csak én kellek neki, gyönyörû vagyok, szeret.. 2-3 napja semmi hír felõle, közben meg egyre több az új ismerõse(csajok). Szerintem ne keresd te se, majd ha akar úgyis hív téged.
Én csak azt nem értem, hogy mi a kukimért telefonon élitek a szerelmi életetek... 19/L
A kérdező hozzászólása: Rittig úgyan az. Neki is egyre több lány ismerõse.. Igérgeti hogy jön, aztán még se. Elég sok barátnõje volt már, és innen is onnan is kapom a hideget meleget õ róla.. =/
Megint én vagyok. Neked legalább vannak vele közös ismerõseid, nekem nincsenek egyáltalán..:| Nem bírtam ki, írtam neki, de csak ilyen nagyon visszafogottan, mert lehet, hogy mondjuk azért nem írt, mert kíváncsi volt, hogy nekem mennyire hiányzik.. Bár nem tudom, lehet nem kellett volna, de azóta még nem volt fent. Nem tudom miért ilyen nehéz a pasiknak, hogy kicsit foglalkozzanak velünk..

4 hónapos a kisfiam, a gastroenterológus a gastrotusst ajánlotta, de úgy tűnt, hogy nem bírja. Evés után 2, 5 órával sikoltozva kezdett sírni. Napról napra fokozódott a dolog. A 3 nap után abbahagytuk. MIT A TAPASZTALTATOK A GASTROTUSS SZEDÉSE ALATT?

Legjobb válasz: Szia, mi 1 hónapja használjuk ezt a szirupot, nekünk bevált. Mivel a súlyunk már 5 kg, ezért 5 ml-t adok minden étkezés után 10 percel, de érdemes arra odafigyelni, hogy büfiztesd meg rendesen, és ne fektesd le egybõl a picit, hanem 15-20 percig dajkáld függõleges testhelyzetben. Remélem nektek is be fog válni.

Szia, mi 1 hónapja használjuk ezt a szirupot, nekünk bevált. Mivel a súlyunk már 5 kg, ezért 5 ml-t adok minden étkezés után 10 percel, de érdemes arra odafigyelni, hogy büfiztesd meg rendesen, és ne fektesd le egybõl a picit, hanem 15-20 percig dajkáld függõleges testhelyzetben. Remélem nektek is be fog válni.

1 hete késik, 3. nap után negatív teszt, de has-mell feszülés megvan, 6. napon halvány 2 csík. Mikor csináljam a következő tesztet, hogy ne kapjak addig idegrohamot?

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 nap múlva már erõsebb lesz a csík! És ne kapj idegrohamot, hanem inkább nagyon vigyázz magatokra! Én is szeretnék már egy ilyen tesztet begyûjteni! Minden jót nektek!:)

Szerintem 2-3 nap múlva már erõsebb lesz a csík! És ne kapj idegrohamot, hanem inkább nagyon vigyázz magatokra! Én is szeretnék már egy ilyen tesztet begyûjteni! Minden jót nektek!:)
Szerintem várj 3-4 napot és akkor tesztelj újra. Csoda szép két csíkos teszt lesz. Sok boldogságot.
Szerintem is 3-4nap múlva. Ugye örülsz neki?

Aki használt már Canesten Combi hüvelykúpot attól kérdezem hogy csak a 3. nap után használt vagy már 1-2 nap után is?

Tegnap este használtam el az els?t és még nem nagyon veszek észre változást..:( vagy az els? kúp utána még ne is várjam a változást?

Legjobb válasz: Nem véletlenül van benne három kúp,tényleges javulás csak a kúra befejezése után várható. Ha ezután sem tapasztalsz javulást akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy panaszaid mögött nem gomba, vagy nem csak gomba áll.

Nem véletlenül van benne három kúp, tényleges javulás csak a kúra befejezése után várható. Ha ezután sem tapasztalsz javulást akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy panaszaid mögött nem gomba, vagy nem csak gomba áll.

Nagyfiamon okt.24én jött ki elõször a bárányhimlõ.3 nap után már száradt is le szerencsére könnyen vészelte. Szerintetek ha eddig nem jött ki az öcsikén még kijöhet? A doki megjelenéstõl mondott 10-21 napot és már 19. napja ma.

Legjobb válasz: kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!