Találatok a következő kifejezésre: 3 nap mensimig! Tegnap (18 db)

Legutóbb P3 lett a citológiám, kell majd mennem megint. Most a mensim 3 napot csúszott, tegnap meg ma pedig valami barnás, kevés izé jön. Mire gondoljak?

Legjobb válasz: Valamely fennálló gyulladás is okozhatja a P3-t, ezért kell az ismételt vizsgálat, hogy jobban körbenézzenek. Nyugi.

Valamely fennálló gyulladás is okozhatja a P3-t, ezért kell az ismételt vizsgálat, hogy jobban körbenézzenek. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: És a menstruáció? Az mitõl ilyen furcsa?
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?

AZ alhasam mindkét oldalt fáj már 2hete, és rengeteget eszek. Azon kiv?l nem érzek semmit. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.

Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.
A kérdező hozzászólása: És pici fehér folyásom is van
A kérdező hozzászólása: Ez már régi üzi volt és még anno meg jött. :( Most viszont megint úgy vagyok hogy hétfõn kellett volna megjönnie de szerencsére semmi, szóval remélem most összejön, bár semmit nem érzek kicsit fáj a fejem 2 napja de sztem semmi köze hozzá...
Mi lett a reggeli teszteddel? 10. válaszoló voltam...
szia! én 7 éven át havi 3 tesztet csináltam, sose lett pozitív. aztán nagy sokára, ismerem a türelmetlenség okait hidd el és megértelek. az én véleményem, ha lett egy pozitív teszted akkor az baba. akinek meg nincs türelme válaszolni a néha "butus" kérdésekre, az ne tegye, inkább kiméljétek meg a kérdezõt a mogorva válaszaitokkal. azért nagyon érdekelne, kedves kérdezõ, hogy mi lesz a holnapi teszted eredménye. az enyém sajnos negatív lett, pedig nagyon várjuk már, hogy 2. babánk legyen. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi :) És te babás vagy, vagy még próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Holnap fogok
Na, teszteltél ma? Sikerült? Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted! Azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válaszadó! :-)
Jól értem, hogy egyik pozitív lett, és a másik negatív? Két nap múlva ismételd meg egy jobb fajtával. szorítok! :)
ó tényleg júniusi volt az üzenet. lehet a kontroll csík halvány vonalát láttad, néha nagyon becsapó tud lenni... én megfogadtam, hogy legközelebb kivárom majd mindig a mensi napját és másnap tesztelek. ez elég nehéz lesz. neked meg szurkolok. én még mrensizek, szóval odébb van a peteérés is, de aztán ezerrel :-) szia

Lehet h terhes (leszek) cigizek, és tegnap ittam is (na persze nem vagyok iszákos csak épp utolso osztálybuli volt .3 nappal ezelöt megvolt a mensim és a vőlegényem belémélvezett?

Tehát 3 nappal ezelött megvolt a mensim demár kicsi volt és barnás is. Ugytudom ilyenkor szinte LEHETETLEN teherbe esni.De ha mégis(Mi örülnénk) akkor ettől lehet baja a babának? 3 napja történt ez...és tegnap ittam,meg cigiztem.Tudom még nincs is ott de azért aggódom már előre hogy ha még is akkor ez baj-e.De fogalmam sincs hogy most vajon ha van akkor milessz...Még nem dolgoztam gyest se fogok kapni ugytudom...:( 2 évig voltma gyakorlaton( ruházati eladó leszek) Májusba végzek....Én mindig is nagyona akartam babát ,családot a vőlegényem is ilyen családcentrikus de azért most tartok ettől h mivan Ha mégis...

Legjobb válasz: az aktus után 3 nappal a baba még be sem ágyazódott, így még nincs összekapcsolódva a vérkeringésetek. Így nem is tudsz neki ártani.

az aktus után 3 nappal a baba még be sem ágyazódott, így még nincs összekapcsolódva a vérkeringésetek. Így nem is tudsz neki ártani.
Tehát itt most azt hiszik az emberek, hogy néhány szál cigitõl és alkoholtól aktus elõtt már rögtön vetélni fogsz? Nem fogsz. Van, aki végig csinálja a terhessége alatt és mégis megszül. A másik, hogy abban is biztos vagyok, hogy ha az utolsó válaszadónak a kamasz lánya lennél, akkor talán mégsem támogatná a gumi nélküli szexet, mert igenis teherbe lehet esni mensi alatt és után is, még ha kevés is az esély. Az én kisbabám a mensim utolsó napján fogant, most leszünk 11 hetesek. Ennyit az esélyekrõl.
Szakközépbe simán járhat az ember 20-21 éves koráig. Kérdezõ: én úgy tudom, hogy ha ilyen korán valami bajt csinálsz, akkor elvetélsz. De olvass utána. Egyébként is nagyon ajánlom, hogy ha babát terveztek, akkor már jó elõre kezdj el tájékozódni, az interneten annyi infó van, hogy jóó sokáig tart, mire az ember kiokosítja magát. Viszont érdemes, mert sokszor hasznosabb sok ember tapasztalatát meghallgatni, mint a néhány ismerõsét. Gyest egyébként kapsz így is, gyedet nem kapsz, ha nem dolgoztál. De ezeknek a dolgoknak is nézz utána.
ettöl nem leszel terhes, mi 6 évug igy védekeztünk mikor már untuk a gumit, akkor nem kellett védekeznünk 6 évig bevált
osztálybuli?:O hány éves vagy te?:O
gyes alanyi jogon jár, plusz a családi és az egyszeri anyasági segély, ezt mindenféleképpen kapnád, ehhez nem kell munkaviszony, ettõl több mint valószínû a babának semmi baja nem lesz, ha terhes lennél, de ez se valószínû.
A kérdező hozzászólása: 22-éves vagyok!! És köszönöm a normális válaszokat:) utoló neked valóban semmi gondod nem volt?De nekem már alig volt a végén csak barnás akkor se lehet semmi?
A kérdező hozzászólása: Utoló nekem is az utolso 3 napba törént már mikor barnázás volt szinta kis rózsaszinnel.
Én január 3.-án teszteltem pozitívat, mert akkor késett a mensim 1 napja. Nem számítottam a babára, végigpiáltam, végigcigiztem a szilvesztert (barna szofi 2 dobozzal). (Persze a cigit letettem utána) Ma már egészséges másfél éves nagyfiú aki a kiírt napon született 3700 g-al :)

Tegnapra nem vártam a mensimet, de 3. napja barnázok. Reggel sem jött meg, de negatívat teszteltem, Gabriellel. Mi lehet velem? Baba, vagy nem?

Amikor felébredtem, megmértem a h?met, ami 36.8, és elkezdett iszonyatosan szúrni a méhem bal oldala, és elszédültem, miután kikeltem az ágyból. A tüneteim megvannak, de most nem tudom, mit higgyek. Segítsetek!

Legjobb válasz: pár napot várj egy újabb teszt elvégzésével..ami a görcsöt illeti terhesség esetén nem jó jel..nem akarlak megijeszteni, de a méhen kívüli és a vetélés is kb ilyen ájulásszinten fájhat. Azonkívül lehet hogy más miatt késik és pár nap múlva rendesen megjön. Bármi lesz nagyon drukkolok, hogy rendben legyél, de mindenképp orvost javaslok, mert az elszédüléses fájdalom már nem normális tünet.

pár napot várj egy újabb teszt elvégzésével..ami a görcsöt illeti terhesség esetén nem jó jel..nem akarlak megijeszteni, de a méhen kívüli és a vetélés is kb ilyen ájulásszinten fájhat. Azonkívül lehet hogy más miatt késik és pár nap múlva rendesen megjön. Bármi lesz nagyon drukkolok, hogy rendben legyél, de mindenképp orvost javaslok, mert az elszédüléses fájdalom már nem normális tünet.
nem lehet, hogy most van beágyazódás?Sztem is vár egy 4-5 napot és akkor tesztelj megint
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam már beágyazódásra! Remélem az!
Szia! Beágyazódás volt akkor? :)

Közepes erősségű fehér nyákom van tegnap ota, mensi előtt vagyok 3 nappal. Pé-m körül 2 napig nagyon picit barnás pecsételésem volt. Lehet, hogy sikerült?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet.Ha pozítív,gratulálok,ha nem,akkor várj még pár napot és ismételd meg a tesztet. 20 hetes kismama

Csinálj tesztet.Ha pozítív, gratulálok, ha nem, akkor várj még pár napot és ismételd meg a tesztet. 20 hetes kismama
elvileg ha terhes vagy a menzesz elött közvetlen száraznak kell lenned, a folyás a menses elöjele. (bár volt aki azt mondta végig volt folyása) a peteérés körüli barnázás az természetes.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Kedves 2.valaszolo: Azt irtad, hogy pe-kor termeszetes a barnazas. Nekem most van 1x ilyen!
Én azt mondom, mivel mindenki más és más, más a test reagálása dolgokra, várj még 3 napot, ha nem jön meg másnap reggel csinálj egy érzékeny tesztet! Én szorítok, hogy sikerüljön! Egyébként a pé-t nem kell feltétlen barnázás kövessen, vagy alatta legyen barnázás! Nekem pl. soha nem volt! Szorítok nagyon! :)
Szerintem az a legtutibb jel, ha nem jön meg a vérzésed. Na az már jelenthet valamit, de nyákból következtetni nehéz. Szóval türelem.
Nekem az "elmaradt" mensim 3 napos barnás folyás volt. 10 nap múlva teszteltem, pozitív lett! Te is járhatsz így! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat es a kedvesseget!!! A valaszaitokat olvasva, nyugodtabb lettem, es most turelmesen megvarom a mensi napjat, es ha nem jon meg akkor 3-4 napra ra tesztelek majd. Remelem + lesz, nagyon bizok benne!
Nem igazán helytálló az az állítás, hogy terhesség esetén száraznak kell lenni, és a folyás a menzi elõjele. Nekem még 9 hetesen is erõs folyásom volt (az utolsó ciklusom közepétõl folyamatosan), és nagyon sokan vannak így ezzel. Értem ezalatt ezt, hogy nem kivételes eset vagyok. Ahány ember, annyiféleképpen mûködik a dolog, és ebbõl nem is lehet következtetni semmire.

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A hőm 37, 2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jövő 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Lehetnek ezek a tünetek?

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A h?m 37,2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jöv? 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Szerintem a beágyazódás fázisban lehetek, ha sikerült! Lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Korai lenne még bármit is mondani,vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.

Korai lenne még bármit is mondani, vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.

3 napja verzem, ugy mint mikor meg van a mensim. Tegnap voltam orvosnal es azt mondtak hogy meg terhes vagyok 6 hetes. Nem kelett volna mar elvetelnem?

4 nap mulva kell vissza mennem kontrolra.de terhesegi tuneteket mar nem erzek.mellem nem feszul,hanyingerem nincs,csak fel vagyok fujodva.lehetseges hogy mar elhalt a magzat csak nem akar magatol elmenni?akkor is pozitiv a vervetelnel a teszt ha mar nem el a magzat?

Legjobb válasz: A vérezgetés nagyon sokáig el tud tartani, ha ultrahanggal és vérvétellel igazolják, hogy elhalt a magzat, akkor küret kell. Akkor is, ha a petezsák távozik, de a vérezgetés megmarad. Kétszer vetéltem el hasonlóképpen, mindkétszer kellett küret. Halogatni nem jó, mert nagyon csúnya dolgok tudnak kialakulni, ha nem csinálják meg gyorsan a mûtétet (nem akarlak ijesztgetni, velem sajnos ez megtörtént a második vetélésemnél). A vérvételnél azt nézik, hogy a HCG szintje csökken-e. Tehát a hormon még nagyon sokáig jelen van a szervezetben (én még egy hónappal a vetélésem után is pozitívat teszteltem), de élõ terhesség esetén emelkednie kellene a hormonszintnek, elhalt terhesség esetén pedig lassan csökkennie. Sajnálom. :(

A vérezgetés nagyon sokáig el tud tartani, ha ultrahanggal és vérvétellel igazolják, hogy elhalt a magzat, akkor küret kell. Akkor is, ha a petezsák távozik, de a vérezgetés megmarad. Kétszer vetéltem el hasonlóképpen, mindkétszer kellett küret. Halogatni nem jó, mert nagyon csúnya dolgok tudnak kialakulni, ha nem csinálják meg gyorsan a mûtétet (nem akarlak ijesztgetni, velem sajnos ez megtörtént a második vetélésemnél). A vérvételnél azt nézik, hogy a HCG szintje csökken-e. Tehát a hormon még nagyon sokáig jelen van a szervezetben (én még egy hónappal a vetélésem után is pozitívat teszteltem), de élõ terhesség esetén emelkednie kellene a hormonszintnek, elhalt terhesség esetén pedig lassan csökkennie. Sajnálom. :(
Csak vérvétel alapján nyilatkozott? A véreredmény vetélés után két héttel is pozitív lehet, bár jóval kevesebb HCG-t mutat, mint élõ terhességben.
A kérdező hozzászólása: huvelyi ultrahangal neztek meg, es ott lattak a petezsakot, benne valami kis kezdetleges dolgot.gondolom azert nem utaltak be meg kaparasra.csodalkozom , hogy ilyen erso verzes melett ami nekem volt 2 napig meg mindig van ott valami.ma mar kevesbe verzek.
Nézd, ebbõl még bármi lehet. Hallottam már olyanról, hogy a terhesség "túlélt" egy ilyen vérzést. De olyat is (velem fordult elõ), hogy három ultrahangon is látták még a petezsákot (folyamatos vérzés mellett), sõt, még nõtt is egy kicsit, de aztán egyszer csak mégis távozott. Akkor kellett a HCG-meghatározás. Mindenesetre az megnyugtató - akkor is, ha esetleg elhalt az embrió - hogy láttak méhen belül petezsákot, mert így kizárták a méhen kívüli esélyét. Két vetélésem tapasztalata alapján azt mondom, hogy ez a vérezgetés még nagyon sokáig el tud tartani, változó intenzitással, hetekig is.
Mikor kell visszamenned?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, hetfon megyek vissza.
Én a 11. hétig sokszor véreztem. Most voltam a 12 hetes uh-n és minden rendben volt:-) Viszont volt már 4 vetélésem és egy kihordott terhességem is, ahol soha nem véreztem. Szóval semmi nincs veszve:-)
És nem kaptál pl. sárgatest hormont? Mert ha van bent valaki és vérezgetsz, akkor szoktak felírni ilyet, hogy jobban megtapadjon az embrió. Én csak barnáztam a 7. héten, de kaptam receptet és a 12. hétig szednem kell.
A kérdező hozzászólása: kulfoldon elek , itt nem adnak.en is halottam rola hogy magyarorszagon van ilyen.hetfon megkerdezem az orvostol.

3 nap múlva lenne esedékes a mensi, de tegnap volt 2 csepp barna folyás a tisztasági betéten. Azt hittem, hogy akkor valamiért előbb jön meg, de aztán utána semmi nem volt, meg ma se. Mi lehetett?

Az elmúlt napokban azt vettem észre, hogy eszméletlen sok folyásom volt, ilyen még soha nem volt, szinte rendes betétet kellett berakni, de se szaga, semmi nem volt. Most szúrkál a méhem.

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.
Szerintem várj a mensidig, ha nem jön meg, akkor tesztelj! Lehet baba van a dologban, nekem is nagyon sok folyásom lett hirtelen, és sokat szurkált a hasam is. A mellfeszülés egy kicsit késõbb jelentkezett.
Nekem például mensi elõtt két nappal mindig van egy enyhe barnás-rózsszínes folyás. De csak annyi, hogy a wcpapírt megszínezi egy vagy két alkalommal, semmi több. Aztán két napig semmi, és utána megjön. Viszont érdekes, hogy ez nem volt mindig így, kb. 1.5 éve kezdõdött, de semmivel nem tudom összekötni, egyszer csak így kezdett el mûködni a szervezetem.
Nekem mensi napján volt egy pici barna pötty. Én is azt hittem, hogy mensi lesz. De egy hét mulva sem jött meg. Erösebb volt az én csikom mint akontrol akkor már. Hátha neked is így lesz. 21 hetes kismama.

3 napja mult el mensim, melleim duzzatak, kicsit kemények apró fehér mirigyek vannak rajta, tegnap megjön érzésem volt szurkál kicsit a hasam, émelyegtem is, vizes folyásom van, ez most mitől van?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Ha jól láttam, akkor leesett a hõd...az nem túl jó...

Ha jól láttam, akkor leesett a hõd...az nem túl jó...
Csinálsz tesztet? :) Már kimutatja! Drukk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!