Találatok a következő kifejezésre: 3 nap mensimig! (329 db)

3 nappal mensi elõtt még nem biztos hogy kimutatja a teszt, lehet hogy ezért lett negatív. Még reménykedhetsz. Sok szerencsét :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:-)izgatott vagyok már nagyon , mert lassan 2 éve probálkozunk és semmi.:(de reménykedem , hogy talán most:)
Persze, ebbõl még lehet baba :) Nekem a nem várt után 3 nappal sem mutatta ki, pedig annyira éreztem én is hogy baba van, mert annyira furán fájt a mellem...így aztán teljesen elkenõdtem, nem is foglalkoztam vele. Kb egy hét után próbálkoztam újabb teszttel, mert a reggeli kávé illatától nagyon rosszul lettem...akkor már pozitív volt :) Azóta meg 9 hónapos nagylány :) Drukkolok...sógornõnek a closty már az elsõ hónapban segített :)
Elmaradt mensi után szokta általában már kimutatni úgyhogy van remény. A tüneteid viszont nem biztos, hogy babára utalnak. A mellfájás oké, de ilyenkor még nincs derékfájás, és az émelygés is késõbb jön. 13 hkm
Nekem a nem várt elõtt is bõven kimutatta, de én tudtam a foganás napját (hõgörbe-LH teszt-nyák alapján), igy a 10. dpo-n teszteltem. Lehet, hogy késõbb volt tüszõrepedésed, és azért nem mutatja még.
A lényeget már többen leírták, vagyis van remény! Nekem az elsõ babánál a nemvárt napján is full negatív volt a teszt. Azt hittem, nm vagyok terhes, de csak nem jött meg. Két hét után teszteltem délben, az már pozi lett.
Mi lett azóta? Megjött? Vagy nem? És akkor teszteltél? Kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos megjött , úgyhogy nem baba volt:( De legalább hatott a gyógyszer , úgyhogy nem adom fel:) :) :) :) :
Helyes, ne is add! Akkor hátha most fog összejönni! :)

Ha 3 nappal mensi előtt könnyen elérem a méhszájam akkor nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ezt még az orvos is alig tudná megállapítani, de három napot talán tudsz már várni..a nyúlkálással ne okozz magadnak felesleges fertõzéseket, egyéb gondokat. Sõt ha terhesgyanus vagy akkor a párodnak is mondd meg, hogy alaposan mossa meg a részeit szex elõtt, mert ha a méhszáj kinyílna, az mindig csak a dokinál derül ki. Ahogy a terhesség is csak orvosilag tapintható, egyébként kissé érdesedik a méh felülete ha terhes vagy,de nem tudnál úgy feküdni,és odanyúlni, hogy azt kitapintsad. Mindenképp arra utal ha a méhszáj közel esik a hüvelybemenethez, hogy a méhben történik valami, de az lehet gyulladás, mensi dolog, terhesség. Vegyél tesztet, és ha nem jön meg nézd meg!

Ezt még az orvos is alig tudná megállapítani, de három napot talán tudsz már várni..a nyúlkálással ne okozz magadnak felesleges fertõzéseket, egyéb gondokat. Sõt ha terhesgyanus vagy akkor a párodnak is mondd meg, hogy alaposan mossa meg a részeit szex elõtt, mert ha a méhszáj kinyílna, az mindig csak a dokinál derül ki. Ahogy a terhesség is csak orvosilag tapintható, egyébként kissé érdesedik a méh felülete ha terhes vagy, de nem tudnál úgy feküdni, és odanyúlni, hogy azt kitapintsad. Mindenképp arra utal ha a méhszáj közel esik a hüvelybemenethez, hogy a méhben történik valami, de az lehet gyulladás, mensi dolog, terhesség. Vegyél tesztet, és ha nem jön meg nézd meg!
Több helyen olvastam, hogy így nagyon nehéz messzemenõ következtetéseket levonni, mert komoly tapasztalat és a saját tested maximális ismerete sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy megállapítsd, magasan, avagy nagyon lent van a méhszájad. Teljesen zárt, vagy kicsit nyitott stb. A "mihez képest" általános hiánya miatt ez nem egyszerû.

Mensi szeru gorcs es pecseteles 2-3 nappal mensi utan, mi lehet?

A mensimnek vege volt vasarnap.(Ugyanugy 2 napig tartott, mint szokott, csak talan egy kicsit gyengebb volt) De azota folyamatosan erzek enyhe mensi gorcsot a hasamban es barnas cseppeket latok a fehernemumon. ...sot, tegnap este erosebben ereztem a bal petefeszekben szurkalasokat, es ma reggel volt enyhe rozsaszines folyasom. Ilyen meg nem fordult elo velem! Mi lehet ez? Ciszta?

Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37, 5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?

kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.

Legjobb válasz: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
nekem is volt mell fájásom, ami az elõtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam, igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
Szia Nekem is a melleim fajtak borzalmasan, nem ugy mint amikor megjon, mert nekem akkor is fajt. Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat, de van akinek mar mensi elott is kimutatja, de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot, es utana tesztelj. 10 hetes kismama
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, mert nekem is a mensi elõtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim, teszteltem, és simán pozitív lett.Futás a patikába, majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?

Az utolsó mensim csak 3 napig volt meg 5 helyett, a teszt negatív. Lehet babóka?

Az utolsó mensim csak 3 napig volt meg 5 helyett.Lehet babóka??????A TESZT NEGATIV!!A pocim alul sokszor szurdogál,görcsöl.Egyfolytában pisilni járok.A melleim ilyenkor már rég feszülni szoktak,de most semmi.Inkább joval lágyabb,kellemesebb tapintásu mint ilyenkor szokott.Jöv. Csütörtökön kéne megjönnie.Este fele hányingerem van.!

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív,akkor inkább várd meg a csütörtököt,3 nap mensi is mensi,ha meg mensi után is volt esély megfoganni,akkor korai a teszteléd. Nekem 5 nap késés után is negatív a tesztem,tehát megnyugodhatsz,mert nekem már más miatt kell aggódnom ezek szerint. Kitartást csütörtökig!

Ha a teszt negatív, akkor inkább várd meg a csütörtököt, 3 nap mensi is mensi, ha meg mensi után is volt esély megfoganni, akkor korai a teszteléd. Nekem 5 nap késés után is negatív a tesztem, tehát megnyugodhatsz, mert nekem már más miatt kell aggódnom ezek szerint. Kitartást csütörtökig!
A kérdező hozzászólása: Amiota meg volt az utsó mensim(aug 30), azota tiszta páfrány az ov.mikr.kopos teszt.Ezek szerint csak ámítottam magam?????? Te se add fel!!!Még lehet pozitiv!!!Amugy neked vannak terhességre utaló jeleid?
A mikrószkópot én nagy ívben kihajítottam...reggelente merõ páfrány, du. meg már semmi... Csalódtam benne, de persze még ezt nem jelenti hogy nálad is csal!! péntekig, vagy szombatig várjál és tesztelj! Várom a fejleményeket!! Remélem összejön! Puszi! Az elsõ válaszadó.
A kérdező hozzászólása: Nálam reggel 8 ó.körül és d.u.17 ó.kor is páfrányos!!!Én is nagyon reménykedem, hogy .....Fõleg ha nálad is kiderülne, hogy jön a babóka!!!Tök jó lenne!Pusssy

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

Mensi előtt 3 nappal lehet pozitív a teszt? (délutáni pisiből) Tapasztalat?

Vagy holnap reggelib?l megcsinálhatom?

Legjobb válasz: Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!

Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!
Szia, nekem pozitív lett! Sok sikert! 14 hetes kismami
Nekem is mensi elõtt 3 nappal lett pozitív. Azóta 32 hetes terhes vagyok :) A szervezetben lévõ HCG két naponta duplázódik meg. Tehát ajánlatos 2 nappal késõbb megcsinálni újra, ha nem "hiszel a szemednek" :) De ha a teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor az baba, mert tévesen pozitív eredmény nincs. Szóval: gratulálhatok....? :)
Szerintem inkább amikor meg kellene jönnie, de nem jön, utánna nézd meg teszttel(nem fontos reggeli vizelet), az a biztos! Nekem elõtte nem mutatta ki, csak amikor már késett.
A kérdező hozzászólása: Még ne gratulálj, mert most csináltam egyet (szerdán kéne megjönnie) és negatív. De teljesen. :((
Lehet még korai volt a tesztelés. Azért remélem majd azt fogok pár nap múlva írni, hogy + lett :)

Yasminelle-t szedek, most először, amit a mensim elmúlta után 3 nappal kezdtem el szedni. Eddig 2 szemnél járok. Mit tegyek? Már nem is fog védeni?

Legjobb válasz: A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!

A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!
Igaza van. Minden fog.gátlót a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni. Ha a mensi 3. napján kezded el akkor 1 hét kiegészítés szükséges. De ha már elmúlt a mensid akkor ezt a levél bogyót elpocsékoltad, mert nem véd.
Édes úristenem, komolyan mondom hihetetlen, hogy ilyen emberek még szexelnek is!Aki nem tudja rendesen alkalmazni a fogamzás gátlót, az könyörgöm ne szedje!Szerintem nem fog védeni, mivel elmúlt a menstruációd.Mit gondolsz, miért mondja a nõgyógyász is, és a betegtájékoztató is?Ne legyél már ennyire okos. Jah és szerintem hagyd abba, vegyél egy másik csomaggal, és kezd el szedni a következõ menstruációig. Lehet kapsz egy jó kis hormonzavart, de hát gratulálok :) Tök intelligens lehetsz :DDDD

Mensi előőtt 2-3 nappal milyen tünetek lehetségesek? Ti hogy voltatok? Észre vettétek a pocaklakót a mensi előtt?

Legjobb válasz: Szia! Én így utólag azt mondom h tudhattam volna,viszont nálunk úgy volt ez az egész,hogy akartuk a babát,de azt mondták kb fél évig ne nagyon reménykedjünk!(méhszájseb lefagyasztás volt elõtte 3 hónappal)Viszont elsõ próbálkozós hónapban sikerült! Szóval a mensi elõtti héten,állandóan pisilni jártam,a bal cicim szemmel láthatóan nagyobb lett,már akkor sokkal érzékenyebb (sírósabb :(() voltam!Sokkal jobban igényeltem a párom törõdését,más színû lett a mellbimbóm! Hát nálunk ezek jelentkeztek,de én még ebbõl sem gondoltam,csak akkor mikor már egy napot késett(mindig pontos volt órára)így csak 4 nap múlva lett a teszt pozitív! Üdv 34 hetes km Drukkolok!Majd ide jelezhetnéd mi lett az eredmény:))))

Szia! Én így utólag azt mondom h tudhattam volna, viszont nálunk úgy volt ez az egész, hogy akartuk a babát, de azt mondták kb fél évig ne nagyon reménykedjünk!(méhszájseb lefagyasztás volt elõtte 3 hónappal)Viszont elsõ próbálkozós hónapban sikerült! Szóval a mensi elõtti héten, állandóan pisilni jártam, a bal cicim szemmel láthatóan nagyobb lett, már akkor sokkal érzékenyebb (sírósabb :(() voltam!Sokkal jobban igényeltem a párom törõdését, más színû lett a mellbimbóm! Hát nálunk ezek jelentkeztek, de én még ebbõl sem gondoltam, csak akkor mikor már egy napot késett(mindig pontos volt órára)így csak 4 nap múlva lett a teszt pozitív! Üdv 34 hetes km Drukkolok!Majd ide jelezhetnéd mi lett az eredmény:) )))
Én semmit nem éreztem. De amikor nem jött meg idõre, tudtam, hogy baba van. Azóta már 5 hónapos a kicsilány:)
Így utólag belegondolva, nagyon nagyon fáradt voltam. De ezt akkor arra fogtam, hogy sok a munka, sok a front... Amikor nem jött meg idõben, már sejtettem, de csak 3 nap múlva tudtam tesztelni, mert egyszerûen idõm nem volt elmenni egy patikába (rengeteget dolgoztam). Meg is voltam lepõdve, mert esküvõ után elsõ próbálkozásra sikerült (nászéjszakás baba), azt hittem, legalább fél év lesz, mire terhes leszek. Hát nem :)
Nekünk is elsõre összejött, nászéjszakás baba.Én szinte rögtön tudtam, éreztem a beágyazódást is-pici vérzés, pici görcs-aztán éjszaka 3-4szer pisilni jártam legalább, melleim fájtak, feszültek de valahogy másképp, mint menzesz elött..alig tudtam hason feküdni. És ami a legfeltünõbb volt-nekem-hogy nagyon fáradt voltam délutánonként, fél öt felé le kellett feküdnõm egy órára-nekem ez volt a leggyanúsabb. Remélem nálatok is ez a helyzet, sok sikert. 18h.km
Szia ! Nekem szúrkált a pocakom, a petefészkem, de nagyon, csak ennyi jele volt, aztán nem jött meg és 5 napra rá poz lett a teszt!!!
teszt, ami + lett, ezen kívül semmi tünet nem volt, az kb a 6-7.héten jelentkezett.
Semmit nem vettem észre, csak sûrûbben jártam pisilni, azt hittem felfáztam!Olyan 6.-7. héttõl kezdõdtek a tünetek:mellbimbó fájás, hányinger, undor cogotõl, kávétól stb., de addigra már biztosított két teszt, hogy terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nekem szedulessel, faradtsaggal es farkasetvaggyal kezdodott es a petefeszkem sajgott nagyon.
Elõzõ vok:cigitõl:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!