Találatok a következő kifejezésre: 3 nap még hátra a nem (7 db)

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

A barátom nem keres 3 napja. Még csak 1 hete járunk. Vagy ez normális? Hívjam én? Csak hát mégis ő a fiú. 16/L

Legjobb válasz: Szerintem ez így nem jó. :S Én két hete vagyok együtt a barátommal és mindennap találkozunk. Hívd fel nyugodtan. De ha látszik rajta, hogy nem nagyon érdekli a találka lehetõsége, akkor valószínûleg nem veszi túl komolyan a kapcsolatotokat. :)

Szerintem ez így nem jó. :S Én két hete vagyok együtt a barátommal és mindennap találkozunk. Hívd fel nyugodtan. De ha látszik rajta, hogy nem nagyon érdekli a találka lehetõsége, akkor valószínûleg nem veszi túl komolyan a kapcsolatotokat. :)
Szerintem ne hívd fel. Az elején a pasinak kell keresnie a lányt, annál rosszabb nincsen, amikor te nyomulsz, és a pasi nagy duzzogva hajlandó a találkozásra, és látod rajta, hogy unja a dolgot. Az én párom a kapcsolatunk elején minden nap többször is felhívott, és ha nem vettem fel, volt olyan hogy 5 nem fogadott hívásom volt (persze nem direkt nem vettem fel). Tehát: a kapcsolat késõbbi fázisában felhívhatod, ha szeretnéd, de szerintem most inkább õrá bízd a kezdeményezést.
Attól, hogy õ a fiú, még te is felhívhatod néha-néha, mert õ is érezheti hogy esetleg nemérdekel téged..
A kérdező hozzászólása: Nem akarok annyira nyomulni, legutóbbi tali elõtt is hívtam fel. :S
Ha szereted felhívod, ha szeret nem veszi nyomulásnak, örülni fog. Lehet nagyon is érdekli a találka, meg te is, csak ilyen tipus.
Ugyanmár..ez hülyeség hogy az elején ne nyomulj.. Attól, hogy felhívod még nem nyomulsz!
Szerintem ez nem jó elõjel. Esetleg megcsörgetheted, hátha úgy keresni fog, vagy írj neki egy sms-t, de többet ne tegyél. Õ a fiú, keressen az elején õ. Mi 1 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de mindennap õ keres, felhív telefonon esténként és szinte minden nap látna legszívesebben. :) Ez a normális, nem az, hogy napokig nem keres. De egy próbát megér, csak nehogy fuss utána.
Én felhívnám a helyedben, biztos jól esne neki :)
A fogamzásgátló a 7 napos szünetben is hat!
A két levél közötii szünetben is hat a tabletta, ha rendesen szeded, ezért találták ki, ha nem hatna nem lenne semmi értelme.
Az enyémnél ilyen esetre a tájkoztatóban azt írják, hogy teljesen normális. (Lindynette 20)
Ezt én azért nem jelenteném ki pragmatikusan. Valóban megállja a helyét, hogy a hormonhatású fogamzásgátlók egy-az -egyben felfüggesztik a nemi ciklust, de nem tudhatod, hogy mennyire volt érett a pete a fogamzásgátló szedésének megkezdésekor. A menstruáció nem egyértelmû jele annak, hogy nem vagy megtermékenyíthetõ. Zt javaslom, hogy kérdezz meg egy gyógyszerészt az adott készítményrõl. aki meg tudja mondani, hogy az mennyire erõs, vagyis meddig biztos még a visszamaradó hatás
Én hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót, elõször Tri-Regolt, utána Mercilont. Mindeközben tartós párkapcsolatban éltem...Rendszeresen szedtem a tablettákat, közel azonos idõpontban mindig, így a hatásuk teljes volt, a szünet alatt is. Egyébként a Te gyógyszered tájékoztatójában is biztosan szerepel, hogy az delsõ 2, inkább 3 ciklus (beszedett levél tabletta) után fejti ki hatását, tehát lesz biztonságos, a 7 nap alatt is. Persze csak akkor, ha Te is rendesen szeded.

Egyik buliban az egyik lány megégette a hátam cigivel. Már 3 napja és még nem mult el. El fog múlni? Hogyan lehet gyorsabban elmulasztani?

Legjobb válasz: Én pár éve megégettem magam a forró serpenyõvel, és még mindig ott a nyoma. A körömvirágkrém elvileg gyorsítja a sebek gyógyulást, de lehet, h égésnél nem ez a leghatásosabb. Esetleg menj el egy bõrgyógyászhoz, hátha felír neked valamilyen krémet!

Én pár éve megégettem magam a forró serpenyõvel, és még mindig ott a nyoma. A körömvirágkrém elvileg gyorsítja a sebek gyógyulást, de lehet, h égésnél nem ez a leghatásosabb. Esetleg menj el egy bõrgyógyászhoz, hátha felír neked valamilyen krémet!
A kérdező hozzászólása: nem 3..4 napja
nekem már 2szer kiégették a kézfejem.perpillanat most a térdem gyógyulgat, mert peeersze, hogy engem talált meg az a csikk is:dna szóval, persze, hogy begyógyul, habár a nyoma ott marad örökéletre valószínûleg.ez függ attól is, hogy milyen mély a seb.adj több idõt a gyógyulásra.
öröeltre nem hinném, nekem a lábamon volt 2foku égésem egy kb tenyérnyi részen és köv nyárra már eléggé nem látszott, kb 5 év múlva meg semmi sem. lehet kapni égésre krémeket, habokat a gyógyszertárban, menj be és kérj egy kisebb égésre krémet, habot, az seg´´it a gyógyulásban. elmúlik a helye sem fog látszani, de idö.
Engem is égettek már meg többször meg a bõrömön cigivel így buliban véletlenül, egyszer a derekamon, másszor a karomon. fura, de ezek nekem sokkal lassabban gyógyultak, mint más sérülések. nagyon sokáig látható volt egy kis kerek, lilás folt az égetés helyén. próbáld meg kenetegni Neogranormonnal vagy Bepanthennel. most nézem, a karomon lévõt már több mint egy éve égették oda, de még mindig látszik kicsit a köröcske.
minek ültenél egy 3 hónapos babát???
Ezt azért szokták mondani, hogy csináld, hogy megnézd hogyan tartja a fejét. Egyébként nekünk is mondta a védõnõ, hogy csináljuk, de én inkább hasra rakom.
Nekünk is mondta a védõnõ, hogy csinálni kell egy pár fajta tornát.Azért kell ülõhelyzetbe húzni mert akkor más fajta izomcsoportot mozgat meg azzal hogy tartja a kis fejét.De csak 1-2 szer kell ezt megcsinálni vele naponta.Egyébként saját magadon is megnézheted ha hason vagy akkor hogy kell emelned a fejed és ha felülsz akkor hogy kell.Hát nem ugyanúgy.
Felhuzhatod ülésbe , de ne tarts ott! Lehet tornáztatni: bicigliztetni a lábait, kis karjait fel-le tenni, oldalra görgetni majd vissza hanyatt, szóval a fürcsi elõtt pucéran nem árt egy kis estitorna:)
Semmi olyat nem szabad vele csinálni, amit õ maga nem csinálna. Árthat neki, ha még nem érett rá.A babák tudják, hogy hogy kell fejlõdniük. A maguk tempójában.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kérdezem, még korai szerintem is.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó én is így gondoltam, hasra teszem nagyon szépen emeli a fejét csak még a lába vana levegõbe.

2hónapja nem volt védekezés, utána 5 napra megjött, majd 3 hétre rá megint hamarabb, most meg nem akar megjönni. Fáj a hátam, fáradt vagyok, viszont nem vagyok rosszul a kávétól, cigitől. Lehetek terhes? Vagy ez valami más?

Legjobb válasz: Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?

Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem már jóideje gyógyszert.már másfél hete.viszont nem tudom eldönteni mi lehet a baj.attól még lehetek terhes hogy megjött??

Ki látta ma a VV4-et? Hát nem undorító hogy az EMO-sokat fikázzák le hogy milyen lányosak, most meg a 3 "szépfiu"ról kiderült hogy egész nap a tükörbe nézik magukat, kenegetik magukat és főleg a 3ik elvan szállva magától?

legszivesebben leköptem volna a tv-t

Legjobb válasz: Lehet h a tükörbe nézegetik magukat de viszont úgy néznek ki mint egy férfi nem pedig úgy mint egy 40 kilós kis [email protected]

Lehet h a tükörbe nézegetik magukat de viszont úgy néznek ki mint egy férfi nem pedig úgy mint egy 40 kilós kis [email protected]
Megkérhetlek rá h linkeld be a videót errõl? Nem voltam itthon csak 5óra felé így lemaradtam róla. Köszi. Jerzy nagyon toleráns õ is azt vallja magáról. És belátja h õ is azon a szinten van az emberek szemében mint 1 emo. Nekem õ a szimpatikus a másik 2 lator. 18/F
Én leköpném azt, akinek a VV jelenti a napi betevõt. Megrendezett jelenetek, önmagukat megjátszó, feltûnési viszketegséggel bajlódó emberek, mindez olyan igénytelenül elõadva, hogy az a fél perc kiábrándított, amit eddig láttam belõle... ennél még a Barátok közt is magasabb szellemi szinten van.
egyetértek az elsö válaszolóval, a "szépfiuk" nem ugy neznek mint egy 40 kilos sar. kb ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!