Találatok a következő kifejezésre: 3 nap még hátra (22 db)

naná! ha nem indulhat be tõle a szülés :) grt
Szerintem is menjetek el! :) Nagyon jó ötlet! Ha mégis épp eljönne az idõ, legfeljebb félbehagyod a filmet, de nem hinném, hogy pont akkor indulna. Egy kis kikapcsolódás nem árt, mostanában egy jó ideig nem nagyon fogsz moziba menni, így ne hagyd ki! :) Jó szórakozást, boldog babavárást, könnyû szülést kb. 3 nap múlva! Majd írd meg, hogy mit néztek! :)
Persze miért ne??Mondjuk ha a mozi egy órás autútra van akkor nem biztos hogy megkockáztatnám, de ha egy városban vagy a mozival én simán elmennék!
Miért ne? Nem megy olyan gyorsan a szülés, hogy egy mozi miatt gond lehetne :)
Jó szórakozást! Egy ideig úgyse nagyon fogsz tudni menni, élvezd ki, míg lehet! :D Könnyû és gyors szülést kívánok!
Persze! Utána egy jó ideig úgysem jutsz el moziba!
Én a kiirt nap után is mentem Tescoba vásárolni busszal stb. Menj nyugodtan!
noná..jó szórakozást!
Nálunk is úgy volt, hogy szombat este elmegyünk kettesben vacsizni, megünnepelni a szülinapomat, aztán este moziba megyünk, meg szerettem volna nézni az Újholdat:-). De reggel 6-kor elkezdett folyni a magzatvizem, és délután 2:05-kor megszületett a kisfiunk. Nekem 23-án van a szülinapom, a Manónak 28-án. Menj el nyugodtan, ha véletlenül megindul a szülés, akkor is lesz idõd bemenni a kórházba. Gyors és könnyû szülést!!!!!
Honnan tudod hogy 3 napod van a szülésig??? Nyugodtan menj moziba, mert lehet hogy csak 1 hét múlva szülsz!!Vagy az is lehet hogy még ma...:)
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok!megkockaztatom akkor. nektek is minden jot!
Igen, csak ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem az Avatart nézitek(-:
Szerintem nyugodtam menj el! Igaz én 34 hetesen néztem meg az Avatart 3d-ben és semmi gondom nem volt! Mielõtt bementünk elmentem wc-re, ki is bírtam, pedig amúgy sûrûn járok!
moovie.hu clubgen.net netmozi.com Ha a moziig nem jutnál el, alternatívák online
Nah voltál?:)
A kérdező hozzászólása: persze jan 4-en szultem

A barátom nem keres 3 napja. Még csak 1 hete járunk. Vagy ez normális? Hívjam én? Csak hát mégis ő a fiú. 16/L

Legjobb válasz: Szerintem ez így nem jó. :S Én két hete vagyok együtt a barátommal és mindennap találkozunk. Hívd fel nyugodtan. De ha látszik rajta, hogy nem nagyon érdekli a találka lehetõsége, akkor valószínûleg nem veszi túl komolyan a kapcsolatotokat. :)

Szerintem ez így nem jó. :S Én két hete vagyok együtt a barátommal és mindennap találkozunk. Hívd fel nyugodtan. De ha látszik rajta, hogy nem nagyon érdekli a találka lehetõsége, akkor valószínûleg nem veszi túl komolyan a kapcsolatotokat. :)
Szerintem ne hívd fel. Az elején a pasinak kell keresnie a lányt, annál rosszabb nincsen, amikor te nyomulsz, és a pasi nagy duzzogva hajlandó a találkozásra, és látod rajta, hogy unja a dolgot. Az én párom a kapcsolatunk elején minden nap többször is felhívott, és ha nem vettem fel, volt olyan hogy 5 nem fogadott hívásom volt (persze nem direkt nem vettem fel). Tehát: a kapcsolat késõbbi fázisában felhívhatod, ha szeretnéd, de szerintem most inkább õrá bízd a kezdeményezést.
Attól, hogy õ a fiú, még te is felhívhatod néha-néha, mert õ is érezheti hogy esetleg nemérdekel téged..
A kérdező hozzászólása: Nem akarok annyira nyomulni, legutóbbi tali elõtt is hívtam fel. :S
Ha szereted felhívod, ha szeret nem veszi nyomulásnak, örülni fog. Lehet nagyon is érdekli a találka, meg te is, csak ilyen tipus.
Ugyanmár..ez hülyeség hogy az elején ne nyomulj.. Attól, hogy felhívod még nem nyomulsz!
Szerintem ez nem jó elõjel. Esetleg megcsörgetheted, hátha úgy keresni fog, vagy írj neki egy sms-t, de többet ne tegyél. Õ a fiú, keressen az elején õ. Mi 1 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de mindennap õ keres, felhív telefonon esténként és szinte minden nap látna legszívesebben. :) Ez a normális, nem az, hogy napokig nem keres. De egy próbát megér, csak nehogy fuss utána.
Én felhívnám a helyedben, biztos jól esne neki :)

A neptun parakillt mindennap kell adagolni a megfelelő mennyiséget, vagy az 1. napon beöntött mennyiség 2-3 napig hat, utána kell még egyszer adagolni?

Rá van írva a dobozra, hogy 2-3 napig kezeljük. 200 literes az akváriumom belemegy a 40 ml, és 2. 3. nap pihen, nem kell újból beleönteni? Utána vízcsere, ha meg muszáj megint adagolni, várni vagy 2 napot és vízcsere ismét?

Legjobb válasz: 1. nap adagolsz 2. nap vársz 3.nap fél vízcsere, és újabb adag gyógyszer.

1. nap adagolsz 2. nap vársz 3.nap fél vízcsere, és újabb adag gyógyszer.
A fogamzásgátló a 7 napos szünetben is hat!
A két levél közötii szünetben is hat a tabletta, ha rendesen szeded, ezért találták ki, ha nem hatna nem lenne semmi értelme.
Az enyémnél ilyen esetre a tájkoztatóban azt írják, hogy teljesen normális. (Lindynette 20)
Ezt én azért nem jelenteném ki pragmatikusan. Valóban megállja a helyét, hogy a hormonhatású fogamzásgátlók egy-az -egyben felfüggesztik a nemi ciklust, de nem tudhatod, hogy mennyire volt érett a pete a fogamzásgátló szedésének megkezdésekor. A menstruáció nem egyértelmû jele annak, hogy nem vagy megtermékenyíthetõ. Zt javaslom, hogy kérdezz meg egy gyógyszerészt az adott készítményrõl. aki meg tudja mondani, hogy az mennyire erõs, vagyis meddig biztos még a visszamaradó hatás
Én hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót, elõször Tri-Regolt, utána Mercilont. Mindeközben tartós párkapcsolatban éltem...Rendszeresen szedtem a tablettákat, közel azonos idõpontban mindig, így a hatásuk teljes volt, a szünet alatt is. Egyébként a Te gyógyszered tájékoztatójában is biztosan szerepel, hogy az delsõ 2, inkább 3 ciklus (beszedett levél tabletta) után fejti ki hatását, tehát lesz biztonságos, a 7 nap alatt is. Persze csak akkor, ha Te is rendesen szeded.

Mik ezek a piros pöttyök a babámon? 3 napig lázas volt, de tegnap már csak reggel volt láza, ma meg fürdés után a mellkasán, és a hátán piros pöttyök jelentek meg.

Szombaton voltunk dokinál, azt mondta a doki, hogy nincs semmi baja,csillapítsuk a lázát.

Legjobb válasz: Igen, ez a három napos láz, más néven roseola vírus. Nálunk is volt, és a pöttyök is 3 napig voltak a testén. Aztán ahogy jöttek, úgy el is múltak.

Igen, ez a három napos láz, más néven roseola vírus. Nálunk is volt, és a pöttyök is 3 napig voltak a testén. Aztán ahogy jöttek, úgy el is múltak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, elvigyem ez miatt megint a dokihoz, vagy ezzel nem tudnak semmit csinálni, és magától elmulnak?
Elmúlnak. A doki sem tud csinálni semmit.
Úgy hívják a betegségét, hogy 3 napos láz. A pöttyök normálisak, el fognak múlni. Ha így rákeresel, mindent megtalálsz róla. Ne aggódj!
Nekünk is elmúltak... elõször csak kevés volt aztán szinte beborították a fiamat. Elvittem ügyeletre, hazaküldtek, hogy magától elmúlik.

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

Mensi szerű fájdalom napi2-3 szor, sűrű pisilés, és késztetés nagydologra, haskeményedés2-3szor naponta, és orvos által nézett nyiló méhszáj 3200-ről 2100-re.3 hetet jósolt még hátra, napi 3*1 magnét. Ezek a tünetek már őt igazolják? 34h km

Legjobb válasz: Te, ne ijesztgess! Velem ugyanez van csak 3 hete megrövidült méhnyakkal... fájó derékkal... Csak szerdán megyek dokihoz. 35 hetes Bár lehet annyira nem is nyugtalanító hogy esetleg picit hamarabb jön. Nálad a 37. héten valószinûleg nem lenne már gond.

Te, ne ijesztgess! Velem ugyanez van csak 3 hete megrövidült méhnyakkal... fájó derékkal... Csak szerdán megyek dokihoz. 35 hetes Bár lehet annyira nem is nyugtalanító hogy esetleg picit hamarabb jön. Nálad a 37. héten valószinûleg nem lenne már gond.
Inkább engem ne ijesztgess, mert nálam is pont ugyanezek vannak, a méhnyakam is már nagyon meg van rövidülve, de még csak 32 hetes vagyok. :) Úgy gondolom az elõzõ terhességembõl kiindulva, hogy ha olyan vészes lenne a dolog, akkor több magnéziumot rendelt volna el, mert a MagneB6-bõl a napi 3x1 átlagos dózis. Nekem 6x4-et kellett szednem anno. Ha a doki 3 hetet mond, akkor biztos van még annyi. A méhszáj miatt ne aggódj, én harmadik szülõ nõként eleve így indítottam, a dokim szerint többedik szülõknél ez lehet normál állapot is. A késztetés nagy dologra, a keményedések és jóslófájások miatt van. A magnéziumon, pihenésen, felpolcolt lábakon kívül sok mindent nem tehetsz, de a babád már elég fejlett ahhoz, hogy semmi baj ne legyen vele! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Én nem bánom ha csak ennyivel jön elöbb(3 hét)Már ugyis kicsit nehéz a testem, meg a pocakom.És persze nagyon várom a kislányunkat. a lányok elöbb jönnek, nem?Könnyû szülést nektek is...
Szia! megkérdezhetem, mikorra szültél? Köszi! 32 heteske

Egy hónapja fájdult meg a derekam, mert nehezet emeltem. A hátam azóta néha jobb néha rosszabb, de az utóbbi 3 napban inkább rosszabb, alig bírok menni is :S Mit tegyek?

Kétszer voltam gyógytornásznál 16/L

Legjobb válasz: Vegezd azokat a gyakorlatokat, amit a gyogytornasz ajanlott, de rendszeresen, es keszits gyogynovenyfurdot. Mezei zsurlo-kakukkfu-levendula-majoranna-csalan. Ezeket lehet keverekkent, de kulon is, 100 gr. kell a fubol. Belsoleg, mezeizsurlot es csalant fogyassz, naponta 3-4 cseszevel. Ha ezt igy elvegzed, akkor megfog szunni a fajdalom, ha ez valoban a derek okozza, viszont ha nem, akkor feltetlen menj el orvoshoz.

Vegezd azokat a gyakorlatokat, amit a gyogytornasz ajanlott, de rendszeresen, es keszits gyogynovenyfurdot. Mezei zsurlo-kakukkfu-levendula-majoranna-csalan. Ezeket lehet keverekkent, de kulon is, 100 gr. kell a fubol. Belsoleg, mezeizsurlot es csalant fogyassz, naponta 3-4 cseszevel. Ha ezt igy elvegzed, akkor megfog szunni a fajdalom, ha ez valoban a derek okozza, viszont ha nem, akkor feltetlen menj el orvoshoz.
A gyógytorna csak akkor használ, ha rendszeresen csinálod. Lényege, hogy a gerinc körüli izmokat megerõsíti, és így helyre kényszeríti az elmozdult dolgokat. Ehhez idõ kell és gyakorlás - mint minden egyéb izom-erõsítéshez. De mindenképp érdemes elmenni az ortopédia szakrendelésre, biztos okosabbat mondanak.

Valaki írja már meg nekem, mikorra hat a szilva? 5 napja nincs kaki, és 3 napja esszük.

:( Igaz, még csak kisebb mennyiségben, 4-5 kiskanál 6-8, 10-12.

Legjobb válasz: szió! milyen szilvát adsz neki? a bébiételes nem olyan "hatásos" :)

szió! milyen szilvát adsz neki? a bébiételes nem olyan "hatásos" :)
hát nem tudom mennyi idõs a babád, de ha hatással lenne rá a szilva akkor az már hatott volna. Valószinû neki ez nem jó. Próbáld meg a masszírozás lábfeltolást, hõmérõzést, kamilla teát és legvégsõ esetben glic.kúpot. de ez már csak legvégsõ. Van baba aki 5-6 napig isjólérzi magát kaka nélkül.
A kérdező hozzászólása: MÁR MINDENT PRÓBÁLTAM! Kecskeméti.....
Szia! Már használnia kellett volna. Az üveges szilva helyett próbáld inkább a mirelitet. Aszalt sárgabarackot próbáltad?
Adj neki kamillát de azt mondják ha 10 napig nincs kaksi az sem gáz. Ha nem érzi rosszul magát és nincs láz vagy nem kemény a poci ne aggódj.
espumisan csepp rendbe hozza, kifejezetten babáknak való, én erre esküszöm. 7 hós baba anyuja
A szilva nekünk sem hatott.Õszibarack(mirelittben lehet kapni)+ kamillateát adtam inni, cukorral, úgy hogy langyosan kell beletenni a cukrot(amúgy csak vizet iszik).Használt!
Szerintem kitarthat, legalábbis nekem ezt mondták. Nekem is hasonló tüneteim vannak a 34 héten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!