Találatok a következő kifejezésre: 3 nap még (1773 db)

A 3. napon még erős a vérzés?

Legjobb válasz: Hát kinek milyen. Nekem a harmadik napon még igen. 2-3. nap a legerõsebb. A negyedik napon már nem. Ma van az elsõ :( :D

Hát kinek milyen. Nekem a harmadik napon még igen. 2-3. nap a legerõsebb. A negyedik napon már nem. Ma van az elsõ :( :D
Igaza van az 1. hozzászólónak. Kinek hogy. :) Én pont ma vagyok a 3. napban. xD
hát csatlakozom az elõttem lévõkhöz, mert igen.! kinek, milyen. de amúgy akinek 1 hétig tart, annak az elsõ 2 nap erõs, és a 3.-4. nap is erõs, de nem annyira, mint az elsõ 2. nap. akinek olyan 4-5 napig tart, annak 2 nap után lesz normál erõsségû.
Nekem már nem annyira. Egyéntõl függ. Am nekem is ma van az elsõ nap:)
Nekem általában csak az elsõ nagyon erõs (de brutálisan) és a másodiktól már csökkenõben van. Tényleg egyéni.
Egyénfüggõ, van, hogy az elsõ nap a legrosszabb, van, akinek a 2.-3., van, akinek a végére indul be... nekem a 2.-3. a legrosszabb, utána már egyhül! :) Nekem most pont a 2. napom van :D Szép estém lesz nekem is...
Nekem az elsõ nem erõs, csak nagyon fájdalmas, 2.-3.nap nagyon erõs, de már csak a második napon fáj még egy kicsit, utána már drasztikusan csökken a mennyisége.
nekem a 3-4. szokott a legerõsebb lenni.
tényleg egyéni nekem a 3. napon a legerõsebb
nekem akk a legerõsebb

Nagyon halványan látszik valami a lily tesztemen.3 napja még ennyi sem látszott. Volt valamennyi vérzésem (kb 3 napig) de ennek egy hete. Azóta is szurkál a hasam és étvágytalan vagyok. Lehet hogy mégis baba?

Most semmilyen folyásom sincs, a "menzi" el?tt fehér krémes volt. De most semmi. Pedig az el?z? ciklusban ilyenkor is volt folyásom. Elvileg ez a 9.napom ebben a ciklusban.

Legjobb válasz: A lily tesztet még nem használtam, de szerintem próbálkozz meg egy érzékeny teszttel!

A lily tesztet még nem használtam, de szerintem próbálkozz meg egy érzékeny teszttel!
szia lett babád?
Szia, Hétfõn menj el dokihoz, mindenkppen, vagy van egy pöttöm a pocidban, vagy sajnos elment a picike... És ezt csak uhn látja a doki... Azért mielõtt elmennél csinálj egy tesztet és ha erõsödött akkor okés.... De a dokihoz mindenképpen menj el.
A kérdező hozzászólása: Hát fájt a hasam de inkább szúrt. Olyan mint mikor nagyon puffadok. Inkább szurkált az egész.
Szia. Pont én is igy vagyok, csak én nem teszteltem. Azt megkérdezhetem hogy amikor megjött Neked, akkor görcsöltél?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy Clearbluet is az is elég halványad de két csíkos. Volt még itthon ovu tesztem is, megcsináltam, és majdnem ugyan olyan erõsségûek a csíkok. Most mi van?
Szia, Tesztelj pár nap múlva, nagyon terhesgyanús vagy:) Viszont, ha pozitív menj hamarabb orvoshoz, hogy megnézze, a méhfal jó állapotban van e... Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Pár nap és csinálok mégegyet. De nem merem magam beleélni, mert félek hogy csalódok...
Szia! Én lily-vel teszteltem kb. 2 hete. Az elsõ halvány volt, a második már jobban látható, a harmadiknál már teljesen látszódott a csík. 1-2 nap múlva csinálj még egyet és majd írd meg hogy milyen lett!
A kérdező hozzászólása: Szia, igen, lett, már 2 éves. Azóta van egy fél éves lányom is. :)

Ha forgalomból kivont autót újra forgalomba helyeztettem 3 napja, mért kell fedezetlenségi díjat fizetni erre a 3 napra? Még nincs műszaki vizsgája sem. Továbbá: lent

Ha kivonták forgalomból hivatalból, de előtte sem volt biztosítás a kocsin előtte 2 évvel, azt a két évet is bevasalhatják rajtam, mint fedezetlenségi időt, ha nem is volt forgalomban az autó?

Legjobb válasz: Ha nem volt vizsgája, vagy nincs most, az nem jelenti, hogy biztosítást sem kell fizetni utána. A forgalomból nem volt kivonva ideiglenesen sem. Az elõtte levõ két évet is behajthatják, ha beírtátok az adásvételibe, illetõleg tudomásod lehetett róla a vételnél. Ezt nagy eséllyel el tudod kerülni, de csak bírósági úton. A biztosító ugyanis nem fogja nézni, hogy az elõzõ tulaj miért nem fizetett.

Ha nem volt vizsgája, vagy nincs most, az nem jelenti, hogy biztosítást sem kell fizetni utána. A forgalomból nem volt kivonva ideiglenesen sem. Az elõtte levõ két évet is behajthatják, ha beírtátok az adásvételibe, illetõleg tudomásod lehetett róla a vételnél. Ezt nagy eséllyel el tudod kerülni, de csak bírósági úton. A biztosító ugyanis nem fogja nézni, hogy az elõzõ tulaj miért nem fizetett.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenesen volt kivonva fél évre 2010.05.26-tól 2010. 11.27.ig. Utánna pedig hivatalból lett kivonva 2012.12.19tõl 2013.07.23-ig. Nem én vagyok a tulaj, de én akartam átvenni üzembetartóival :( És most derültek ki a turpisságok. Netrisken ma kötöttem biztosítást, de ott elírtam, és az elsõ üzembe helyezés dátumát adtam meg 2005.09 adtam meg a mostani 2013.07.23 helyett... Mit javasolsz?, javasoltok?
A kérdező hozzászólása: Vissza lehet mondani a netrsiken kötött biztosítást, ha még nem küldtem vissza az aláírt alkuszi megbízást?
Ha 23.-a van az adásvételin, akkor jogosan követelik a 3 napra a fedezetlenségi díjat! Sajnos ilyenek a szabályok. A korábbi idõre pedig nem fognak követelni semmit. Üzembentartó váltás volt, az elõzõ sara nem a tiéd!

Mostanában hamar kifulladok, sokat eszem, mindent megkívánok, szédülök. Terhes lehetek? Ha lefeküdtem a barátommal, rá 3 napra meg tudom nézni egy teszttel, hogy terhes vagyok-e?

Nagyon szeretnék már babát, csak nem tudom hogy ha abba hagyom a gyogyszert, akkor másnap van még hatása?

Legjobb válasz: Másnap még biztos van hatása, és a 3ik napjára nem mutassa ki a teszt HCG hormont, hanem majd akkor ha´megkell jonnie a kovetkezo menzidnek es nemjon meg azután pár nap mulva már ki kellene hogy mutassa.

Másnap még biztos van hatása, és a 3ik napjára nem mutassa ki a teszt HCG hormont, hanem majd akkor ha´megkell jonnie a kovetkezo menzidnek es nemjon meg azután pár nap mulva már ki kellene hogy mutassa.
Szia! A gyógyszer mellett is teherbe eshetsz. Tesztet az elmaradt menstruáció elsõ napján kell végezni. Legjobb reggel.Tesztet egyébként nem csak gyógyszertárban, hanem dm-ekben is lehet venni. Mi pl. a Tescoban vettük meg éjjel. De mielõtt elvégzed olvasd majd el figyelmessen a leirást! Sok sikert!
az alehet mindig ott van bármilyen kérdésben de a valoszinusege nem sok!

Sulykerdes! 2 hónapos kisfiam 3 napja meg 6030 gramm volt, ma mar csak 6013! Miert fogy? Ez normális? Volt valaki igy?

Másik kérdés, kb 1-2 hete az esti szopi sirassal ér véget es csak ugy alszik el ha felveszem es elringatom, elõtte mindig cicin aludt el, mi lehet a baja? (Elso baba)

Legjobb válasz: A fogyással még nem kell foglalkozni, talán mikor a 6030 mérted pont nem kakilt elõtte, most meg már kakált. Persze, hogy sír ha eddig cicin aludt el és most nem tud ott elaludni. Megpróbálhatod fekve szoptatni talán úgy jobban elalszik. Esetleg nem kap elég tejecskét este és azért nyûglõdik. Az én fiam 2 napja tiszta hisztike, pedig eddig áldott jó baba volt, lehet csak az idõ viseli meg õket és elmúlik. Várj még türelemmel talán rendezõdik a probléma magától, lesz több tejecske, elmúlik a front, kiderül a hiszti oka.

A fogyással még nem kell foglalkozni, talán mikor a 6030 mérted pont nem kakilt elõtte, most meg már kakált. Persze, hogy sír ha eddig cicin aludt el és most nem tud ott elaludni. Megpróbálhatod fekve szoptatni talán úgy jobban elalszik. Esetleg nem kap elég tejecskét este és azért nyûglõdik. Az én fiam 2 napja tiszta hisztike, pedig eddig áldott jó baba volt, lehet csak az idõ viseli meg õket és elmúlik. Várj még türelemmel talán rendezõdik a probléma magától, lesz több tejecske, elmúlik a front, kiderül a hiszti oka.
A kérdező hozzászólása: Tejem halisten van, csak anyatejet kap es 2, 5 kilót hízott mar. Fekve szopizott akkor is amikor elaludt es most is, viszont most szopizik egy ideig aztán sír es nem is kell neki a cici csak a ringatas nyugtatja meg es ugy alszik el. Nem hiszem, hogy az idõtõl, fronttol lenne mert több mint egy hete ezt csinálja :(
Mindig csupaszon méred? Azt ugye tudod, hogy a digitális mérleg sem istenbizony? Én voltam úgy az 1. gyereknél (akkor voltam olyan hülye, hogy minden evés után mértem, a 2.-nál már nem kölcsönöztem mérleget), hogy megmértem, x g volt, evett egy jó nagyot és amikor újra rátettem, akkor kevesebbet mutatott a mérleg. Csak ennyire izgulj kemény 17 g-on. Ezt nem nevezném fogyásnak. Akkor is, ha 3 nap telt el!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig fürdés elott vagy utan csupaszon merem le. Hogy ha nem telt volna el 3 teljes nap akkor nem aggódnek vagy ha legalább ugyanannyi lenne. Amit viszont meg nem írtam, hogy ugy vettem észre hogy kevesebbet szopizik átlagban egy napot nézve.
Kiszívja rendesen a cicit? Mert ha a szopizást sírással fejezi be, én arra gyanakodnék, hogy éhes maradt még. Ilyenkor megpróbálod a másik mellre is áttenni? A súlymérésed szerintem még nem mérvadó hetente mérd csak, felesleges ilyen sûrûn.
2 hónaposan 6 kiló????te jó ég...az én fiam most 7 hetes és 4, 5 kiló...nem semmi
Azt mondta? Nagyon naiv lehetsz, ha mindent elhiszel egy lánynak...
Nem tetszel neki külsõre, és az elején azt hitte, anélkül is mûködhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: de aztmondta tetszem neki :\ meg hogy szeret, aztán másnap bumm, minden más lett
Most nem mondom hogy egy lánynak, hanem konkrétabban úgy általában. Nem kell mindent szó szerint venni. Meg nem hogy csúnya vagy vagy bármi de attól még lehet neki nem tetszel aztán nem akart megbántani. Sötöbö
Fel kell dolgoznia a ronda külsõdet, erre egy kis idõt kért tõled.Mi is a baj?:D
figyelj ezen ne csodálkozz 5 nap elég hosszú idõ nem csoda hogy ez igy egyszerre túl sok neki !!!
3 npra rá? Az kicsit furcsa. Szerintem mindenképp menj orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!