Találatok a következő kifejezésre: 3 nap lehetnek már (69 db)

Már régóta tervezünk babát a férjemmel. Már késik két napja a mensim, ennek örülnék is viszont néha olyan görcseim vannak mint ha megjönne, aztán elmúlik. Ez igy megy lassan 3 napja. Lehetek babás vagy ne is álmodjak róla?

Legjobb válasz: Naná, hogy lehetsz! Tipikus kora terhességi tünet a mensiszerû görcs. Én azt figyeltem meg, hogy míg a valódi menstruációnál az elsõ 1-2 napban - ha enyhén is - de folyamatosan görcsöl a hasam, a terhességnél ez idõszakos, ahogy írtad, néha elmúlik. Tesztelj egyet, és máris kiderül! Drukkolok nektek!

Naná, hogy lehetsz! Tipikus kora terhességi tünet a mensiszerû görcs. Én azt figyeltem meg, hogy míg a valódi menstruációnál az elsõ 1-2 napban - ha enyhén is - de folyamatosan görcsöl a hasam, a terhességnél ez idõszakos, ahogy írtad, néha elmúlik. Tesztelj egyet, és máris kiderül! Drukkolok nektek!
Nekem is voltak görcseim, sõtt amikor már bitosra tudtam, hogy terhes vagyok egy éjszaka nagyon begörcsöltem, azt hittem nem marad meg a baba, de nem lett semmi baja:) Máskor is késett már?? Csinálj egy tesztet.Lehetsz te is terhes.Sok sikert:) 14 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Mindig pontos szokott lenni, na de teszteltem is éspozitiv lett:)

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Terhes lehetek? 28 naposak álltalában a ciklusaim, és nem szokott késni. Már 3 napja hogy nem jött meg.

Ugy érzem hogy fel vagyok puffadva, a mellem is feszül , és szaladok a fürdöbe , mert mindjárt megjön érzésem van idönként. Sürü vizelés, fáradatságot érzek. De fel is vagyok fázva , mert csip a pisim. Tegnap két csepp rozsaszines barnás folt volt a bugyimon.Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Miért nem tesztelsz? Ennyi késéssel már elvileg ki kellene mutatnia valamit. A tüneteid lehetnek egyaránt a felfázás miatt, egyaránt a baba miatt. Szerintem tesztelj, és utána irány a doki! Sok sikert!

Miért nem tesztelsz? Ennyi késéssel már elvileg ki kellene mutatnia valamit. A tüneteid lehetnek egyaránt a felfázás miatt, egyaránt a baba miatt. Szerintem tesztelj, és utána irány a doki! Sok sikert!
Szia! Õszintén sajnálom, tudom milyen érzés! De feladni tényleg nem szabad, akkor fog jönni a pici baba, amikor nem is számítasz rá. :) Sok sikert és mindent jót kívánok! (1. válaszoló - 12 h km)
A kérdező hozzászólása: Szia kedves 1 válaszolo. Egész hétvégén menstruáltam. Pocsékul éreztem magam, nagyon véreztem , ilyen erös még soha nem volt. Tegnap meg ma , csak pár csepp. Lehetséges hogy nem tapadt meg, ahogy te is mondtad. De nem adjuk fel a kedvesemmel .
Szia Mi újság? 1. válaszoló
Lehetsz terhes. Velem is volt már ilyen. De nekem szerencsére nem sikerült, fiatal vagyok még.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget , természetesen megirom .
jól van, csak ne stresszelj, mert az miatt is késhet! És írj majd, hogy mi újság, szorítok, hogy minden rendben legyen! 12 h km (1 és 2. válaszoló :) )) )
A kérdező hozzászólása: Nincs még tesztem , ha megindul rendesen a menzim akkor csak felfázázás okozott galibát. De mindenesetre veszek egy tesztet, még ma .
Lehetsz, az is lehet, hogy a baba nem tudott beágyazódni, és meg fog jönni. De az is lehet, hogy a felfázás miatt késett. Szóval két esélyes a dolog. Nincs teszted? Kellene egyet csinálnod, mert ha baba van a dologban, akkor rögtön irány a dokihoz, aki felírhat magzatmegtartó orvosságot! 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszért, nöi orvoshos mindenképp elmegyek, de most ez a pár csepp vér, erre nem számitottam.
A kérdező hozzászólása: Ahogy elküldem ez a kérdést , megindult valami. Pár csepp jelent meg. De olyan sürü csomos . Már keztem magamat beleélni.Ez mit jelenthet. lehetek még attol terhes?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a jo tanácsokat, Juliusban megesküdünk innkább arra koncentrálok majd. Neked is minden szépet és jot kivánok.

3 napja késik a havim de a tesztem negativ. Lehetek terhes? Vagy mire véljem? Szeretném mar azt a 2 csíkot látni

Legjobb válasz: Ugyanez van velem is, de érzem, hogy fájdogál a hasam alja, úgyhogy valószínûleg reggel ismét véresen ébredek. :( Amúgy ha nem lesz még halványka pozi se, akkor várj vagy 3 napot, aztán ha még nem jött meg, akkor doki, lehet hormonzavar.

Ugyanez van velem is, de érzem, hogy fájdogál a hasam alja, úgyhogy valószínûleg reggel ismét véresen ébredek. :( Amúgy ha nem lesz még halványka pozi se, akkor várj vagy 3 napot, aztán ha még nem jött meg, akkor doki, lehet hormonzavar.
Elsõ vagyok! Ma reggel pozitívat teszteltem! Szóval van még remény! ;)
A kérdező hozzászólása: Jaaaaj de jo!Szivbol gratulalok neked .Nekem sincs még semmi.én még várok pár napot.jó babavárást es vigyazz magadra
akár terhesség is lehet, de lehet csak szimplán késik... elõfordul, a szervezetünk nem gép, hogy mindig atompontos legyen, lehet stresszeltél mostanában, vagy csak a hirtelen meleg kavart be egy kicsit... reggelibõl tesztelj... Drukkolok és sok sikert kívánok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen .nekem ilyen sosem fordult még elö.Még mist sincs semmi.A meleg nem lehet oka mert Hollandiaban élek es itt nincs olyan meleg.most várok egy par napot még.
Köszönöm! :) Egyébként lehet, hogy ne középidõben fogant, hanem a ciklusod végefelé. Akkor nem is lesz még pozitív a teszt, csak kb. 1 vagy 2 hét múlva, attól függõen, hogy mikor fogant! Drukkolok! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Igazàn? Akkor szerinted ne is csinaljak szerdan tesztet csak a jovõ hèten? Mèg mindig nincs semmi.A vàltozàs annyi hogy sok a vizeletem. Nagyon köszönöm a vàlaszodat!

Méhpolipom volt, amit kivettek a múlt hónapban. Most már 3 napja késik a mensesem, lehetek babás?

Nem merek tesztelni nehogy csalódjak. Már 2 éve szeretnénk babát de nem sikerült.Túl vagyok mindenféle vizsgálaton és most derült ki hogy van valami a méhemben. Megm?töttek és kiderült hogy polip volt ami írtotta a spermákat.másfél hónap telt el a m?tét óta és most késik.

Legjobb válasz: Szerintem légy bátor várj még 2-3 napot és tesztelj!!!Szívbõl kívánom hogy most sikerüljön!!

Szerintem légy bátor várj még 2-3 napot és tesztelj!!!Szívbõl kívánom hogy most sikerüljön!!

Már 5 napja mensizek, de kb 3 napja a nap bármely szakában rámjön a hányinger. Lehetek terhes?

Egyébként fogamzásgátlót szedek rendszeresen ,csak félek hogy baba van.

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes a gyógyszer mellett, ha már régóta folyamatosan szeded, a hányinger valami másnak lehet a tünete!

Nem lehetsz terhes a gyógyszer mellett, ha már régóta folyamatosan szeded, a hányinger valami másnak lehet a tünete!
szerintem sem vagy terhes, a hányinger valami mástól lehet.
Lehet pszihésen van a bajod.Probálj megnyugodni hátha el mulik
Szia! Ha meg akarod nyugtatni magad, akkor csinálj egy tesztet. Az biztosan megmondja, hogy igen vagy nem. Saját megnyugtatásod érdekében nem sok az a 600 forint.

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A hőm 37, 2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jövő 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Lehetnek ezek a tünetek?

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A h?m 37,2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jöv? 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Szerintem a beágyazódás fázisban lehetek, ha sikerült! Lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Korai lenne még bármit is mondani,vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.

Korai lenne még bármit is mondani, vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.

Én 9 hónapig szedtem a Lindynette 20-at. Ebből a hónapiból csak 13 szemet vettem be, már 3 napja nem szedem a gyógyszert, de minden nap szeretkezünk igy lehetek terhes? Meddig van még bennem a gyógyszer hatása?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb,ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek,amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.

Lehetsz terhes, bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb, ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek, amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ha van még valakinek tanácsa írja le légyszi.
mar nem azert, de a menstruacio utan 3 nappal amikor egyutt voltatok, meg peteeresed sem volt, a 6 nappal kesobbi hasszurka pedig pont a peteerest jelezte, tehat ha maskor nem voltatok egyutt, akkor nem tartom valoszinunek a terhesseet, mert a spermiumok nem nagyon elnek 6 napig. ha szeretnel terhes lenni, akkor peteereskor erdemes probalkozni, ha meg nem, akkor vedekezzetek! tesztet igy szerintem felesleges csinalni.
Hány naposak a ciklusaid Kérdezõ?
A terhesség ilyen korán nem jár tünettel.Az elsõ tünetek 4-6 héten jelentkeznek.Akik azt állítják, hogy ez nem igaz, és õk bizton érezték, arra azt tudom mondani, annyira figyelték a testüket, hogy a furcsa levegõvételben is terhességi tünetet láttak.Neked korai a tünet, 16-án tesztelj!Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 30 naposak. Majd tesztelek 16-án ha maradnak a tünetek.
várd meg a 16.-kát utána tesztelj.addig meg próbálj megnyugodni és ne gondolj rá.Nem tudom minek olyan hamar tesztelni aztán meg elkeserednek mert negatív meg tesztelnek nyolcszor.Az elmaradt napján ha megcsinálod akkor már tuti az eredmény és akkor nem kell idétlenkedni 20 teszttel.
vegezz el egy tesztet! lehetséges. xoxo
Lehet, hogy jobb, ha tényleg vársz még vele, csak ne idegeskedj, mert az is befolyásolhatja a menzeszt.
A kérdező hozzászólása: De félek hogy nem mutatja még ki ilyen korán a teszt.
Ha nem akarsz addig idegeskedni, akkor jobb, ha elõbb megcsinálod.
A kérdező hozzászólása: De mikor csináljak tesztet, csak július 16-án kellene megjönnie? Még nem felesleges ilyen korán megcsinálni?
Lehetsz.
8as vagyok! Ha 30 naposak a ciklusaid akkor szerintem esélyesebb az hogy nem vagy terhes, sõt!A mensid még ha 6 napos is akkor is 3 nappal utána még csak a 9. napon vagy, a peteérésed meg leghamarabb normál esetben csak a 14. napon lett volna, amihez már a katonák nem értek volna oda! Az együttlét után 6 nappal már reális peteérés tünetnek, szóval ha akkor nem voltatok együtt akkor ez a hónap elúszott! De persze ne legyen igazam! Majd írd meg hogy mi lett végül... Amúgy tesztelni mensi kimaradása elõtt a legnagyobb baromság a legtöbb esetben, persze mindig van kivétel de nagyon ritka!Fõleg majd 2 héttel!Nekem mensi napján alig látható lett a második csíkom!Van akinek mensi után egy héttel van csak pozi tesztje...szóval türelem!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!