Találatok a következő kifejezésre: 3 nap kimaradás, néha bal oldalt (1 db)

3 nap menzesz kimaradás, néha bal oldalt alhasi szurkálás, 37.2 a hőm. Babás lehetek?

Vettem tesztet és negatív...

Legjobb válasz: A terhességi teszt a beágyazódást követõen a 10. naptól mutat majdnem biztos eredményt. A menzesz elmaradásától számított 1-2 hétben csinálnék én tesztet. Mint ahogy csináltam is és biztos eredményt kaptam, többször is. (Azóta megszületett a kisbabám 4 hónapja) Elõtte elõfordult, hogy túl korán teszteltem - nagyon szerettem volna már babát és türelmetlen voltam - és nem értékelhetõ eredményt kaptam.

A terhességi teszt a beágyazódást követõen a 10. naptól mutat majdnem biztos eredményt. A menzesz elmaradásától számított 1-2 hétben csinálnék én tesztet. Mint ahogy csináltam is és biztos eredményt kaptam, többször is. (Azóta megszületett a kisbabám 4 hónapja) Elõtte elõfordult, hogy túl korán teszteltem - nagyon szerettem volna már babát és türelmetlen voltam - és nem értékelhetõ eredményt kaptam.
Tesztelj újra 1-2 nap múlva!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, még annyit hozzátennék, h. ciklusom 31-34 nap között mozog. Szerinted?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A teszt mennyi idő elteltével mutassa ki a terhességet? Bővebben lent.

Sajnos nem volt felirva az utóbbi menzeszem dátuma igy nem igazan tudom kiszámolni mikorra jönne meg, bár amúgyis mindig késik pár napot. 28.án voltam együtt a párommal de azt tudom, hogy most bármelyik napban kellene menzeszelnem. Kb. mikor érdemes a teszt,ami már biztosan kimutassa?

4

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, folyásom van és nagyon fel vagyok puffadva, ez azt jelenti, hogy megjön, vagy azt amit szeretnék?

2

Ha valaki teherbe esik akkor annak a következő menstruació időpontjában kezd feszülni a melle vagy előtte? Mitől más a terhességi és a menstruaciós mellfeszülés?

2

Mekkora esély van arra, hogy terhes lehetek? Szeptember 19-én jött meg és 22-én múlt el.23-án együtt voltam a párommal és én ragaszkodtam hozzá, hogy ne vegye ki. Ezt megismételtük másnap is. Azóta folyamatosan hányingerem van. L/19

11

Lehetséges, hogy a tünetek meg vannak (émelygés, farkasétvágy, szédülés) és a teszt negatív?

3

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

4

Mit jelenz a Dpo? Annyiszor látom itt.

3

Halvány pozitív? Vagy negatív?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfelto..

33

Volt valaki ilyen esetben terhes?

Menstruációm eddig mindig így szokott megjönni: előtte pár nappal kezdődő barnázás, majd a napján erős görccsel kísérve megjön rendesen, erősen.
Most pedig: előtte és a napján semmi, csak néha kis hasszúrkák. A nem várt másnapján, illetve 2 nappal utána (azaz ma) is enyhe, kissé vizes vérzés, egész nap elegendő egyetlen betét. Menzesz-szerű fájdalom semmi, csak néha bele-beleszúrások a bal oldalon, ami a bal combomba sugárzik ki 1-1 pillanatra...
Volt valaki így (enyhe vérzéssel) terhes?

2

Kinek hány napig tartott a beágyazódásos vérzése, mikor lett pozitív a teszt?

nekem ez a 2.napom és kétszer volt rózsaszínes,enyhén barnás váladékom,de nem mensisek...

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!