Találatok a következő kifejezésre: 3 nap kellene, hogy (36 db)

Vannak tesztek, amik már 3 nappal a nemvárt elõtt is kimutatják, próbáld meg, hátha sikerrel jársz!
Vérvételbõl pár nappal elõbb lehet kimutatni, mint a teszttel! próbáld meg! ha nagyon nagy eséllyel estél teherbe ebben a hónapban, akkor menj csak táppénzre. a felmondás után biztos lesz még felmondási idõ is, az alatt meglesz a biztos eredmény is.
addig menj el táppénzre, és utána amint kiderül hogy terhes vagy, menj el dokihoz.ha már vanm kiskönyved nem rúghatnak ki. És táppénzrõl sem. Én íígy tudom.
Igen, vérbõl hamarabb kimutatható a terhesség, 3 nappal mensti elõtt elvileg kimutathatja, persze ez attól függ, mikor volt a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: 20-21-én volt peteérésem és együtt is voltunk a párommal. Így nagyon reménykedem, lassan egy éve, hogy jön kis családunkba a baba.
Te még csak barnázol, nem Vérzel. Mit nem lehet ezen érteni?
A barnázás nem vérzés. Egyébként a mensi elötti több napos barnázást általában progeszteron hiány okozza.Úgyhogy ha gyakori akkor lehet ott lesza gond de ez a vérvétellel majd ki is derül hogy van-e valami gond.
Az elsõ piros vérzés az 1. nap! és így tovább. :) )
3.vagyok De ha a piros délután 5-után jelentkzik az nem számít napnak! Tehát akkor másnap reggel az 1. nap! Tapasztalt vagyok ez ügyben, évekik jártam vérvételekre a 3. nap! De már boldog anyuka vagyok :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit csinálnátok? 3 napja nagyon enyhe barnás folyásom van, elmentem dokihoz, aki azt mondta, ugyan minden rendben van (6, 5hét) de pihennem feküdnöm kellene (táppénz). Mondtam neki, hogy ülő munkát végzek meg majd vigyázok, nem akarom hogy kirúgjanak.

Legjobb válasz: Én a 10. vagy 11. héten barnáztam, bár én mindig is ülõ munkát végeztem, viszont a házimunka kerti része az már a nehéz fizikai munkák köré sorolható, azt pedig minden nap csináltam. Azt mondta, hogy na azt azért nem kéne..... Pihentem 1 hetet, majd csináltam tovább, a mai napig csinálom, semmi bajom, a babám jól van, ugyanolyan virgonc, mint az anyja, nem bír tétlenül megülni egy helybe :) (Mondjuk nálam hozzátartozik, hogy évekig sportoltam, kondiztam napi szinten, erõs fizikumú leányzó vagyok, így bírom, de ez mindenkinél másmilyen.) 22hkm

Én a 10. vagy 11. héten barnáztam, bár én mindig is ülõ munkát végeztem, viszont a házimunka kerti része az már a nehéz fizikai munkák köré sorolható, azt pedig minden nap csináltam. Azt mondta, hogy na azt azért nem kéne..... Pihentem 1 hetet, majd csináltam tovább, a mai napig csinálom, semmi bajom, a babám jól van, ugyanolyan virgonc, mint az anyja, nem bír tétlenül megülni egy helybe :) (Mondjuk nálam hozzátartozik, hogy évekig sportoltam, kondiztam napi szinten, erõs fizikumú leányzó vagyok, így bírom, de ez mindenkinél másmilyen.) 22hkm
Szia! Nekem a 4. héten, majd a 6. hét elején volt barnás-rózsaszínes maszatolásom, én itthon maradtam és próbáltam minél többet feküdni, habár én is szellemi munkát végzek. Szedem a Duphastont és magnéziumot. Szerintem, ha az orvos pihenést javasolt mindenképpen tartsd be. El kell döntened, hogy mi a fontosabb, a baba, vagy a munka. Iszonyú, hogy egyes munkahelyeken attól kell tartani, hogy kirúgnak, ezért nagyon sajnállak. De ilyen korai terhességnél elõforduló vérzésnél a különbözõ progeszteron készítmények mellett a fekvés és ágynyugalom a legfontosabb. Most 11. hetes vagyok és azóta nem volt vérzésem és semmilyen barnás-rózsaszínes folyásom sem.
Menj el minél hamarabb védõnõhöz, hogy adjon kis könyvet és akkor már nem rúghatnak ki mert védettséget élvezel.

Alkalmazottat ha bejelentek 4 órába, de csak 2-3 napra lenne bejelentve, akkor mennyit kellene fizetni utána ennyi időtartamra? Fontos hogy a napi bejelentés nem jöhet szóba! Vagy ki kell fizetni egész hónapra a járandóságokat utána?

Legjobb válasz: Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.

Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.
Ha munkaszerzõdéssel foglalkoztatod, akkor a kezdõ naptól egészen a munkaviszony megszûnéséig be van jelentve. Az más dolog, hogy ebben az idõszakban mely napokon, és hány órára van munkavégzési kötelezettsége. A lényeg, hogy arányosan megkapja legalább a rá kötelezõ minimálbért. Tehát ha órabéres, akkor az órabérnek megfelelõ minimálbért, ha havibéres, akkor az annak megfelelõ minimálbért. Fizetni ugyis az után fizetsz neki, amennyit dolgozik. És az erre a ledolgozott idõre számfejtett bruttó bére után fizeted a közterheket is, mint munkáltató vagy mint kifizetõ.

Már harmadik napja görcsölget a hasam. Mi lehet ez? Enyhe mensi szerű görcsöm van, de csak 5 nap múlva kellene megjönni. Ha esetleg beágyazódás lenne, akkor létezik, hogy 3 napig tart?

Legjobb válasz: Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.

Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.
Szia!Nekem is szokott mensi elõtt 5-6 nappal már görcsölni a hasam, addig amíg meg nem jön.Amikor sikerül teherbe esnem akkor is így volt csak sajnos nem maradt meg a babám.

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .

Interneten rendeltem egy elég drága ragasztót (1 hete) és a futár még nem hozta, pedig nekem nagyon kellene, hogy ideérjen időben! Normális, hogy még nem ért ide? Máskor is rendeltem ugyaninnen, az bezzeg 3 nap alatt megjött!

Legjobb válasz: Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.

Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.
A kérdező hozzászólása: Nem, képzeld nem volt oda írva, hogy mennyi a szállítási idõ, de köszönöm a "hasznos" választ! Gondolom te vagy az egyik olyan ember, aki mindenhova csak ilyen bunkóságokat tud írni!
Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni... Amúgy ha nem írják oda, akkor az már régen gyanús, megbízhatatlan helyrõl meg ne rendelj, ha van eszed. De ha pl beleírtad volna a kérdésedbe, hogy honnan is rendeltél pontosan, akkor aki szokott onnan rendelni meg tudja mondani, hogy neki mennyi idõ általában. Így még mindig nem tudok segíteni, pedig elég sok helyrõl rendelek. A szállítási idõ pedig 2-30 munkanapig terjed oldaltól függõen.
A kérdező hozzászólása: Mentális problémáidat kérlek ne itt éld ki, én tanácsot kértem, nem vagyok hülye! Én is rendeltem már máshonnan is, de azzal nem volt gond! Mindegy, már lényegtelen!

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Miért van az, hogy a mikroszkóp egyszer gyönyörű páfrányt mutat, egyszer meg buborékot? De van úgy, hogy mindkettőt látom. És mindezt 3 nap alatt. Pénteken kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem ugyanabban a napszakban csinálod? ( nekem pl du. mindig páfrányos volt, akárhanyadik ciklusnapon néztem, reggel viszont csak a megfelelõ napon ) Ugyanis az ösztrogén szintje a szervezetben napszakonként változik, és az ovu mikroszkóp erre reagál.

Nem lehet, hogy nem ugyanabban a napszakban csinálod? ( nekem pl du. mindig páfrányos volt, akárhanyadik ciklusnapon néztem, reggel viszont csak a megfelelõ napon ) Ugyanis az ösztrogén szintje a szervezetben napszakonként változik, és az ovu mikroszkóp erre reagál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!