Találatok a következő kifejezésre: 3 nap és barnázgatással (3 db)

Lehet még baba? A mostani ciklusom barnázgatással kezdődött 3 napig, utána 4. napon volt piros vérzésem először. A ciklus 21. napja körül fehér folyásom volt és szúrkált a hasam.

Most az első naphoz képest a 30. napnál vagyok, a piros vérzéshez képest a 27-en.Kicsit teltebb a mellem, nem jött még meg. Nem görcsöl a hasam, de "feszít". Viszont egy negatív tesztem van már ma. Szerintetek van még esély babára? Nem tudom honnan számoljam a ciklust. Általában 28 naposak voltak, legutóbb azonban 31 napos volt :- (

Legjobb válasz: Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.

Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem nem volt nyúlós, csak krémes, a 21. nap környékétõl éreztem kb 3 napig kis hasszúrkát, meg volt ez a foylás, aztán semmi. És még mindig semmi, még csak a menstruációnak sincs jele... Aranyos vagy hogy bíztatsz, szeretnénk babát nagyon, ráadásul én szúrom magam vérhigítóval minden nap (clexane) ezért nem is mindegy hány hónapig kell még szúrni, nem olyan kellemes :-) Hát nem tudom mi lesz, azt gondoltam szombat vagy vasárnap tesztelek egyet.

3 nap késéssel és barnázgatással sajna végül megjött. Biztos lehetek abban, hogy nincs baba?

Sziasztok Lányok! Segítsetek légyszi! 3 nap késéssel és barnázgatással sajna végül megjött. Az 1. napon görcsöltem is, de ma a 2. napon alig van vérzésem, ugyan a vér sötét szín?. Biztos, hogy nem lehetek terhes? Már csak azért, mert a 3. napon el kell kezdenem szedni a clostit! Szerintetek nyugodt szívvel szedhetem a gyógyit? Köszi a válaszotokat!

Legjobb válasz: Ha alig van vérzésed akkor ez utalhat a terhességre!Szerintem jobb lenne ha csinálnál egy tesztet hogy bizrosra menj!

Ha alig van vérzésed akkor ez utalhat a terhességre!Szerintem jobb lenne ha csinálnál egy tesztet hogy bizrosra menj!
A kérdező hozzászólása: Vasárnap csináltam egyet, mivel pénteken meg kellett volna jönnie, de negatív lett. már vasárnap is görcsölgettem, de az hullámokban jött. Hétfõn is görcsöltem és közepes mennyiségû volt a vérzésem, ma viszont alig van, eddig elvagyok 1 betéttel! Kicsit félek, mert, ha baba lenne, akkor a gyógyit nem nagyon kellene beszednem!
el kellene még ma menned dokihoz, és csinálna egy hüvelyi uh-t, vagy vegyél egy tesztet, ma már kedd van, hátha ma pozi lesz. Hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Mielõtt megjött vasárnap akkor 36.9 volt. tegnap és ma 36.6.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!