Találatok a következő kifejezésre: 3 nap nem kellene megjönnie, (26 db)

Nagyon (! ) nagyon halvány clear blue teszt? Annyira halvány, h. szinte nem is látni. Egy corax teszt ugyanígy! 3 nap múlva kellene megjönnie.11 napja volt a peteérésem.

Volt így valakinek?Szerintetek ez lehet pozitív,vagy csak a tesztek "rosszak":Szellemcsík? Nagyon szeretnék babát!!!

Legjobb válasz: köszi a válaszokat! Megpróbálom feltölteni a tesztet képen,és egy új kérdésben kiírom!

Nekem ugyanilyen volt a corax tesztem, 3 perc után jelent meg a piros 2. csík, de nem volt baba! Ekkor olvastam a leírásában, hogy 3 perc után már ne olvassuk le, mert néhány teszt pozitívvá válhat! De azért én drukkolok! Csak képzeld, el, hogy elküldtem a fotót a páromnak is, nagy volt az öröm, aztán meg kiderült, hogy idõn túl ennyire nem érvényes a pozivá válás _Corax_ esetében!!! Más tesztrõl nem tudok nyilatkozni!
Elsõ vagyok! Szerintem is pozitív!!!! Gratulálok!
Én jól látom!Ez tuti pozi!!!!!!Gratula!!!!!!Boldog babavárást!Azért még egyet tesztelj!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Háát, talán még idõben..csak eleinte még halványabb volt, egy pár perc után elkezdtem "látni". A kép nem adja vissza nagyon, de rózsaszín. Azt olvastam, h megfolyhat az indikátor folyadék?:-(( Remélem nem..tegnap du. nem bírtam ki és csináltam egy ugyanilyen tesztet. Az sokkal halványabb, de ott is látni valamit:-) Nagyon reménykedem! Köszi a biztatást!
2. vagyok. Ez nagyon pozitívnak néz ki! :) Én a cb-ban csalódtam már de ez azért még így is látszik. Idõben jelent meg ugye? Azért pár nap múlva tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: ttp://kepfeltoltes.hu/view/090907/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_.jpg itt van a kép. megnéznétek? Nem tudtam élesebben fotózni:-(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Megpróbálom feltölteni a tesztet képen, és egy új kérdésben kiírom!
Ha rózsaszín az a nagyon halvány csík akkor gratulálok.Még elég korán teszteltél ezért lehetséges, hogy alig látszik. 3 nap múlva újratesztelnék. Szorítok! Sok sikert! :)
Nekem volt már olyan hogy hajszálvékony volt a clearblue-n a + jelen a csík, és színes, de nem volt baba. Többször jártam így vele. Minden más teszt nega volt. Ne éld bele magad, 3-4 nap múlva ismételd meg és ha erõsödött akkor baba van. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsika ez lesz a jó link(remélem)! http://kepfeltoltes.hu/090907/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Köszi:-))))))

Párommal együtt voltunk és nem védekeztünk, azóta 4 nap telt el a mensimnek kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, de akarom tudni a hírt! Csináljak tesztett vagy várjak!? (bár vannak 3 nap utáni tesztek is már)

Legjobb válasz: beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.

beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.
akkor ismét... felesleges orvoshoz is menni még ilyenkor, semmit nem lát, 2 héttel az aktus után láthat esetleg valamit, ami mondjuk szikhólyagnak tûnik, Te meg idegeskedni fogsz, hogy miért nem lát többet, miért nincs még szívhang. Ezt akarod? Beágyazódás elõtt meg semmit nem lát, mit is kéne látnia még? Várj türelemmel, van, akik éveket várnak a babára. Nyugalom, idõben meg fogod tudni, hogy sikerült-e vagy sem. Az elmaradt mensi napján tesztelhetsz, de még az sem ad biztos eredményt.
am elég hülyén fogalmaztam meg, de annak szántam, hogy a pártodon vagyok, szóval neked van igazad és a kérdezõ válaszával nem értettem egyet :D szóval érted :D
hjajj gondolhattam volna :) )) én azon idegesedtem fel, hogy elmondtad neki az igazat, erre okoskodik...nemhogy elõvenné a hetedikes bioszkönyvet
Szia Kedves Utolsó! a "biológiás" vagyok :) Csak hírtelen felkaptam a vizet.Mert már válaszoltam a kérdezõnek egyszer, akkor kb. 2 napja voltak együtt és nagyon tudni akarta hogy terhes e.De ezt szex utáni másnap még a Jóisten sem tudja nemhogy mi!Ott többen elmagyaráztuk neki, hogy hogy is van ez!De úgy látszik nem érti....
A kérdező hozzászólása: Jól van biológia! Képzeld tudom a nõi test egyes dolgait! Csak ha az ember 1 nem volt ilyen helyzetben 2 annyira szeretne valamit! Sztem ez a reakciója!
Úr Isten!Olvastam már kérdésed valamelyik nap!Miért vagy ilyen türelmetlen?Ennyire nem ismered a nõi test mûködését?Ott is leírtam , hogy ha majd nem jön meg a mensid, azután kell tesztelni.És orvoshoz meg majd arra 2 héttel érdemes menni.Szerintem elõbb egy kis biológiát kéne tanulni.
az a 3 nap utáni teszt azt jelenti hogy beágyazódás után 3 napos terhességet kimutat ha pontosítani akarok..
A kérdező hozzászólása: A leghamarabb mikor tudom meg? Másfél 2 hét? Az olyan sok idõ! Már tudni szeretném... Lehet csak én vagyok ennyire türelmetlen? ;-)
15:42 vagyok! Szerintem most ne menj még orvoshoz!Egyrészt, mert még õ se látna semmit, másrészt meg ha úton is van a csöppség, nehogy bepiszkáljon.
A kérdező hozzászólása: Oké várok még akkor de olyan nehéz kivárni! Nagyon szeretnénk egy csöpséget! Imádom a gyerekeket! Amúg dokihoz menjek e? Ja meg még annyi hogy 37.5 C a hõmérsékletem azóta! Lehet korai sõt ezek szerint biztos is de mindent elkövetek/tünk hogy kisbabánk lehessen!
Felesleges tesztelni. Nyugi, inkább dolgozzatok még rajta, hogy nagyobb esélye legyen! A teszt csak a beágyazdás után mutatna eredményt, ami a te esetedben még meg sem történt. Várd meg a mensid napját és ha késik akkor tesztelhetsz. De még az se biztos, hogy kimutatja, van akinek 2 hét késés után mutat csak pozit. Szóval esélytelen, hogy az együtlét után 4 nappal valóságos eredményt mutasson. Várj türelemmel. Az elsõ hónapban én is be voltam zsongva, és elvertem egy csomó pénzt tesztekre. Na meg halálra izgultam magam, talán ezért is nem jött a baba.
Terhes vagy, nem mégsem...
:DDDDDD És ilyenek akarnak gyereket szülni:(((((( És hogy tanítják majd a gyerekeiket??????Ha alap dolgokat nem tudnak:(((

Elvileg kb. 4-6 nap múlva NEM kellene megjönnie, de már 3 napja van világos krémes barnás folyásom van. Reménykedjek, vagy készüljek a mensire? Beágyazódás vagy meg fog jönni?

Tudom, tudom, számtalan ilyen kérdés volt már, de már nagyon ideges vagyok.:(

Legjobb válasz: Jókérdés. Nekem volt hogy 5 nappal elõtte elkezdõdött a pecsételgetés, sajna nem lett baba belõle, de ott nem barnás folyás volt, hanem vér volt a nyákba ami kijött belõlem. Csúnyán fogalmazok, de mint az átlátszó takony egy kis vércsíkkal. Tehát nekem ha mensit jelez az így néz ki. A Te eseted inkább utalhat babára minthogy arra hogy megjön. Szorítok

Jókérdés. Nekem volt hogy 5 nappal elõtte elkezdõdött a pecsételgetés, sajna nem lett baba belõle, de ott nem barnás folyás volt, hanem vér volt a nyákba ami kijött belõlem. Csúnyán fogalmazok, de mint az átlátszó takony egy kis vércsíkkal. Tehát nekem ha mensit jelez az így néz ki. A Te eseted inkább utalhat babára minthogy arra hogy megjön. Szorítok
szia. hát velem ugyan ez a helyzet, mert nekem pl, mindíg barnázgatásom van mensi elõtt van amikor hamarabb van amikor csak pár nappal elõtte. innene tudom, hogy megfog jönni, DEEE most nálam sem igazán ez volt hanem pecsételõ vérzés és kevés barnázgatás, tehát innen is látszik hogy saját magán sem tud eligazodni az ember és nem tudhatja mi mit jelenthet, lehet, hogy nálad ez a beágyazódás, de lehet, hogy változáson megy keresztül aszervezeted, és ettõl van szorítok hogy babás legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Drukkolok neked!

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)
Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Nincs görbém, én inkább a naptáramba írkálok be mindent. De lehet csinálnom kellene.
Szia! Az émelygést én is nagyon hamar éreztem, még a nem várt elõtti héten. A melleim nekem is fájnak, ma kellene megjönnie, de eddig szerencsére semmi. A tesztem két nappal ezelõtt halvány csíkot mutatott. Remélem mindkettõnknek sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem!!! De neked már volt 2 halvány, de pozítív teszted, Gratulálok!!!Kitartás, és pozitív gondolkodás!
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, 1 teszt, de pozitív, még ha egyenlõre halvány is! Biztos még nem annyira számottevõ a Hcg szinted, azért halvány!Reménykedjünk. Mióta próbálkoztok?
Mi még csak most kezdtünk el próbálkozni, de már nem vagyok túl fiatal, és félek, hogy problémák lehetnek. Ti mióta probálkoztok?
Bocsánat, most látom, hogy 6 hónapja. Nagyon szurkolok Nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, gondolj csak jó dolgokra, és hát persze a pici babára, akikra mind nagyon-nagyon vágyunk:) !!! Én 10 perce vettem észre, hogy ismét barnázok, nagyon elkeseredtem! Látod ez nem kortól függ!!!

A mellem már a 3. napja nagyon fáj! 04. 01-én (nem) kellene megjönnie! A hőmérsékletem pé után mindig 36, 9! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.

Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.
Szia! Nekem is ez volt és nagyon kezdtem reménykedni, hogy baba van a dologban, de... sajnos megjött a nem várt, de a hõm csak a 3. napon esett vissza. Szóval ne éld bele nagyon a dologba, de mindenképpen szorítok Neked, hogy ne úgy járj, mint én!!!

3 nap múlva nem kellene megjönnie. Várjak szerdáig? Ha esetleg ma megnézem csalódni fogok?

Tegnap estét?l fáj a mellem, f?leg a jobb oldali. Egész nap szédelgek, és gyorsan fáradok. Naponta törnek rám furcsa h?hullámok, amik eddig nem. Az egyik percben még kívánok egy kaját, aztán már nem.4 hónapja próbálkozunk a babóval.

Legjobb válasz: Szia! Sztem várj addig ameddig biztosat nem tudhatsz....:) Lehet, hogy feleslegesen keseredsz el, mert negatívat tesztelsz (a hormonok "játéka" miatt, pedig ott van a pocakodban a babóca... Türelem:)

Szia! Sztem várj addig ameddig biztosat nem tudhatsz....:) Lehet, hogy feleslegesen keseredsz el, mert negatívat tesztelsz (a hormonok "játéka" miatt, pedig ott van a pocakodban a babóca... Türelem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak olyan lassan telnek a napok....
szia. hát képzeld, mikor mi terveztünk kisbabát, én is elkezdtem számolgatni, mikor mutathatja ki legelõször a teszt. megcsináltam május 3.-án, és sajna negatív lett. de éreztem hogy nagyon akarom, és nem lehet negatív. aztán vártam még, amíg meg nem kellett volna jönnie. és bejött. pozitív lett a teszt. most már 15 hetesek vagyunk, és boldogok. én hiszek abban, hogy egy "anya"megérezheti, ha valami más... viszont ne ess abba a hibába, hogy bemeséled magadnak a tüneteket. én kívánom, hogy legyen két csíkos a teszt, és legyetek végre nagyon boldogok.és türelem, ne kapkodj el semmit. (úgy sokkal izgibb lesz)
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Én tudok várni. És várni is fogok. Köszönöm a biztatást! Andi
Szia! Én is türelmetlen voltam és 3 nappal a nem várt elõtt megcsináltam a tesztet, szintén Clearblue-t.Reggeli elsõ vizeletet használtam és pozitív lett!Ha megnyugtat szerintem nyugodtan csináld meg, engem sem tudott volna lebeszélni senki!Sok sikert! Puszi:egy 7 hetes.
szia andi. gondolom megcsináltad a testet már. mi az eredmény? kíváncsi vagyok...... üdv:15 hetes

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...

Mitől ment fel a hőm? Vasárnap (13-án) nem kellene megjönnie, és most 3. napja, h. folyamatosan 37, 0 a hőm. Peteérésen már túl vagyok.

Folyásom nincs, a nyálkám viszont krémes, s?r?, fehér. Lehet reménykednem? NAgyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: A hõnek fel kell mennie peteérés után, és menszeszkor +/- 2nap megy le. Ha baba van, akkor nem csökken, hanem fenn marad. Tehát rendben van így a hõd. Csak lazán, ne görcsölj rá.

A hõnek fel kell mennie peteérés után, és menszeszkor +/- 2nap megy le. Ha baba van, akkor nem csökken, hanem fenn marad. Tehát rendben van így a hõd. Csak lazán, ne görcsölj rá.
nem tudtad, hogy a pé után a hõ felmegy? Mióta méred? Gondolom most kezdted el, ezért nincsen tapasztalatod ezzel kapcsiban. Tehát a hõ pé után mindig magasabb, mint a ciklus elsõ felében, mert ez jelzi, hogy túl vagy a pé-n. Jobb az ovu teszt, mert azzal azt tudod meg, hogy mikor lesz, és nem azt, hogy mikor volt péd-d. Ja és ha késik a mensid, és a hõd is fent marad akkor elkezdhetsz gyanakodni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!