Találatok a következő kifejezésre: 3 nap nem kellene (65 db)

23. napon hormon vizsgálat? Holnapra kérte az orvos. A ciklusom 31-37 napos. Május 14-én volt meg utoljára. Valós eredmények lesznek, vagy mindenképpen a 21. napi kellene? 3. napit nem is kért. Aki ért ehhez, segítene?

3 éve várunk a babára, de az orvosomnak szinte könyörögni kell, ha valami vizsgálatra el szeretnék menni. Ez a második hónap, hogy az egész ciklusomban fájnak a melleim. Hol a mellbimbóm, hol az egész mellem. Gondolom hormon probléma lesz.

Legjobb válasz: Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!

Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Mindegy, azért elmegyek reggel vérvételre mégis ad egy támpontot és keresek egy jó endokit és egy rendes nõgyógyászt. Nem értem miért ilyen, mindig adok neki pénzt is, de már az se nagyon érdekli, szerintem... Kívánom, hogy minél hamarabb megtörténjen nálad a csoda. :)
keress másik dokit, én is így jártam, kb. nem foglalkozott velem semmit (pedig magánban jártam hozzá). hónapokon át szedette velem a clostyt, még egy hormonsort sem nézett. Dokiváltás után kiderült, hogy majdnem minden értékem gáz, volt egy elég erõs IR-em, meg még egy petevezeték elzáródásom is. Õt meg ez annyira se hatotta meg, hogy 2 év sikertelenség után kiírjon bármilyen vizsgálatot is
A kérdező hozzászólása: 3. Nem semmi, én nem értem miért megy el az ilyen orvosnak, ha nagy ívbe le**arja az ember fejét. Mindenképpen orvost váltok. Köszönöm a választ

3 nap múlva kellene, hogy megjöjjön a mensim. ma már fáj a hasam, olyan érzés, mint ha megakarna jönni. vehér sűrűbb folyásom van már több napja. nem örülök a jeleknek, de lehet, hogy igy is van már baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de az ellenkezõje is ... Nyugi, még nem késik... majd akkor csinálj tesztet, addig ne idegeskedj, még meg is jöhet. Drukkolok!

Elképzelhetõ, de az ellenkezõje is ... Nyugi, még nem késik... majd akkor csinálj tesztet, addig ne idegeskedj, még meg is jöhet. Drukkolok!
Ha nem akarsz babát, akkor rendesen kell védekezni. A terhességre passzolnak a tüneteid. Ha késik , teszt és doki. De ha nem vagy terhes, csak idegeskedsz, akkor attól is késni fog.
A corax teszt nekem 3 nappal mensi elõtt kimutatta a terhességet. A dm ben lehet kapni narancssárga a doboza. Ha nem akarsz még babát, akkor védekezzetek! 17 féle védekezési módszer van, A 21. sz-ban élünk......
nem hinnem hogy van mert en is igy voltam de vedekezhetnel is ha nem akarsz babat.ha faj a hasad es 3 napod van meg sztem meg is jon

Nagyon (! ) nagyon halvány clear blue teszt? Annyira halvány, h. szinte nem is látni. Egy corax teszt ugyanígy! 3 nap múlva kellene megjönnie.11 napja volt a peteérésem.

Volt így valakinek?Szerintetek ez lehet pozitív,vagy csak a tesztek "rosszak":Szellemcsík? Nagyon szeretnék babát!!!

Legjobb válasz: köszi a válaszokat! Megpróbálom feltölteni a tesztet képen,és egy új kérdésben kiírom!

Nekem ugyanilyen volt a corax tesztem, 3 perc után jelent meg a piros 2. csík, de nem volt baba! Ekkor olvastam a leírásában, hogy 3 perc után már ne olvassuk le, mert néhány teszt pozitívvá válhat! De azért én drukkolok! Csak képzeld, el, hogy elküldtem a fotót a páromnak is, nagy volt az öröm, aztán meg kiderült, hogy idõn túl ennyire nem érvényes a pozivá válás _Corax_ esetében!!! Más tesztrõl nem tudok nyilatkozni!
Elsõ vagyok! Szerintem is pozitív!!!! Gratulálok!
Én jól látom!Ez tuti pozi!!!!!!Gratula!!!!!!Boldog babavárást!Azért még egyet tesztelj!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Háát, talán még idõben..csak eleinte még halványabb volt, egy pár perc után elkezdtem "látni". A kép nem adja vissza nagyon, de rózsaszín. Azt olvastam, h megfolyhat az indikátor folyadék?:-(( Remélem nem..tegnap du. nem bírtam ki és csináltam egy ugyanilyen tesztet. Az sokkal halványabb, de ott is látni valamit:-) Nagyon reménykedem! Köszi a biztatást!
2. vagyok. Ez nagyon pozitívnak néz ki! :) Én a cb-ban csalódtam már de ez azért még így is látszik. Idõben jelent meg ugye? Azért pár nap múlva tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: ttp://kepfeltoltes.hu/view/090907/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_.jpg itt van a kép. megnéznétek? Nem tudtam élesebben fotózni:-(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Megpróbálom feltölteni a tesztet képen, és egy új kérdésben kiírom!
Ha rózsaszín az a nagyon halvány csík akkor gratulálok.Még elég korán teszteltél ezért lehetséges, hogy alig látszik. 3 nap múlva újratesztelnék. Szorítok! Sok sikert! :)
Nekem volt már olyan hogy hajszálvékony volt a clearblue-n a + jelen a csík, és színes, de nem volt baba. Többször jártam így vele. Minden más teszt nega volt. Ne éld bele magad, 3-4 nap múlva ismételd meg és ha erõsödött akkor baba van. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsika ez lesz a jó link(remélem)! http://kepfeltoltes.hu/090907/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Köszi:-))))))


a gombok nem mûködnek vagy ha software-esen nincsenek ott/nem mûködnek ezek az opciók?
A kérdező hozzászólása: Minden müködik, programok, stb... minden, de a végén mikor ott van h leállitás akkor vissza lép a gép mintha azon lett volna h ujrainditás.
A kérdező hozzászólása: Ezért ugy kapcsolom ki a gépet hátul a gombnál, ( nincs más választásom ) munkahelyi gép
szerintem is csak az újrarakás segitene rajta.
A kérdező hozzászólása: De mia a baja? Nincs virus ( tudom ennek semmi köze ) de miért van ez ??
bebolondult a windows.

Párommal együtt voltunk és nem védekeztünk, azóta 4 nap telt el a mensimnek kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, de akarom tudni a hírt! Csináljak tesztett vagy várjak!? (bár vannak 3 nap utáni tesztek is már)

Legjobb válasz: beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.

beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.
akkor ismét... felesleges orvoshoz is menni még ilyenkor, semmit nem lát, 2 héttel az aktus után láthat esetleg valamit, ami mondjuk szikhólyagnak tûnik, Te meg idegeskedni fogsz, hogy miért nem lát többet, miért nincs még szívhang. Ezt akarod? Beágyazódás elõtt meg semmit nem lát, mit is kéne látnia még? Várj türelemmel, van, akik éveket várnak a babára. Nyugalom, idõben meg fogod tudni, hogy sikerült-e vagy sem. Az elmaradt mensi napján tesztelhetsz, de még az sem ad biztos eredményt.
am elég hülyén fogalmaztam meg, de annak szántam, hogy a pártodon vagyok, szóval neked van igazad és a kérdezõ válaszával nem értettem egyet :D szóval érted :D
hjajj gondolhattam volna :) )) én azon idegesedtem fel, hogy elmondtad neki az igazat, erre okoskodik...nemhogy elõvenné a hetedikes bioszkönyvet
Szia Kedves Utolsó! a "biológiás" vagyok :) Csak hírtelen felkaptam a vizet.Mert már válaszoltam a kérdezõnek egyszer, akkor kb. 2 napja voltak együtt és nagyon tudni akarta hogy terhes e.De ezt szex utáni másnap még a Jóisten sem tudja nemhogy mi!Ott többen elmagyaráztuk neki, hogy hogy is van ez!De úgy látszik nem érti....
A kérdező hozzászólása: Jól van biológia! Képzeld tudom a nõi test egyes dolgait! Csak ha az ember 1 nem volt ilyen helyzetben 2 annyira szeretne valamit! Sztem ez a reakciója!
Úr Isten!Olvastam már kérdésed valamelyik nap!Miért vagy ilyen türelmetlen?Ennyire nem ismered a nõi test mûködését?Ott is leírtam , hogy ha majd nem jön meg a mensid, azután kell tesztelni.És orvoshoz meg majd arra 2 héttel érdemes menni.Szerintem elõbb egy kis biológiát kéne tanulni.
az a 3 nap utáni teszt azt jelenti hogy beágyazódás után 3 napos terhességet kimutat ha pontosítani akarok..
A kérdező hozzászólása: A leghamarabb mikor tudom meg? Másfél 2 hét? Az olyan sok idõ! Már tudni szeretném... Lehet csak én vagyok ennyire türelmetlen? ;-)
15:42 vagyok! Szerintem most ne menj még orvoshoz!Egyrészt, mert még õ se látna semmit, másrészt meg ha úton is van a csöppség, nehogy bepiszkáljon.
A kérdező hozzászólása: Oké várok még akkor de olyan nehéz kivárni! Nagyon szeretnénk egy csöpséget! Imádom a gyerekeket! Amúg dokihoz menjek e? Ja meg még annyi hogy 37.5 C a hõmérsékletem azóta! Lehet korai sõt ezek szerint biztos is de mindent elkövetek/tünk hogy kisbabánk lehessen!
Felesleges tesztelni. Nyugi, inkább dolgozzatok még rajta, hogy nagyobb esélye legyen! A teszt csak a beágyazdás után mutatna eredményt, ami a te esetedben még meg sem történt. Várd meg a mensid napját és ha késik akkor tesztelhetsz. De még az se biztos, hogy kimutatja, van akinek 2 hét késés után mutat csak pozit. Szóval esélytelen, hogy az együtlét után 4 nappal valóságos eredményt mutasson. Várj türelemmel. Az elsõ hónapban én is be voltam zsongva, és elvertem egy csomó pénzt tesztekre. Na meg halálra izgultam magam, talán ezért is nem jött a baba.
Terhes vagy, nem mégsem...
:DDDDDD És ilyenek akarnak gyereket szülni:(((((( És hogy tanítják majd a gyerekeiket??????Ha alap dolgokat nem tudnak:(((

Normális, hogy a szakdolgozat védésem előtt 2 nappal nem 3 kérdést, hanem 3 (elméletileg több napot igénybe vevő) feladatot kaptam? Mintha tovább kellene írnom a szakdogámat specifikálódva a megadott területekre.

A védés lényege nem az, hogy kiderüljön az illet? írta-e, v. koppintotta vhonnan? Természetesen én írtam, de ilyen "kérdésekre" nem számítottam. Így jártam?!

Legjobb válasz: egyrészt az a funkciója, hogy bemutatod, és meggyõzöd az opponensed, hogy ez a te munkád. Másrészrõl a bíráló rákérdez olyan dolgokra, amiket nem ért, vagy kimaradt, ezért kaphattad a feladatokat, én is így voltam kértek még plusz diagramokat meg ilyesmik. Nyugi, minden ok lesz. Elsõre nagy melónak tûnik, de ha nekifogsz menni fog gyorsan

egyrészt az a funkciója, hogy bemutatod, és meggyõzöd az opponensed, hogy ez a te munkád. Másrészrõl a bíráló rákérdez olyan dolgokra, amiket nem ért, vagy kimaradt, ezért kaphattad a feladatokat, én is így voltam kértek még plusz diagramokat meg ilyesmik. Nyugi, minden ok lesz. Elsõre nagy melónak tûnik, de ha nekifogsz menni fog gyorsan
bocsi az offért, én most írom a szakdogámat, és ez nekem új, hogy kérdést kapsz...ez hogy van, meg mibõl áll? leadod a szakdogát és védésen nem csak el kell mondanod, hogy mirõl szól, hanem kérdeznek is? vagy ezekszerint elõre kapsz kérdéseket? mibõl írtad és milyen feladatokat kaptál?
A védés elõtt az opponenstõl kapsz egy bírálatot, amiben elemzi a dolgozatodat az erõsségeivel és a hiányosságaival együtt. Ekkor a bírálatban szerepel 1-3 kérdés, amire majd a védésen kell válaszolnod. De ezek valamilyen szinten iskolánként eltérnek szerintem, hogy pontosan hogy van.
Mi nem is kapunk elõre kérdéseket. Bármit kérdezhetnek:(
Ha kapsz elõre kérdéseket, az sem azt jelenti, hogy mást már nem kérdezhetnek. De nyugi, ez a te munkád eredménye, amivel te dolgoztál hónapokon, vagy éveken keresztül. A védés lényeg igazából az, hogy az opponensed megértse a kutatásod logikáját, a problémához való hozzáállásod miértjeit, azt pedig el tudod mondani. NYUGI!!!! És mindenkinek sok sikert!!!

Hozzátáplálás? Már 3 napja kapja az alma levét, most baracklével kellene folytatnom, vagy almapürével? Nem igazán tudom.

Legjobb válasz: Én elõször almalevet adtam, majd almapürét, utána jött a többi. Egyszerre mnidg csak egy újat vezettem be, amit 3 napig adtam. Persze volt olyan, hogy már kevertem az újat a korábban adottal.

Én elõször almalevet adtam, majd almapürét, utána jött a többi. Egyszerre mnidg csak egy újat vezettem be, amit 3 napig adtam. Persze volt olyan, hogy már kevertem az újat a korábban adottal.
Mi barackot adtunk a kislányunknak, igaz nehezen ment a kaki és a védõnõnk javasolta a barackot. Bevált.
én almapürével folytattam, aztán igyekeztem ráállni a barackra, mivel nekünk egyébként is gond volt a széklettel. a barack ezt megoldotta, almát és banánt éppen ezért ritkán kap. szóval püré! :)
Elõször almalevet, majd almapürét adtam neki, utána próbáltam a barackot is, de attól sajnos fájt a pocija, így azt egy idõre hanyagoltam.

5 hetes + 3 napos vagyok. Szerdán kaptam Utrogestant barnázásra 3X1-et. Viszont nem csökken a barnázás. Ez nagy baj? Hány nap múlva kellene elmúlnia a barnázásnak? Emeljem az adagot?

Legjobb válasz: Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.

Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.
Hát magadtól semmiképpen ne emeld az adagot, ezt csak az orvosod teheti. Nem tudom, biztos mindenkinek késõbb hat a gyógyszer, de én a 8. héttõl szedtem végig a 12. hétig és nekem a gyógyszer elfogyásának másnapján múlt el teljesen. Remélem nekem hamarabb elmúlik.
amikor én márciusban el kezdtem kicsit barnázni akkor a dokim csak 2*1 irt fel de estére el is mult a barnázásom 5 hetesen irta fel a doki de sajnos 7 hetesen már nem látot semmit uh-gon mert felszivodott a baba.most megint terhes vagyok 5 hetes 2 napos már másfél hete pozitivat teszteltem és el mentem a dokihoz irt fel utrogeston kupot megint 3*1 kell használnom. most nem volt barnázásom de 12hétig kell használnom.és most a 2.csik is erössebb mint a kontrol csik.a márciusi terhességnél halvány volt mindig a 2.csikom hiába teszteltem többször.ha nem mulik el menj be az ügyeletre korházban nehogy nálad is felszivodási baj legyen majd.

Alkalmazottat ha bejelentek 4 órába, de csak 2-3 napra lenne bejelentve, akkor mennyit kellene fizetni utána ennyi időtartamra? Fontos hogy a napi bejelentés nem jöhet szóba! Vagy ki kell fizetni egész hónapra a járandóságokat utána?

Legjobb válasz: Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.

Alkalmazottat nem jelenthetsz be csak egyes napokra, akkor munkaszerzõdés helyett megbízási szerzõdést kell kötni! Vagy ha nem akarod minden napra fizetni a 4 óra után, és ragaszkodtok a munkaszerzõdéshez, akkor jelents be 2 órában, azt is lehet. Ha munkaszerzõdés van, akkor mindig az egész hónap összes munkanapja után kell fizetni.
Ha munkaszerzõdéssel foglalkoztatod, akkor a kezdõ naptól egészen a munkaviszony megszûnéséig be van jelentve. Az más dolog, hogy ebben az idõszakban mely napokon, és hány órára van munkavégzési kötelezettsége. A lényeg, hogy arányosan megkapja legalább a rá kötelezõ minimálbért. Tehát ha órabéres, akkor az órabérnek megfelelõ minimálbért, ha havibéres, akkor az annak megfelelõ minimálbért. Fizetni ugyis az után fizetsz neki, amennyit dolgozik. És az erre a ledolgozott idõre számfejtett bruttó bére után fizeted a közterheket is, mint munkáltató vagy mint kifizetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!