Találatok a következő kifejezésre: 3 nap nem (2520 db)

Normális, ha a barátnőmmel gyakran 3 napig nem beszélünk telefonon sem, ha nem tudunk találkozni?

Én szívesen felhívnám, de telefonon elég vontatott a beszélgetés, hamar elkezdünk hallgatni. És úgy érzem, zavarja, ha csak úgy felhívom, hogy hogy van, milyen napja volt. Azt mondja, neki ez olyan "fojtogató" érzés.

Legjobb válasz: Sok minden lehet normális, attól függ, te hogyan érzed magad tõle. Ha telefonon vontatott a beszélgetés, nem tudnál inkább ímélt írni, ha van net mind a kettõtöknek? Vagy msn-en beszélni? Egyébként ha már jobban fog kötõdni hozzád, lehet, hogy igényelni fogja, hogy felhívd, keresd. Szerintem - de ez a saját magam igényérõl szól - 3 nap után úgy, hogy abban a 3 napban semmit nem beszéltetek, a 4. már mindenképp illik érdeklõdni a másikról. Nekem a 3 napon belül is jól esik. Ha minden nap keresne a másik, az lehet, hogy kicsit sok lenne, mert napi szinten nincs mindig annyi mesélni valóm. L/22

Sok minden lehet normális, attól függ, te hogyan érzed magad tõle. Ha telefonon vontatott a beszélgetés, nem tudnál inkább ímélt írni, ha van net mind a kettõtöknek? Vagy msn-en beszélni? Egyébként ha már jobban fog kötõdni hozzád, lehet, hogy igényelni fogja, hogy felhívd, keresd. Szerintem - de ez a saját magam igényérõl szól - 3 nap után úgy, hogy abban a 3 napban semmit nem beszéltetek, a 4. már mindenképp illik érdeklõdni a másikról. Nekem a 3 napon belül is jól esik. Ha minden nap keresne a másik, az lehet, hogy kicsit sok lenne, mert napi szinten nincs mindig annyi mesélni valóm. L/22

23. napon hormon vizsgálat? Holnapra kérte az orvos. A ciklusom 31-37 napos. Május 14-én volt meg utoljára. Valós eredmények lesznek, vagy mindenképpen a 21. napi kellene? 3. napit nem is kért. Aki ért ehhez, segítene?

3 éve várunk a babára, de az orvosomnak szinte könyörögni kell, ha valami vizsgálatra el szeretnék menni. Ez a második hónap, hogy az egész ciklusomban fájnak a melleim. Hol a mellbimbóm, hol az egész mellem. Gondolom hormon probléma lesz.

Legjobb válasz: Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!

Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Mindegy, azért elmegyek reggel vérvételre mégis ad egy támpontot és keresek egy jó endokit és egy rendes nõgyógyászt. Nem értem miért ilyen, mindig adok neki pénzt is, de már az se nagyon érdekli, szerintem... Kívánom, hogy minél hamarabb megtörténjen nálad a csoda. :)
keress másik dokit, én is így jártam, kb. nem foglalkozott velem semmit (pedig magánban jártam hozzá). hónapokon át szedette velem a clostyt, még egy hormonsort sem nézett. Dokiváltás után kiderült, hogy majdnem minden értékem gáz, volt egy elég erõs IR-em, meg még egy petevezeték elzáródásom is. Õt meg ez annyira se hatotta meg, hogy 2 év sikertelenség után kiírjon bármilyen vizsgálatot is
A kérdező hozzászólása: 3. Nem semmi, én nem értem miért megy el az ilyen orvosnak, ha nagy ívbe le**arja az ember fejét. Mindenképpen orvost váltok. Köszönöm a választ

2 hónapos kisfiam 3. napja nem kakál. Anyatejet kap kb.2/3 mennyiségben a maradék 1/3 tápszer. Mert sajnos nincs elég tejcsim. Ilyenkor is normális, ha pl. csak 5 napra kakál?

Tudom, hogy 100%ban anyatejeseknél normális, de így? El?z?leg segítettem neki h?mér?vel, székletlazítóval, de lehet, hogy nem is kellett volna, csak türelemmel kivárni?

Legjobb válasz: 3.-4. nap én már lázmérõvel rásegítettem.

3.-4. nap én már lázmérõvel rásegítettem.
Olvasom még. Nem "ragacsos" jellegû a széklete? Az orvos nekünk azt mondta, hogy a széklet változó állaga miatt van. Add neki oda az almát ne csak a levét legalább két nap, semmi baja sem lesz. Csak végig megy rajta és kijön ahogy megette. A levét lehet hogy csak kipisili. Ha nem görcsöl, nem fáj a hasa lázmérõzni elég 4 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál, remélem olvasod még! 2 hónaposan negyed almát lereszeltél és úgy adtad, ha jól értem? Mert csak a levét mertem adni, azt is két kiskanállal kb, de nem segít, azóta is 2 naponta lázmérõzöm, viszont nem a széklet kemény, mert szép mustársárga és az állaga is olyan, mint a mustárnak. Nem értem, miért nem nyomja ki magától.
Bocsi, hogy most írok csak, de nem figyeltem. Én azért adtam almát, mert a tápszer és az anyatej mennyisége változó volt. Pontosabban egyre több anyatejet tudtam neki adni, így hígabb vagy sûrûbb volt a széklete és szegénykém nem tudta kinyomni. Csak azt láttam, hogy erõlködik és görcsölt is a hasa. Anyukám mondta adjak egy kis almát, majd az rendbe teszi a székletét. Így is lett, nem kellett többet lázmérõzni. Azóta is rendszeresen kap almát. Sokan írják, hogy hasfogó az alma. Nem adtam sokat kb. egy negyed almát.
A kérdező hozzászólása: Az alma nem hasfogó? 2 hónaposan már merjem adni?
Nálunk is ez volt a gond. Egy kis reszelt alma naponta egyszer megtette a hatását, és a hasfájás is elmúlt.
A kérdező hozzászólása: 10-kor megivott 60 ml-t, de sajnos nem hat. Du kapott laevelocot, ha fürcsiig nem produkál kakit, lázmérõzés lesz.Köszi a válaszokat
A mecsek tea nálunk szorulást okozott!Sima babavizet melegíts meg lógasd bele a filtert bele a cukor és legalább 30-40ml-t itass meg vele.Írd meg majd, hogy segített e!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A Mecsek teát adom neki, abban kamilla is van, de cukor nélkül, meg azt hallottam, hogy cukorral kell felfõzni a vizet és úgy bele a tea. De köszönöm a válaszokat, kipróbálom így, hogy utólag teszem bele a cukrot. Remélem hatásos lesz!
Cukros kamillateát csinálj neki és meglesz a hatása!Én úgy csináltam, hogy a filtert kb fél percig lógattam a 1, 5 dl vízbe és utána tettem bele egy teáskanál cukrot.Nálunk kb 1 óra múlva megvolt a hatás és megoldódtak a kakigondok pedig elötte õ is csak hõmérõzéssel tudott kakilni.Ne minden nap add neki mert kiszáríthatja a beleit.Nálunk elég volt 3-4 naponta és utána már 1 héten egyszer is elég volt.A cukor nélküli kamillatea szorulást okoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom, bár ma pont lázmérõztem, de holnaptól alma!:)

Igaz az, h menstruacio utan 3 napig nem eshet teherbe egy no? V mennyi az eselye?

Legjobb válasz: Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))

Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))
A kérdező hozzászólása: hüha :D
Elméletileg igaz, gyakorlatban pedig elõfordulhat, hogy valaki ilyenkor is teherbe eshet. A fenti okok miatt... nem akarok ismételni :-)
Valószinûleg én egy ilyen DE.. vagyok! ;-))
Én menszi után 1-2nappal lettem kismama így utána számolva... :)

Most mit kell tennem? 3 napja nem szedtem be a fogamzásgátlót, ma reggel eszembe jutott! Gyorsan bevettem 1-et, de hogyan tovább? Erről nem ír semmit a használati utasítás!

Legjobb válasz: 3 nap, az nagyon sok. Menj orvoshoz, erre a hónapra, már tuti nem ad védettséget, és a következõ hónapban kezdheted elölrõl (1. nap, mikor megjön, már vedd is be), ha közben szeretkeztél, az nagyon nagy gáz, még beleférsz a 72 órásba, siess és kérj egyet. Legközelebb mindenképp állíts be valmilyen emlékeztetõt, (legjobb a mobiltelefon, minden nap ugyanakkor riaszt), hogy ne forduljon ez veled elõ még egyszer....

3 nap, az nagyon sok. Menj orvoshoz, erre a hónapra, már tuti nem ad védettséget, és a következõ hónapban kezdheted elölrõl (1. nap, mikor megjön, már vedd is be), ha közben szeretkeztél, az nagyon nagy gáz, még beleférsz a 72 órásba, siess és kérj egyet. Legközelebb mindenképp állíts be valmilyen emlékeztetõt, (legjobb a mobiltelefon, minden nap ugyanakkor riaszt), hogy ne forduljon ez veled elõ még egyszer....
én is úgy tudom
nem fog, kimarad egy hónap
Nézd meg, hogy mit ír a tájékoztató, mert ha csak 3 szem van hátra, akkor azt szokták írni, hogy szünet nélkül szedd tovább a köv. levéllel! De nézd meg, hogy a te tájékoztatód mit ír!
Ne lepõdj meg, mert szinte tuti, hogy lesz köztes pecsételõ vérzés, akár több napig is...
Az, hogy neked nem volt nem jelenti azt, hogy senkinek sincs. Nekem pl mindig volt, ha nem hagytam szünetet. Hosszabb ideig tartott, mint a menzeszem, nagyon zavaró tud lenni. Gondolom egyéne válogatja és tablettája. Olvasd el a tájékoztatót!
Nem biztos, hogy lesz pecsételésed, nekem sem volt!
A kérdező hozzászólása: Juj köszike megtaláltam! Ha 7-nél kevesebb van, akkor a következõt szünet nélkül kell tovább szedni. Akkor most nem fog megjönni?Jól olvasom?
A kérdező hozzászólása: Már csak 3 db van, ha vége, akkor a 7 nap szünet után nem lehet folytatni? (a terhesség kizárt, ez nem gond)Mert ha megjön, akkor elvileg az elsõ napnál még csak 3-4 nap a szünet.
A kérdező hozzászólása: Jáááj nagyon jó :-( Köszi a segítségeket!!!

Üdv! A fiam most 18 múlt, és sajnos vannak olyan napjai (egy hónapban 2-3 alkalom) amikor vizsgára készül és több, konkrétan 2-3 napig nem alszik! Károsodáshoz vezethet?

Nem olyan gyakoriak, a fent említett eset van, amikor nem jön szóba. Mennyire kell félnem, mint anyának a károsodások miatt?? Beszéltem vele, hogy ez nem állapot, hogy van olyan hogy 2-3 napig nem alszik, utána meg 2 napig nyomja az ágyat...

Legjobb válasz: nem akarlak rémísztgetni téged, de ez tényleg káros! 1. a szívnek nem tesz jót, ha 23:00 után alszunk el rendszeresen(én ezt hallottam) 2. felborul a bioritmusa, és nehéz lesz visszaszokni én teljesen megértem a helyzetet, de ez tényleg nagyon fontos lenne, hogy legalább egy kicsit aludjon.egyébként meg az egészséges alvásmennyiség a 7 óránál kezdõdik. ebben a cikkben egy keveset lehet olvasni arról, hogy még az életedet is meghosszabítja a napi 7 óra alvás. http://lifestyleguru.blog.hu/2013/08/19/nyerj_eveket_egyszer.. :)

nem akarlak rémísztgetni téged, de ez tényleg káros! 1. a szívnek nem tesz jót, ha 23:00 után alszunk el rendszeresen(én ezt hallottam) 2. felborul a bioritmusa, és nehéz lesz visszaszokni én teljesen megértem a helyzetet, de ez tényleg nagyon fontos lenne, hogy legalább egy kicsit aludjon.egyébként meg az egészséges alvásmennyiség a 7 óránál kezdõdik. ebben a cikkben egy keveset lehet olvasni arról, hogy még az életedet is meghosszabítja a napi 7 óra alvás. http://lifestyleguru.blog.hu/2013/08/19/nyerj_eveket_egyszer.. :)

Miért indul 10percenként újra a gépem? Eddig soha nem csinálta, most 3 napja nem tudok gépezni mert magától ujraindul. Csak csökkentet módba nem csinálja ezt.

Legjobb válasz: 1. Tedd fel a Win7et,xpt,vistát vagy amit akarsz 2. Állítsd vissza a géped egy korábbi pontra ami 3 nappal elõtte volt 3. Nyomd meg a Start gombot hogy Minden Program ott lesz hogy windows update indítsd el. 4.Start gomb vezérlõpult Hibák elhárítása és ott fel lesz sorolva mit akarsz megjavítani. EZT MIND KIPRÓBÁLHATOD

1. Tedd fel a Win7et, xpt, vistát vagy amit akarsz 2. Állítsd vissza a géped egy korábbi pontra ami 3 nappal elõtte volt 3. Nyomd meg a Start gombot hogy Minden Program ott lesz hogy windows update indítsd el. 4.Start gomb vezérlõpult Hibák elhárítása és ott fel lesz sorolva mit akarsz megjavítani. EZT MIND KIPRÓBÁLHATOD

Golden retriever 3 hónapos kan kiskutyám, 3 napja nem eszik, nem bír talpra állni, véres-híg széklete van, teát ha kap kihányja most már nagyon gyenge. Nem rég lett beoltva. Mi lehet a baja? És mit lehetne csinálni vele?

Legjobb válasz: Jesszus. Egy 3 hónapos kutyánál,ha nem eszik 1 napig, akkor rohanni kellett volna a dokihoz. Mire vártatok? Megvan minden oltása? Azonnal rohanjatok a dokihoz.

Jesszus. Egy 3 hónapos kutyánál, ha nem eszik 1 napig, akkor rohanni kellett volna a dokihoz. Mire vártatok? Megvan minden oltása? Azonnal rohanjatok a dokihoz.
Te normális vagy? Mégis mit csinálnál vele? VIDD ORVOSHOZ! Vagy végignézed hogy meghal és majd itt megmondják neked mi a baja? Jézusom... -.-
Akkor rohanás vissza az orvoshoz. Legalább infúziót kéne kapnia. A székletbõl vett mintát az orvos tenyésztésre?
másik orvoshoz!
Éppen most ölöd meg a kiskutyádat, szóval ne sértõdj meg, ha leszúrnak. Továbbá legalább így névtelenül ne hazudj, egyetlen állatorvos sem hagyná, hogy kiszáradjon a kutya. Jó eséllyel 1-3 nap alatt meg fog halni, méghozzá fájdalmak között, szóval ne itt flegmáskodj, hanem hívd fel az állatorvosi ügyeletet MOST.
Hogy van a kutyus?
Ha hány meg hasmenõs, az egy dolog, kiheverheti, de könyörgöm, véres székletet vettél észre és nem vitted azonnal dokihoz? Ha az egyik doki rálegyint, akkor másikhoz, azonnal! :(((( Szerencsétlen állat. :(((
Valószínû parvo, szóval ilyen felelõtlen, idióta gazda mellett kizárt, hogy megéli a holnapot. Remélem soha a büdös életben nem jut eszedbe újabb kutyát venni, mert az ilyennek plüsskutya sem való. Gratulálok, a felelõtlenséged, tudatlanságod miatt fog elpusztulni kínok között az a szegény kiskutya... Azonnal rohanjatok vele az ügyeletre, ahol infúziót meg gyógyszert kap, hátha meg lehetne menteni, bár a leírás alapján ez csodával határos lenne.
Mindenhol van állatorvosi ügyelet. Ha 3 napja ez van én nem kockáztatnék. Itt van a lista keresd ki nálatok ki ügyeletes http://www.maok.hu/allatorvosi_ugyeletek_1
A kérdező hozzászólása: Mivel orvos a közelben nincs ezért csak hétfõn tudom bevinni sajnos. Vizet, teát meg kapja minden fél órába legalább kiszáradni nem hiszem fog.
Mi is jártunk így a kutyámmal kb 3 hónapos lehetett, szerintem koronavírusról van szó, az elõjelei azok amiket leírtál és ijesztõbbek a jelek mint maga a betegség. Vannak kutyák amelyek 3-4 nap alatt kiheverik maguktól de nem ártana orvoshoz vinni.
Ha az oltás lett volna, az másnapo elõjön. Voltál már vele orvosnál? Kapott már infúziót? mert 2 órája irogatunk és a kutyád szárad ki
A kérdező hozzászólása: Most kapott egy hete kombinált védõ oltást.
Nem mostanában kapott egész "véletlenül" parvo v. coronavírus elleni védõoltást? Mert könnyen lehet, hogy nem bír a gyengített vírussal az immunrendszere. (mondjuk ez oltás nélkül is kijöhet ha már alapból fertõzött volt a kutyus vagy fertõzött de tünetmentes kutyával találkozott vagy, ha az elmúlt fél évben volt ilyen betegségben szenvedõ - és esetleg kimúló- kutyátok) Azonnal vidd másik orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Volt már állatorvosnál az volt az elsõ! Megvan minden oltása korának megfelelõen! Kapott antibiotikumot és még gyógyszereket. Egyik napról a másikra lett rosszul. Az orvos diétát mondott de hasztalan.
Tuti h parvó én önkénteskedem menhelyen egy csomó ilyent láttam sajnos tapasztaltam is drága elhunyt kiskutyámon nem bírta a szervezete...és 3 nap alatt elvitte szegény pedig fél napokat az orvosnál voltunk vele infúzión de hiába azt monda az orvos is h kiskutyákat nagyon sokszor elvis a parvó de te nagyon hülye vagy ha kell és ha pici már pedig nem lehet a legnagyobb 3 hónaposan gyalogolj be vele vagy kocsi busz amivel akarsz ..nem hiszem h nagyopn érdekelhet a kutyád ha nem tudsz valamit kitalálnni...már az elsõ tüneteknél elkellett volna vinni orvoshoz mint mi és látod mi is megjártuk pedig mi nem voltunk felelõtlenek..:\\

Nem fog elmenni a tejem ha 3 napig nem szoptatok? És a kisfiam elfogja még utána is fogadni?

Nyárra kaptam id?pontot egy m?tétre és ez 3 nap távollétet jelent. Akkor 6 hós lesz a babám. Tápszert is kap az anyatej mellett már 2 hetes korától. Tejem az van elég eddig is volt csak nem lakik vele jól ezért kaptunk tápszert is mellé. De nagyon félek hogy mi lesz ha kimarad ez a pár nap.Fejni fogom magam az biztos.

Legjobb válasz: Ha szorgalmasan fejed, akkor nem lesz gond. A baba is el fogja fogadni, 3 nap nem olyan sok. Én ugyanígy jártam, mûtét miatt 5 nap kiesett. Hát necces volt, mert akkor még az elején jártam (+kórházi körülmények) és nehezen ment a fejés, de végül megmaradt a tejem, visszaállt rendesen.

Ha szorgalmasan fejed, akkor nem lesz gond. A baba is el fogja fogadni, 3 nap nem olyan sok. Én ugyanígy jártam, mûtét miatt 5 nap kiesett. Hát necces volt, mert akkor még az elején jártam (+kórházi körülmények) és nehezen ment a fejés, de végül megmaradt a tejem, visszaállt rendesen.
A kérdező hozzászólása: És hányszor fejted? én amugy itthon egyáltalán nem fejem. Talán az elsõ másfél hónapban fejtem de nagyon fájt és nem erõltettem tovább. Végülis brutál sok a tejem, csak nem laktatja. :(
Az én tapasztalatom az hogy ha már most tápszert is kell adnod melléje, akkor a 6.ik hónapra már igencsak meg fog csappanni a tejed, és lehet hogy ez a 3 nap fogja végleg betenni az ajtót. legalábbis én igy voltam.
Elõzõ vagyok.Mi az hogy sok a tejed csak nem laktatja??
Elsõ vagyok. Én ugyanúgy fejtem, ahogy itthon etettem volna. Tehát, amikor kb evésidõ lett volna, akkor kifejtem mindent, amit tudtam. De nekem még csak pici, 1 hónapos volt, és csak anyatejes. A gondom az volt, hogy a kórházi napirend és "programok" miatt nem mindig tudtam idõben fejni, hol elõbb, hol késõbb, így kicsit összezavartam a rendszert.
A kérdező hozzászólása: Az hogy nem igazán van benne tápanyag , mivel nekem problémáim vannak az evéssel és nem tudok bevinni annyi tápanyagot amire szüksége lenne. Tehát nem is zsíros a tejem. Viszont rengeteg van bármikor lefejek egy cumisüveggel ha kell. Tehát attol nem félek hogy ha továbbra is igy eszik akkor elmenne a tejem , mert simán túl leszünk mi már az egy éven is. Engem ez a 3 nap kiesés rémisztett meg de már nem aggódom . Az elsõ válaszoló megnyugtatott.
Fiam 8 és 14 hónapos korban kimaradt 1 hét, 21 hónapos koréig ciczett.

Bilikérdés? Már szólt 2-3 nap, nem is volt baleset. Most megint bepisilt a hétvégén. Miért? Hogy kezeljem?

Már mikor ketten voltunk (meg a 8 hós kisöccsei) itthon, akkor szólt és nem is volt baleset 2 napig. Aztán jött a hétvége, jöttek látogatók, meg itthon volt apa, nem szólt és bepisilt. Ma már megint egyszer szólt, de 2x bepisilt. Miért van ez? Normális dolog?

Legjobb válasz: Igen, teljesen normális. Fõleg, hogy vendégeitek voltak, megváltozott a napi rutin. Lehet, hogy ez zavarta meg egy kicsit. Mondjuk, az, hogy 2-3 napig nem pisilt be, még nem szobatisztaság,de jó úton haladtok. A teljes szobatisztaságnál is megesnek visszaesések, ez is normális. Ne csinálj belõle ügyet, nem szidd meg, hisz ez nem tragédia! http://ovisvilag.blog.hu/2010/04/12/viharok_a_bili_korul_a_s..

Igen, teljesen normális. Fõleg, hogy vendégeitek voltak, megváltozott a napi rutin. Lehet, hogy ez zavarta meg egy kicsit. Mondjuk, az, hogy 2-3 napig nem pisilt be, még nem szobatisztaság, de jó úton haladtok. A teljes szobatisztaságnál is megesnek visszaesések, ez is normális. Ne csinálj belõle ügyet, nem szidd meg, hisz ez nem tragédia! http://ovisvilag.blog.hu/2010/04/12/viharok_a_bili_korul_a_s..
Valószínûleg a látogatók miatt egy kicsit összezavarodott. Ilyenkor nem kell különösebben ezzel foglalkozni. "Bepisiltál, nincs semmi baj, de tudod, bilibe kell, legközelebb szólj idõben." Ne foglalkozz vele, ne haragudj rá emiatt, ne keríts neki nagy feneket, egyszerûen lépj át rajta és figyeljetek arra, hogy a következõ napokban ne történjen baleset. 26 hónapos anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!