Találatok a következő kifejezésre: 3 műszakos dolgozom (2 db)

3 műszakos munkarenben dolgozom. Hogyan osszam be mikor van reggeli. Ebéd, vacsora idő? 175cm magas és 60 kilo vagyok. 5kg-t szeretnék leadni. Lassan szeretnék majd babát. Nem teszek kárt magamba ha elkezdem és közben teherbe esek?

Legjobb válasz: az az 5 kg ha jól csinálod 2 hónap alatt lemegy aztán már csak oda kell figyelni az étkezésre. Bár a diéta ajánlott terhesség alatt, azért ott sem szabad mindent befalni. Én is 3 müszakban dolgozom. Az éjszakás müszak kavar be kicsit. A (1) reggeli mindíg felkelés után van kb. du. 3-kor. (2) Aztán edzés után egy turmix 17-kor 3. étkezés 18h-kor. 4.este 9-kor ez az ebéd:) 5.kaja hajnali 2-kor 6. pedig 7kor valami könnyed étel. Aztán alvás.

az az 5 kg ha jól csinálod 2 hónap alatt lemegy aztán már csak oda kell figyelni az étkezésre. Bár a diéta ajánlott terhesség alatt, azért ott sem szabad mindent befalni. Én is 3 müszakban dolgozom. Az éjszakás müszak kavar be kicsit. A (1) reggeli mindíg felkelés után van kb. du. 3-kor. (2) Aztán edzés után egy turmix 17-kor 3. étkezés 18h-kor. 4.este 9-kor ez az ebéd:) 5.kaja hajnali 2-kor 6. pedig 7kor valami könnyed étel. Aztán alvás.
jav: terhesség alatt a diéta nem ajánlott
Én is váltózom, nehéz betartani, mert felborul az ember bioritmusa is. Én nem foglalkoztam vele, mielõtt lefeküdtem éjszakás után gyümölcs, délben és este az adott napnak megfelelõ koszt. Szerintem, ha terhes akarsz maradni, a terhesség elõtt 1-2 hónapig azért nomrálisan kajálj.
A reggeli logikusan felkelés után nem?:O
a nõk nagy része hízik a terhesség alatt...nem látom igazán haszznát ha most két hónap alatt fogysz 5 kilót, aztán a terhesség miatt visszahízod neadjisten a többszörösét:D sztem bõven jó a testsúlyod, és majd szoptatás után ráérsz az alakoddal foglalkozni:) addig figyelj az egészségedre:)

3 műszakos munkarendben dolgozok, kezdek kikészülni, a párommal egyre többet veszekszünk. Felmondjak vajon?

Úgy érzem teljesen kikészít ez a beosztás,és már azon vagyok,akkor is felmondok ha nincs semmi más egyenlőre.Teljesen elveszítettem önmagam.Egy éjszakai műszak után,nem tudok 4 óránál többet aludni.Dolgoztam már napi 12 órákat is,de az sem viselt meg ennyire.Ha nagyon rosszul éreznétek magatokat akkor nem erőltetnétek?Nekem úgy érzem ez nem való,nem büdös a munka,sokat dolgoztam életemben,de ez nekem nem megy.

Legjobb válasz: #8 - nagyon MLM-szagú, de ne legyen igazam. Melyik cégrõl van szó? Ha olyan nagy, gondolom ismert a neve. HR-es vagy, vagy miként van beleszólásod abba, hogy kit alkalmaz a cég?

#8 - nagyon MLM-szagú, de ne legyen igazam. Melyik cégrõl van szó? Ha olyan nagy, gondolom ismert a neve. HR-es vagy, vagy miként van beleszólásod abba, hogy kit alkalmaz a cég?
Nálunk is ez van, csak a párom (férfi) dolgozik most 3 mûszakban. Nem csak õ, de már én is kikészülök ettõl. Fáradt, alig van itthon. Ami kb. így néz ki: elmegy délután 1 órakor, hazajön este 10-11 között, olyankor én már alszok, reggel felkel 9 órakor és ott tartunk, hogy mindjárt mehet vissza.... Beszéljétek meg a pároddal, hogyan is legyen tovább. Te/Ti érzitek mi a jó Nektek. Ha megtehetitek, hogy csak a párod dolgozik akkor hagy ott a munkahelyet és keress mást. Nálunk az a baj, hogy jelenleg csak a párom dolgozik így nálunk marad ez a helyzet :(
"Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?" Nem KELL, csak ha valaki folyamatosan ideges és stresszelt, akkor sokkal hamarébb elveszti a türelmét.
Én megértelek, a szüleim egész életükben 3 mûszakban dolgoztak és nagyon hamar tönkre is mentek bele. Én is dolgoztam egy idõben így, de nem bírtam sokáig. Ma már csak akkor vállalnám el, ha szó szerint az éhenhalás fenyegetne, de egyéb esetben kizárt.
Én egy mûszakba dolgozok 1, 5 éve, és engem meg az készít ki! Egyszerûen annyira monoton, minden reggel kelni, minden nap fél4 körül érek haza, ha éppen nem megyek dolgozni a másik munkahelyemre. Utána már csak az a nyomottság van, meg semmi kedvem bárhova menni, hamarosan bezár minden, semmit nem tudok elintézni hétköznap. Azelõtti munkahelyemen több mûszakoztam, igaz változó beosztásom volt a kereskedelemben, de sokkal több idõm volt élni. És én mégis erõltetem, amíg a juttatások elfogadhatóak, vagy ameddig nem sokallok be teljesen.
A kérdező hozzászólása: Nem õ csak egy mûszakban dolgozik.Én soha nem dolgoztam így, de nekem ez nem való.Olyan vagyok mint egy zombi ha éjszakás vagyok.Kb semmihez nincs kedvem.4 óránál bármit is csinálok, nem tudok többet aludni.Egész nap vergõdök az ágyban, errõl szól egy éjszakás hét...szánalmas nézni magam.
Párod, hogy dolgozik õ is 3 mûszakban? Beszéljétek meg.
Azért írok itt Neked és nem privát levélben, mert ez bárkinek szól. Aki komolyan akar változtatni annak tudok lehetõséget kínálni. Én is voltam ilyen cipõben és 55 évesen váltottam. Most egy nemzetközi kereskedelmi cég piacszervezését koordinálom kötetlen idõben. Fantasztikus úgy kelni minden nap, hogy azt csinálok amit akarok, Én döntöm el, hogy milyen idõbeosztás szerint élek. S nem utolsósorban egy teljes anyagi biztonságban. Akit érdekel írjon privát levelet.
Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?-na mindegy ez egy másik téma. De Te tudod, mennyire jönnétek ki a fizetésed nélkül, mert ha nem jól, akkor meg azon vitatkoznátok állandóan.
Helyileg jól lenne a munkahely?
Én sosem vettem be az ilyen dumát: akkor dolgozol, amikor akarsz, magad ura vagy, és sok pénzed lesz. Ráadásul bárki írhat, még a végzettségre sem kíváncsi. Na, az ilyenek kíméljenek. Ebbõl max. a hirdetõnek lesz pénze, de másnak nem. Én õszintén nagyon sajnállak, és szomorú, hogy ebben az országban már minden gyárban 3 mûszak van. Konkrétan, ha valami külföldi cég ide jön, csak azért teszi, mert itt meg lehet tenni, ez lassan már rabszolgatartó társadalom. Külföldön pl. a nõk, ha már gyerekeik vannak fél állásban dolgoznak, és nem gyárban 3 mûszakban. Én megértem, hogy sokat veszekedtek, a kialvatlanság nagyon rossz. Mi a szakmád egyébként? Van kilátás másfajta munkára? Mert a gyárak már sajna mindenhol 3 mûszakoznak...
Kedves 8! Akkor várjuk azt a szuper ajánlatot, itt és nem privátban hisz mindenkinek szólhat. Én is kipróbáltam már kb ezerféle MLM céget, így nagyon kíváncsi vagyok, melyik az amelyikre igaz ez a sablon szöveg, mert ugye mindegyik ugyanezzel hirdet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!