Találatok a következő kifejezésre: 3 lány van, az (120 db)

Ez a kerdes lanyoknak van. Vajon problema az ha menstruacio nem 28 nap alatt jon meg hanem altalaban ugy a menstruaciok kozt kb.3 het van, az rendes dolog?

Legjobb válasz: A hivatalos álláspont, hogy kéz menses között 24-35 napnak kell eltelnie. Tehát a 28 nap csak olyan átlag, amit pl. beállítanak a fogamzásgátló tabletták is. De ha nem szedsz semmit és egyébként egészséges vagy, nem baj, ha nem 28 napos a ciklusod. Ha még nagyon fiatal vagy és "kezdõ" a témában, belefér néhányszor a 21 napos ciklus is, de azért hosszabb távon ez már nem annyira normális. Túl sok vért vesztesz, fõleg, ha erõs a vérzésed.

A kérdező hozzászólása: Nem szamoltam jol....24 napra ra jott meg a 2 utobbi alkalomkor:)
A hivatalos álláspont, hogy kéz menses között 24-35 napnak kell eltelnie. Tehát a 28 nap csak olyan átlag, amit pl. beállítanak a fogamzásgátló tabletták is. De ha nem szedsz semmit és egyébként egészséges vagy, nem baj, ha nem 28 napos a ciklusod. Ha még nagyon fiatal vagy és "kezdõ" a témában, belefér néhányszor a 21 napos ciklus is, de azért hosszabb távon ez már nem annyira normális. Túl sok vért vesztesz, fõleg, ha erõs a vérzésed.
hát nem a legjobb de talán Te csak ilyen vagy és kész. Amig nem akarsz gyereket addig szerintem nem kell vele foglalkozni. Ismerek olyat akinek mindig 24 nap és egészséges viszont ismerek olyat is akinek hormonális probléma okozza a rövidebb ciklust és ez akkor problémát okoz amikor babát szeretne.
Egyáltalán jól számolod? A menzesz ELSÕ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig kell számolni. A 28 meg csak átlag...24-35 között normális.
igen lehet az is. szerintem még nem kell aggódnod miatta. persze elhiszem hogy utálod hogy kb 3 hetente megvan:(
A kérdező hozzászólása: Tart 4-5 napot..talan az lehet a zoka , hogy meg nincs 1 eve , hogy megjott...????
nekem felborult a ciklusom 5 hónapja, elmentem dokihoz, elküldött a francba, mert szûz vagyok, hétfõn megyek egy másikhoz
Egy ciklus nem lehet rövidebb 21 napnál, és nem lehet hosszabb 35 napnál. A kettõ között normális.
A kérdező hozzászólása: Hat tobbnyire 21-24 nap van...Es hat a mennyiseg az nagy...Oka lehet az is , hogy nem eszem gyumolcosket meg nemely zsoldseget?Vitamint szedek...
A kérdező hozzászólása: Mar tobb , mint 1 feleve van es minden honapban jelenkezik...
az a 28 nap tájékoztató jellegû. a környezeti hatások miatt állandóan változik. ha mindig ilyen sûrûn jön meg, azért vigyázni kell, nehogy vérszegény legyél, ha meg idõszakos, akkor csak stressz.

Szeretnék német dogot, azt hallottam, hogy nagyon megbízható gyerekek mellé. Nekem 3 lányom van . Ahogy a videókat néztem akkor találtam ezt, amit ámulva néztem, nem így olvastam róluk. Menhelyről szeretnék egy 5éveset elhozni. Merjem a videó után?

http://csillagszuletik.rtlklub.hu/video/59079 mi a véleményetek, akik értenek a német doghoz?

Legjobb válasz: Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.

Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.
Figyelj hozd el szegényt, Gondolj bele be van zárva egész nap, löknek neki egy kis kaját és ennyi. Hozzá se fog nyúlni a lányaidhoz szeretetre vágyik szegény, õrülni fog a szabadságnak az új életnek!
Ne videók alapján válassz kutyát. Olyan fajtát keress, ami megfelel az igényeidnek, és te is ki tudod elégíteni az õ igényeit. A legfontosabb pedig, hogy egyetlen kutya sem lesz magától minden körülmények között ideális, a tartás-nevelés legalább 50%-a a kutya viselkedésének. Szóval ha megbízható családi kutyát akarsz, arra rá kell szánnod pénzt, idõt és energiát.
Igen, osztom az elõzõ véleményét. Sajnos viszonylag rövid ideig élnek, mert eléggé nagytestûek, és hajlamosak izületi problémákra is.
Mintha bizony szegény nem érdemelne meg legalább az utolsó pár évére egy rendes családot...
Szerintem hozd el én biztos nem hagynám. Csak szeretetre vágyik nem fog bántani senkit. Gondoljatok arra hogy megmentetek vele egy életet.
A videóhoz meg annyit szólnék hozzá, a kutya a saját területét védte a behatolótól. Nyilvánvalóan nem volt rendesen megnevelve, a saját kisgazdiját sem tekintette falkavezérének, egyszerûen csak intézkedett, ahogy jónak látta - és mivel senki nem mutatta meg neki, hogy szerintünk mi a "jó", végsõ soron "rosszat" csinált. Megelõzhetõ lett volna a baj egy kis odafigyeléssel.
Nekünk is volt egy gyönyörû kan német dogunk. 4éves korában fogadtuk be, mert szökött és az elõzõ gazdája el akarta altatni. Mint kiderül semmit nem foglalkozott a kutyával ezért lépett le mindig, tõlünk ki sem mozdult még a nyitott kapun sem, ha nem volt rajta póráz. Szerintem nagyon megbízható, de nevelés kérdése. Mikor a kutyát befogadtuk akkor voltam vagy 6-7éves, tesóm meg 3. Nagyon nyugis volt, én sétáltattam, nem húzott el, pedig megtehette volna :) , tesóm meg meg is lovagolta. A házat rendületlenül õrizte, akit beengedtünk azzal nem problémázott, aki önkényesen bejött az 2lépésnél tovább nem jutott, mert a kutya nem engedte tovább (harapni sose harapott meg senkit, csak szépen szembeállt vele és ugatta).10éves koráig velünk volt, és senki sem bánta meg hogy hozzánk került.
Én is dog mellett nõttem fel, imádtam, vele tanultam meg járni, vele követtem el a legnagyobb csínytevéseim, a legjobb pajtásom volt egyszer sem támadott rám, régen volt már és akkor nem volt ivartalanítva és kan volt, sajnos nem élnek sokáig, de ha lesz rá lehetõségem, mikor nekem lesz gyerekem, 100%, hogy német dog lesz. Szerintem hozd el a menhelyrõl, hidd el nem fogsz csalódni.
Kedves Kérdezõ. Írd meg majd légyszi hogy döntessz.
Szia! Nekem szinte mindig volt dogom..Most is egy 4 hónapos kan, tenyészetbõl(Nílusparti kennel), imádnivaló.A legmesszebbmenõkig rá merem bízni a családom.Az elõzõ mikor költöztem, beengedte a rakodókat és ki is..de amikor a harmadik fordulónál a két gyerekem is a lakásban volt...A 11 éves lányom húzta el az ajtóból, mert oda be nem tette a lábát senki...Jó kutya de nevelni kell.80
2 fele dog van a kedves aranyos vicces es majdmegeszem es a bolond harapos veszelyes Neveles kerdese hogy milyen lesz. Egyedul a neveles donti el. Nekem eddig 2 nemetdogom is volt, imadtam oket, mostis imadom Merlit, egy merle nemet dog majdmegeszem olyan edes neha :) ) batran hozd el, csak mindig kutyaallo ruhaban talalkozz vele :) sok sikert!!(:
Elhoztad a dogot? Nagyon érdekelne? Most nekem is felajánlottak egy 4 évest. Bár van másik kutyám meg két kisgyerekem, nagyon gondolkozok. Félek, hogy beszokik e. Kíváncsi vagyok a te tapasztalatodra!
Ja és egy 5 éveset ne. A dogok álltalában 6-7 évig élnek.
Ne egy videó alapján válassz kutyát. Nekem már volt Német dogom egy kan. Más kutyákkal 2 gyerekkel jól kijött. Ki nagykutyával egyaránt türelmes volt gyerekekkel is. De igen. Ha jött valaki hozzánk gyerek játszani akkor be kelet zárni mert ha valamit játszottak és az az idegen gyerek valami miatt csak fel emelte a kezét és az enyémek ott voltak a dog azonnal ugrott volna. De amúgy a gyereknek is szót fogadott meg minden. Nem engedett be senkit ha mi nem hagytuk de amúgy meg nagyon jó kutya volt. ha valakit be engedtünk azzal barátkozott. Úton is bárki simogathatta.
Egyébként a dog általában tényleg jó családi kutya, de nem megfelelõ neveléssel csodálatosan el lehet cseszni minden kutyát :) Pár hónapja volt itt valaki, aki videó alapján választott argentin dogot, és csodálkozott, amikor rámorgott a 7 hónapos kutya. Pedig alapvetõen õk is tudnak tündérkék lenni, ha hagyják nekik.
Igen, a német dogról csak jót hallani. egy videó alapján nem szabad általánosítani. a dog egy nagyra nõtt kanapékutya, de természetesen nevelni kell, mint bármelyik más kutyát. Ez a legfontosabb, és hogy ne egy ideggyenge 20000 forintos példányt válassz a netrõl. szánd rá az összeget, megéri.
Az a kutya nem ok nélkül támadt a kislányra. Lehet hogy a kislány idegesítette, hergelte, ezért támadt rá a kutya, de amit elképzelhetõbbnek tartok, az az, hogy a kutyát nem nevelték megfelelõen, ezért egy idegbajos, agresszív kutya lett belõle. Választhatsz német dogot is, ha van megfelelõ tapasztalatod. Mert akár pit bullból is lehet igazi családi kutyát nevelni, és egy uszkárból is idegbajos vérebet. Nyilván kisgyerekek mellé jó alaptermészetû kutyát válassz, ne egy KÁJ-t. De akármilyen kutyát vesztek, elengedhetetlen a határozottság, és a következetes nevelés.
A kérdező hozzászólása: azt mondták a menhelyen, hogy nagyon nyugodt, kedves kutya, kan és más kanokkal is nagyon jól megvan, nem domináns, inkább egy nagy mamlasz:)
Hát igen ez van
Ivartalanított? Szép dolog, hogy az volt az elsõ gondolatod, hogy nézel neten valami olcsó kutyát... Ha tetszik a kutya, szerintem nyugodtan elhozhatod :)
*hogy nem az volt
A kérdező hozzászólása: hát nem kérdeztem, szerintem nem ivartalanított. igazság az volt, hogy anyukámnak mentünk a menhelyre kutyáért, de mivel már szívem vágya egy német dog, és megláttam, hát azóta nagyon foglalkoztat a kérdés.azt mondták menjünk el a gyerekekkel, és sétáltassuk meg, ismerkedjünk vele, hogy milyen.
ott ne merjétek hagyni!
Nyugodtan vidd haza szerintem egy kevés idõvel és neveléssel nagyon jó barátotok lesz. Ami fontos a német dognak következetes, de szeretettelyes nevelés kell.
A kérdező hozzászólása: nem mertem elhozni, mivel 5éves, nem mertem megreszkírozni, hogy pár év múlva elpusztul, nem minõségi kaját kapott az biztos, mire megszokna, megszeretnénk elpusztulna, mivel 7-8évet írnak átlag életkornak. inkább várunk egy megfelelõ pici dogra, aki hozzánk, a gyerekeinkhez szokik, az lesz a tuti. szeretném úgy a kertben hagyni õket a kutyával, hogy 100%-ra megbízzak benne, nem akarok mindig aggódni, hogy mi van:(((( de azért fáj a szívem érte:(

Miért van az, ha pl van 3 lány akkor közülük egy fiú egyáltalán nem biztos, hogy a legszebbet fogja választani, még egy lány sokkal jobban válogat és 3 fiúból csakis a legszebbet fogja kiválasztani?

Pl itt van 3 lány, ezekb?l a fiúk legtöbbje mindenek adna esélyt egy kapcsolatban. Pl itt egy kép több lányról.

Legjobb válasz: Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D

Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D
Ámen :)
Elöl a szõkét rongyosra. Élni meg a negyedik barnával szeretnék.
13.51, ezzel nem vagy egyedül, nekem sem jön be egyik sem. 23F
A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. a 2.mondattal nem értenék eggyet
Ja és 22/F (elõzõ)
Tudom, ezt sokan nem fogják elhinni, de nekem egyik sem jön be, talán aki legközelebb van, a szöszi, ha muszáj lenne választani. Szóval tessék, én jó példa vagyok, nem adok esélyt mindenkinek :D
Hát, nekem a bulikról egész más tapasztalataim vannak :D Jó én felnõtt szórakozóhelyekre járok, ott nincsenek 18 alattiak hála a jó istennek, de felénk az a divat, hogy idegen férfiak szó nélkül odamennek fogdosni a nõket. És vérig vannak sértve, ha elküldöd õket a halál f*szára. Inkább nõket látok egymással, vagy baráti társaságban szórakozni, a férfiak általában egyedül jönnek, és nyomulnak mindenkire. Ritka undorító viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem lehet csak külsõ alapján dönteni, nekem pl mindig az átlagos külsejû, csendes, alig beszédes de hûséges lányok tetszettek. De valahogy a lányok máshogy mûködnek, legalábbis a többségük, fõleg a buliba járók. k inkább döntenek külsõ alapján mint a fiúk. Amikor lemegyek buliba is, akkor a legtöbb lányt valahogy helyes pasikkal látom táncolni, a többi fiú meg egymással táncol. Persze a buli az nem jó információmerítõhely tudom, de egynek jó.
Ez nem igaz. Alapvetõen, ha valaki komoly kapcsolatot választ, akkor nem úgy áll neki, hogy max. 2 év. Ha valami tönkremegy, hát tönkremegy, de ez nem forgatókönyv.
Mellesleg és komolyan mondva... Nem lehet csakis kizárólag külsõ alapján dönteni... Nagyon nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a lányok többsége 18 és 30 év között valahogy még nem a hosszú távú akpcsolatot keresik, hiába is mondják, hogy nekik hosszú kapcsolat kell. Õk inkább 1-2 éves rövidebb kapcsolatra terveznek ez a tapasztalatom, persze van sok ismerõsöm aki rögtön elsõre 5-6 vagy még több évre összejön a pasijával. Mert mind a legerõsebbel, legjobbképû fiúval akarnak összejönni.
Na most attól függ milyen kapcsolatra gondolsz. Szexre gondolom bármelyik elmenne, de hosszú távon is azt a szélsõt bámulni..erõsen kétlem, hogy sok férfinek bejönne. A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. A boldogságot pedig nem külsõ jegyekben mérik.
most írjam ide hogy a lányok felszínesebbek nálunk?mert ez a helyzet.

Ha 3 hónap alatt már a második fiúja van egy lánynak akkor azt a lányt már nevezhetik csúnya szavakkal?

gondolok én itt a k***vára, ri**ncra.

Legjobb válasz: Én nem nevezném, ne ítélj hogy ne ítéltess. Egyébként a 3 hónap alatt két fiú még normális is lehet.

Én nem nevezném, ne ítélj hogy ne ítéltess. Egyébként a 3 hónap alatt két fiú még normális is lehet.
osztom az elsõt....fõleg ha meg volt a komolyabb indíték hogy miért lett vége az elsõ kapcsolatnak...így abszolut nem gáz ha 3 hónapon belül jön egy másik...
Keres na! ez még annyira nem szörnyû...
Fordítsuk meg a dolgot! A fiúnak lehet, 3 hónap alatt több nõje? Erre sosem kerestek csúnya szavakat! 29/N
3 hónap alatt két fuú az nem sok... nekem egyik ribi ismerösöm 2 hetene váltogatta a pasikat, de uy hyg le is feküdt velük...
Utolsó, akárhogy ferdíted a dolgokat, férfi és nõ sosem lesz egyenlõ
ez hülyeség... az a k*rva, meg r*banc, aki egy napon több fiúval csókolózik vagy lefekszik.

Miért van az, hogy úgymond 3 lányba vagyok szerelmes egyszerre?

Úgy értem,hogy ha legalább az egyikkel kölcsönösen éreznénk ? is jó lenne? Normális? Mert szntem nem az =D

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ez szerelem:)Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:):P

Nem hiszem, hogy ez szerelem:) Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:) :P
Én hülyét kapok a szerelemnek túlidealizált meghatározásától, de ennek, amit érzel, semmi köze hozzá. Egyszerûen csak bejön három csaj, és bármelyikük jól jönne. Ennyi.
Nem vagy szerelmes.az nem itt kezdõdik...
A kérdező hozzászólása: =D köszi, jó nem akkor ne nevezzük szerelemnek ;P
Akkor mi is most a kérdés?Vagy csak ennyi?:)
Mondjuk inkább úgy, hogy 3 lány tetszik neked. Ez nem baj. Hogy legalább (és ideális esetben csak) egy ugyanúgy érezzen mint Te, arról neked kell tenni.

Holnap megyek 4hós lányommal csípőszűrésre. Azt hallottam h az baj, ha eltér a két lábán a redők száma! Neki az egyiken 3 van a másikon kettő. Ugye nem lesz ettől baja? Vagy ez nagy gond?

Lécci nyugtassatok meg mert már olyan gyomoridegem van h csak na.Egyébként nagyon er?s baba,már majdnem ül,és ha felállítom akkor ugrál meg lépegetni akar.Ja és hajlik mindenfelé.

Legjobb válasz: Szia! A csípõszûrést eltérõ idõpntban végzik az ország különbözõ pontjain (nálunk Hajdú-Biharban 6 hetesen - bár már születésük után átesnek egy gyors, de nem szakorvosi vizsgálaton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 4 hónaposan) - legalábbis több,volt osztálytársammal együtt ezt tapasztaltuk. A redõk számának eltérése nálunk is megvolt, és kötött a pici lányom csípõje, de azt tornával lehet korrigálni, amit a gyermek ortopéd szakorvos pontosan megmutat. Én is próbálkoztam elõtte tornával, de mivel csak az egyik csípõje volt kötött, így az nem használt, csak a speciális torna. Egy dolog viszont nagyon fontos: a babádnak NEM fáj a torna, mivel nagyon lazák az ízületei, izmai. Eleinte azért sírnak, mert kellemetlen számukra, hogy nem õk irányítják a saját testüket. Az én lányom most már akkor nyekereg, ha elmarad valamiért pelenkázáskor a torna (mivel minden pelenkázáskor át kell mozgatni). Ha van kérdésed, írj nyugodtan, már 14 hete tornázunk a babóval!

Szia! Teljesen megértem az aggodalmaidat, kérdéseidet, felháborodásodat. Nekünk is amikor a terpeszpelenkát elõírták, a kengyelt is beígérték. Ugyanezek a gondok gyötörtek engem is. A terpeszpelus azért kellett nekünk, mert a csípõmagja fejletlen volt, a torna meg a kötött csípõre. Ezt persze csak a magándoki mondta el, az állami (TB által finanszírozott - haha, jó vicc) ortopédusnak erre "nem volt ideje". A kengyelrõl szerintem gyógyászati segédeszköz boltban érdeklõdj. Mi is ott vettük a pelust, és nem az a mûanyag, gumis vacak volt, hanem textil, ami oldalán lyukas, szellõs, baba mintás. http://dsreha.gyogybolt.hu/index.php?s=item&id=0000000097352 - itt találtam egy Pavlik kengyelt, itt meg írnak róla: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9124565?cmd=Arti.. Kitartás!!! És hidd el, a pici lányod nagyon ügyes, jól fogja bírni. Én sokszor sírva fakadtam, hogy Eszti sokkal jobban bírja, mint én, pedig õ hordta (nem pedig én (mármint a terpeszpelenkát; tudom, hogy nem ugyanaz, de kényszertartásban volt azzal õ is)
Szia! A csípõszûrést eltérõ idõpntban végzik az ország különbözõ pontjain (nálunk Hajdú-Biharban 6 hetesen - bár már születésük után átesnek egy gyors, de nem szakorvosi vizsgálaton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 4 hónaposan) - legalábbis több, volt osztálytársammal együtt ezt tapasztaltuk. A redõk számának eltérése nálunk is megvolt, és kötött a pici lányom csípõje, de azt tornával lehet korrigálni, amit a gyermek ortopéd szakorvos pontosan megmutat. Én is próbálkoztam elõtte tornával, de mivel csak az egyik csípõje volt kötött, így az nem használt, csak a speciális torna. Egy dolog viszont nagyon fontos: a babádnak NEM fáj a torna, mivel nagyon lazák az ízületei, izmai. Eleinte azért sírnak, mert kellemetlen számukra, hogy nem õk irányítják a saját testüket. Az én lányom most már akkor nyekereg, ha elmarad valamiért pelenkázáskor a torna (mivel minden pelenkázáskor át kell mozgatni). Ha van kérdésed, írj nyugodtan, már 14 hete tornázunk a babóval!
Szia! Ha úgy érzed, hogy nem tájékoztattak eléggé, menj el magánrendelésre. Mikor mi 6 hetesen elmentünk, nekünk sem mondott semmi konkrétat, csak nagyon megijesztett a doki. Nem tudtunk belenyugodni, és elmentünk egy ortopéd magánrendelésre. 6.000 forintba került, de legalább megértettem mindent, normálisan beszéltek velem, és válaszoltak a bennem felmerülõ kérdésekre is. Egyébként hogy telt a mai nap, na meg az éjszaka? (azért kérdezem az éjszakát, mert gondolom, már csak reggel fogod ezt olvasni) Amúgy terpeszpelenkát is kellett hordanunk a torna mellé 4 hétig, de hamar megszokta. Hátha a te babád is ügyesen megszokja a kengyelt. Kitartás!!!
Ha felhúzod és szétnyitod a lábacskáit, érzed, hogy kötöttebb-e az egyik csípõje a másiknál. Ha igen, akkor tornáztasd (ezt biztos mutatta a védõnõ). Felhúzod a lábait, finoman próbálod lenyomni (csak addig, amíg megy, ne erõltesd, de mindig egy kicsit lejjebb fog menni), meg körözz a térdeivel. Az én kislányomé is kötött volt (már 2 hetesen észrevettem, szóltam a dokinak, és tornáztattam, így végül szépen kilazult, és nem lett semmi baj).
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok!Eddig alszik ahogy szokott 9tõl.Nem az estével lesz a baj szerintem, hanem a nappallal.ALig tud mozogni.Egyébként itt az a szokás(Miskolc) h újszülött kortól minden babának kötelezõ-vagyis ajánlott-(fõleg a lányoknak)a terpeszpelenka, 3hónapig.Aztán 3hós korban van szûrés.Hát ha belegondolsz de most komolyan h ha 3hónapig hordja a terpeszpelust, aztán elviszed, és ott még 3hóig kengyel akkor szerencsétlen tisztára fejletlen lesz, abban semmit nem tud csinálni.Az alapvetõ dolgok mint a ide fordulok, meg odafordulok, meg a mászás gyakorlása, én rengetegszer raktam eddig hasra napközben az ágyra h erõsödjön, meg tanuljon mászni kúszni, és már olyan ügyes.És van h elvan úgy másfél órát is.Ha megunja átfordul hátra aztán már vissza is stb.És most?Majd fekszik mint egy darab fa??Én ebbe nem tudok belenyugodni!Amúgy arra akartam kijukadni h nekünk is kellett volna a terpeszp. de csak néha adtam rá, és az orvosunk soha nem mondta h ha emellett tornáztatom is akkor mindjárt jobb a helyzet, meg a rendszeres hason alvásra is azt mondták jót tesz.Ezzel nincs is gond mert csak úgy alszik, azt ittem az kénylmetlen neki(tetpeszp.)na meg igaz még pici volt, meg lehet felelõtlen voltam de olyan rossz volt ránézni olyankor.Most meg mégszörnyûbb.Na de ebbõl tanul az ember, De még mindig nem írtam le a lényeget.Szóval újszülöttkortól hordod 3hóig a pelenkát, majd elmész szûrésre és kiderül h még mindig nem jó, és kapsz kengyelt még 3hóig.Szegény gyerek így él 6hónapon keresztül????Ezt nem bírom felfogni h miért nem találnak ki valamit erre.Nekem miért nem mutattak tornát már az elején mikor tudta az orvos h nekem is volt kengyelem.Nem õ csak belenyugodott h akkor Aminának is lesz és kész, mert úgyis örökli tõlem.Miért nem akarta õ is megelõzni? Ma velünk együtt volt egy ugyanekkora kislány és õ rendszeresen hordta mostanáig a t.pelust, és most mégis kell neki kengyel.Az eszem megáll komolyan.HÁt nem tud mozogni az a gyerek!Ezért születika világra h mindig kényelmetlenül legyen?Holott te azt szeretnéd h a lehetõ legkényelmesebb legyen neki minden, mindent kipárnázol neki, stb, mostmeg ebbe a kényelmetlen kutyapórázba kell lennie.Mert mást nem tudok rá mondani, még a színe is olyan meg nagy csattok vannak rajta mint egy pórázon.Nem lehet akkor inkább kapni valami kényelmesebbet valahol?Ha drága nem érdekel, de ez szörnyû!!!!Én egyszer az egyik ilyen babás oldalon láttam egy tök jó kengyelt, nem tudom leírni milyen volt, az ehhez képest ?? isteni, de tényleg!Hol tudnék estleg venni?Mert erre ég a ruhát se nagyon tudom ráadni, mindenhol kidudorodik tele van szíjjal, meg csattokkal-hú de ideges vagyok-.Lehet h mindenki hülyének néz majd de ez kiborított most.Mert nem lehet aláadni csak egy bodyt.A többi ruha fölé kell!Mondjuk még azt sem tudom a harisnyát h adom rá majd ha hideg lesz?ha alá akkor minden pelenkázáskor lekell szednem mindent, ha meg fölé?nem is tudom fölé...áá mind1. Tiszta hülye vagyok!Esetleg hol kérdezzem emg ezt a másikfajta kengyelt? És köszi az érdeklõdésedet!Jól esik!
A kérdező hozzászólása: Hát voltunk!Az elõbb írtam ki pont egy kérdést a 4hós kengyelest. Nekünk semmi tornát nem mondtak csak ezt a szar kengyelt amin kellõn felidegesítettem magam, mert ha nálunk is idõben mondjuk 6hetesen megnézik, lehet elég lett volna a torna, de most 3hónapig szenvedünk majd ebben.Így h fog megtanulni mászni?Egy 7hós bab már mászik nem?Eddig fordult a hátára meg vissza is, most majd elfelejti?Ebben semmit nem tud mozogni!És ahhoz már nagy h mozdulatlanul tûrje h éjjel nappal rajta van!Egyébkéntmeg nem mondtak semmit csak annyit h 20%-ban eltér az egyik!mást nem!De kivagyok borulva teljesen.Megfogja szokni?Mert mindenhol bevágnak a szíjak és így állította be a doki neki.Meg tele van csattal, elöl és õ meg hason alszik, de az nyomni foja.1hós korától nem alszik háton.Így most már sehogy sem fog, mert az tuti nem kényelmes.És olyan szomorúan nézett rám ma.Õ azt hiszi rosszat akarok neki h ráraktam, és ez fáj nekem.
Ne legyél ideges!!Tesóm kislányának sem voltak egyformák a redõi többször visszarendelték õt ennek ellenére minden rendben volt nálla 2, 5éves teljesen egészséges kislány aki 11hónaposan már járkált.
Szia! Az elõzõ válaszadó vagyok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi volt a csípõ szûrésen?
Nem a redõk száma a lényeg, hanem hogy a két lábon a redõk nagyjából egy síkban legyenek, de ez nem mérvadó, inkább csak irányadó. A biztos a vizsgálat. De remélem nem most mentek elõször erre a szûrésre hisz ezt már az elsõ három hétben meg kell csinálják.
Nem kell félni. Egyátalán nem rossz a babának, néha azért le lehet venni, hogy szabadon is mozogjon. Nekem kicsi gyerekkoromban Pavlik kengyelem volt, és utána 16 évig szertornáztam, a mozgásfejlõdésem azt hiszem zavartalan volt...bennem semmilyen nyomot nem hagyott. Az úszás is jót tesz a babának, ez Miskolcon is elérhetõ. Ne aggódj, mert ha feszült vagy azt átveszi a gyerek is, gondolj arra hogy mondjuk 20-30-40 évvel ezelõtt milyen viszonyok voltak, és mégis meggyógyultak a gyerekek.
"ha elmúlnak a problémák a kavargatások újrapróbáljuk." Úgy kivágtam volna a tagot a helyedben mint macskát carni egy ilyen szöveg után.
Meg a kármentés ezerrel, amint elsimította a dolgokat keresni fog, de sosem leszel több, mint második.
A helyedben soha többé ha jelentkezik(mert fog ez 100%) nem kezdenék vele. Sose állj be a sorba a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: olyanokat irogat hogy szerelmes lett belém csak várjunk egy kicsit..
4 Felejtsd el az ilyen embert, mert selejt.Abból is a hazugabb fajta. Egy komoly, érzésekkel bíró ember, aki egyenes(akár nõ, akár pasi)mindig csak 1 emberrel kavar(a hülyülést nem keverendõ össze a kavarással).
Ne haragudj, de ha kavar másokkal is, akkor nem hinnék neki, mivel ez esetben Te csak a vésztartalék vagy neki, hogy nehogy két (4) szék közül a pad alá essen. Tapasztaltam ilyet fordítva, hogy én voltam a ló nincs, jó a szamár is esetében a szamár, de aztán lett helyettem egy ló, ha érted mire gondolok. Amennyiben a csaj valójában nem kavar, csak maximum beszélget másokkal is (vagy ahogy az utolsó fogalmazott, csak hülyéskedik), akkor hihetsz neki. 30N
6-os válaszadó! Nem zörög a haraszt...
7 "nem zörög a haraszt" Na az ilyen féltékenykedõ pasiktól mentsen meg az ég mindenkit:DD
8-aska! Abszolút nem vagyok féltékeny típus, úgy hogy most mellélõttél. :D

Milyen fülbevalója van a lányodnak? Mi az ami bevált, van-e ami esetleg nem? Nemtom milyet vegyek, mi lenne a praktikus/kényelmes neki (3.5 éves)

Legjobb válasz: arra figyelj,hogy a kapocs olyan legyen ami nem böki a füle mögötti részt.és olyat sem ami nagyon lógós.vásárlás elõtt nézd meg,hogy mennyire nyílik könnyen/nehezen. az én lányom 10 hónapos.neki sima karika(benne kövekkel) és csak simán össze kell nyomni a kétvégét. azért szeretem mert könnyû kivenni berakni,és nem is zavarja.

arra figyelj, hogy a kapocs olyan legyen ami nem böki a füle mögötti részt.és olyat sem ami nagyon lógós.vásárlás elõtt nézd meg, hogy mennyire nyílik könnyen/nehezen. az én lányom 10 hónapos.neki sima karika(benne kövekkel) és csak simán össze kell nyomni a kétvégét. azért szeretem mert könnyû kivenni berakni, és nem is zavarja.
6 hetes volt a lányom amikor kilövettük a fülét, ez az elsõ fülbevaló 4-5 hónapig volt benn a fülében. Aztán megkapta az én elsõ, hagyományosan elõl kapcsos fülbevalómat. KB 1 éves volt amikor egy karika fülbevalót kapott, ami csak összenyomható. Ez praktikus, mert könnyen ki lehet venni, és csak össze kell kicsit nyomni a záráshoz. De sajnos könnyen ki is kapcsolódik, ezért visszakapja az enyémet. Most 2 múlt, áprilistól bölcsis lesz, és nem szeretném, ha elveszítené a sajátját.
Orex, nagyon szép gyerek fülbevalók vannak 8-14 ezer között. Francia kapcsos legyen, az nem bök, nem túl nagy, szèp gyerek mintásak, Katica, pillangó, szivecske...
http://www.aurumekszer.hu/termekadatlap.php?fprm=tadatlap&te.. A kislányomnak ilyen van, nem volt vele semmi gond, már 5 napos korától megvan neki, most 2 éves múlt.
http://www.aurumekszer.hu/termekadatlap.php?fprm=tadatlap&te.. vagyis ilyen rosszul linkeltem (utolso voltam)
elsõ vagyok: mi sem szoktuk kivenni soha sem a fülébõl! valaki írta, hogy amit csak össze kell nyomni és úgy kapcsolódik (kislányomnak is ilyen van) könnyen kikapcsolódik. ez csak azért történhetett, mert nem volt rendesen meghúzva. mi is így jártunk elõszõr-és amikor visszavittem, akkor megcsinálták rendesen.azóta nem esett ki a fülébõl. amit ide belinkeltek-ha jól tudom ez a francia kapcsos. ezzel csak az lehet a gond, hogy a vége beleakadhat valamibe, vagy ahogy fekszik szúrhatja a füle mögötti részt.
http://www.agrianna.hu/gyermek_fulbevalok_arany Ez a fazon a legkényelmesebb! Nem bök sehol, nem kapcsolódik ki könnyen, nem akad bele semmibe. Lányomnak 3 naposan tették be a kórházban, most 3 éves, soha nem zavarta, nyomta, nem esett ki, soha nem vettem még ki neki. Nekem is ilyen kapcsos van, a francia kapcsos engem alvásnál nyom, és bizony azt már rántottát ki a fülembõl öltözéskor!
A kérdező hozzászólása: Éjszakára ki szoktad venni neki? ( Jól tudom, hogy a gyógyulási idõszakban nem szabad kivenni csak mozgatni ?)
Második vagyok, nem szoktam éjszakára kivenni a fülbevalót, sohasem veszem ki, szerintem nem is engedné, h este-reggel ezzel zargassam. Ha sima arany fülbevaló van a fülemben, a magamét se veszem ki. Nem is halottam olyat, h naponta ki venni. Gyereknél meg fõleg nem.
Az élet nagy kérdéseinek egyike...:O hm...
Gondolj el egy beszélgetést hármasba. Az emberek folyton egymás szavába vágnának. Ez nem olyan jó. A másik -szerintem ez a másik ok- hogy nincs olyan 3mas, ahol az egyik ne lenne kicsit kiszorítva. Ennyi erõvel: a 3masok miért nincsenek meg együtt?
Szia Velem is ez van a suliban XD Nekem mindig azt mondják, hogy szeretnek meg minden és ezt tudom, hogy igaz :) Csak ugye lehet többet szoktak együtt lenni meg persze ha õk egymás mellett ülnek(mert az én bnõim egymás mellett vannak) akkor órán lehet beszéltek vmirõl és folytatják... meg igazából mindig együtt párok meg mindenhol együtt vannak és én ezt szoktam mondani nekik és akkor mindig elkezdik, hogy gyere oda hozzánk.. de én nem szoktam besértõdni de hármojunk közûl az egyik lány nem valamelyikünk párja akkor besértõdik de vmi nagyon durván -.- vagyis miatta mindig én vok egyedül -.- Már unom kicsit de ez van.. végülis õ nem a legjobb bnõm, hanem a másik :) Meg akit jobban szeretek az nyíregyházán lakik szal a nyíregyi a legjobb aztán meg a többiek csak bnõk.... de a hármas barátságunk között 100000x jobban szeretem azt aki nem sértõdik be ( -.-")
ilyen az élet. szar. én egy ötös ötödikje voltam, az sem volt másképp. :S
mi is hárman vagyunk barátnõk és nálunk nincs így..van persze hogy ketten beszélgetünk/õk ketten és vki épp nem.. De sokszor mind3an..úgyis lehet ám.: D
én mindig egy hármas felesleges harmadikja vagyok, általában csak csendben ballagok a másik két barátnõm mellett... :p
Én is így vagyok, pedig azt magyarázzák a "barátnõim", hogy én vagyok a legjobb barátnõjük és nem tudnak választani köztem és X között, vagy köztem és Y között. (Mert ugye mindketten mondják..) Mondjuk én mindigis az utolsó voltam mindenben. 3 lányból a negyedik..Erre sajnos nem lehet választ adni, egyszerûen azt szorítják ki, aki a "leggyengébb".
17:09-es vagyok. Amúgy ez számomra is egy örök rejtély marad...:S
Nálam folyton ez szokott lenni pl. ha kettejükkel megyek haza akkor én csak hallgatom amirõl õk beszélgetnek...:/ :S
szija!mogyak jobbat?a legjobb barátnõmnek a suliban az a szokása, hogy ott szidja az osztájtársainkat és múltkor is az egyik lányt elmondta minden féle ribancnak meg mindennek a csaj meg odajött beszélgetni és a "barátnõm" meg mintha ott se lennék, elkezdett beszélgeni arról hogy velem miket beszéltünk múltkor és hogy én is mijen ks hüje vagyok!

Hát annyi lenne hogy van 3 lány. Mindegyikhez vonzodok és nem tudom eldönteni melyik mellett döntsek. Ha az egyikkel flörtölök büntudatot érzek a másik iránt ha a másikkal flörtölök akk ugyanez van csak forditva. Mit csináljak?

A 3 lány közül egyik osztálytársam a másik a sulimba járt de akkor még nem nagyon érdeklödtünk egymásiránt és végül egy táborban kerültünk közelebb egymáshoz ahol a végén egy csók is elcsattant. De iskolát váltott és ezért ugymond nm az hogy megszakadt a kapcsolat hanem nem találkoztunk ezért nem tudtuk folytatni a románcot. A harmadik lányt életemben egyszer láttam interneten szoktunk beszélgetni de mégis szorosnak érzem a kapcsolatot. Aki ebböl a leirásbol eltudná dönteni kifelé hajoljak?

Legjobb válasz: A netes lányt zárnám ki elsõnek.Õt nem is ismered annyira.Osztálytárssal sem jönnék össze,szóval maradni az a leány aki az iskoládba járt.Ez az én gondolkodásmódom.

A netes lányt zárnám ki elsõnek.Õt nem is ismered annyira.Osztálytárssal sem jönnék össze, szóval maradni az a leány aki az iskoládba járt.Ez az én gondolkodásmódom.
Izzítsd a vasat mindhárom helyen, kis idõ után rájössz magadtól ki felé kell futni. Hány éves is vagy?
Én inkább a helyesírást gyakorolnám a helyedben.
A kérdező hozzászólása: A másik gond hogy aztmondjátok az internetes csajt zárjam ki közbe az osztálytársra rájöttem h nm is szeretem csak úgy mint barát és az amelyik elment a suliból jövõre pestre költözik és amugy azzal már nm is tartom a kapcsolatot. csak az internetes csajjal.
Azt még hozzá teszem az elõbbi válaszomhoz (09:51), ha rájönnek arra, hogy Te több vasat tartottál a tûzben, akkor szemétnek fognak tartani és még nagyobb lesz a bûntudatod. Fõleg, ha az osztálytársad jön rá, na az mindenkinek el fogja mondani mit tettél vele, lealáz majd és az iskolában a lányok nem fognak szóba állni veled, mintha csak leprás lennél!!!
Szerintem, ha bûntudatos vagy akkor ne variálj!!! Dobd mind a hármat és keressél !egy! negyediket, három szék között a földön ülni elég kényelmetlen!!!
Velem is volt hasonló És lehet magyarázni hogy az egyetlen szerelem meg blabla, és igaz is, gondolom nálad sem egyszerre jött mind a három csaj 00:19-essel tudok egyet érteni, az a legjobb megoldás Ha mégis választani kell, te ismered õket, mi max tanácsokat adhatunk, én azt javasolnám közeledj ahhoz aki elment a sulidból, lehet már rég van egy másik pasija, de lehet még mindig rád vár h lépjél valamit Sok sikert!
én jártam oszt.társsal, de mi nem lógtunk egymás nyakán egyfolytában a suliban. sztem ez a titka...
A kérdező hozzászólása: és am osztálytársal mérbaj ha összejövök? az h tulsokat leszünk együt és megunjuk egymást vagy mi?
A kérdező hozzászólása: 13
*maradna
Akkor tulajdonképpen nem is neked kell döntened, hanem az internetes csajnak... :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!