Találatok a következő kifejezésre: 3 lány van, (336 db)

3 lány van a képbe, mit csináljak?

Szóval adott 3 lány: Lilla,Zsuzsa,és Katalin. Lillával még szeptemberben találkoztam először,akkor nagyon megtetszett,majd oda voltam érte,de sajnálatos módon aztán eltűnt a képből. Aztán megismerkedtem Zsuzsával, aki kezdeményező volt felém,ám amikor én is elkezdtem nyitni felé,akkor kezdett visszakozni,persze jó nagy kavarások voltak köztünk hónapokon keresztül,egészen februárig,amikor egy konkrét eset történt,hogy lekoptatott,és az nagyon rosszul esett,onnantól úgy gondoltam,végeztem vele(de persze később újra elkezdett keresni,mert valszeg szúrta a szemét,h már nem vagyok úgy oda érte,de én vele többé nem kezdek,nem szeretem,ha egy nő taktikázik össze vissza.) No és aztán,a sors fintora,h ugyanezen a nap,mikor sztenderre raktam Zsuzsát,találkoztam Katalinnal,és hát nagyon jól össze"barátkoztam" vele,egyre jobb a viszonyunk,és egyre közelebb kerülünk egymáshoz,hogy ez bartáság,szerelem? nem tudom,nme is érdekel,mi egyiknek sem tartjuk,a lényeg h egyre jobban érezzük magunkat egymással,múlt héten már majdnem bevallottam neki az érzéseimet. De most újra találkozta Lillával,akit már szeptember óta nem láttam,akkor nagyon vonzott,és ez most sincs másképp,és ő jött oda hozzám,és úgy vettem észre,h hiányoztam neki. Hát mostan ez a 3 lány van a képben,szerintetek mit csináljak? melyik vonalon iónduljak el, vagy ne csináljak semmit,csak várjak,amíg közülük lép valaki?

Legjobb válasz: ha Katalin Visszautasít akk ott a többi lehetõség

ha Katalin Visszautasít akk ott a többi lehetõség
Katának szúrkolok.
bakker valami hasonló van velem is :D :D Én Katalint választanám a helyedben, tapasztalat hogyha az elsõt akarnád választani, sosem lenne nyugtod... A második meg egy nyomulós r.bi, valszleg kétségbe van esve h nincs hapija, lehet nem is a legszebb. Én most döntöttem épp ugyan ilyen kérdésben, és a 3.-ra esett a választásom, akit a te esetedben Katának hívnak.
Nem olvastam végig a regényt, de Papi... Miért nem mind a három egyszerre??? Annyit gondolkozol a dolon hidd el, hogy egyik se jön össze a végére meglátod. Cselekedj és ne magyarázz!!!
Dugd meg õket ilyen sorrendben --->> "Lilla, Zsuzsa, Katalin"

Szeretnék német dogot, azt hallottam, hogy nagyon megbízható gyerekek mellé. Nekem 3 lányom van . Ahogy a videókat néztem akkor találtam ezt, amit ámulva néztem, nem így olvastam róluk. Menhelyről szeretnék egy 5éveset elhozni. Merjem a videó után?

http://csillagszuletik.rtlklub.hu/video/59079 mi a véleményetek, akik értenek a német doghoz?

Legjobb válasz: Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.

Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.
Figyelj hozd el szegényt, Gondolj bele be van zárva egész nap, löknek neki egy kis kaját és ennyi. Hozzá se fog nyúlni a lányaidhoz szeretetre vágyik szegény, õrülni fog a szabadságnak az új életnek!
Ne videók alapján válassz kutyát. Olyan fajtát keress, ami megfelel az igényeidnek, és te is ki tudod elégíteni az õ igényeit. A legfontosabb pedig, hogy egyetlen kutya sem lesz magától minden körülmények között ideális, a tartás-nevelés legalább 50%-a a kutya viselkedésének. Szóval ha megbízható családi kutyát akarsz, arra rá kell szánnod pénzt, idõt és energiát.
Igen, osztom az elõzõ véleményét. Sajnos viszonylag rövid ideig élnek, mert eléggé nagytestûek, és hajlamosak izületi problémákra is.
Mintha bizony szegény nem érdemelne meg legalább az utolsó pár évére egy rendes családot...
Szerintem hozd el én biztos nem hagynám. Csak szeretetre vágyik nem fog bántani senkit. Gondoljatok arra hogy megmentetek vele egy életet.
A videóhoz meg annyit szólnék hozzá, a kutya a saját területét védte a behatolótól. Nyilvánvalóan nem volt rendesen megnevelve, a saját kisgazdiját sem tekintette falkavezérének, egyszerûen csak intézkedett, ahogy jónak látta - és mivel senki nem mutatta meg neki, hogy szerintünk mi a "jó", végsõ soron "rosszat" csinált. Megelõzhetõ lett volna a baj egy kis odafigyeléssel.
Nekünk is volt egy gyönyörû kan német dogunk. 4éves korában fogadtuk be, mert szökött és az elõzõ gazdája el akarta altatni. Mint kiderül semmit nem foglalkozott a kutyával ezért lépett le mindig, tõlünk ki sem mozdult még a nyitott kapun sem, ha nem volt rajta póráz. Szerintem nagyon megbízható, de nevelés kérdése. Mikor a kutyát befogadtuk akkor voltam vagy 6-7éves, tesóm meg 3. Nagyon nyugis volt, én sétáltattam, nem húzott el, pedig megtehette volna :) , tesóm meg meg is lovagolta. A házat rendületlenül õrizte, akit beengedtünk azzal nem problémázott, aki önkényesen bejött az 2lépésnél tovább nem jutott, mert a kutya nem engedte tovább (harapni sose harapott meg senkit, csak szépen szembeállt vele és ugatta).10éves koráig velünk volt, és senki sem bánta meg hogy hozzánk került.
Én is dog mellett nõttem fel, imádtam, vele tanultam meg járni, vele követtem el a legnagyobb csínytevéseim, a legjobb pajtásom volt egyszer sem támadott rám, régen volt már és akkor nem volt ivartalanítva és kan volt, sajnos nem élnek sokáig, de ha lesz rá lehetõségem, mikor nekem lesz gyerekem, 100%, hogy német dog lesz. Szerintem hozd el a menhelyrõl, hidd el nem fogsz csalódni.
Kedves Kérdezõ. Írd meg majd légyszi hogy döntessz.
Szia! Nekem szinte mindig volt dogom..Most is egy 4 hónapos kan, tenyészetbõl(Nílusparti kennel), imádnivaló.A legmesszebbmenõkig rá merem bízni a családom.Az elõzõ mikor költöztem, beengedte a rakodókat és ki is..de amikor a harmadik fordulónál a két gyerekem is a lakásban volt...A 11 éves lányom húzta el az ajtóból, mert oda be nem tette a lábát senki...Jó kutya de nevelni kell.80
2 fele dog van a kedves aranyos vicces es majdmegeszem es a bolond harapos veszelyes Neveles kerdese hogy milyen lesz. Egyedul a neveles donti el. Nekem eddig 2 nemetdogom is volt, imadtam oket, mostis imadom Merlit, egy merle nemet dog majdmegeszem olyan edes neha :) ) batran hozd el, csak mindig kutyaallo ruhaban talalkozz vele :) sok sikert!!(:
Elhoztad a dogot? Nagyon érdekelne? Most nekem is felajánlottak egy 4 évest. Bár van másik kutyám meg két kisgyerekem, nagyon gondolkozok. Félek, hogy beszokik e. Kíváncsi vagyok a te tapasztalatodra!
Ja és egy 5 éveset ne. A dogok álltalában 6-7 évig élnek.
Ne egy videó alapján válassz kutyát. Nekem már volt Német dogom egy kan. Más kutyákkal 2 gyerekkel jól kijött. Ki nagykutyával egyaránt türelmes volt gyerekekkel is. De igen. Ha jött valaki hozzánk gyerek játszani akkor be kelet zárni mert ha valamit játszottak és az az idegen gyerek valami miatt csak fel emelte a kezét és az enyémek ott voltak a dog azonnal ugrott volna. De amúgy a gyereknek is szót fogadott meg minden. Nem engedett be senkit ha mi nem hagytuk de amúgy meg nagyon jó kutya volt. ha valakit be engedtünk azzal barátkozott. Úton is bárki simogathatta.
Egyébként a dog általában tényleg jó családi kutya, de nem megfelelõ neveléssel csodálatosan el lehet cseszni minden kutyát :) Pár hónapja volt itt valaki, aki videó alapján választott argentin dogot, és csodálkozott, amikor rámorgott a 7 hónapos kutya. Pedig alapvetõen õk is tudnak tündérkék lenni, ha hagyják nekik.
Igen, a német dogról csak jót hallani. egy videó alapján nem szabad általánosítani. a dog egy nagyra nõtt kanapékutya, de természetesen nevelni kell, mint bármelyik más kutyát. Ez a legfontosabb, és hogy ne egy ideggyenge 20000 forintos példányt válassz a netrõl. szánd rá az összeget, megéri.
Az a kutya nem ok nélkül támadt a kislányra. Lehet hogy a kislány idegesítette, hergelte, ezért támadt rá a kutya, de amit elképzelhetõbbnek tartok, az az, hogy a kutyát nem nevelték megfelelõen, ezért egy idegbajos, agresszív kutya lett belõle. Választhatsz német dogot is, ha van megfelelõ tapasztalatod. Mert akár pit bullból is lehet igazi családi kutyát nevelni, és egy uszkárból is idegbajos vérebet. Nyilván kisgyerekek mellé jó alaptermészetû kutyát válassz, ne egy KÁJ-t. De akármilyen kutyát vesztek, elengedhetetlen a határozottság, és a következetes nevelés.
A kérdező hozzászólása: azt mondták a menhelyen, hogy nagyon nyugodt, kedves kutya, kan és más kanokkal is nagyon jól megvan, nem domináns, inkább egy nagy mamlasz:)
Hát igen ez van
Ivartalanított? Szép dolog, hogy az volt az elsõ gondolatod, hogy nézel neten valami olcsó kutyát... Ha tetszik a kutya, szerintem nyugodtan elhozhatod :)
*hogy nem az volt
A kérdező hozzászólása: hát nem kérdeztem, szerintem nem ivartalanított. igazság az volt, hogy anyukámnak mentünk a menhelyre kutyáért, de mivel már szívem vágya egy német dog, és megláttam, hát azóta nagyon foglalkoztat a kérdés.azt mondták menjünk el a gyerekekkel, és sétáltassuk meg, ismerkedjünk vele, hogy milyen.
ott ne merjétek hagyni!
Nyugodtan vidd haza szerintem egy kevés idõvel és neveléssel nagyon jó barátotok lesz. Ami fontos a német dognak következetes, de szeretettelyes nevelés kell.
A kérdező hozzászólása: nem mertem elhozni, mivel 5éves, nem mertem megreszkírozni, hogy pár év múlva elpusztul, nem minõségi kaját kapott az biztos, mire megszokna, megszeretnénk elpusztulna, mivel 7-8évet írnak átlag életkornak. inkább várunk egy megfelelõ pici dogra, aki hozzánk, a gyerekeinkhez szokik, az lesz a tuti. szeretném úgy a kertben hagyni õket a kutyával, hogy 100%-ra megbízzak benne, nem akarok mindig aggódni, hogy mi van:(((( de azért fáj a szívem érte:(

Milyen könyvek vannak amiben 3 lány a főszereplő és a könyv misztikus tartalmú?

Az Olimposz lányait ismerem! De ahhoz hasonló is jöhet!

Legjobb válasz: Rettentõ gyönyörûség-Libba Bray Ebben ugyan 4 lány a fõszereplõ,de az elsõ rész végére már csak 3-an lesznek;) Ennek van 2. és 3.része is(lázadó angyalok; az az édes,távoli harang)

Rettentõ gyönyörûség-Libba Bray Ebben ugyan 4 lány a fõszereplõ, de az elsõ rész végére már csak 3-an lesznek;) Ennek van 2. és 3.része is(lázadó angyalok; az az édes, távoli harang)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miért van az, ha pl van 3 lány akkor közülük egy fiú egyáltalán nem biztos, hogy a legszebbet fogja választani, még egy lány sokkal jobban válogat és 3 fiúból csakis a legszebbet fogja kiválasztani?

Pl itt van 3 lány, ezekb?l a fiúk legtöbbje mindenek adna esélyt egy kapcsolatban. Pl itt egy kép több lányról.

Legjobb válasz: Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D

Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D
Ámen :)
Elöl a szõkét rongyosra. Élni meg a negyedik barnával szeretnék.
13.51, ezzel nem vagy egyedül, nekem sem jön be egyik sem. 23F
A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. a 2.mondattal nem értenék eggyet
Ja és 22/F (elõzõ)
Tudom, ezt sokan nem fogják elhinni, de nekem egyik sem jön be, talán aki legközelebb van, a szöszi, ha muszáj lenne választani. Szóval tessék, én jó példa vagyok, nem adok esélyt mindenkinek :D
Hát, nekem a bulikról egész más tapasztalataim vannak :D Jó én felnõtt szórakozóhelyekre járok, ott nincsenek 18 alattiak hála a jó istennek, de felénk az a divat, hogy idegen férfiak szó nélkül odamennek fogdosni a nõket. És vérig vannak sértve, ha elküldöd õket a halál f*szára. Inkább nõket látok egymással, vagy baráti társaságban szórakozni, a férfiak általában egyedül jönnek, és nyomulnak mindenkire. Ritka undorító viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem lehet csak külsõ alapján dönteni, nekem pl mindig az átlagos külsejû, csendes, alig beszédes de hûséges lányok tetszettek. De valahogy a lányok máshogy mûködnek, legalábbis a többségük, fõleg a buliba járók. k inkább döntenek külsõ alapján mint a fiúk. Amikor lemegyek buliba is, akkor a legtöbb lányt valahogy helyes pasikkal látom táncolni, a többi fiú meg egymással táncol. Persze a buli az nem jó információmerítõhely tudom, de egynek jó.
Ez nem igaz. Alapvetõen, ha valaki komoly kapcsolatot választ, akkor nem úgy áll neki, hogy max. 2 év. Ha valami tönkremegy, hát tönkremegy, de ez nem forgatókönyv.
Mellesleg és komolyan mondva... Nem lehet csakis kizárólag külsõ alapján dönteni... Nagyon nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a lányok többsége 18 és 30 év között valahogy még nem a hosszú távú akpcsolatot keresik, hiába is mondják, hogy nekik hosszú kapcsolat kell. Õk inkább 1-2 éves rövidebb kapcsolatra terveznek ez a tapasztalatom, persze van sok ismerõsöm aki rögtön elsõre 5-6 vagy még több évre összejön a pasijával. Mert mind a legerõsebbel, legjobbképû fiúval akarnak összejönni.
Na most attól függ milyen kapcsolatra gondolsz. Szexre gondolom bármelyik elmenne, de hosszú távon is azt a szélsõt bámulni..erõsen kétlem, hogy sok férfinek bejönne. A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. A boldogságot pedig nem külsõ jegyekben mérik.
most írjam ide hogy a lányok felszínesebbek nálunk?mert ez a helyzet.

Van 3 lány xifóm és 2 fiú xifo. Kb 2-3 napja vannak meg, de még nem láttam őket "párzani" . Miért nem foglalkoznak a lány xifokkal?

Vettem fiu guppit is, és ö már amikor betettem rá fél órára már kergette a nöstényeket.

Legjobb válasz: Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu,igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.

Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu, igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.
Talán még nem ivarérettek. Remélem 150 literes akiban vannak, ha nem, akkor az egyik hím xiphodnak annyi, amint beindulnak a hormonok.
A kérdező hozzászólása: És ugyan akkora az a xifo amiröl nem tudom eldönteni h hím-e vagy nem, mint ami a képen van. De én arra tippelek h hím.

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

II/b csípőnél nálatok elég volt 3 hónap Pavlik-kengyel? A lányom 3, 5 hósan kapott szíjat. Még 3 hét van hátra a12-ből, de egyre jobban félek hogy nem lesz elég. Ez egy rémálom. Amióta rajta van alig alszik, és mostanában még nehezebb.

Legjobb válasz: nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.

nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.
nem javasolták a gyógytornát? az nagyon tud segteni. te tornáztathatod esetleg? nekünk csak II a, de gyönyörûen haladunk tornával

Miért van az, hogy úgymond 3 lányba vagyok szerelmes egyszerre?

Úgy értem,hogy ha legalább az egyikkel kölcsönösen éreznénk ? is jó lenne? Normális? Mert szntem nem az =D

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ez szerelem:)Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:):P

Nem hiszem, hogy ez szerelem:) Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:) :P
Én hülyét kapok a szerelemnek túlidealizált meghatározásától, de ennek, amit érzel, semmi köze hozzá. Egyszerûen csak bejön három csaj, és bármelyikük jól jönne. Ennyi.
Nem vagy szerelmes.az nem itt kezdõdik...
A kérdező hozzászólása: =D köszi, jó nem akkor ne nevezzük szerelemnek ;P
Akkor mi is most a kérdés?Vagy csak ennyi?:)
Mondjuk inkább úgy, hogy 3 lány tetszik neked. Ez nem baj. Hogy legalább (és ideális esetben csak) egy ugyanúgy érezzen mint Te, arról neked kell tenni.

Négy lányom van (2, 3, 6.8 évesek) meg van egy 10 éves fiam. A férjem a két nagyobbik lány szeretné megkapni. Lehetséges, hogy a lányokat megitélik neki?

A 8 éves lányomat most ? neveli,mert elvitte és nem adta vissza.Mondván neki is annyi köze van hozzá mint nekem.Birosági elhelyezés még nem történt.

Legjobb válasz: Feljelentheted rendõrségen, meg a gyámügynél is. Tedd is meg minél elõbb!! Testvéreket így nem lehet elszakítani egymástól!

Feljelentheted rendõrségen, meg a gyámügynél is. Tedd is meg minél elõbb!! Testvéreket így nem lehet elszakítani egymástól!
Léci azt ird le mert lényeges , te hol laksz ?A párod hova vitte a kislányt?
Neharagudj, de hogy viheti el ha te nem adod oda?Amugy is ha te tudsz nekik megfelelö körülményt biztositani , és nevelni öket, te fogod megkapni!Meg a lakást is lakáshasználatra ha van lakásotok!Mégha a férjed nevén is van akkor is te kapod meg!Nálunk is igy volt!
azért nem tudunk itt semmi hátteret, a bíroság már egy 8 éves gyereket meg fog kérdezni hol akar lenni. és nem biztos hogy annyival rosszabb az apánal a gyereknek. 5 gyerek nevelése igen kemény, miért nem tudjátok ezt közösen megoldani ha 5 gyereket össze hoztatok. vagy ez arra megy ki mennyi szociális penzt kap?
Az a kérdés, a lányod mit akar, akit elvitt az apa?
Te jó ég! Hogy lehet így írni a gyerekekrõl. Elvitte, adom, adja, mintha tárgyak lennének. Még akkor is elképedek, ha elhelyezésrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Az ügyvédem azt mondja a biroság nem szereti ha ide-oda lopkodják a gyereket és az a kislánynak sem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: A lányom velünk szeretne élni, de a törvény azt mondja, hogy az apának is egyenlöre ugyanannyi joga van.Én pesten lakom ök meg messzebb és sajnos nem tudok csak ugy kimenni az iskolába hogy elhozzam.
valóban igaza van annak aki azt írta, hogy elvihetnéd az iskolából is elvégre te vagy az anyja!akarod te végképp azt a kislányt?vagy van valami amiért nem?lehet, hogy az apjánál jobban érzi magát?
De ha nyolc éves a kislány akkor jár márt iskolába nem?Akkor menj oda és hozd el te gondolom kell érte menni!Vagy kérd el az utolsó órárol!
Szia, A két kicsit nálad fogják elhelyezni, és általában a csajokat az anyukának ítélik, a fiatokkal bajban lesztek, mert õt mindketten kaphatjátok, bár lehet a férj fogja megkapni.
Már ne is haragudj ha a nejemtöl én elveném a gyereket, azt tuti még a világvégére is elmenne érte!
Aki 5 testér közül egyet kiválaszt és elvisz, ellop, az egy barom idióta! Ennek semmi köze ahhoz, hogy ugyanolyan joga van hozzá. Ha nem teszel lépéseket, a bíróság azt fogja látni, hogy te nem ragaszkodsz a kislányhoz, és esetleg tényleg neki ítéli. Szerezd vissza, bármi áron, pláne ha a kislány se akar az apjával maradni.
azt írod a bírósági elhelyezés még nem tortént meg, akkor milyen jogon tartja ott az apja?ha az ugyvéded azt mondta, hogy joga van ott tartani , mert erre torvény van, akkor neked pedig jogod van arra , hogy elmégy érte /pl. az iskolába/ és hazaviszed.a hatéves már jár iskolába és egy helyre járnak a gyerekek, ok találkoznak egymással?igaza volt az egyik válaszadónak, hogy ha nem fogsz iránta érdeklodni, harcolni a bíróságon majd úgy veszik, mintha már lemondtál volna róla.szerintem gyorsan válts ugyvédet vagy a saját anyai osztoneidre hallgatva cselekedjél.látod még egy férfi is azt írta, hogy ha o elvenné a feleségétol a gyereket még a világ végére is elmenne érte
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Sajnos igy van nagyon lassan történnek a dolgok ráadásul a férjem huzza a válást és a láthatást is sokszor kerezdbe teszi.
Amennyiben tényleg egy agressziv az apa!Akkor még egy indok , hogy ne legyen nála a gyerek.Ja és az utolsónak üzenem amelyik anya akrja a gyermekét az elmegy érte még a világ végére is!Én is tudodm mivel több gyermekem van, ha nincs pénz!De ha belegondoltok ha arra nincs pénze hogy elmenjen a gyermekéjért.Akkor a másik négyre meg van?Ez csak kifogás.Ha akarná nála lenne a másik kislány is.És amikor a nejem megy egyedül busszal négy gyerekkel?Mért ne lehetne busszal elmenni érte?
és a kislány nem tud vagy nem akar hozzád hazaszokni?vagy o jobban szereti az apját? és a tobbi gyereked mit mond rá?ha én lennék az anya én addig ordítanák a volt férjem háza elott míg vissza nem jonne a kislány.
Gondolom van ugyvedje a ferjednek, o latja el tanacsokkal. Hivd fel a birosagot, vagy irjal nekik levelet. Es a kislanyt szoktad latni, aki az apanal van?
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt a tárgyalásunk amire õ nem jött el.Akkor a biró hozott egy idéglenes határozatot amit õ megfellebezett igy semmis lett az egész.Azota várunk.
A kérdező hozzászólása: Amikor otthagytam a férjem a gyerekekkel anyukámékhoz költöztünk.Most albérletben lakunk.
A kérdező hozzászólása: Egy családi házat hagytunk ott.
A kérdező hozzászólása: Ugy vitte el a lányom, mintha csak hétvégére vinné és nem hozta vissza.Hiába mentem a gyámügyhöz nem tudnak semmit csinálni mivel egyenlõre neki is ugyanannyi joga van.
A kérdező hozzászólása: A férjem nem akar annyi gyerektartást fizetni.A vagyonbol is csak minimálist akar adni.
nem ertem milyer hagytad ott a hazatokat?a gyerekeket szerintem, te fogod megkapni.amugy meg egy 8 eves gyereket meg nem fog a biróság megkerdezni hol szeretne lenni.mindenesetre azt tudod , hogy te vagy elönyben a lakáshasználatott is kerd a biróságon.
Szerintem ha az apa is tudja biztositani a megfelelo korulmenyeket a gyerekeknek, akkor az 5 gyerekbol fog o is kapni. Nem tudom hogy mennyit, de itelnek oda neki is gyereket. 5 gyereket egyedul nevelni alberletben, hat nem lesz konnyu anyagilag sem, es semmilyen teren sem. Ha a ferjed dolgozik, es normalis eletet el, akkor fognak itelni gyereket neki is, tuti. Mert a birosagot talan meghatja az is, hogy a ferjed szeretne nevelni oket, mert a legtobb ffi menekul a gyerekek elol, a felelosseg elol. Menjel el ugyvedhez, hogy legyen segitseged amikor a birosagra mentek. A birosagon pedig surgesd az elhelyezest, mikor lesz a targyalas???
csak még annyi én szeretem volna a gyerekeket mégsem kaptam meg egyet sem!Pedig dolgozoök , van tetö a fejem fölött !Mégis az asszony kaptam meg a gyerekeket, és a lakást is!
A 18 :19-est minek kell pontozni?? Az csak egy kérdés, hogy mégis megértsük a helyzetet, az elvitt kislány milyen mértékben van kényszer alatt érdekes egyedek vannak itt..
A kérdező hozzászólása: Az apa dolgozik, de mindent az anyukája csinál ami a gyerekkel kapcsolatos.
A kérdező hozzászólása: A házat azért hagytam ott, mert a férjem nem hagyott volna nyugtot nekem.
kulonben meg lehet bovebben is írni az okokat, miért nem megy érte, vagy milyen problémái vannak!azt sem tudjuk, hogy a gyerekek egy iskolába járnak-e

Köszönéskor és távozáskor hány puszit ad a fiú a lánynak? Van mikor 2-t van mikor 3-at van mikor egyet hogy van ez?

Legjobb válasz: nemtom én annyi adok vagy nekem annyit adnak amennyit elfogadok. általában 3.

nemtom én annyi adok vagy nekem annyit adnak amennyit elfogadok. általában 3.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!