Találatok a következő kifejezésre: 3 lány van, (356 db)

Szülõk akiknek 3 lányuk van! Jóban vannak? Sokat veszekednek?

Mikor veszekednek többet, ha sok a korkülönbség vagy ha csak pár év? Nem vipera fészek három lány testvér? Lehetnek jóban is? A neveléssel belehet folyásolni, hogy jóban legyenek, vagy ez csak és kizárólag a gyerekektõl függ?

Legjobb válasz: Nekem csak kettõ van, és egy év van köztük. Már nagyok, és viszonylag jó testvérek. Ami azt jelenti, hogy volt idõszak, amikor olyan veszekedést csaptak (6-7 éves korukban) az utcán külföldön, hogy körbe állták õket. De ez a viszály tartott 30 percig és a maradék 23 órában szerették egymást és jól megvoltak. Szerintem nem igaz, hogy a testvéreket egyformán kell nevelni, mivel nem egyformák, mások az igényeik, erre nekünk kell figyelni és mindig annak adni a többet, aki éppen az adott pillanatban igényli. A konfliktusoknál nem szabad beleszólni a veszekedéseikbe, hagyni kell, hogy maguk közt megoldják. Csak azt kell hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a testvéri szeretet és hogy egy vérbõl vannak. Sokszor szorulnak egymásra, hiszen ha nincs kivel menjenek buliba, vásárolni, akkor ott van a nõvér vagy húg. Ezért maguk is vigyáznak arra, hogy jóban legyenek.

Nekem csak kettõ van, és egy év van köztük. Már nagyok, és viszonylag jó testvérek. Ami azt jelenti, hogy volt idõszak, amikor olyan veszekedést csaptak (6-7 éves korukban) az utcán külföldön, hogy körbe állták õket. De ez a viszály tartott 30 percig és a maradék 23 órában szerették egymást és jól megvoltak. Szerintem nem igaz, hogy a testvéreket egyformán kell nevelni, mivel nem egyformák, mások az igényeik, erre nekünk kell figyelni és mindig annak adni a többet, aki éppen az adott pillanatban igényli. A konfliktusoknál nem szabad beleszólni a veszekedéseikbe, hagyni kell, hogy maguk közt megoldják. Csak azt kell hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a testvéri szeretet és hogy egy vérbõl vannak. Sokszor szorulnak egymásra, hiszen ha nincs kivel menjenek buliba, vásárolni, akkor ott van a nõvér vagy húg. Ezért maguk is vigyáznak arra, hogy jóban legyenek.
Mi hárman vagyunk lánytestvérek. Voltak nagy harcok, de szerintem nem a korkülönbség miatt. Legidõsebb nõvérem elõszeretettel püffölt engem. Középsõ tesómmal jó volt a kapcsolatom. Legidõsebb nõvérem és köztem 7 év volt, köztem és a középsõ nõvérem között 2 év. Én vagyok a legkisebb. Nem volt vipera fészek de nem is lettünk túl jó testvérek. Most már mind hárman felnõttek vagyunk, de csak a középsõ tesómmal tartom a kapcsolatot, a legidõsebbel egyáltalán semmilyen kapcsolatom nincsen. Errõl egyáltalán nem tehetnek a szüleink. Legidõsebb nõvérem nagyon furcsa természetû hozzánk képest. Sosem volt semmi közös témánk. Szóval szerintem nem nevelés kérdése volt, hogy mennyire jövünk ki egymással vagy, hogy mennyire vagyunk összetartóak. Biztos lehetnek jóban, nálunk ez sajnos nem jött össze. :/
Hülyeséget írtam. Szóval középsõ testvérem és köztem 5 év volt. Tehát a két idõsebb között volt 2 év. De nem jöttek ki jobban egymással attól, hogy korban közelebb állnak. Legidõsebb testvérem se velem, se másik tesómmal nem tartja különösebben a kapcsolatot, csak a szüleinkkel.
az nem így mûködik h bevállalok e 3 lányt mert korántsem biztos h csak lányaid lesznek., . persze ha az a szitu h van egy pasi akinek van 3 lánya akkor arra az a válaszom h biztosan nem elnézve a mai lányokat!!!
Mi csak 2en vagyunk lánytestvérek, 8 év korkülönbséggel :) nagyon jól kijövünk de azért szoktunk veszekedni, utána rögtön kibékülünk.
Nekem 1 nõvérem és 1 hugom van. A nõvéremmel soha nem volt jó a kapcsolatom, mert mindig dirigálni akart, a húgommal jól elvagyunk. Nõvérem 6 évvel idõsebb nálam, a húgom 16 hónappal fiatalabb.Nem kellett volna apámnak megengedni hogy a nõvérem dirigáljon nekem, sõt volt amikor megpofozott ha nem csináltam azt amit õ akart. Apám mindig azt mondta hogy szót kell fogadnom a nõvéremnek, amit nem tartok helyesnek. Mai napig nem viselem el a jelenlétét, minnél távolabb van annál jobb.
Mi is hárman vagyunk lányok. Én és a legidõsebb gyûlöljük egymást, a középsõ jóban van mindenkivel. Egy barátnõm szintén így van, õk is hárman vannak lányok. Náluk a legkisebb mindkettõvel rosszban van, a középsõ meg az idõsebbik jönnek ki jobban. Szerintem szinte lehetetlen, hogy jóban legyen ennyi lány egy helyen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hú, hát én jól meglepõdtem a válaszokon, hogy ennyien nincsenek jóban a testvérükkel semmilyen szinten. Ez szerintem nem attól függ, hogy hányan vannak, vagy milyen nemûek, hanem attól, hogy hogy nõnek fel. Mi is 3-an vagyunk lánytesók, én vagyok a legkisebb. A két nõvérem között 1, 5 év van, köztünk viszont már nagy a korkülönbség: 8, 5 és 10 év. Persze veszekedtünk elég sokat, de ezek inkább ilyen 5 perces kiabálások, nem nagy sértõdések. Köztük a veszekedések a normális tesós-dolgok miatt voltak, mivel õk nõttek fel együtt. Velem az összetûzések inkább amiatt voltak, hogy a korkülönbség miatt jogosnak érezték, hogy õk is neveljenek engem, de szerencsére nagy gond soha nem volt :) Egyáltalán nem gondolnám hogy "vipera fészek". Ez szerintem elõfordulhat 1 fiú-1ány esetén is. Persze mindez függ a testvérek személyiségétõl és nagyon nagyban a neveléstõl. Minket összetartónak neveltek és most, hogy õk elköltöztek, még mindig napi kapcsolatban vagyunk és tudjuk, hogy egymásra tényleg bármiben számíthatunk. :) Nyilván voltak és lesznek is veszekedések, de szerencsére nem a rosszabb fajtából :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz(oka)t!

Valaki tud olyan leszbi pornót ahol 3 lány van?

Legjobb válasz: Ebben négy is van: [link]

Ebben négy is van: [link]
legközelebb nehezebbet adj fel [link]
1.: Olyat kért a kérdezõ ahol 3-an vannak, ne idegeljé!
:)
Tessék: [link] Ha meg akarod keresni a videót akkor ott a klip címe a kép tetején.

3 lány van a képbe, mit csináljak?

Szóval adott 3 lány: Lilla,Zsuzsa,és Katalin. Lillával még szeptemberben találkoztam először,akkor nagyon megtetszett,majd oda voltam érte,de sajnálatos módon aztán eltűnt a képből. Aztán megismerkedtem Zsuzsával, aki kezdeményező volt felém,ám amikor én is elkezdtem nyitni felé,akkor kezdett visszakozni,persze jó nagy kavarások voltak köztünk hónapokon keresztül,egészen februárig,amikor egy konkrét eset történt,hogy lekoptatott,és az nagyon rosszul esett,onnantól úgy gondoltam,végeztem vele(de persze később újra elkezdett keresni,mert valszeg szúrta a szemét,h már nem vagyok úgy oda érte,de én vele többé nem kezdek,nem szeretem,ha egy nő taktikázik össze vissza.) No és aztán,a sors fintora,h ugyanezen a nap,mikor sztenderre raktam Zsuzsát,találkoztam Katalinnal,és hát nagyon jól össze"barátkoztam" vele,egyre jobb a viszonyunk,és egyre közelebb kerülünk egymáshoz,hogy ez bartáság,szerelem? nem tudom,nme is érdekel,mi egyiknek sem tartjuk,a lényeg h egyre jobban érezzük magunkat egymással,múlt héten már majdnem bevallottam neki az érzéseimet. De most újra találkozta Lillával,akit már szeptember óta nem láttam,akkor nagyon vonzott,és ez most sincs másképp,és ő jött oda hozzám,és úgy vettem észre,h hiányoztam neki. Hát mostan ez a 3 lány van a képben,szerintetek mit csináljak? melyik vonalon iónduljak el, vagy ne csináljak semmit,csak várjak,amíg közülük lép valaki?

Legjobb válasz: ha Katalin Visszautasít akk ott a többi lehetõség

ha Katalin Visszautasít akk ott a többi lehetõség
Katának szúrkolok.
bakker valami hasonló van velem is :D :D Én Katalint választanám a helyedben, tapasztalat hogyha az elsõt akarnád választani, sosem lenne nyugtod... A második meg egy nyomulós r.bi, valszleg kétségbe van esve h nincs hapija, lehet nem is a legszebb. Én most döntöttem épp ugyan ilyen kérdésben, és a 3.-ra esett a választásom, akit a te esetedben Katának hívnak.
Nem olvastam végig a regényt, de Papi... Miért nem mind a három egyszerre??? Annyit gondolkozol a dolon hidd el, hogy egyik se jön össze a végére meglátod. Cselekedj és ne magyarázz!!!
Dugd meg õket ilyen sorrendben --->> "Lilla, Zsuzsa, Katalin"

Szeretnék német dogot, azt hallottam, hogy nagyon megbízható gyerekek mellé. Nekem 3 lányom van . Ahogy a videókat néztem akkor találtam ezt, amit ámulva néztem, nem így olvastam róluk. Menhelyről szeretnék egy 5éveset elhozni. Merjem a videó után?

http://csillagszuletik.rtlklub.hu/video/59079 mi a véleményetek, akik értenek a német doghoz?

Legjobb válasz: Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.

Pont ma mesélte nagymamám, hogy egy közszereplõ (nem jut eszembe a neve) kanapéját marcangolta szét :D Nem tudom.. Nevelés kérdése, de minden kutya megbolondulhat valamitõl. Szerintem ez a kutya óriási .... ha neked megy.. fõleg menhelyi ... Lehet én vagyok túl félõs, de nagyon féltem a gyerekem. Én a helyedben nyugodtabb kutyát választanék.
Figyelj hozd el szegényt, Gondolj bele be van zárva egész nap, löknek neki egy kis kaját és ennyi. Hozzá se fog nyúlni a lányaidhoz szeretetre vágyik szegény, õrülni fog a szabadságnak az új életnek!
Ne videók alapján válassz kutyát. Olyan fajtát keress, ami megfelel az igényeidnek, és te is ki tudod elégíteni az õ igényeit. A legfontosabb pedig, hogy egyetlen kutya sem lesz magától minden körülmények között ideális, a tartás-nevelés legalább 50%-a a kutya viselkedésének. Szóval ha megbízható családi kutyát akarsz, arra rá kell szánnod pénzt, idõt és energiát.
Igen, osztom az elõzõ véleményét. Sajnos viszonylag rövid ideig élnek, mert eléggé nagytestûek, és hajlamosak izületi problémákra is.
Mintha bizony szegény nem érdemelne meg legalább az utolsó pár évére egy rendes családot...
Szerintem hozd el én biztos nem hagynám. Csak szeretetre vágyik nem fog bántani senkit. Gondoljatok arra hogy megmentetek vele egy életet.
A videóhoz meg annyit szólnék hozzá, a kutya a saját területét védte a behatolótól. Nyilvánvalóan nem volt rendesen megnevelve, a saját kisgazdiját sem tekintette falkavezérének, egyszerûen csak intézkedett, ahogy jónak látta - és mivel senki nem mutatta meg neki, hogy szerintünk mi a "jó", végsõ soron "rosszat" csinált. Megelõzhetõ lett volna a baj egy kis odafigyeléssel.
Nekünk is volt egy gyönyörû kan német dogunk. 4éves korában fogadtuk be, mert szökött és az elõzõ gazdája el akarta altatni. Mint kiderül semmit nem foglalkozott a kutyával ezért lépett le mindig, tõlünk ki sem mozdult még a nyitott kapun sem, ha nem volt rajta póráz. Szerintem nagyon megbízható, de nevelés kérdése. Mikor a kutyát befogadtuk akkor voltam vagy 6-7éves, tesóm meg 3. Nagyon nyugis volt, én sétáltattam, nem húzott el, pedig megtehette volna :) , tesóm meg meg is lovagolta. A házat rendületlenül õrizte, akit beengedtünk azzal nem problémázott, aki önkényesen bejött az 2lépésnél tovább nem jutott, mert a kutya nem engedte tovább (harapni sose harapott meg senkit, csak szépen szembeállt vele és ugatta).10éves koráig velünk volt, és senki sem bánta meg hogy hozzánk került.
Én is dog mellett nõttem fel, imádtam, vele tanultam meg járni, vele követtem el a legnagyobb csínytevéseim, a legjobb pajtásom volt egyszer sem támadott rám, régen volt már és akkor nem volt ivartalanítva és kan volt, sajnos nem élnek sokáig, de ha lesz rá lehetõségem, mikor nekem lesz gyerekem, 100%, hogy német dog lesz. Szerintem hozd el a menhelyrõl, hidd el nem fogsz csalódni.
Kedves Kérdezõ. Írd meg majd légyszi hogy döntessz.
Szia! Nekem szinte mindig volt dogom..Most is egy 4 hónapos kan, tenyészetbõl(Nílusparti kennel), imádnivaló.A legmesszebbmenõkig rá merem bízni a családom.Az elõzõ mikor költöztem, beengedte a rakodókat és ki is..de amikor a harmadik fordulónál a két gyerekem is a lakásban volt...A 11 éves lányom húzta el az ajtóból, mert oda be nem tette a lábát senki...Jó kutya de nevelni kell.80
2 fele dog van a kedves aranyos vicces es majdmegeszem es a bolond harapos veszelyes Neveles kerdese hogy milyen lesz. Egyedul a neveles donti el. Nekem eddig 2 nemetdogom is volt, imadtam oket, mostis imadom Merlit, egy merle nemet dog majdmegeszem olyan edes neha :) ) batran hozd el, csak mindig kutyaallo ruhaban talalkozz vele :) sok sikert!!(:
Elhoztad a dogot? Nagyon érdekelne? Most nekem is felajánlottak egy 4 évest. Bár van másik kutyám meg két kisgyerekem, nagyon gondolkozok. Félek, hogy beszokik e. Kíváncsi vagyok a te tapasztalatodra!
Ja és egy 5 éveset ne. A dogok álltalában 6-7 évig élnek.
Ne egy videó alapján válassz kutyát. Nekem már volt Német dogom egy kan. Más kutyákkal 2 gyerekkel jól kijött. Ki nagykutyával egyaránt türelmes volt gyerekekkel is. De igen. Ha jött valaki hozzánk gyerek játszani akkor be kelet zárni mert ha valamit játszottak és az az idegen gyerek valami miatt csak fel emelte a kezét és az enyémek ott voltak a dog azonnal ugrott volna. De amúgy a gyereknek is szót fogadott meg minden. Nem engedett be senkit ha mi nem hagytuk de amúgy meg nagyon jó kutya volt. ha valakit be engedtünk azzal barátkozott. Úton is bárki simogathatta.
Egyébként a dog általában tényleg jó családi kutya, de nem megfelelõ neveléssel csodálatosan el lehet cseszni minden kutyát :) Pár hónapja volt itt valaki, aki videó alapján választott argentin dogot, és csodálkozott, amikor rámorgott a 7 hónapos kutya. Pedig alapvetõen õk is tudnak tündérkék lenni, ha hagyják nekik.
Igen, a német dogról csak jót hallani. egy videó alapján nem szabad általánosítani. a dog egy nagyra nõtt kanapékutya, de természetesen nevelni kell, mint bármelyik más kutyát. Ez a legfontosabb, és hogy ne egy ideggyenge 20000 forintos példányt válassz a netrõl. szánd rá az összeget, megéri.
Az a kutya nem ok nélkül támadt a kislányra. Lehet hogy a kislány idegesítette, hergelte, ezért támadt rá a kutya, de amit elképzelhetõbbnek tartok, az az, hogy a kutyát nem nevelték megfelelõen, ezért egy idegbajos, agresszív kutya lett belõle. Választhatsz német dogot is, ha van megfelelõ tapasztalatod. Mert akár pit bullból is lehet igazi családi kutyát nevelni, és egy uszkárból is idegbajos vérebet. Nyilván kisgyerekek mellé jó alaptermészetû kutyát válassz, ne egy KÁJ-t. De akármilyen kutyát vesztek, elengedhetetlen a határozottság, és a következetes nevelés.
A kérdező hozzászólása: azt mondták a menhelyen, hogy nagyon nyugodt, kedves kutya, kan és más kanokkal is nagyon jól megvan, nem domináns, inkább egy nagy mamlasz:)
Hát igen ez van
Ivartalanított? Szép dolog, hogy az volt az elsõ gondolatod, hogy nézel neten valami olcsó kutyát... Ha tetszik a kutya, szerintem nyugodtan elhozhatod :)
*hogy nem az volt
A kérdező hozzászólása: hát nem kérdeztem, szerintem nem ivartalanított. igazság az volt, hogy anyukámnak mentünk a menhelyre kutyáért, de mivel már szívem vágya egy német dog, és megláttam, hát azóta nagyon foglalkoztat a kérdés.azt mondták menjünk el a gyerekekkel, és sétáltassuk meg, ismerkedjünk vele, hogy milyen.
ott ne merjétek hagyni!
Nyugodtan vidd haza szerintem egy kevés idõvel és neveléssel nagyon jó barátotok lesz. Ami fontos a német dognak következetes, de szeretettelyes nevelés kell.
A kérdező hozzászólása: nem mertem elhozni, mivel 5éves, nem mertem megreszkírozni, hogy pár év múlva elpusztul, nem minõségi kaját kapott az biztos, mire megszokna, megszeretnénk elpusztulna, mivel 7-8évet írnak átlag életkornak. inkább várunk egy megfelelõ pici dogra, aki hozzánk, a gyerekeinkhez szokik, az lesz a tuti. szeretném úgy a kertben hagyni õket a kutyával, hogy 100%-ra megbízzak benne, nem akarok mindig aggódni, hogy mi van:(((( de azért fáj a szívem érte:(

Milyen könyvek vannak amiben 3 lány a főszereplő és a könyv misztikus tartalmú?

Az Olimposz lányait ismerem! De ahhoz hasonló is jöhet!

Legjobb válasz: Rettentõ gyönyörûség-Libba Bray Ebben ugyan 4 lány a fõszereplõ,de az elsõ rész végére már csak 3-an lesznek;) Ennek van 2. és 3.része is(lázadó angyalok; az az édes,távoli harang)

Rettentõ gyönyörûség-Libba Bray Ebben ugyan 4 lány a fõszereplõ, de az elsõ rész végére már csak 3-an lesznek;) Ennek van 2. és 3.része is(lázadó angyalok; az az édes, távoli harang)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miért van az, ha pl van 3 lány akkor közülük egy fiú egyáltalán nem biztos, hogy a legszebbet fogja választani, még egy lány sokkal jobban válogat és 3 fiúból csakis a legszebbet fogja kiválasztani?

Pl itt van 3 lány, ezekb?l a fiúk legtöbbje mindenek adna esélyt egy kapcsolatban. Pl itt egy kép több lányról.

Legjobb válasz: Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D

Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D
Ámen :)
Elöl a szõkét rongyosra. Élni meg a negyedik barnával szeretnék.
13.51, ezzel nem vagy egyedül, nekem sem jön be egyik sem. 23F
A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. a 2.mondattal nem értenék eggyet
Ja és 22/F (elõzõ)
Tudom, ezt sokan nem fogják elhinni, de nekem egyik sem jön be, talán aki legközelebb van, a szöszi, ha muszáj lenne választani. Szóval tessék, én jó példa vagyok, nem adok esélyt mindenkinek :D
Hát, nekem a bulikról egész más tapasztalataim vannak :D Jó én felnõtt szórakozóhelyekre járok, ott nincsenek 18 alattiak hála a jó istennek, de felénk az a divat, hogy idegen férfiak szó nélkül odamennek fogdosni a nõket. És vérig vannak sértve, ha elküldöd õket a halál f*szára. Inkább nõket látok egymással, vagy baráti társaságban szórakozni, a férfiak általában egyedül jönnek, és nyomulnak mindenkire. Ritka undorító viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem lehet csak külsõ alapján dönteni, nekem pl mindig az átlagos külsejû, csendes, alig beszédes de hûséges lányok tetszettek. De valahogy a lányok máshogy mûködnek, legalábbis a többségük, fõleg a buliba járók. k inkább döntenek külsõ alapján mint a fiúk. Amikor lemegyek buliba is, akkor a legtöbb lányt valahogy helyes pasikkal látom táncolni, a többi fiú meg egymással táncol. Persze a buli az nem jó információmerítõhely tudom, de egynek jó.
Ez nem igaz. Alapvetõen, ha valaki komoly kapcsolatot választ, akkor nem úgy áll neki, hogy max. 2 év. Ha valami tönkremegy, hát tönkremegy, de ez nem forgatókönyv.
Mellesleg és komolyan mondva... Nem lehet csakis kizárólag külsõ alapján dönteni... Nagyon nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a lányok többsége 18 és 30 év között valahogy még nem a hosszú távú akpcsolatot keresik, hiába is mondják, hogy nekik hosszú kapcsolat kell. Õk inkább 1-2 éves rövidebb kapcsolatra terveznek ez a tapasztalatom, persze van sok ismerõsöm aki rögtön elsõre 5-6 vagy még több évre összejön a pasijával. Mert mind a legerõsebbel, legjobbképû fiúval akarnak összejönni.
Na most attól függ milyen kapcsolatra gondolsz. Szexre gondolom bármelyik elmenne, de hosszú távon is azt a szélsõt bámulni..erõsen kétlem, hogy sok férfinek bejönne. A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. A boldogságot pedig nem külsõ jegyekben mérik.
most írjam ide hogy a lányok felszínesebbek nálunk?mert ez a helyzet.

Van 3 lány xifóm és 2 fiú xifo. Kb 2-3 napja vannak meg, de még nem láttam őket "párzani" . Miért nem foglalkoznak a lány xifokkal?

Vettem fiu guppit is, és ö már amikor betettem rá fél órára már kergette a nöstényeket.

Legjobb válasz: Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu,igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.

Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu, igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.
Talán még nem ivarérettek. Remélem 150 literes akiban vannak, ha nem, akkor az egyik hím xiphodnak annyi, amint beindulnak a hormonok.
A kérdező hozzászólása: És ugyan akkora az a xifo amiröl nem tudom eldönteni h hím-e vagy nem, mint ami a képen van. De én arra tippelek h hím.

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

II/b csípőnél nálatok elég volt 3 hónap Pavlik-kengyel? A lányom 3, 5 hósan kapott szíjat. Még 3 hét van hátra a12-ből, de egyre jobban félek hogy nem lesz elég. Ez egy rémálom. Amióta rajta van alig alszik, és mostanában még nehezebb.

Legjobb válasz: nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.

nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.
nem javasolták a gyógytornát? az nagyon tud segteni. te tornáztathatod esetleg? nekünk csak II a, de gyönyörûen haladunk tornával

Miért van az, hogy úgymond 3 lányba vagyok szerelmes egyszerre?

Úgy értem,hogy ha legalább az egyikkel kölcsönösen éreznénk ? is jó lenne? Normális? Mert szntem nem az =D

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ez szerelem:)Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:):P

Nem hiszem, hogy ez szerelem:) Egyszerre 3 különbözõ lányba nem lehet szerelmesnek lenni szerintem.:PCsak egybe:) :P
Én hülyét kapok a szerelemnek túlidealizált meghatározásától, de ennek, amit érzel, semmi köze hozzá. Egyszerûen csak bejön három csaj, és bármelyikük jól jönne. Ennyi.
Nem vagy szerelmes.az nem itt kezdõdik...
A kérdező hozzászólása: =D köszi, jó nem akkor ne nevezzük szerelemnek ;P
Akkor mi is most a kérdés?Vagy csak ennyi?:)
Mondjuk inkább úgy, hogy 3 lány tetszik neked. Ez nem baj. Hogy legalább (és ideális esetben csak) egy ugyanúgy érezzen mint Te, arról neked kell tenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!