Találatok a következő kifejezésre: 3 hos babának ritkán van (2 db)

3 hos anyatejes babának ritkán van széklete, de akkor hig és óriási mennyiségű. Ez igy normális vagy van valami probléma?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is így volt.Elõfordult, hogy 4 napig nem volt széklete, aztán nagy nehezen egy csomó jött.Én elkezdtem neki tápszert is adni és csodák-csodájára lassanként mindennap van kakink.Normális dolog, hogy nem kakil, mert az anyatejet teljesen fel tudja használni és kevés széklet marad vissza, ezért kakil ritkábban.

Szia! Nekünk is így volt.Elõfordult, hogy 4 napig nem volt széklete, aztán nagy nehezen egy csomó jött.Én elkezdtem neki tápszert is adni és csodák-csodájára lassanként mindennap van kakink.Normális dolog, hogy nem kakil, mert az anyatejet teljesen fel tudja használni és kevés széklet marad vissza, ezért kakil ritkábban.
Normális, akkor elhet gond, ha zöldessé, nyálkássá és bûzössé változik, mert ez betegségre utal.

Miért van az hogy ritkán 1-1 napon tök lapos a mellem egész nap? Amúgy meg folyamatosan meg van telve rendesen.3 hós a babám, csak szopik

Ilyenkor a babám küzd hogy kipréselje a tejet magának

Legjobb válasz: nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)

nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)
Nálam is ez van most hat hónapos a babám és eddig kb 4x volt. A folyadékra én nem tudom fogni mert mindig rengeteget iszok. Ilyenkor azt szoktam csinálni hogy iszok egy két napig szoptatós teát meg fejem sûrûbben és visszaáll. Nem tudom miért van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!