Találatok a következő kifejezésre: 3 hos babának ritkán (3 db)

Lehet kapni recept nélkül tápszert? 3 hós a babám, Beba 1-et kapja még, persze csak ritkán, ha nem elég az anyatej.

A doktorn?t kértem, h. írja fel, de ? nem akarta, nem értette, h. szoptatok csak néha pótlásnak kell.

Legjobb válasz: lehet kapni, csak kicsit drágább. nem értem, miért ilyen. Én sokkal nyugodtabban szoptatok, hogy tudom, van itthon és bármi történik, nem éhezik a babám. A szoptatási tanácsadó azt mondta, ha van otthon akkor hozzá is nyúlsz, de ez nem igaz. Nekem 2 hónapja áll a polcon és nem kell.

lehet kapni, csak kicsit drágább. nem értem, miért ilyen. Én sokkal nyugodtabban szoptatok, hogy tudom, van itthon és bármi történik, nem éhezik a babám. A szoptatási tanácsadó azt mondta, ha van otthon akkor hozzá is nyúlsz, de ez nem igaz. Nekem 2 hónapja áll a polcon és nem kell.
Hát ez érdekes mert engem meg úgy elhajtottak a patikából, mint a huzat, mikor egyszer akartam venni HA-t, mert féltem, hogy nem lesz elég és már nem tudtam feliratni. A gyógyszertáros közölte, hogy az anyukának tudni kéne, hogy a HA-t csak receptre adják és nem is adott.
A HA-s is adják recept nálkül , mert ha nincs elég tápunk ugy szoktam venni, én is csak 500ft tal drágább!!
Meddig kell tépszert is adni a babóknak? Mert a barinõm azt mondta hogy alig várja hogy a lánya 4 hót betöltse és már el is hagyák a tápot teljesen!!! Én ugy tudom 1 éves korukig kell adni legalább reggelre és estére tejet vagyis tápot!! üdv
A HA-st csak receptre adják, a többit lehet recept nélkül is kapni.
HUMANA 3-ast is adják recept nélkül. A SPAR-ban szoktam venni, mert ott a 800 gr-os kerül annyiba, mint a gyógyszertárban receptre felirt 650 gr-os. 9 hónapos lányka anyuja
nélkül! bocsi
több patikába adnak recept nélkül is. mi beba ha start aktivot eszünk és nem mindig elég amit egy idõre felir a doki és bemegyek a patikába azt mondom nem akarom bevinni a beteg gyerekek közé csak mert tápszert iratok és adnak
Akkor ez most, hogy van? Attól függ melyik patikába megyünk?? Nem is értem, hogy a HA-t miért csak receptre adják.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, én nagyon tudatlan vagyok e téren, de mi az a HA?
Hypoallergén tápszer, és adják recept nélkül is.

Miért van az hogy ritkán 1-1 napon tök lapos a mellem egész nap? Amúgy meg folyamatosan meg van telve rendesen.3 hós a babám, csak szopik

Ilyenkor a babám küzd hogy kipréselje a tejet magának

Legjobb válasz: nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)

nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)
Nálam is ez van most hat hónapos a babám és eddig kb 4x volt. A folyadékra én nem tudom fogni mert mindig rengeteget iszok. Ilyenkor azt szoktam csinálni hogy iszok egy két napig szoptatós teát meg fejem sûrûbben és visszaáll. Nem tudom miért van.

3 hos anyatejes babának ritkán van széklete, de akkor hig és óriási mennyiségű. Ez igy normális vagy van valami probléma?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is így volt.Elõfordult, hogy 4 napig nem volt széklete, aztán nagy nehezen egy csomó jött.Én elkezdtem neki tápszert is adni és csodák-csodájára lassanként mindennap van kakink.Normális dolog, hogy nem kakil, mert az anyatejet teljesen fel tudja használni és kevés széklet marad vissza, ezért kakil ritkábban.

Szia! Nekünk is így volt.Elõfordult, hogy 4 napig nem volt széklete, aztán nagy nehezen egy csomó jött.Én elkezdtem neki tápszert is adni és csodák-csodájára lassanként mindennap van kakink.Normális dolog, hogy nem kakil, mert az anyatejet teljesen fel tudja használni és kevés széklet marad vissza, ezért kakil ritkábban.
Normális, akkor elhet gond, ha zöldessé, nyálkássá és bûzössé változik, mert ez betegségre utal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!