Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes vagyok (957 db)

Ha pl.12+3 hetes vagyok, akkor 12, vagy 13 hetesnek kell mondanom magam? Mert ugye már a 13-ikban vagyok.

Legjobb válasz: A 12+3 betöltött 12 hét, tehát már a 13-ban van a kérdezõ. Én mindig annyit mondtam, ahány hét volt, nem foglalkoztam a napokkal, 12+3 naposan 12 hetes terhes voltam és kész:)

A 12+3 betöltött 12 hét, tehát már a 13-ban van a kérdezõ. Én mindig annyit mondtam, ahány hét volt, nem foglalkoztam a napokkal, 12+3 naposan 12 hetes terhes voltam és kész:)
Nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, ha 12+3 hetes vagy, akkor betöltött 12 hetes vagy, és valóban a 13-dik hetet töltöd. Én mindig a betöltött hetet mondtam, vagy ha már a 6. nap volt, (pl. 12+6) akkor felkerekítettem.
Hivatalosan 12 hetes terhes vagy, ha betöltöd a 13-at, akkor mondhatod magad 13 hetesnek. Azt viszont mondhatod, hogy a 13. hétben vagy.
Nem a 13. hétben vagy, hanem a 12. hétben!
Mondd azt, hogy a 13. hétben vagy, én is így szoktam :-)

Változnak a tünetek egyik napról a másikra? Hogy lehet az, hogy egyik nap szúrkál és húzódik a hasam, ma meg nem is érzek semmit.16+3 hetes vagyok, a babát még nem éreztem, csak ez a hasszúrka volt, de ma semmi.

Legjobb válasz: kb. 17 hetes voltam, amikor minden tünetem elmúlt. Nagyon szörnyen voltam a terhességem elején. 15 hetesen bevéreztem. Akkor hirtelen elmúltak a görcsök, elmúlt a hányinger, a haskeményedés,nem nõtt a pocim. Majdnem megzavarodtam a 19 hetes uh-ig. Minden rendben volt. Úgyhogy nyugi! Elmúlhatnak a tünetek! Boldog babavárást! 21 hetes kismama

kb. 17 hetes voltam, amikor minden tünetem elmúlt. Nagyon szörnyen voltam a terhességem elején. 15 hetesen bevéreztem. Akkor hirtelen elmúltak a görcsök, elmúlt a hányinger, a haskeményedés, nem nõtt a pocim. Majdnem megzavarodtam a 19 hetes uh-ig. Minden rendben volt. Úgyhogy nyugi! Elmúlhatnak a tünetek! Boldog babavárást! 21 hetes kismama

Ha a mehszaj 1, 5 ujjnyira nyitva es kb 5 ujjnyira kell kitagulni, akkor szamithatok könnyebb vagy gyorsabb szülesre? 1 het alatt tagult ennyit.39+3 hetes vagyok, remelem mar nincs sok hatra.

Legjobb válasz: Én 2.5 ujjnyival mentem be 37+3 hetesen,a szülésznõm burkot repesztett,és bõ 2 óra múlva megszületett a pici.Állítólag sokan órákat vajúdnak mire kitágulnak ennyire.Szval benne van a pakliban,h gyorsan fogsz szülni!Kívánom Neked!

Én 2.5 ujjnyival mentem be 37+3 hetesen, a szülésznõm burkot repesztett, és bõ 2 óra múlva megszületett a pici.Állítólag sokan órákat vajúdnak mire kitágulnak ennyire.Szval benne van a pakliban, h gyorsan fogsz szülni!Kívánom Neked!
Én két ujjnyira voltam nyitva, amire mondta a szülésznõ, hogy szerencsém van, mert más ezért a két ujjnyiért órákat szenved.... Nekem az egész kicsi kezdeti fájásoktól elkezdve a takarításig kb 11 óra volt, amibõl az utolsó 4 óra volt inkább, amire azt mondom, na ez a szülés, vajúdás. A többi csak mensis fájás volt elõtte. Úgyhogy ha még fél ujjnyit is tágulsz, már legalább azt elmondhatod, hogy ezért nem kellett megszenvedned. Majd csak a többi 3-ért... Könnyû szülést kívánok!
nekem másfél ujjnyitól számítva volt 3 óra, amikor a babámat a kezembe tarthattam.
Relatív. Én zárt méhszájjal, magasan lévõ babával mentem be, mert elfolyt a víz, azt mondták, majd reggel megindítják, ehhez képest 3 óra múlva kint volt. A kitolás elõtt, amikor kitágultam, mondták, hogy annyira fent van a baba, hogy még minimum félóra, a következõ fájással már lent volt és el is indult kifelé, 3 perc múlva már a kezemben volt. Egy barátnõm 3 ujjnyival vészelt át egy hónapot, de végül indítani kellett és fél napig vajúdott (az sem olyan sok elsõnél).
A 2 ujjnyira voltam nyitva, 3 óra alatt lett meg a lányom.
1, 5 ujjnyi nem sok a te korodban. Teljesen normálisnak számít. Jelenthet jót is, de hallottam olyanokról akik innét nem tágultak tovább.
Szerintem örülhetsz neki. Én bõ 2 ujjnyival csavarogtam a 40. héten. A kiírás napján 3 órás otthoni vajúdás után bõ 3 ujjnyival mentem be a szülõszobába, és onnan számítva még 3 óra kellett az 5 ujjnyi táguláshoz. Sajni nem jól illeszkedett be a bubija kismanómnak, így ezt követõen 1, 5 órán keresztül pozíciókat kellett váltogatnom parancsra és vártuk, hogy tolhassak. Az kemény volt! De mikor beilleszkedett 7-8 perc alatt kitoltam a 4 kg kisfiam. Még így is, hogy a vége nagyon kimerítõ volt, azt mondom: Minden percét újra akarom élni nap, mint nap. Nem fontos az idõ, hihetetlen csodában lesz részed. :) :)

A bal oldali petefészkemnél kellemetlen szúrást érzek.25+3 hetes vagyok. Más tapasztalt ilyet, mi lehet ez, nem gond?

Legjobb válasz: Szia ! Én is éreztem hasonlókat , éppen nem szúrt csak kicsit fájt a baloldalam a petefészkem környékén.Felhívtam az orvost és azt mindta a méhszalagok húzódnak vagy pedig régen lehette egy gyulladásom ,gyerekkoromban és most azért fáj .Sok pihenést , fekvést javasolt.Már 27 hetesek vagyunk és néha elõfordul még ha mászkálok a városban .Lassan nem merek kimozdulni.Boldog babavárást.

Szia ! Én is éreztem hasonlókat , éppen nem szúrt csak kicsit fájt a baloldalam a petefészkem környékén.Felhívtam az orvost és azt mindta a méhszalagok húzódnak vagy pedig régen lehette egy gyulladásom , gyerekkoromban és most azért fáj .Sok pihenést , fekvést javasolt.Már 27 hetesek vagyunk és néha elõfordul még ha mászkálok a városban .Lassan nem merek kimozdulni.Boldog babavárást.

C1111 érték mellet most távozott a nyákdugó, 39+3 hetes vagyok. Hétfőig még kihúzhatom?

Legjobb válasz: szia. nem hiszem h kihuzod! De most komolyan 42 hetes vagy??? és még egybe otthon?

szia. nem hiszem h kihuzod! De most komolyan 42 hetes vagy??? és még egybe otthon?
Elsõ félreérted, õ 39 hetes és 3 napos. Szerintem nem húzod ki hétfõig :) Szerintem a hétvégén ebbõl baba lesz. Én 39+3.hétre szültem, közvetlenül a nyákdugó távozása után :) Drukk.
ok értem. de sztem sem huzod ki! Én is drukkolok könnyü szülést! Elsö voltam
Még akár tovább is kihúzhatod, mint hétfõ. Nekem a 9. héten lett 1111 a cgm... a 42. hét elején indították.
Szerintem is baba lessz még a hétvégén belöle.Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Remélem kihúzom még hétfõig, mert a dokim akkor lesz egész nap ügyeletes és sajna császáros leszek a baba méretei miatt, plusz farfekvéses :-/ Titkon bízom benne, hogy még megfordul.....

Hogy tereljem el a figyelmemet? Ugye minden ok lesz? Ma megyek dokihoz másodszorra 6+3 hetes vagyok. Folyamatosan ez jár a fejemben, hogy vajon mi lesz, de délutánig megőrülök.

4+3 hetesen voltam, petezsák látszódott. Vetélésem volt már, most szedek gyógyszert, használok hüvelykúpot is és vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt

Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt
Próbálj meg csak +-an hozzá állni!!! Nekem volt 2 missed ab-om, utána született meg a kisfiam. Egyszerûen tudtam, hogy nem lehet semmi baj!!! Most 8+3 hetes km vagyok, aggódom persze, de tudom, hogy nem lesz semmi baj!!! :) Nálad sem!!! Szorítok én is, és majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Próbálj csak a jóra gondolni, azzal nem ártasz! Kapcsolódj ki addig, sétálj, hallgass jó zenét, vegyél 1 klassz felsõt, és LÉGY BOLDOG!!! írj, hogy mi volt a dokinál.
Ugyanígy voltam én is, szedek Duphastont meg vitamint és igyekszem vigyázni magamra, de a 18 hónapos fiam mellett nem egyszerû. Mikor decemberben elvetéltem, még szopizott, azóta abbahagytuk, mert akartuk a kistesót. Én most vasárnap is képes voltam elmenni magánrendelésre Budapestre, hogy minden rendben van-e. Holnap meg megyek a dokimhoz. Ja, én már 9+3-as vagyok, de szerintem a félelem csak akkor fog elmúlni, mikor a kezemben tartom a babámat. Addigis csak pozitívan gondolkodom, mert a tegnapi Naplóban is megmondták, hogy annak nagyon nagy hatalma van (mármint a gondolatoknak). Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj Nagyon! Én is gratulálok Nektek!
Gratulaaaaaa :) ugye milyen jó érzés :) én ma voltam UH-on, kereken 9 hetes a drága :) :) Jó babavárást!!! :)
Gratula! Csak így tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, annyira boldog vagyok. Ott volt a baba és már erõsen pulzált a kis szíve. :) 6, 5 mm-es. Leírhatatlan élmény volt Lányok! Annyira megkönnyeztem. :) ))))
Mi volt a dokinál???
A kérdező hozzászólása: Muszáj a jóra gondolni én is folyamatosan ezt teszem. Most jó, mert van munkám, így le is foglalom magam, de néha kizökkenek és akkor izgulok. :) Szorítsatok majd nagyon!
Én ma vagyok 6+0 hetes. 4+0 hetesen voltam dokinál, az égvilágon semmit nem látott, csak vastag méhnyálkát. Én sem tudok másra figyelni. Nekem is volt már vetélésem. És ma lesz a nagy nap, h lát-e valamit már. Muszály lesz, hogy lásson. Én nagyon igyekszem pozitívan hozzáállni. De nehéz.:-(
Na én vagyok a:bagoly mondja verébnek eset!Én még a mai napik félek pedig 15 hetes vagyok vagyis mondhatom hogy a kritikus idõn túl vagyok.De hát ez a félelem szerintem soha nem múlik el az emberbõl, fõleg hogy volt már vetélésem nekem is.De ennek ellenére azt mondom hogy próbálj meg csak a szépekre gondolni és arra hogyha mész örömmel fogsz kijönni az orvostól.Eddig képzeld én ahányszor voltam uh.-n (persze amikor már babaformája van valamennyire)mindig fönt volt, de aztán rájöttem az okára:annyira izgultam hogy szerintem szegénykém is érezte.Minden ok lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a bíztatást, én is tudom, hogy minden ok lesz, csak pozitívan, de jár az agyam. :) ))) Írok mindenképpen.
Gratulaaa! Én is tegnap voltam, 2, 5 cm-es a babóm :) Nagyon boldog babavárást! :)

Mennyire biztosan tudja megmondani a doki, hogy terhes vagyok, ha úgy gondolom, hogy kb. 3 hetes vagy valamivel több vagyok?

Ma megyek dokihoz, és már izgulok nagyon.

Legjobb válasz: Ha menstruációd elejétõl számítod a 3 hetet, akkor nem fogja megmondani. Korai. Ha fogantatástól számítod, akkor igen, meg tudja mondani. De akkor már teszt is, ha teszteltél. Mindenesetre ha hazajössz, írd meg. Csinálj egy másik belépési kódot és írd meg, mert érdekel.

Ha menstruációd elejétõl számítod a 3 hetet, akkor nem fogja megmondani. Korai. Ha fogantatástól számítod, akkor igen, meg tudja mondani. De akkor már teszt is, ha teszteltél. Mindenesetre ha hazajössz, írd meg. Csinálj egy másik belépési kódot és írd meg, mert érdekel.
Szia! Én körülbelül két hetes lehetek, de nekem a teszt már egyértelmûen kimutatta! Érdekelne neked mit mond a doki, mert én is csak 2-nap múlva jutok el orvoshoz! Sok sikert!
bolti tesztek:a hcg hormon kb 4 hettel a fogamzas utan, vagyis a varhato mensi elso napja utan 2 hettel mutat biztos erdmenyt.vannak erzekenyebb tesztek amik kimaradas utan 1-2 nappal is kimutathatjak de ilyenkor magasabb az esely hogy teves a diagnozis(mert meg nem olyan magas a koncentracioja a hcg-nek.vervizsgalattal a mensi kimaradasa elott is kimutathato.4 hetesnek mondott terhesseg valojaban csak 2 hetes ha a fogamzastol nezzuk, tehat a 4.heten kis testi valtozasokat es mensi kimaradasat veheted eszre.egy 5 hetes embrio kb 2 mm, tehat sorolhatnam ezen adatokat, nem irtad le hogy mikor kellett volna megjonnie, es milyen tuneteid vannak.huvely uh-val petezsak lathato az embrio meg nem mert tul kicsi.a mehszajadbol annak helyzetebol es kemenysegebol orvosod megtudja mondani mi a helyzet.ird meg mert engem is erdekel.sok sikert:)

14+3 hetes vagyok, az eddigi fehéres folyásom nagyon enyhén sárgás-barnás lett. Járt így valaki? Mi okozhatja?

Este megyek a dokimhoz, addig is érdekelnének tapasztalatok.

Legjobb válasz: igen, nekem. Pont ugyanekkor, 14+2 hetesen, még ügyeleten is voltam miatta egy hétvégi napon, mert a frászt hozta rám. Végül kiderült, hogy gombás fertõzés, kaptam rá gyógyszert. De ez nálam volt, szerintem mindenképpen nézesd meg magad orvossal, és figyeld, hogy nem változik-e a mennyisége, színe.

igen, nekem. Pont ugyanekkor, 14+2 hetesen, még ügyeleten is voltam miatta egy hétvégi napon, mert a frászt hozta rám. Végül kiderült, hogy gombás fertõzés, kaptam rá gyógyszert. De ez nálam volt, szerintem mindenképpen nézesd meg magad orvossal, és figyeld, hogy nem változik-e a mennyisége, színe.
Szia! nekem is elõfordult már jó párszor mindig szex utáni napokon. Én úgy tudom ez normális. 32 hetes kismama.
Szia! 14+5 napos kismama vagyok és nekem is van fehér folyásom. Szerintem normális addig amig nem viszket. Van ez akkoris ha nem terhes az ember..

Kismamák! Mikor kezdett valamilyen szinten nőni a pocakotok? 10+3 hetes vagyok és úgy veszem észre, mintha nőtt volna. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Igen, de csak a puffadástól. Nekem 19 hetesen kezdett el nõni a babapocak.

Igen, de csak a puffadástól. Nekem 19 hetesen kezdett el nõni a babapocak.
Halihó. Nekem 10 hetesen már tisztán látszott hogy pocakom van nem pedig csak dundi vagyok.Mikor mentem a 12 hetes uh-ra pont akkora volt a pocija az anyukának mint nekem csak õ 24 hetes volt és mikor bementem és megláttam a két kis kobakot hát leesett hogy itt a bibi hisz két pocaklakóm van:-)))Mindenkinél más, szerintem simán látszódhat, lehet hogy szép nagy pocid lesz:-)legyél rá nagyon büszke és kész:-)boldog babavárást:-)
Úgy félidõ után kezdett ténylegesen látszódni, hogy baba van a dologban, s nemcsak felszedtem valamit a pocira! 33 hetes kismama
Én is puffadtam az elején, aztán 11-12. hetesen eltûnt a puffadt poci. Utána csak a 22-23 héten kezdett el nõni ténylegesen. 34 heteske
5.hónaptól

17+3 hetes vagyok, tegnap éreztem először konkrétan a babát, ma viszont megint csak sejtettem a motoszkálást. Vajon jól van ez így? Megijedtem, hogy ma nem érzem annyira.

Legjobb válasz: Szia!Semmi baj nincs,én kb 1 jó hete érzem,hogy mocorog,de azt sem mindig.Rúgást,viszont,csak hétfõn és csütörtökön kaptam,a kis rebegéseket viszont érzem,mostmár ,csak figyelni kell.17+5 hetes km

Szia!Semmi baj nincs, én kb 1 jó hete érzem, hogy mocorog, de azt sem mindig.Rúgást, viszont, csak hétfõn és csütörtökön kaptam, a kis rebegéseket viszont érzem, mostmár , csak figyelni kell.17+5 hetes km
Szió Teljesen normális, hogy nem mindig érzed intenzíven, hisz gondolj csak bele, õ is többféle mozgást végez: van amikor csak kaparászik a kis kezével, és van hogy rugdos, vagy evickél a helyváltoztatáshoz, stb... ezeket te is mindig másféleképpen érzed. Meg lehet, hogy lustább idõszakjai is lesznek, mikor alig-alig mocorog majd, de ne ijedj meg, az is lehet normális, pl egyes pocakbérlõk a frontokra aluszékonysággal reagálhatnak. Szóval nyugi! Nincs mindig pocakfoci :)
Ahogy az elõttem lévõ válaszoló is írta, nem mindig mocorog ugyan úgy, de még ugyan annyit sem. Én is megijedtem, mikor két napig majd kirúgta a "ház" oldalát, aztán a következõ napon egyáltalán nem éreztem. Mikor ezt többször is megcsinálta, hát elég idegfeszítõ volt. De ne aggódj! Egy 4 hónapos kislány anyukája
ha ez megnyugtat, a 2.babámmal vagyok várandós.és már szerintem a 12.héttõl érzem õt, hol jobban hol abszolút nem.viszont most 16+5naposan éreztem egy határozott rúgást tõle.azóta sem :-) de ha érdekel, milyenek is a magzatmozgások, nagyjából hol kell érezni, menj föl a pampers oldalra és keresd az interaktív mozgásokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!