Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes szinte (44 db)

3 hetes babámat igény szerint szoptatom, és mivel nagyon sokszor csak cumizik a mellemen, szinte állandóan rajtam van, nem tudok semmi mást csinálni. Mikorra áll be valami rendszerre?

Aki igény szerint szoptatott, de már nagyobb a babája, légyszi írja le a tapasztalatait... Ráadásul a véd?n?m is beparáztatott, hogy többet kéne alkalmanként szopnia, és ritkábban. Irigylem azokat az anyukákat, akik 3 óránként tudnak szoptatni.. Nekem úgy b?g, ha elveszem a cicir?l, hogy reményem sincs, hogy hetek alatt beállna valami rendszerre, ezért kéne vmi megnyugtató tapasztalat.

Legjobb válasz: Szia, Ugyanebben a cipõben voltam én is, kérdést is írtam ki a dologról. Egy biztos, minden baba más, de hogy megnyugtassalak (nekem is eléggé felõrölte az idegeimet anno) én babám most 8 hetes lesz szerdán és ha nincs front akkor 3-4 óránként eszik :)) Pedig pár hetes korában még õ is állandóan rajtam lógott volna. Ahogy növögetnek és elkezdi érdekelni õket a külvilág, egyre inkább találnak más szórakoztató, örömet okozó dolgot is a világban mint a szopi, tapasztalat :) Enyém 1 hete kezdett el direkbe mosolyogni a dolgokra, élvezi a mozgó tárgyakat, a zenélõ játékokat nézegeti, tehát ha sír hogy megint komfortszopizni akarna, akkor lekötöm a figyelmét.. Én is igény szerint szoptatok mert akkor szoptatok amikor éhes, nem pedig megrögzötten 3 óránként, de már meg tudom különböztetni amikor valóban éhes attól amikor azért sír mert cicizni szeretne.

Szia, Ugyanebben a cipõben voltam én is, kérdést is írtam ki a dologról. Egy biztos, minden baba más, de hogy megnyugtassalak (nekem is eléggé felõrölte az idegeimet anno) én babám most 8 hetes lesz szerdán és ha nincs front akkor 3-4 óránként eszik :) ) Pedig pár hetes korában még õ is állandóan rajtam lógott volna. Ahogy növögetnek és elkezdi érdekelni õket a külvilág, egyre inkább találnak más szórakoztató, örömet okozó dolgot is a világban mint a szopi, tapasztalat :) Enyém 1 hete kezdett el direkbe mosolyogni a dolgokra, élvezi a mozgó tárgyakat, a zenélõ játékokat nézegeti, tehát ha sír hogy megint komfortszopizni akarna, akkor lekötöm a figyelmét.. Én is igény szerint szoptatok mert akkor szoptatok amikor éhes, nem pedig megrögzötten 3 óránként, de már meg tudom különböztetni amikor valóban éhes attól amikor azért sír mert cicizni szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez tényleg megnyugtató. A te kérdésedet, és a rá kapott válaszokat nem tudnád belinkelni?
Én is igény szerint szoptatok. Ma már 18 hónapos a fiam. Eleinte õ is sokszor volt cicin, sõt, egy étkezés nála 65 percig is eltartott. Fárasztó volt és kezdetben még fájdalmas is a szoptatás, de hamar belejöttünk mindketten. Automatikus kialakult, hogy 3 óránként sírt fel kajáért. Már nem emlékszem, mennyi idõ alatt értünk el idáig, de szerintem kb. 2 hónap alatt alakult ki a rendszer. Persze még akkor is egy óráig volt mellen, de már óramû pontossággal kérte 3 óra múlva újra. Nyugi! Be fog állni nektek is. :)
Szia nekem 7, 5 hetes a babám, és mi is így kezdtük, állandóan csak a cicimen lógott. Kb egy hónapig, azt hittem soha nem lesz ez már másképp, aztán elkezdett kb 2 óránként enni és most egy hete már nagyjából átálltunk a 3 óránkénti etetésre. Kitartás nemsokára jobb lesz hidd el
Én is azt gondoltam, hogy állandóan növekedés ugrásunk van, sokszor volt óránként kaja, fõleg nyári melegben. 3 hetesen meg pláne azzal foglalkozik a babád, hogy növelje a mennyiséget. Ha Ti is olyanok vagytok, mint, mi, akkor sokszor lesz ilyen ugrás, aztán lazul a dolog, és "csak" 2-4 óránként kér. Pár hetes szakaszok lehetnek. Ne add fel, szerintem ez a titka a sok tejnek, 13 hónapig szoptattam a fiam, 7 hónapig csak tej volt.

A kislányom 3 hetes szoptatom ameddig lehet viszont szinte már teljesen tápszertkap.2-3 napig nem tud kakilni és erölködik és fáj a hasa is tornáztatom masszírozom infacol csepp, lázmérő is és semmi. Mit csináljak szinte vonyít a fájdalomtol?

szoptatom viszont nincs elég tejem már mindent probáltam orákig hagyom a cicimen és akkor is éhes és muszály a tápszer de amennyit lehet annyit szoptatok.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy maga a tápszer nem jó neki! Próbáljatok ki mást szerintem sürgõsen és ne adj neki többet a meglévõbõl! Kérdezz dokit melyiket ajánlja.

Lehetséges, hogy maga a tápszer nem jó neki! Próbáljatok ki mást szerintem sürgõsen és ne adj neki többet a meglévõbõl! Kérdezz dokit melyiket ajánlja.
Igen..ahogy az elõttem szóló is írja, válts mihamarabb tápszert. Nem bírja a babád pocija.

3 hetesem nagyon bukós, viszont büfizni nem hajlandó szinte soha. Ha mégis sikerül, akkor is bukik egy idő után. Van vmi praktika a bukás elkerülésére, vagy törődjek bele, hogy ilyen?

Legjobb válasz: Az én lányom is nagyon bukós. Az elején iszonyú ijesztõ volt. Orrán-száján jött vissza a tej egyfolytában. A gyerekorvosunk 1 hetesen visszaküldött minket a kórházba hogy nézzék meg ultrahanggal a gyomrát. Szerencsére semmi komolyat nem találtak csak még éretlen a gyomorszája. Most 4 hós és még mindig sokat bukik. Már adok neki almát, az szilárdabb, azt nem nagyon bukja vissza. Elvileg a hozzátáplálásnál sokat javul mindenki azt mondja. Szerintem nics különösebb összefüggés büfi és bukás között. Az enyém büfizett is rendesen, de még az emésztett tej is visszajött neki órákkal késõbb. Ez már szerencsére ritka. Szerezz be minnél több textilpelenkát, ennyi amit tehetsz :-))

Kedves 8as! Ezek szerint a felnõtteknek is csak brahiból mondák, hogy emelje meg az ágyát ha refluxos? Merthogy a legtöbb csecsemõ ilyen fiatalon, mint a Kérdezõé, élettani "refluxos", azaz nem zár rendesen a gyomorszája. És a bukás nem hányás, azaz nem csak a bélrendszer perisztaltikája a ludas. A legtöbb esetben a gyomorba került levegõ az éretlen gyomorszáj melletti oka a bukásnak. Kedvces KÉrdezõ! Próbáld ki, hogy nem várod meg a "kipróbálással" a sírást(a levegõ- dolog miatt), hanem amikor elkezd ficeregni, szopó mozdulatokat tenni, már akkor add a melled. Mellesleg, Kedves 8as: ja, tele van a világ magatehetetlen mozgásképtelen afrikaiakkal, kínaiakkal és csoda, hogy léteznek még a hordozós társadalmak ennyi járni nem tudó szerencsétlen miatt. Ugye nem gondoltad komolyan:) ?
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Anyatejes egyébként, csak azért furi nekem, mert a nagylányom szinte soha nem bukott, igaz nem is nagyon büfizett, viszont egy kajálás kb. egy óra volt. A kislányom megkajál 10 perc alatt és ez az erdemény...
Az én lányom is nagyon bukós. Az elején iszonyú ijesztõ volt. Orrán-száján jött vissza a tej egyfolytában. A gyerekorvosunk 1 hetesen visszaküldött minket a kórházba hogy nézzék meg ultrahanggal a gyomrát. Szerencsére semmi komolyat nem találtak csak még éretlen a gyomorszája. Most 4 hós és még mindig sokat bukik. Már adok neki almát, az szilárdabb, azt nem nagyon bukja vissza. Elvileg a hozzátáplálásnál sokat javul mindenki azt mondja. Szerintem nics különösebb összefüggés büfi és bukás között. Az enyém büfizett is rendesen, de még az emésztett tej is visszajött neki órákkal késõbb. Ez már szerencsére ritka. Szerezz be minnél több textilpelenkát, ennyi amit tehetsz :-))
Kedves utolsó! Bukós babák függõleges testhelyzetben is buknak mert nem a gravitáció miatt jön vissza a kaja hanem a gyomor perisztartikája nyomja vissza. Hordozással csak azt érné el a kedves kérdezõ hogy ameddig járni nem tud a csemetéje le sem tudná rakni egy percre sem.
Nekem 5 hónapos a lányom, és még mindig nagyon sokat bukik. Van, hogy büfizés közben bukik egyszerre. Mondjuk õ már sokat van hason napközben is és így gondolom "kinyomódik" belõle a tejci. Bukás elkerülésére szerintem nem nagyon van praktika. Büfiztetni kell legalább 10 percig és ennyi, valamint lehetõség szerint elkerülni hogy nyomódjon a hasa kaja után.
Anyatejes vagy tápszeres? A lányom tápszeres volt, és fél éves koráig õ is sokat bukott. Aztán szép lassan elmúlt.
Nekem a kislányom nehezen büfizõs volt, és nekem úgy tûnt, állandóan folyatja vissza a cuccot:) Most fél éves, még mindig "csöpög" de már nem olyan vészes. Azt olvastam, pici korban nem zár jól a gyomorszájuk, gondolom könnyebben visszajön emiatt a kaja. De ezt idõvel kinövik.
Szia! Mikor teszed mellre a kicsit? Elsõ éhségjelekre vagy "megvárod" míg sír? Azért kérdezem mert ha már sír mielõtt szopik, sok levegõ kerülhet a hasába, ami miatt sokat bukik. Függõleges testhelyzetben is bukik? Mivel a kicsik gyomorszája élettanilag nem zárul rendesen, lehet, hogy segítene ha megpróbálnád hordozni, hogy a a gravitáció ne tegyen egy lapáttal erre a jelenségre. MÉg valami: ha ágyba teszed evés után, emeljétek meg az ágy fejrészét, azon ez elven, amit a hordozós részben leírtam
A kérdező hozzászólása: Amikor elkezd sírni, akkor "próbálom ki", hogy éhes-e, odateszem az ujjam a pofijához, ha ráfordul, akkor megetetem. Minden "szögben" bukik, mindegy, hogy vízszintes, függõleges, vagy a kettõ között van. Köszönöm!
Próbálkozz másként a büfivel. Járkáljatok, masszírozd a hátát, s ha nem jön a büfi, kicsit vedd vissza vízszintesbe a karodra. Pár perc után újra függõleges helyzetben próbáld a büfiztetést. A gyerekorvos véleményét kérd ki, végszükség esetén talán felír valami bukás elleni tápszert, amit szopi elõtt adhatsz neki egy kiskanállal. (vagy hát kinek mi a módszere) Isten õrizzen meg attól, hogy megmaradjon a bukás... nálunk majdnem 11 hós korukig buktak a gyerekek... gondolni sem szeretek rá!

Kismamák! Mikor kezdett valamilyen szinten nőni a pocakotok? 10+3 hetes vagyok és úgy veszem észre, mintha nőtt volna. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Igen, de csak a puffadástól. Nekem 19 hetesen kezdett el nõni a babapocak.

Igen, de csak a puffadástól. Nekem 19 hetesen kezdett el nõni a babapocak.
Halihó. Nekem 10 hetesen már tisztán látszott hogy pocakom van nem pedig csak dundi vagyok.Mikor mentem a 12 hetes uh-ra pont akkora volt a pocija az anyukának mint nekem csak õ 24 hetes volt és mikor bementem és megláttam a két kis kobakot hát leesett hogy itt a bibi hisz két pocaklakóm van:-)))Mindenkinél más, szerintem simán látszódhat, lehet hogy szép nagy pocid lesz:-)legyél rá nagyon büszke és kész:-)boldog babavárást:-)
Úgy félidõ után kezdett ténylegesen látszódni, hogy baba van a dologban, s nemcsak felszedtem valamit a pocira! 33 hetes kismama
Én is puffadtam az elején, aztán 11-12. hetesen eltûnt a puffadt poci. Utána csak a 22-23 héten kezdett el nõni ténylegesen. 34 heteske
5.hónaptól

A kisbabám, aki 3 hetes délutánonként szinte egyáltalán nem akar aludni, fél-egy óra hosszákat alszik, akkor is sokat felriad. Tegnap este már hagytam sirni kicsit, mert "kiságyfóbiája"van, nem akar benne maradni. Mit csináljak?

segítsetek,légyszi.

Legjobb válasz: csak akkor tedd le amikor már nagyon álmos. nem baj ha fent van egyhuzamban akár 4-5 órát is. Nekem a lányom egyszer nem aludt csak 20 percet napközben akkor volt 5 hetes. de hidd el egyszer mindegyikük elfárad:-)

csak akkor tedd le amikor már nagyon álmos. nem baj ha fent van egyhuzamban akár 4-5 órát is. Nekem a lányom egyszer nem aludt csak 20 percet napközben akkor volt 5 hetes. de hidd el egyszer mindegyikük elfárad:-)
Szia! Az én lányom is mindig felriadt, aíg háton aludt, de amikor hasra fordítottam jó nagyokat kezdett aludni. Kb 2-3 hetes volt akkor. Nem tudom hogy altatod a babád, de ez hátha segít.

22 és fél hetes vagyok, már vagy 3 napja szinte egész nap mozog, rúgdos a baba. Nektek is ilyen aktív volt?

Legjobb válasz: de jo neked:) gratulalok!biztosan fantasztikus erzes lehet.én még csak 17 hetes leszek, rám még csak várnak az ilyen csodalatos dolgok.amugy hanyadik hetben erezted eloszor a mocorgasat kedves kerdezo, es milyen erzes volt?

de jo neked:) gratulalok!biztosan fantasztikus erzes lehet.én még csak 17 hetes leszek, rám még csak várnak az ilyen csodalatos dolgok.amugy hanyadik hetben erezted eloszor a mocorgasat kedves kerdezo, es milyen erzes volt?
En is 34hetes vagyok, szinten kislany, es szinten nagyon aktiv. ar ketszerfordult meg, es mind ketszer vissza is fordult. Nem tetszik neki a fejenallas. Minden egyes rugasa a vaginamat celozza, egy kicsit kellemetlen, de minden egyes mozgasat elvezem.Foleg mikor a feneket, vagy a fejet fesziti neki a mehfalnak, es szoszerint kidudorodik a pocim. De a kezecskejevel is eleg sokat hadonaszik. Az utobbi idoben ejszaka aktivabb.
A kérdező hozzászólása: Szia. Én elõször 3 pici rúgást egymás után 16+0nál éreztem, pont 4hónapos terhesen. Ez úgy történt, hogy már jó 1-1.5 hete éreztem olyat, mintha egy nehéz valami, egy vasgolyó vagy hasonló nagyon lassan egyik helyrõl elmozdulna kb. 5cm hosszan egy másik irányban. Mások ezt ahhoz hasonlítják, mintha gáz mozdulna el, buborékolás. De én ilyen "nehéz érzésnek" mondanám inkább. Na meg reggelente ha oldalamon fekve keltem fel és átfordultam másik oldalamra, akkor azon az oldalon ahol addig feküdtem, lent a méhemnél, köldök alatt, volt egy teniszlabda nagyságú kemény dudor. :) De tényleg kidudorodott nagyon. :D Mikor elõször tapintottam meg, az jutott eszembe, hogy uram Isten daganatom van! :D hihi Na 16+0nál éreztem elõször a 3pici rúgást egymás után vagy 2 másodperces különbséggel de úgy hogy hanyattfekve tapogattam a hasamat, és három ujjamat egymás mellé szorítva óvatosan megnyomkodtam a hasam picit (nem jobban, mint mikor a szonográfus az uh-készüléket belenyomja a hasadba) és totál meglepõdtem mikor éreztem hogy belülrõl mintha valaki az ujjával megfricskázott volna. :D hihi, nem lehet semmivel összekeverni, majd meglátod! Nálam is elsõ baba, de tudtam, hogy ez õ volt. Rá egy újabb héttel gyalogoltam a ház elõtt és meg kellett állnom, mert éreztem megint ezt a fricskázást. :D Ez volt 17hetesen, és ez volt az elsõ alkalom mikor úgy éreztem a babát, hogy nem kellett a hasamra tenni a kezem. Ezután egyre gyakoribb lett az, hogy nem kellett tapogatni a hasamat, hanem anélkül is éreztem. Sõt még akkoriban 17-18 hetesen volt egyetlen egy olyan nap, mikor egész nap bulizott többször. De más napokon inkább csak reggel ébredéskor vagy hajnalban, illetve késõ este mocorgott. Most meg 22 és fél hetesen esküszöm kirúgja a hasfalamat és már köldök feletti magasságban is szokott mocorogni. Kb. két hete ha nézem a csupasz hasamat, akkor látszik ahogy hullámzik, vagyis inkább berezeg a bõröm, nagyon vicces. Már webkamerán is sikerült megmutatnom 1-2 embernek. :D
Én 19 hetes vagyok, múlt hét pénteken éreztem elõször a babám, azóta nincs megállás! :) Amikor szívhanghallgatóval hallgatózunk, akkor is nagyon mókás, ahogy mozgolódik. A 18 hetes ultrahangon is állandó mozgásban volt, szóval nálunk is nagyon aktív a Pöttöm. :)
A kérdező hozzászólása: Esküszöm néha olyanokat rúg vagy üt, pl. ha az oldalamon fekszem, mint most, hogy olyan érzés, mintha valaki jól oldalba bökne és még néha "meg is ugrok" !!!! Állandóan megy az ugibugi, hajnalban, reggel, délelõtt , kora délután, este, akár éjjel is, ha pont ébren vagyok és észreveszem. Ha buszon ülök, vagy félig a hasamon félig oldalamon alszom, akkor is beindul a parti. :D
Szia!Én most 34 hetes kismama vagyok, és nekem is ilyen korán kezdõdtek az aktív mozgások a babámnál. :D Félidõsen már igazi kis bajnoknõ volt a kislányom a pocakban.Most a 34-ik héten meg már sokszor fáj a rúgása, mert ilyen 35-40-et rúg egymás után sorozatban.De azért nagyon bírom ahogy ficánkol a pocimban. :D Most már képes olyan aktív mozgásra, hogyha az apukája odahajol hallgatózni akkor fülön rúgja.:) ))Örülj neki, és élvezd a kis aktív pocilakód jelentkezéseit!Boldog babavárást kívánok neked! Egy 34 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) Neked is!
Kedves kérdezõ! Nem vagy egyedül ezzel a dologgal. Nekem már a 17. héttõl erõsen mozgott a bébi. Most már annyira aktív, hogy apuci is érzi és állítólag látja is, ahogy ki dudorodik a pocimból valami, mindig találgat, hogy ez most a lába volt, ez most a feje... Még jó, hogy jobban észleli mint én :P Nekem az éjjel olyan aktív volt, hogy nem tudtam elaludni. Csak akkor maradt nyugton ha háton feküdtem, de háton meg nem tudok aludni... Szóval most elég fáradt vagyok :D Minden jót! 21, 3 hetes

3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Legjobb válasz: Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)

Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul, hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre, pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos, hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba, három órán keresztül cipelem, ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki, ide-oda rakosgatom stb... , de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.õ is cicin jól elvan, de utánna kezdjül elõröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az elsõ 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem, fél ora plussz minusszal.Az elsõ alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2, 5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit, most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni", mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tõlem, mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni, mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert, gyerektõl is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon idõben játszok vele, mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.

4, 5 hónapos babám eddig átaludta az éjszakákat kb 8 hetes kora óta, 21-6 között aludt. Kb 3 hete szinte minden éjjel felébred olyan 4 körül. Ilyenkor csak játszik egy fél órát és utána visszaalszik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez van, szintén 4,5 hónapos, csak nálunk enni is kér hajnalban... Szerintem a foga bántja az én kislányomat, eléggé be van már dagadva az ínye. Lehet, hogy nálatok is ez van.

Nálunk ugyanez van, szintén 4, 5 hónapos, csak nálunk enni is kér hajnalban... Szerintem a foga bántja az én kislányomat, eléggé be van már dagadva az ínye. Lehet, hogy nálatok is ez van.
Nálunk ugyanez a helyzet. Már átaludta a kislányom az éjszakákat, mostanában viszont 3-4 körül enni kér, utána pedig nem alszik vissza. Egy darabig nézelõdik, "beszélget", aztán mikor jól elfáradt, elkezd sírni. és csak eztán tudom elaltatni. A fogzás szerintem nálunk még korai, még csak 3, 5 hónapos. Viszont más ötletem nincs. Minden jót nektek!
Szerviz megmondja.
Ezt egyszer már nekem is eljátszotta a 1020, de csak egyszer, újraindítás megoldotta. Nálad már többször jelentkezett?

Normalis hogy szinte egesz nap alszik a 3 hetes kislanyom?

Van hogy orakon keresztul fel sem kell napkozben (ilyenkor almaban van hogy szoptatok). Viszont estetol reggelig 3 orankent kel enni.

Legjobb válasz: Szerintem a lányod kicsit felcserélte az éjszakát és a napalokat. Kicsit próbáld szoktatni, hogy napközben keltsd 3 óránként aztán estére próbáld a hosszabb alvást ütemezni. Mert minden baba napi ciklusában van egy hosszabb alvási szakasz. Ahogy olvasom a kérdésedet nálatok ez most nappalra esik és éjszaka "él" a kislányod. Most kellene még rávezetned mert késõbb sokkal nehezebb lesz.

Szerintem a lányod kicsit felcserélte az éjszakát és a napalokat. Kicsit próbáld szoktatni, hogy napközben keltsd 3 óránként aztán estére próbáld a hosszabb alvást ütemezni. Mert minden baba napi ciklusában van egy hosszabb alvási szakasz. Ahogy olvasom a kérdésedet nálatok ez most nappalra esik és éjszaka "él" a kislányod. Most kellene még rávezetned mert késõbb sokkal nehezebb lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!