Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes szájpenésze (2 db)

3 hetes kislányomnak szájpenésze van. Úgy hallottam, hogy mivel szoptatok az én mellemre is átfertőződhet. Ha igen, akkor mivel kenegethetem a mellem?

Legjobb válasz: Nekünk írt a gyerelorvos száj gélt,meg nekem a mellemre krémet.De mondták,hogy elég ha minden szopi uta´n bekenem a bimbót a lányom geljével.(Németország) Otthon a rózsamézet mondja´k,hogy jó szájpenészre.Gézre tenni,e´s a´tdörzsölni a baba száját.nekünk a ge´l jó volt,2 nap alatt elmúlt.

Nekünk írt a gyerelorvos száj gélt, meg nekem a mellemre krémet.De mondták, hogy elég ha minden szopi uta´n bekenem a bimbót a lányom geljével.(Németország) Otthon a rózsamézet mondja´k, hogy jó szájpenészre.Gézre tenni, e´s a´tdörzsölni a baba száját.nekünk a ge´l jó volt, 2 nap alatt elmúlt.
a ge´l neve:InfectoSoor száj gél.
Szia! Mi is megjártuk ennyi idõsen a poklot vele! A gyerekorvos glicerin-borax-ot írt fel, másnéven rózsaméz! Nekem, azt mondta ezzel menjem a cicm minden etetés elõtt! A baba szájára nekünk bevált, hogy evés után bekenem a cumiját is vele. Bár még nem múlt el teljesen, talán lassan megszabadulunk tõle.

A 10 hetes kislányom ajkain 3-4, apró fehér folt van. Kezdődő szájpenész?

A nyelvén nem látok letörölhet? lepedéket, szóval nem tudom, mi ez.

Legjobb válasz: Szopóhólyag is lehet.

Szopóhólyag is lehet.
A kérdező hozzászólása: Az mi? Mármint mit lehet tudni róla?
Ha a nyelvén nincs attól még lehet szájpenész. Nézd át az egész száját és ínyét.Ha ott nem találsz akkor nem az. Ha látsz akkor próbáld meg egy gézlappal vagy tiszta textilpelussal letörölni.Ha nem jön le akkor penész. Ha kívül a felsõ ajkán, középen látod a fehér foltot akkor lehet szopóhólyag. Azzal nem kell csinálni semmít. Felázik és lejön magától. Az nem betegség.
Az én lányomnak szájpenésze van, és azt javasolta a doki, hogy citromból csepegtessek egy tiszta textilpelusra, és ezzel egy kicsit erõsen dörzsöljem meg a száját, , azt mondta nem baj ha vérzik.Ami igazán jó az a rózsaméz, a pelenka csücskére nyomok egy picit, és vele áttörlöm a száját, hagyja, mert ízlik neki
Utolsó: ugye a háziorvosod öregecske, vagy vidéki.Méghogy vérezzen neki...grrrrr.Vérezzen az orvosnak!
Tényleg öreg:) N Csak egyszer használtuk a citromot, mert nem jött be a babának, és nekünk anélkül is lejött, a szájpenész, hogy nem lett véres a szája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!