Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes sokat (125 db)

3 hetes kisfiam 36 dkg-ot hízott egy hét alatt, nem sok? 2 hetesen mértem először, akkor volt 3400, most pedig 3760.3 óránként szopizik, éjszaka van hogy többször felkel, akkor adok neki cicit. Nem duci baba, de aggódom hogy sok ez a hízás.

Legjobb válasz: Ne izgulj, a tejtõl nem tud elhízni! Egyáltalán nem sok a gyarapodás, nekem naponta hízott 80-100 dkg között. Egy ideig gyarapszik, de szépen be fog állni, le fog lassulni ez a rohamos fejlõdés.

Ne izgulj, a tejtõl nem tud elhízni! Egyáltalán nem sok a gyarapodás, nekem naponta hízott 80-100 dkg között. Egy ideig gyarapszik, de szépen be fog állni, le fog lassulni ez a rohamos fejlõdés.
Bocsi elõzõ vagyok, visszanéztem a füzetbe amit vezettem. 3 hetesen a napi súlygyarapodása 30 és 100 gramm között volt. A heti gyarapodása pedig 200 és 350 között volt. Ez teljesen változó. Csak anyatejes volt õ is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Sikerült megnyugodnom:)
Örülj hogy hízik, ez a dolga, 3 hónapos korára megduplázzák a babák a születési súlyukat. Nálunk volt olyan hogy 1 hónap alatt 2 kg-ot hízott, nõtt egy hatalmasat a lányom, és azóta megált a nagy hízás 10 dekákat hízik havonta.
Bocs, fél éves korára duplázza a súlyát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Szia Nekünk az elsõ hónapban 1340, majd a másodikban 1370 grammot hízott a babánk. Se a védõnõ, sem pedíg az orvos nem mondta, hogy sok lenne ez a hízás... És nekünk sem duci a babánk! Sõt...Nagyon is formás baba! :) Biztosan a tied is az lesz! További jó babázást neked! :) üDV., egy 3 hónapos baba anyuja :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó! Aranyos vagy!

6 hetes babám nagyon nyűgös 3 napja. Sokat sír, nem lehet letenni 1 percre se, mert elkezd sírni. Rossz az étvágya is, nem lázas. Szerintetek lehet ez a hírtelen melegtől?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.

Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.
14 hónapos lányom a mai napig napokig érzények a frontok idején. Alkat kérdése.
szerintem is lehet a front miatt. Én igyekszem mindent kilõni ilyenkor: ha nem éhes, volt peluscsere, nem szorít a ruha, nem fázik, nincs melege, ott van a cumija is, a komfortérzete jó, valószínûleg "anyára" vágyik. Ilyenkor magamra teszem, és hagyom, hogy elaludjon rajtam, dúdolok neki, és így megnyugszik, lassan elalszik rajtam. (én is alszom vele, persze nem mélyen nem veszem le magamról). Nem is teszem a kiságyba, pontosan azért, hogy a közelségem, illatom biztonságérzetet adjon neki. Miután felébred megnyugszik. Próbáld ki... nálunk ez bevált! :)
Sok minden lehet, d eha mindent kizártál valószinüleg a front. Nekem is fáj a fejem napok óta, valószinüleg kicsim is érzékeny rá, mert ilyenkor õ is nyûgösebb, hisztisebb, csak még nem tudja megmondani hogy fáj-e a feje, vagy csak rosszabb passzban van.
A kérdező hozzászólása: Voltunk ma dokinál, mert amúgy is ma kellett menni tanácsadásra. Azt mondta hogy semmi baja szerencsére, esetleg lehet hogy a pocakja, vagy a front.

3 hetes babámnak nem elég cicizés után a 90 tápszer. Adhatok neki többet, mondjuk 120-at? Sajnos nincs sok tejem.

Legjobb válasz: 3 hetesen inkább a cicizést kellene preferálni, tehát ha nincs az egyik ciciben elég tejed, akkor tedd át a másikra, majd ha "kifogyott", vissza az elsõre. Eleinte macerás, fárasztó, de ha beindul végre rendesen a tejelválasztásod, elfelejtheted a nyamvadt tápszert. Kérd ki a védõnõ tanácsát (ha normálisat sikerült kifognod) szoptatás ügyben vagy keresd meg a LLL-t (http://www.lll.hu/telefon), telefonon is szívesen segítenek neked. A tejci kereslet-kínálat elvén termelõdik, tehát mivel a gyerek mindig csak keveset eszik, nem is termelõdik benne több. A tápszerrel az a baj, hogy sokkal könnyebb üvegbõl enni, csak egy kicsit össze kell zárni a száját, és már ömlik is bele a kaja, nem kell szívnia.

3 hetesen inkább a cicizést kellene preferálni, tehát ha nincs az egyik ciciben elég tejed, akkor tedd át a másikra, majd ha "kifogyott", vissza az elsõre. Eleinte macerás, fárasztó, de ha beindul végre rendesen a tejelválasztásod, elfelejtheted a nyamvadt tápszert. Kérd ki a védõnõ tanácsát (ha normálisat sikerült kifognod) szoptatás ügyben vagy keresd meg a LLL-t (http://www.lll.hu/telefon), telefonon is szívesen segítenek neked. A tejci kereslet-kínálat elvén termelõdik, tehát mivel a gyerek mindig csak keveset eszik, nem is termelõdik benne több. A tápszerrel az a baj, hogy sokkal könnyebb üvegbõl enni, csak egy kicsit össze kell zárni a száját, és már ömlik is bele a kaja, nem kell szívnia.
nem akarlak elszomorítani, de... én is így jártam.nagyon kevés volt a tejem és, mivel cumiból kapta a tápszert, egyre kevésbé szívta a cimimbõl, majd egyáltalán nem fogadta el.akkor ugye fejni kezdtem és üvegbõl kapta a tejcsit is.ennek hatására teljesen el is apadt a tejem. de a kérdésre válaszolva:attól függ, ha tudod erõltetni a cicizést, akkor próbáld, ha viszont nem megy, akkor pedig muszáj neki tápszert adnod, mert egyébként nem lakik jól.
Ha szoptatni akarod, akkor ne adj neki, ill. ne cumisüvegbõl. Pár napig szenvedés, de akkor tudja jól beindítani a tejet, ha éhes, és erõsen, jól szopizik. Márpedig ha tápot adsz, akkor nem lesz éhes. Sajnos én is ebbe a hibába estem, és az lett a vége, hogy 8 hónapja géppel tudom csak fenntartani a tejet, és cumisüvegbõl issza. cumizavar. Ha nem izgat annyira a szoptatás, akkor adj neki nyugodtan, bár én legalább 6 hétig mindenképp erõltetném az anyatejet.
Most lehet, hogy meg fognak kövezni, de nálunk nem vált be a váltogatós cicirátét. Kisfiam eleve nem szopizott jól. Már a kórházban sem. Amikor a sûrûbbje következett, akkor mindig türelmetlen lett és ordított. Mivel nem tudtam vele mit kezdeni és nem akartam sírni hagyni, ezért tápszert adtam neki cumisüvegbõl. Nem felejtett el cicizni. 3 hónapig ment ez így, hogy minden etetésnél elõször megpróbáltuk a cicit, majd jött a cumisüveg. Fejtem, de nem sok jött. Szerintem nem volt jó a technikám vagy nem tudom. Szóval kapott kiegészítést, aztán már csak tápszert. Szerintem annyit készíts neki, ami a tápszer dobozán fel van tüntetve korának megfelelõen. Ha nem éhes már, úgysem issza meg. Oké, hogy az anyatej a legjobb neki, de ne szenvedtessük már feleslegesen, hogyha nincs elég vagy valami probléma áll fenn. 7 hós kisfiú anyukája
Nekem a 90 is rengetegnek tûnik! Fõleg szopi után. A tejtermelésem a fiam három hetes korára még be sem állt. Ha szoptatni szeretnéd, akkor inkább csökkenteni kéne a tápszert. És a tejszaporításért meg kell dolgoznotok, de érdemes! Több tejed akkor lesz, ha többet szoptatod. Egyáltalán nem kell két-három-négy órákat várni az etetések között, szopjon, amikor csak érdeklõdik és meg fogja termelni a kellõ mennyiséget (reméljük még nem teljesen kényelmesedett el:)
Egyetértek az utolsó válaszolóval!Nekem sem volt soha elég a tejem ezért születése óta pótolom a babámnak.Mindig annyit adok Neki amennyit elfogad. Viszont én mindent megtettem, hogy beindítsam a tejet.Folyton cicire tettem, nem adtam pótlást.Nem vált be, csak a sírás hallgattam napokig.Aztán elkezdtem fejni 2 óránként, éjjel is.Így nõtt a mennyiség folyamatosan, bár még mindig pótolok a tejci is szaporodik folyamatosan.Ezen azt értem, hogy most pl. 180-at eszik abból 120-at szopik.Tehát nem csökkent a tej mennyisége hanem nõtt.Cumisüvegbõl kapja a pótlást és semmi cumizavar nem volt neki.Elõször szopizik és ha igényli kap tápszert/ez már egyre ritkábban van, pedig csak egy mellbõl szoptatok, mert a másikban 10ml-nél több még nem volt./Õ most 4 hónapos és nagyon szépen fejlõdik.

Ha a mehszaj 1, 5 ujjnyira nyitva es kb 5 ujjnyira kell kitagulni, akkor szamithatok könnyebb vagy gyorsabb szülesre? 1 het alatt tagult ennyit.39+3 hetes vagyok, remelem mar nincs sok hatra.

Legjobb válasz: Én 2.5 ujjnyival mentem be 37+3 hetesen,a szülésznõm burkot repesztett,és bõ 2 óra múlva megszületett a pici.Állítólag sokan órákat vajúdnak mire kitágulnak ennyire.Szval benne van a pakliban,h gyorsan fogsz szülni!Kívánom Neked!

Én 2.5 ujjnyival mentem be 37+3 hetesen, a szülésznõm burkot repesztett, és bõ 2 óra múlva megszületett a pici.Állítólag sokan órákat vajúdnak mire kitágulnak ennyire.Szval benne van a pakliban, h gyorsan fogsz szülni!Kívánom Neked!
Én két ujjnyira voltam nyitva, amire mondta a szülésznõ, hogy szerencsém van, mert más ezért a két ujjnyiért órákat szenved.... Nekem az egész kicsi kezdeti fájásoktól elkezdve a takarításig kb 11 óra volt, amibõl az utolsó 4 óra volt inkább, amire azt mondom, na ez a szülés, vajúdás. A többi csak mensis fájás volt elõtte. Úgyhogy ha még fél ujjnyit is tágulsz, már legalább azt elmondhatod, hogy ezért nem kellett megszenvedned. Majd csak a többi 3-ért... Könnyû szülést kívánok!
nekem másfél ujjnyitól számítva volt 3 óra, amikor a babámat a kezembe tarthattam.
Relatív. Én zárt méhszájjal, magasan lévõ babával mentem be, mert elfolyt a víz, azt mondták, majd reggel megindítják, ehhez képest 3 óra múlva kint volt. A kitolás elõtt, amikor kitágultam, mondták, hogy annyira fent van a baba, hogy még minimum félóra, a következõ fájással már lent volt és el is indult kifelé, 3 perc múlva már a kezemben volt. Egy barátnõm 3 ujjnyival vészelt át egy hónapot, de végül indítani kellett és fél napig vajúdott (az sem olyan sok elsõnél).
A 2 ujjnyira voltam nyitva, 3 óra alatt lett meg a lányom.
1, 5 ujjnyi nem sok a te korodban. Teljesen normálisnak számít. Jelenthet jót is, de hallottam olyanokról akik innét nem tágultak tovább.
Szerintem örülhetsz neki. Én bõ 2 ujjnyival csavarogtam a 40. héten. A kiírás napján 3 órás otthoni vajúdás után bõ 3 ujjnyival mentem be a szülõszobába, és onnan számítva még 3 óra kellett az 5 ujjnyi táguláshoz. Sajni nem jól illeszkedett be a bubija kismanómnak, így ezt követõen 1, 5 órán keresztül pozíciókat kellett váltogatnom parancsra és vártuk, hogy tolhassak. Az kemény volt! De mikor beilleszkedett 7-8 perc alatt kitoltam a 4 kg kisfiam. Még így is, hogy a vége nagyon kimerítõ volt, azt mondom: Minden percét újra akarom élni nap, mint nap. Nem fontos az idõ, hihetetlen csodában lesz részed. :) :)

Baj, ha 38+3 hetes terhesen sokat keményedik a hasam?

Ez azt jelenti, hogy a tágul a méhszáj? Köszi!

Legjobb válasz: Én is már vagy a 20. héttõl keményedek, nagyon sok magnéziumot (Béres napi 3-4) kellett szednem és még most is nagyon keményedek, de a méhszáj végig zárt volt. Ettõl függetlenül kinyilhatsz, hiszen közel a szülés. Minden jót és könnyû szülést kívánok hamarosan. 35 hetes kismami

Én is már vagy a 20. héttõl keményedek, nagyon sok magnéziumot (Béres napi 3-4) kellett szednem és még most is nagyon keményedek, de a méhszáj végig zárt volt. Ettõl függetlenül kinyilhatsz, hiszen közel a szülés. Minden jót és könnyû szülést kívánok hamarosan. 35 hetes kismami
Nyugi semmi baj, nekem már a 20. héten jelentkezett ez, magne b6-ot kellett szednem, de a Te idõdben ez már teljesen normális.Igen, tágul a méhszáj és ezekbõl a keményedésekbõl lesznek szép lassan a fájások.Könnyû szülést Neked!:)
Nem, ez teljesen normális...én is ennyi vagyok pont most....és szurkál is lennt és nyom, és zsibbad a lábam...stb....ezzel tágulunk.... :-)
A keményedés nem a méhszáj tágulásának a jele, a méhed edzi magát. (Nekem az 5 hónaptól folyamatosan keményedett, de a méhszáj csak szülés elõtt nyílt ki) Már sokkal korábban is jelentkezhetett volna, nálad úgy látszik csak most, de ez jól van így, hiszen lassan akár szülhetsz is... :o) Jó várakozást!
Nem baj, biztonságos idõben vagy, még akkor is, ha megindulna most a szülés. Szóval ne aggódj, felesleges. :o) Csak edzõdik a méhed, méhszájat, készül a szülésre.
Elsõ vagyok, a 20:41-esnek van igaza, bocs a rossz fogalmazásért.Valóban a méhed edzi magát, hisz mint mondtam nekem is voltak már keményedéseim igen korán, de csak szülés elõtt nyílt ki a méhszáj.De a Te esetedben ez már biztos a tágulás jele...szerintem legalábbis

Miért akarnak sokan teát adni a pár hetes, honapos babájuknak? Ismerek olyat aki teáztat de náluk nem jött be a mecsek bébi meg a kamilla sem, pickwick gyerekteát ad 3 hetes babának az baj?

Legjobb válasz: Nálunk pont az ellenkezõje volt. Februárban született a babám, 2,5 hós kora óta tápszeres. Neki igenis kellett a tápszer mellett a tea, fõleg nyáron. Napi 7-8 dl-t simán megivott. Most, hogy hûvösebb az idõ a napi "fogyasztása" lecsökkent 3-4 dl-re. Nem lóg egész nap a szájában a cumisüveg, azt azért nem hagyom. Az apja is ilyen nagy ivós, kicsit melegebb van és egy húzásra megiszik majdnem egy liter folyadékot.

Nálunk pont az ellenkezõje volt. Februárban született a babám, 2, 5 hós kora óta tápszeres. Neki igenis kellett a tápszer mellett a tea, fõleg nyáron. Napi 7-8 dl-t simán megivott. Most, hogy hûvösebb az idõ a napi "fogyasztása" lecsökkent 3-4 dl-re. Nem lóg egész nap a szájában a cumisüveg, azt azért nem hagyom. Az apja is ilyen nagy ivós, kicsit melegebb van és egy húzásra megiszik majdnem egy liter folyadékot.
Én arra gondoltam, amikor a gyerek szájában egész nap lóg a cumisüveg. A felesleges teáztatásról beszéltem. Nézd meg sok gyerek fogát az oviban a cukros teától!! Mint az üszök!!! Van egy-két dolog, amit még nagyanyáink másképp csináltak és már elavultak!
akkor tegyük hozzá, hogy a cukrozott teák... az én faim minden izestés nélkül issza a babamosoly teát, és nagyon szereti.11hetes
Én elsõ perctõl adok üres, híg kamilla teát. Nyáron sokszor volt szomjas és nem kellett neki a tej, a teát pedig elfogadta. Ez miért is baj? 9 hónapos, jól fejlõdik, még nem volt beteg és 8 hónapos koráig csak tejet kapott, és persze szomjoltónak teát. Én úgy gondolom, ha szomjas vagyok nem vajaskenyeret eszek. Szerintem a babák is így mûködnek. Persze mindenki maga dönti el, hogy az õ babájának hogy jó, na és persze a baba.
Én 3 hetes kora óta adok teát, nagyon hasfájos volt a babám (anyatej+tápszeres), az ember ilyenkor mindent kipróbál, csak hogy segítsen rajta. Persze csak babateát, minden ízesítés nélkul. Most 7 hónapos, az´ta is így kapja, de folyadékpotlásként van, hogy csak babavizet. Az én kisfiam is cicifuggo volt, az orvos is ajánlotta, hogy kozbe-kozbe "csaljak" vízzel, vagy teával, mert bizony óránként "kéredzkedett". Egyébként meg ha a babának nem ízlik, nem kell eroltetni.
utolso vagyok, még hozzátenném: most 7 hñapos a kisfiam, éjjel ha felébred, sír, nem kell neki a tej, viszont egybol rácuppan a teásuvegre, aztán alszik tovább szépen. El tudja donteni, hogy éhes-e vagy csak szomjas, és akkor minek is kérné a tejet? nálunk így mukodik. Persze, ha a baba csak anyatejes, és nem fogadja el a teát, Ok, ne aggodj, valoszínuleg neki még megfelel, nem érett másra a tejcin kívul.
+Szerintem ez ilyen nagyanyáinktól jött "rossz" szokás, hogy lóg a gyerek szájában a teás üveg+. mégis egészségesebb nemzedék az elõzõ.szerintem.miért lenne baja egy kis teától a gyereknek?
Én sem értem. Ha anyatejes mindenhol azt olvasom, hogy nem kell a plussz folyadék, még nyáron sem. Mi tápszeresek voltunk, de én akkor sem teáztattam Egyáltalán nem éreztem szükségét. De nem is fogadta el, bár én akkor is csak vízzel kínáltam ( ha csuklott pl.) Akkor kezdtem a plussz folyadékot, amikor már elkezdtem a hozzátáplálást. Szerintem ez ilyen nagyanyáinktól jött "rossz" szokás, hogy lóg a gyerek szájában a teás üveg. Ha kell, ha nem. Meg ha sír, akkor is beledugják a szájába.

30+3 hetes kismama vagyok és nagyon sokat keményedik a pocim és fáj a szemérem csontom is. Volt jósló fájásom is és a derekam is elég sokat fáj (mint amikor menstruálok). Lehet hogy korábban fogok szülni a kiírtnál vagy esetleg kinyílhat a méhszájam?

Legjobb válasz: Valószínû azért fáj a csontod mert már elkezdett alkalmazkodni a szüléshez(tágul). Nekem is majd' szétmegy a combtövem, ahogy formálódik, de ez jó.pihenj többet, hogy ne keményedjen a pocid, meg a derékfájás miatt is.Én 33 hetes vagyok most a 2. babával. De azt tudd, hogy minden orvos, szülésznõ stb azt mondja ha már hármassal kezdõdik a hetek száma baj nem lehet, ha megszülsz korábban.Az elsõ baba nekem is korábban született.Menj el vizsgálatra és megmondják elkezdett-e már tágulni a méhszájad.Nekem még teljesen zárt, de ezek amiket leírtál megvannak ugyanúgy:)kitartás:)

Valószínû azért fáj a csontod mert már elkezdett alkalmazkodni a szüléshez(tágul). Nekem is majd' szétmegy a combtövem, ahogy formálódik, de ez jó.pihenj többet, hogy ne keményedjen a pocid, meg a derékfájás miatt is.Én 33 hetes vagyok most a 2. babával. De azt tudd, hogy minden orvos, szülésznõ stb azt mondja ha már hármassal kezdõdik a hetek száma baj nem lehet, ha megszülsz korábban.Az elsõ baba nekem is korábban született.Menj el vizsgálatra és megmondják elkezdett-e már tágulni a méhszájad.Nekem még teljesen zárt, de ezek amiket leírtál megvannak ugyanúgy:) kitartás:)
Még azért elég korai lennél, szedjél reggel délben este magnéziumot. Nekem a ctg is jelezte az össze húzoást és ezt ajánlották, azota több mint 2 hét telt el és jobb most már, kevesebb a keményedés.

3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Legjobb válasz: Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)

Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul, hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre, pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos, hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba, három órán keresztül cipelem, ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki, ide-oda rakosgatom stb... , de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.õ is cicin jól elvan, de utánna kezdjül elõröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az elsõ 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem, fél ora plussz minusszal.Az elsõ alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2, 5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit, most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni", mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tõlem, mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni, mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert, gyerektõl is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon idõben játszok vele, mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.

3 hetes kisfiam sokat erõlködik, sír, míg sikerül neki kakilni, viszont nincs székrekedése, mert a kaki normális. Hogyan segíthetnék neki? Kizárólag csak anyatejet kap. Teát sem próbáltam még adni neki.

Legjobb válasz: valószibnüleg csak a szelek bántják vagy fáj a pocija. nem is kell neki tea, elsö körben te figyelj nagyon arra mit eszel. sok babánál csak ennyi a gond pl a sok tejtermék fogyasztás az anyukánál.

valószibnüleg csak a szelek bántják vagy fáj a pocija. nem is kell neki tea, elsö körben te figyelj nagyon arra mit eszel. sok babánál csak ennyi a gond pl a sok tejtermék fogyasztás az anyukánál.
Nálunk hasonló gondok voltak, Bio Gaia csepp segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem sok tejterméket fogyasztok, naponta csak egy pohár tejet. Próbálok nagyon oda figyelni, de elvileg nem szelesek azok az ételek, amiket megeszek.

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?

Legjobb válasz: a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!

a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Kitti helyett lutri
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjam hogy a tejcukrot nem tudja megemészteni?
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes elõtt kapott belõle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van. Kitartást hozzá!
igen, a torna is nagyon jó volt.
én már feladtam. 2hetes kora óta szenved. 4féle cseppet próbáltam: biogaia, espumisan, infacol, colief. semmi javulás. az én babàmnak sztem a levegõ nyomja a pociját mert éjjel nem tud büfizni. azt kéne hogy ne egyen, talán akkor nem is kínlódna. cseppek nélkül is olyan mint cseppel. talán magától elmúlik egyszer. kitartás!!! 2hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nálunk a torna sem segit, pláne ha már ordít annyira feszíti a lábát hogy nem is tudom neki felnyomni a pocijához sem. úgy sajnálom szegényét. azért is kérdeztem mert én még csak infacolt hsználtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!