Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes popsiján (2 db)

3 hetes babám popsiján pici piros kiütések vannak. Mit csináljak?

Csak a doki által felírt krémet használom, minden szopi el?tt tisztába teszem, nedves törl?vel áttörlöm jól, bekenem rendesen, és mégis pöttyös. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld ki a Sudocremet,nagyon jó, a gyszertárban megerõsíthetik neked.Jobb mint az orcos által felírt kikevert kence, az nem minden babánál válik be.

Próbáld ki a Sudocremet, nagyon jó, a gyszertárban megerõsíthetik neked.Jobb mint az orcos által felírt kikevert kence, az nem minden babánál válik be.
Szia nálunk a Neogranormon vált be.Ha nagyon csunya a popsija kend be Mycosolonnal.Egy két alkalom után helyre jön
az én Doktornénim gyógyszertári kamillás popsirémet írt fel, és azt mondta, h ilyen melegben ne csodálkozzak ha kiüti a kis popsijukat, mert a kórokozók szeretik a nedves meleg helyeket. Nem tudsz mindig figyelni ha pisil a babód és nem tudod állandóan tisztába rakni!!! Mutasd meg a gyermekdokidnak és õ megmondja mit tegyél mielõtt megvennél mindent drága pénzért!!! Jó babázást, kitartás elmúlik :)
Igen attól lehet. Felmaródhatott elég csúnyán. Jó vastagon kend be NEogranormonnal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!