Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes naponta hányszor (3 db)

3 napja nem jön haza az anyamacska, naponta hányszor etessem az 5 hetes kiscicákat?

Legjobb válasz: kb 5-6X, de a legjobb igény szerint ebben a korban.

kb 5-6X, de a legjobb igény szerint ebben a korban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ment a zöld kéz.
Ez attól is függ, milyen fajta, hány milit esznek egyszerre stb. Az én csincsilla cicám 4 hetesen 2 óránként evett. A kaki meg a pisi is fontos, arról se feledkezz meg, mert maguktól nem fognak:)

3 hetes kismacskáim szeme csipás. Kamillával törölgetem, de egyelőre nem használ. Milyen módszerrel csináljam, naponta hányszor? Szárazra töröljem utána a szemüket?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvos, hogy bórvizes vattával töröljem. Más tünete nincs? A csipás szem a macskanátha egyik tünete. Ha az, akkor sürgõsen orvos kell nekik.

A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket. A szemcseppre én is gondoltam, de nem ártana a cicának? Sajnos a közelünkben nincs állat-gyógyszertár, csak messzebb, de 60-70 km-t azért mégsem utaznék... Ez a szemcsepp jó gyerekeknek is? Ha igen, akkor nyugodtabban használnám. Olyan szemcsepp, amelyik mondjuk 2, vagy 5 év alatti gyereknek nem adható, a 4 hetes macskának sem tesz jót szerintem...
Nekem azt mondta az orvos, hogy bórvizes vattával töröljem. Más tünete nincs? A csipás szem a macskanátha egyik tünete. Ha az, akkor sürgõsen orvos kell nekik.
A kamillateában azthiszem csersav van, és a szemnek többet árt, mint használ... inkább vidd õket orvoshoz, mert azthiszem, ez a macskanátha tünete is lehet kiscicánál...
Gyógyszertárban lehet kapni Neomicyn-es szemcseppet erre, nagyon jó.
Én a szemcsepp mellé kamiláztam, állatorvosi javaslatra! Örülök hogy meggyógyultak a cicák. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Egyébként csak a szemük csipás, nem náthásak, nem tüsszögnek, az orruk szép tiszta, jó kedélyûek, sokat esznek:) Egy alkalommal törölgettem nekik kamillával, tegnap, de ma már jobban néztek ki...De azért ma már csak langyos vízzel töröltem át, de csak az egyiküknek, mert a másik kettõnek nem volt csipás. Úgy tûnik, nem ártott nekik az egyszeri kamillázás, de azért többször inkább nem fogom:) Mindenféle infókat hallok, van, aki szerint jó a kamilla, van, aki szerint nem jó...Inkább nem fogom már használni.
Egyáltalán nem szabad kamillázni. Tényleg csak ártasz vele! Csak tiszta vizzel szabad tisztítani napi 2-3szor is. Ez biztos!!!
Én cicám is csipásodott, a kamilla jó, de nem volt elég. Ha nem múlik, akkor kérj a adokitól szemcseppet. És arra figyelj, hogy amikor kamillázod õket, minden szemet külön vattapamaccsal törölj át! De nem kell szárazra törölni.
Lehet furán hangzik, de amikor a mi cicáinknak csipásodott a szeme az orvos mondta hogy vízben pici betadint oldjunk...egy két csepp és azzal mossuk...rendbejöttek:)
A kérdező hozzászólása: Ja, egyébként a kamillával kapcsolatban is olvasok jót is, rosszat is, hogy árt valamiért. Csak langyos vízzel szoktam nekik törölgetni, sokkal jobban vannak. 5-6 órakor szoktam nekik utoljára letörölgetni, aztán tegnap és ma is, amikor reggel megnéztem õket, nyitott szemmekkel üdvözöltek:) De kora délutánra mégis beragad nekik:(

3 hetes babának naponta hányszor kell lenni székletnek?

Azthiszem hogy a kicsinek hasmenése van,mert naponta 10-20 pelus elmegy.Mit adhatok hasmenés ellen neki?Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.Kicsit hasfájós is a baba.

Legjobb válasz: Húúú hallod szerintem ha hasmenése van vidd dokihoz!Ez nem vicc,mert kiszáradhat.

Húúú hallod szerintem ha hasmenése van vidd dokihoz!Ez nem vicc, mert kiszáradhat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!