Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes mennyi cseppet adhatok az (2 db)

3 hetes babának mennyi cseppet adhatok az Espumisan-ból? 25cseppet ír, de szerintem az sok.

Legjobb válasz: Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...

Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...
Az espumisan újszülött kortól adható. A Gripe Watert nem lehet 1 hónapos kor alatt adni. A kérdésedre: nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nyugodtan adjam úgy, ahogy az útmutatóban szerepel, ennek ellenére én úgy adom, hogy napközben 15 cseppeket étkezések elõtt, az utolsó két etetésnél (estefelé) már odaadom a 25 cseppet. Így adom már régóta. 8 hetes kislány anyukája.
Én ezt adtam a fiamnak 25 cseppet. Már nem használjuk - 6 hónapos lett - de semmi baja nem volt tõle.
Én is használom egy hete, ma vagyunk 3 hetesek, csak ez segített, azóta alig görcsöl... Nagyon ajánlom. Akkor is adom neki ha 1, 5 - 2 órája evett. És minden etetéskor minden nap. Már van ha meglátja szopi elõtt a rikitó zöld kiskanalat, nyitja a száját, bár lehet csk véletlen volt, de tegnap többször is ez történt. :) Nem sok a 25 csepp másképp nem írnák rá!
A kérdező hozzászólása: Nekem csak este hasfájós jobban, napközben nincs semmi baj.Álltalábban este 8-10 között van neki hasfájása.Én csak akkor adom neki mikkor már fáj a hasa.Elég csak akkor használni mikkor láttom a kicsin hogy kezd fájni a hasa?Vagy hatásosabb ha minden szoptatás elõtt, vagy utánna beadom?Köszönöm a válaszokat.
2. válaszoló vagyok. Szerintem kísérletezd ki, hogy jobb-e ha egész nap minden kajcsi elõtt adod neki vagy nem változik a helyzet ahhoz képest, ha csak este adod.
Gyógyszertárban sem adnak ki 1 hónapos kor alatti gyermeknek Espumisan cseppet. Bár, ha nem lelkiismeretes a dolgozó... Nem ajánlott 1 hónapos kor alatt semmiféle gyógyszerkészítmény! Sok alternatív gyógymód is létezik! Nem kell rögtön különbözõ szerekhez nyúlni! Nagy a hozzászokás veszélye, allergizáhatnak bizonyos szerek, stb.
szia, mi INFACOL -t használunk, már 3 napos kortol adhato, semmi baja nem lesz töle, csak jo nagy pukik, csak este adom én is neki mielött lefekszünk, már mi átalusszuk az éjszakát, 7 hetesek vagyunk.

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?

Legjobb válasz: a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!

a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Kitti helyett lutri
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjam hogy a tejcukrot nem tudja megemészteni?
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes elõtt kapott belõle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van. Kitartást hozzá!
igen, a torna is nagyon jó volt.
én már feladtam. 2hetes kora óta szenved. 4féle cseppet próbáltam: biogaia, espumisan, infacol, colief. semmi javulás. az én babàmnak sztem a levegõ nyomja a pociját mert éjjel nem tud büfizni. azt kéne hogy ne egyen, talán akkor nem is kínlódna. cseppek nélkül is olyan mint cseppel. talán magától elmúlik egyszer. kitartás!!! 2hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nálunk a torna sem segit, pláne ha már ordít annyira feszíti a lábát hogy nem is tudom neki felnyomni a pocijához sem. úgy sajnálom szegényét. azért is kérdeztem mert én még csak infacolt hsználtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!