Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes mennyi cseppet (3 db)

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?

Legjobb válasz: a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!

a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Kitti helyett lutri
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjam hogy a tejcukrot nem tudja megemészteni?
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes elõtt kapott belõle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van. Kitartást hozzá!
igen, a torna is nagyon jó volt.
én már feladtam. 2hetes kora óta szenved. 4féle cseppet próbáltam: biogaia, espumisan, infacol, colief. semmi javulás. az én babàmnak sztem a levegõ nyomja a pociját mert éjjel nem tud büfizni. azt kéne hogy ne egyen, talán akkor nem is kínlódna. cseppek nélkül is olyan mint cseppel. talán magától elmúlik egyszer. kitartás!!! 2hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nálunk a torna sem segit, pláne ha már ordít annyira feszíti a lábát hogy nem is tudom neki felnyomni a pocijához sem. úgy sajnálom szegényét. azért is kérdeztem mert én még csak infacolt hsználtam.

3 hetes kislányom szopi közben feszit és hangosan felsir de alvás közben is! Ez lehet a pocak? Használt valaki espumisan cseppet? Mennyit lehet neki adni? Használ?

Legjobb válasz: Igen lehet a poci.Az espumisan nekünk bevált,a dobozban lévõ utasitás szerint add neki.Ha esetleg nem használ próbáld ki a sab simplex-et

Igen lehet a poci.Az espumisan nekünk bevált, a dobozban lévõ utasitás szerint add neki.Ha esetleg nem használ próbáld ki a sab simplex-et
Szia!Nekünk bevált az espumisan 10 cseppet adtam a babónak.
A kérdező hozzászólása: Köszi hányszor adjátok?tegnap du 4 kor és este 8 kor adtam 15-15 cseppet igy is éjfél volt mire sikerült szegénynek elaludnia!
Nálunk nem vált be, és az Infacol sem. Egy hónapos kortól adhatsz neki Gripe Watert, az nagyon jó. Addig homeós colocynthist, az nagyon szuperül bevált. Némely esetben egy pár korty langyos kamillatea. Ezeket váltogattuk. Étkezésedre figyelj!

3 hetes babának mennyi cseppet adhatok az Espumisan-ból? 25cseppet ír, de szerintem az sok.

Legjobb válasz: Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...

Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...
Az espumisan újszülött kortól adható. A Gripe Watert nem lehet 1 hónapos kor alatt adni. A kérdésedre: nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nyugodtan adjam úgy, ahogy az útmutatóban szerepel, ennek ellenére én úgy adom, hogy napközben 15 cseppeket étkezések elõtt, az utolsó két etetésnél (estefelé) már odaadom a 25 cseppet. Így adom már régóta. 8 hetes kislány anyukája.
Én ezt adtam a fiamnak 25 cseppet. Már nem használjuk - 6 hónapos lett - de semmi baja nem volt tõle.
Én is használom egy hete, ma vagyunk 3 hetesek, csak ez segített, azóta alig görcsöl... Nagyon ajánlom. Akkor is adom neki ha 1, 5 - 2 órája evett. És minden etetéskor minden nap. Már van ha meglátja szopi elõtt a rikitó zöld kiskanalat, nyitja a száját, bár lehet csk véletlen volt, de tegnap többször is ez történt. :) Nem sok a 25 csepp másképp nem írnák rá!
A kérdező hozzászólása: Nekem csak este hasfájós jobban, napközben nincs semmi baj.Álltalábban este 8-10 között van neki hasfájása.Én csak akkor adom neki mikkor már fáj a hasa.Elég csak akkor használni mikkor láttom a kicsin hogy kezd fájni a hasa?Vagy hatásosabb ha minden szoptatás elõtt, vagy utánna beadom?Köszönöm a válaszokat.
2. válaszoló vagyok. Szerintem kísérletezd ki, hogy jobb-e ha egész nap minden kajcsi elõtt adod neki vagy nem változik a helyzet ahhoz képest, ha csak este adod.
Gyógyszertárban sem adnak ki 1 hónapos kor alatti gyermeknek Espumisan cseppet. Bár, ha nem lelkiismeretes a dolgozó... Nem ajánlott 1 hónapos kor alatt semmiféle gyógyszerkészítmény! Sok alternatív gyógymód is létezik! Nem kell rögtön különbözõ szerekhez nyúlni! Nagy a hozzászokás veszélye, allergizáhatnak bizonyos szerek, stb.
szia, mi INFACOL -t használunk, már 3 napos kortol adhato, semmi baja nem lesz töle, csak jo nagy pukik, csak este adom én is neki mielött lefekszünk, már mi átalusszuk az éjszakát, 7 hetesek vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!