Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes lehetnek tünetei (6 db)

Majdnem 3 hetes terhesség tünetei lehetnek ez?

Utána néztem ha most minden igaz és terhes lettem 2 hetes és 6 napos vagyok. A mellem feszül,és fáj pedig 14-én kell megjönnie,és az alhasam n?tt. A pénteki napon görcsölt az alhasamnál. Lehet baba ??

Legjobb válasz: Ha mégsem vicc, azért én válaszolnék rá. 1: nincs olyan, hogy 2 hetes 6 napos terhesség.Mivel a terhességet az utolsó vérzéstõl számítják, így a kimaradásakor már 4 hetes vagy alapból.De neked még el sem maradt. 2:Az alhasad kizárt, hogy nõjön ennyi idõsen, és még a koraterhességre jellemzõ haspuffadás se jelentkezik még ilyen korán 3:Terhestünetet még nem produkálhatsz, mert lehet, hogy még be sem ágyazódott.A mellfeszülés lehet attól is, hogy meg fog jönni. 4:az alhasi görcs is lehet attól, hogy meg fog jönni. 5:ilyenkor még csak találgatni lehet.Nálad nyilván két esélyes a dolog.De én úgy látom, hogy nagyon szeretnél már gyereket, így rá vagy "görcsölve" a témára, és mindent beképzelsz magadnak. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Ha mégsem vicc, azért én válaszolnék rá. 1: nincs olyan, hogy 2 hetes 6 napos terhesség.Mivel a terhességet az utolsó vérzéstõl számítják, így a kimaradásakor már 4 hetes vagy alapból.De neked még el sem maradt. 2:Az alhasad kizárt, hogy nõjön ennyi idõsen, és még a koraterhességre jellemzõ haspuffadás se jelentkezik még ilyen korán 3:Terhestünetet még nem produkálhatsz, mert lehet, hogy még be sem ágyazódott.A mellfeszülés lehet attól is, hogy meg fog jönni. 4:az alhasi görcs is lehet attól, hogy meg fog jönni. 5:ilyenkor még csak találgatni lehet.Nálad nyilván két esélyes a dolog.De én úgy látom, hogy nagyon szeretnél már gyereket, így rá vagy "görcsölve" a témára, és mindent beképzelsz magadnak. Azért szorítok, hogy sikerüljön!
Ne nevettes... :D Ezt ugye a vicc kategóriába szántad? :D
Biztosan csak vicc! De találó :)

2, 5-3 hetes terhességnek már lehetnek tünetei?

A teszt kimutatja már? Érdemes ilyen korán megcsinálni?

Legjobb válasz: Szerintem ha öt hetes terhes vagy azt már általában kimutatja a teszt.Tünetek mindenkinél máshogy jelentkeznek lehet hogy csak öt hét után.

Szerintem ha öt hetes terhes vagy azt már általában kimutatja a teszt.Tünetek mindenkinél máshogy jelentkeznek lehet hogy csak öt hét után.
Mikor ilyen kérdést olvasom az a gyanúm, hogy a kérdezõ a hetek számát a fogantatástól érti. A válasz akkor igen. Ha a mensi elsõ napjától számolja a 2, 5; 3 hetet, akkor nem igazán vannak tünetek, max hasszurkálás, de az sem mindenkinél. A teszt nem mutatja még ki ebben az esetben, csak az 5.héten.

3 hetes terhességnek lehetnek tünetei?

kb 3 hete , hogy gumi nélkül csináltuk a barátommal , de nem élvezett belém . még nem kell megjönnie , de néha fáj a hasam. ez utalhat terhességre??

Legjobb válasz: szia..hát kb hétvége fele kell hogy ,egjöjjön neked,nem?én kb 3 hetes vagyok..és a mellem feszül,néha szédelgek és szurkál néha a méhemnél..azt nem tudom hogy utalhat-e terhességre,de a nök nagyrésze észre sem veszi az ilyen korai terhességet..ha késne a menzid csinálj tesztet..de attol függetlenül ha megjön csinálj egyet hogy megnyugodj mert baba mellett is tud egy nö menstruálni.

szia..hát kb hétvége fele kell hogy , egjöjjön neked, nem?én kb 3 hetes vagyok..és a mellem feszül, néha szédelgek és szurkál néha a méhemnél..azt nem tudom hogy utalhat-e terhességre, de a nök nagyrésze észre sem veszi az ilyen korai terhességet..ha késne a menzid csinálj tesztet..de attol függetlenül ha megjön csinálj egyet hogy megnyugodj mert baba mellett is tud egy nö menstruálni.
A kérdező hozzászólása: nekem a hasam közepén szúr már két napja..a mellem nem feszül , de a hasam az tényleg szúr. ez lehet annak a tünete?
Bizony ez lehet terhesség jele is, ha késik, tesztelj.
szia..elsö hozzáazolod voltam..igen mindenképp tesztelj, , .fontos mert ha jol értem amit irtál ez nem várt baba lenne.
A kérdező hozzászólása: és fel vagyok fújodva 3 napja..de a mellem még mindig nem fáj.
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!