Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes kisfiunk és (44 db)

3 hetes kisfiam felcserélte a nappalt az éjszakával. Éjjel rendszerint fent van, nappal egész jól alszik. Hogyan tudnám ezt felcserélni nála? Ja és próbálom nála betartani a 3 óránkénti etetést (ami úgy néz ki neki is tetszik).

Legjobb válasz: Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...

Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...
szia!Az én kislányom is ezt csinálta kb.1 hétig!Én megkérdeztem a védõnõt hogy mit tegyek, õ azt javasolta hogy fürcsi után ne hagyjam hogy elaludjon köv szopiig és bevált!Szerintem nem kell nappal ébren tartani!Õ nekik még napi 18-20 órát kell(ene) aludni!Pár nap és vissza fog állni akkor is ha nem gyötritek napközben!Õ még nagyon pici szüksége van a sok alvásra!Meg ha már nagyobb lesz és figyeli a fényeket hangokat akkor nappal többet lesz fent! 2 hós kicsilány anyukája

3 hetes kisfiam, olyan nyugtalanul alszik, szörcsög meg állandóan tekereg, erőlködik, gyorsan veszi a levegőt, erre aztán felisébred és sír. Bizonyára fáj a hasa és szenved tőle. Mit csináljak?

infacol nem használ, espumisant két napja használom de max kicsit hangosabban pukizik de ugyanúgy szenved. nem is alszik normálisan.ötlet?

Legjobb válasz: Szia! Próbáld egy kicsit óvatosan tornáztatni a kis lábait hátha a puki kijön. Az én kisfiam szeret pelus nélkül a pelenkázón kicsit "tornázni", igaz õ már két hónapos. Büfiztetni gondolom szoktad, az is okozhatja ha bent marad. Gyógyszertárban kapható még a colief és a biogaia, ezek is használhatnak, de nem ismerem õket. De ha a kisfiad olyan "fajta" akkor lehet nem segít semmi csak az idõ. A nagyobbik kisfiammal próbálhattunk mi akármit, semmi nem segített, 3 hós kora körül nõtte ki. A kicsin annyira nem veszem észre, hogy hasfájós lenne szerencsére.

Szia! Próbáld egy kicsit óvatosan tornáztatni a kis lábait hátha a puki kijön. Az én kisfiam szeret pelus nélkül a pelenkázón kicsit "tornázni", igaz õ már két hónapos. Büfiztetni gondolom szoktad, az is okozhatja ha bent marad. Gyógyszertárban kapható még a colief és a biogaia, ezek is használhatnak, de nem ismerem õket. De ha a kisfiad olyan "fajta" akkor lehet nem segít semmi csak az idõ. A nagyobbik kisfiammal próbálhattunk mi akármit, semmi nem segített, 3 hós kora körül nõtte ki. A kicsin annyira nem veszem észre, hogy hasfájós lenne szerencsére.
A kérdező hozzászólása: szia! szoktam tornáztatni már amikor engedi mert ha nagyon szenved akkor annyira fesziti a lábát hogy nem tudom neki felnyomni a pocijához és ordit közben. vettem colief-et ma próbálom ki, majd meglátjuk. remélem segít rajta, mert nagyon sajnálom szegényt.
Az én kisfiam nem kifejezetten hasfájós, de elég sokáig (kb 1 óra) erõlködött mire kijött amit épp nyomta a pociját. Mi Bio Gaia-t kezdtük el használni kb 5 napja és már sokat javult a helyzet

3 hetes kisfiam csak napközben csinálja azt velem hogy maratoni cicizéseket kell végig csinálni. Ilyenkor 2-3 óra az etetés és csak úgy hajlandó elaludni. Mit csináljak?

Adom neki az Infacolt a szelekre az úgy látom használ neki. Éjjel nem csinálja ezt velem csak nappal.

Legjobb válasz: infacolt székrekedésre??? infacol pocakfájásra van, segít pukizni és egyébként fog az infacol, szóval székrekedésre ne add. 3 órát ne etesd, lehet csak unatkozik és még nem tud mit kezdeni magával, egy kis ölelgetésre vágyik, enyém is nyekergett mikor ébren volt, azt hittem éhes, aztán persze rájöttem, hogy nem :D szegényt én meg jól megtömtem, óránként etettem :D

infacolt székrekedésre??? infacol pocakfájásra van, segít pukizni és egyébként fog az infacol, szóval székrekedésre ne add. 3 órát ne etesd, lehet csak unatkozik és még nem tud mit kezdeni magával, egy kis ölelgetésre vágyik, enyém is nyekergett mikor ébren volt, azt hittem éhes, aztán persze rájöttem, hogy nem :D szegényt én meg jól megtömtem, óránként etettem :D
Ne etesd 3 órán keresztül! Valami határt azért kell szabni. Ha sír, akkor vedd ölbe, babusgasd. Hasfájást sajnos nem biztos, hogy az infacol elmulaszt. Majd lassan kiismered, hogy miért mikor sír.
szopi max 20 perc! valószínû kevés a tejed. éjjel azért nem csinálja mert elfárad. ekkora gyerek kb fél-1 órát van ébren, utána 1-2 órát alszik. ez semmiképp sem normális, védõnõvel beszélj, lehet h kiegészítés kell!
Ekkora hülyeséget, h. kevés a tej!!! Csomó baba ezt csinálja. Emiatt nem kell egybõl tápszert adni. Lehet, hogy még nem tanult meg rendesen szopni, emiatt megy neki lassabban a dolog. Vagy lehet, hogy nem mindig éppen ennie kéne, csak még nem ismered annyira. És õ sem ért téged, te sem õt. Normális hogy eleinte így megy, de össze fogtok szokni, és akkor már egybõl tudni fogod, hogy mit kell csinálni. Nem kell mások tanácsára sokat adni, engem ez zavart nagyon össze. És akkor nem tudtam, hogy mit tegyek. Az anyai ösztön arra van, hogy segítsen a gyerekgondozásban. Én úgy vészeltem túl ezt az idõszakot, hogy szoptatás elõtt odakészítettem magam mellé újságot, enni és innivalót, naplót -és közben csináltam minden mást, amíg a baba evett, vagy a cicimen aludt.
Nagyon egyszerû dologgal el lehet dönteni, hogy elég-e a tej. Le kell mérni a babát szopi elõtt és után pár alkalommal. Azt nekem senki ne állítsa, hogy az jó, ha a baba egész nap eszik, egész nap dolgozik a gyomra szüntelen.


3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Legjobb válasz: Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)

Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul, hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre, pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos, hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba, három órán keresztül cipelem, ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki, ide-oda rakosgatom stb... , de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.õ is cicin jól elvan, de utánna kezdjül elõröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az elsõ 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem, fél ora plussz minusszal.Az elsõ alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2, 5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit, most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni", mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tõlem, mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni, mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert, gyerektõl is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon idõben játszok vele, mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.

3 hetes kisfiam nem kakil minden nap. Elég hasfájos. Hány napig normális ha nincs kaki? És mit lehet csinálni vele? Tápszert + tejet eszik.

Legjobb válasz: Szia:)Nálunk is ez volt a gond mint nálatok.Ugyan igy voltam a kislányomal hogy tejes +tápos volt,ma már csak tápos sajnos:(10hetes most.Én adtam neki kammillás tápot mert nekünk sem volt kaka és a dr nö ezt javasolta,kakilni kakilt töle neki nagyon fájt a hasa utána:(aztán kiprobáltam az édeskömény teát az bevált.Most mecsek babyt adok neki vagy csipkebogyot:)azota napi2-3 kaki is van.Nekem azt mondta a dr nö hogy ennyi idösen mint a tied minden nap kell hogy kaki legyen.Probáld meg finoman tornáztatni vagy ha más nincs akkor lázmérö ami nem igazán jo mert hamar rászokik de általában hatásos.

Szia:) Nálunk is ez volt a gond mint nálatok.Ugyan igy voltam a kislányomal hogy tejes +tápos volt, ma már csak tápos sajnos:(10hetes most.Én adtam neki kammillás tápot mert nekünk sem volt kaka és a dr nö ezt javasolta, kakilni kakilt töle neki nagyon fájt a hasa utána:(aztán kiprobáltam az édeskömény teát az bevált.Most mecsek babyt adok neki vagy csipkebogyot:) azota napi2-3 kaki is van.Nekem azt mondta a dr nö hogy ennyi idösen mint a tied minden nap kell hogy kaki legyen.Probáld meg finoman tornáztatni vagy ha más nincs akkor lázmérö ami nem igazán jo mert hamar rászokik de általában hatásos.
szia! az én két és fél hetes lányom is alig kakil! õ is tejet+tápot kap üvegbõl. eszik rendes mennyiségeket, ki meg szinte semmi sem jön. legutóbb 4 napig nem kakilt, majd a védõnõ javaslatára egy nagyon pici darab glicerines kúpot adtam neki, attól kakilt egy adagot. én is aggódom, nem hiszem, hogy ez normális. egyébként a lányom kakija nem kemény, szóval nem szorulásról van szó, egyszerûen csak nincs kakilási ingere. ezért úgy gondolom, nem megoldás a kamilla stb. de ötletem sajna nincs... a kisfiadnak kemény a széklete, vagy hasonló a gond, mint nálunk? sajnálom, hogy nem tudok segíteni... remélem, megoldódik mindkettõnk babájánál.
A kérdező hozzászólása: 20:38-as. Köszi a választ. Ezek szerint a védõnõd azt mondta még a négy nap se gond! Már aggódtam, hogy muszály minden nap. Nekünk nem kemény a kaki. Mustárszínû, folyékony. Csak nincs mindig. Én látom szegényt, hogy próbálja nyomni, többször is, de nem jön. Csak akkor szeretnék beavatkozni, ha muszály. Bíztos neki is jobb lenne ha lenne minden nap. Megnyugodtam, hogy más babája is eszik tejet+ tápszert. És üvegbõl!! Jó babázást. Próbáljunk megnyugodni a kaki miatt! : ) Reméljük beindul.
nekem a 3. naptól a 6.-ig nem volt kaki, a kórházban senki sem esett hanyatt tõle, csak én aggódtam. Végül megmértem a lázát végbélben, és a lázmérõvel valû seggbedugástól másnapra megindult neki. Azóta rotyogtat rendesen
Az enyém anyatejes és õ sem kakilt minden nap, csak ha meglázmérõztem. A doki néni mondta, hogy magnezium phosporikum 9 ch 3-4x5 golyó hasfájásra és nux vomica 15 ch székrekedésre 2x5 golyó. Homeopátiásak, ja és szopi elõtt 15 perccel kis forralt vízben feloldva. Én még infakolt is adok, de csak napközben. Már azóta tud kakilni.

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?

Legjobb válasz: a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!

a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Kitti helyett lutri
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjam hogy a tejcukrot nem tudja megemészteni?
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes elõtt kapott belõle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van. Kitartást hozzá!
igen, a torna is nagyon jó volt.
én már feladtam. 2hetes kora óta szenved. 4féle cseppet próbáltam: biogaia, espumisan, infacol, colief. semmi javulás. az én babàmnak sztem a levegõ nyomja a pociját mert éjjel nem tud büfizni. azt kéne hogy ne egyen, talán akkor nem is kínlódna. cseppek nélkül is olyan mint cseppel. talán magától elmúlik egyszer. kitartás!!! 2hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nálunk a torna sem segit, pláne ha már ordít annyira feszíti a lábát hogy nem is tudom neki felnyomni a pocijához sem. úgy sajnálom szegényét. azért is kérdeztem mert én még csak infacolt hsználtam.

Kisfiam 3 hetes múlt és egy hete belázasodott 39.5 volt a láza.Doki beküldött a korházba, és kiderült, hogy húgyuti fertözése van. Egy hétig kezelték antibiotikummal, de nem javult az állapota és hazajöttünk.Ettöl meg fog gyógyulni?

Ugyan azt írták fel neki amit bent adtak vénásan,csak szirupba. És nem tudom ettöl meg fog gyógyulni?

Legjobb válasz: szerintem biztos javult az állapota, különben nem engedték volna haza. vagy csak hazahoztátok? mert azt irod nem javult és hazajöttetek. ha jó a felszivódása és nem bukja ki a szirupot, akkor meggyógyul.

szerintem biztos javult az állapota, különben nem engedték volna haza. vagy csak hazahoztátok? mert azt irod nem javult és hazajöttetek. ha jó a felszivódása és nem bukja ki a szirupot, akkor meggyógyul.
A kérdező hozzászólása: Hazaengedtek minket és majd januárba kell menni kontrolra. A sziruptól hányingere van de nem jön neki vissza.
Ha van labor eredményetek, azon meg tudod nézni a CRP értéket, az utal a gyulladásra, nálunk azt nézték és annak függvényében engedtek ki. Normaflor-t adsz neki vagy valamit, hogy ne menjen tönkre az emésztõrendszere? Szerintem azt már lehet (kell) ennyi idõsen is. Ha nem, kérdezz rá, mert egy ismerõsöm rettenet szenved emiatt fél éve, mert az antibiotikumtól lehalt az összes bélbolyha a picinek és olyan bélgörcsei vannak, hogy ihaj! Jobbulást Nektek és kitartás! (Majd írd vissza hogy vagytok!)
szia ne aggódj az orvosok tudják mit kell tenni. mi 6 hetesen voltunk így és nagyon szépen meggyógyult. hidd el otthon sokkal jobb neki. meg persze ne feledd (legaábbis a mi orvosunk ezt szokta mondani) a húgyutis babák a legszebbek. csak nyugi, jó babázást ehy 6 hónapos baba anyukája
szia, elsõ válaszoló vagyok. akkor biztos lehetsz benne, hogy javult az állapota, legfeljebb csak neked nem tûnik úgy :-)))) nyilván elég ha szirupot kap, nem kell már vénásan adni a gyógyszert neki. meg fog szépen gyógyulni, ne aggódj.
Szia. Az én kisfiamnál 5 hetesen jelentkezett ez a probléma. Vesemedencegyulladása volt. Most 2hónapos. Mi is egy hetet voltunk kórházban, vénásan kapta az antibiotikumot. Meggyógyúlva, utólagos kezeléssel(minden este 1ml cedax babyt kap) hazaengedtek. Már a második kórházban töltött nap után jól érezte magát. Vizelete fokozatosan kitisztult. Január 5.éig adom neki az antibiotikumot, akkor megyünk az elsõ vesegondozásra. És azt követõen 3 éven át...ha nincs visszaesés.remélem nem lesz. Nálatok is ez volt a probléma? Ha hasonló cipõben jársz, írj privit! Fel a fejjel meg fog gyógyúlni. Csak eltart egy ideig, ilyen kicsi babáknál nagyon oda kell figyelni!! Ha belázasodna, egybõl vizeletet kell nézni nála!!!Üdv.

3 hetes kisfiam sajna tápszeres, humana ha startot kap 2 napja előtte ha 1-et evett. Csak glicerin kúppal tud kakilni, amúgy kemény és fájdalmas a széklete. Meddig adható és milyen sűrűn a kúp?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, a tápszer székrekedést okozhat. Próbálj más folyadékot, babateát adni minden etetésnél. Attól hígulni fog. Nekem ezt javasolták, mikor küzdöttem legyen tejem és kénytelen voltam tápszert adni a kicsinek. A kúpot én sem javaslom. De nem értem, miért nem szopiztatod? Az anyatej a legjobb tápanyag számára, attól mindig lesz széklete is. Küzdeni kell érte, de beindul a tej minden anyánál. Csak akarni kell és nem feladni.Nekm se volt 2 hétig, de addig eröltettem, hogy lett!Azóta is csak szopizik a babám.

Én úgy tudom, a tápszer székrekedést okozhat. Próbálj más folyadékot, babateát adni minden etetésnél. Attól hígulni fog. Nekem ezt javasolták, mikor küzdöttem legyen tejem és kénytelen voltam tápszert adni a kicsinek. A kúpot én sem javaslom. De nem értem, miért nem szopiztatod? Az anyatej a legjobb tápanyag számára, attól mindig lesz széklete is. Küzdeni kell érte, de beindul a tej minden anyánál. Csak akarni kell és nem feladni.Nekm se volt 2 hétig, de addig eröltettem, hogy lett!Azóta is csak szopizik a babám.
SZia! A glicerines kúpot ritkán szabad alklmazni, mert megszokáshoz vezethet és gyulladást is okozhat. De ez rajta van a betegtájékoztatóján! Én 3 hetes babának egyébként sem adnék. Maximum ha orvos mondja. Nekem végbélszükûletes a fiam születése óta, nagyon ritkán és nehezen kakált de én nagyon ritkán adtam neki, csak ha már nagyon de nagyon muszáj volt. Beszélj a gyerekorvossal mindeképp!!
csak megerõsíteni tudom mindkét válaszolót elõttem! A tejnek 40 nap kell hogy elapadjon, addig vissza lehet hozni. A tápszerrel kapcsoatban nekem fenntartásaim vannak, hiszen a számodra is tapasztalt tüneteket váltja ki, s újabb mesterséges beavatkozást hoz a képbe (kúp). Itass vele néhány kiskanál édeskömény teát evés elõtt, és te is idd. Ezzel a pocakfájását is elmulaszthatod/enyhítheted, és a széklete is hígul. Hajrá!!
Miért adod a 2-t, miért nem jó neki az 1? Szerintem az 1 való ilyen pici babának (6 hónapos korig az 1-t javasolják). Egyébként én a kamilla teát javaslom a kemény székletre, garantáltan hashajtó hatása van a picinél. (Fõzd egy picit erõsebbre, ha nagyobb a baj) A kúpot én sem ajánlom ilyen sokszor.
tényleg minden tápszer székrekedést csinál??? -milupa HA Prevet adok a 6 hetes babámnak nekünk a Nutrion 1 ajánlották ja és azt mondták ha a székletében felvedezek kicsi golyócskákat akkor nemsokára beáll a tápszertõl a kaki aztán nézhetek!!Kérlek mondjatok jó tápszert ami jó!!üdv Niki

Pocakfájás? 3 hetes kisfiamnak sokat fáj a pocakja, vörösödik a kis feje, meg összehuzogatja magát, álmában is sokszor. Amúgy meg normális és úgymond elegendő a pisi és a kaki is. Mégis miért van akkor ez a görcsölés a hasijában?

Legjobb válasz: Infacol kilõve, kihányta!Az espumisannak hasonló az összetétele mint az infacolnak, ezért nem próbáltuk még meg. Bio gaia-val próbálkozunk orvosi tanácsra, de nem igazán hoz eredményt. A cseresznyemag párna enyhíti a fájdalmat olykor.

A kérdező hozzászólása: Infacol kilõve, kihányta!Az espumisannak hasonló az összetétele mint az infacolnak, ezért nem próbáltuk még meg. Bio gaia-val próbálkozunk orvosi tanácsra, de nem igazán hoz eredményt. A cseresznyemag párna enyhíti a fájdalmat olykor.
Kamillatea!Nekünk voltak kaki gondok nem akartam ilyen szuszpenziókat adni neki és ajánlották a teát nekem is. 3 hetes kora óta adjuk neki minden másnap 1dl víz ebbe 1 mokka cukor ez jó a kaka gondra és éppen megáztatni benne a filtert. Azóta nyugodtan alszik már 4 hós nagy fiú :)
Nálunk is voltak hasonló gondok. Én is ittam a kamillateát, és a picike is. Az segített egy nagyon picit, de még úgy is fájt neki a pocija. De nekem olyan 11-12 hetes lehetett amikor tök hirtelen elmúlt. Azóta szuper minden.
Az én kislányom is pont 3 hetes és nagyon hasfájós volt, mind addig mig nem ajánlották az Aloe Vera Activatort.Kipróbáltuk és két szóval jellemezném:Aranyat Ér!Azóta apszolút nem fáj a pocija, az éjszakákat átalussz(esetleg egyszer felkel szopizni).Csak ajánlani tudom.100%aloe vera!jó babázást :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az Aloe Vera Activatort hol lehet beszerezni? Cseppekrõl van szó? Hogy kell adagolni?
Sajnos nem tudok neked segiteni abban hogy hol szerezd be, mert én nem Magyarországon élek.De szerintem a neten utána tudsz járni.Akár ezen az oldalon is informálódj másoktól, láttam hogy elég sok anyuka alkalmazza a babájánál.

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós és nehezen, segítséggel kakil. A gyerekorvos Milupa Komfort tápszert írt fel. A Neten sajnos 0+ -osról egy szót sem írnak, csak a 6+ -osról. Van aki használja? Vélemény?

Legjobb válasz: Sajnos ezt én is tapasztaltam, hogy semmi infó nincs ezekrõl a neten. Én a gyógyszertárban kérdeztem rá és tudtak válaszolni minden kérdésemre. Van a dobozokon egy info vonal, ott kiborított a védõnõ, annyira bunkó volt.

Sajnos ezt én is tapasztaltam, hogy semmi infó nincs ezekrõl a neten. Én a gyógyszertárban kérdeztem rá és tudtak válaszolni minden kérdésemre. Van a dobozokon egy info vonal, ott kiborított a védõnõ, annyira bunkó volt.
Nekünk is ezt írta fel a doktornõ, csak nagyon nehezen jön ki a cumisüvegbõl, mert olyan grízes. Egyébként csökkentett tejcukor tartalmú, és pont ilyen babáknak fejlesztették ki nemrégiben, mert amikor a lányom született, még nem is volt ilyen. Most 4, 5 hós a lányom. Egyébként hosszabb tapasztalatról nem tudok beszámolni, mert csak 2 napig ette, és utána ment a hasa, bár neki nem volt szorulása, és kiderült, hogy már nem is hasfájós, az édeskömény tartalmú teától pukizott sokat. Szóval én csak ajánlom, mert a doktornõnk nagyon sok babának írta már fel, és mindenkinek bevált, rajtunk kívül. Egyébként a Ha Startot eszi a lányom már születése óta pótlásnak, majd 7 hetes korától mindig.
Hasfájós babáknak nagyon jó tápi még a Novalac AC is! Mi ezt kaptuk, ez tuti 0 hótól van, egész 12 hónapos korig adható. Ez is csökkentett laktóztartalmú. Viszont 400gramm-os a doboz és 2600 ft körül van és nincs rá támogatás:(
Hasfájós babáknak nagyon jó tápi még a Novalac AC is! Mi ezt kaptuk, és ez 0 hótól van, egész 12 hónapos korig adható. Ez is csökkentett laktóztartalmú. Csak 400grammos egy doboz, és 2600 ft körül van, és nincs rá támogatás:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!