Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes ha nincs kézben (2 db)

3 hetes kisfiam, ha nincs kézben egész nap sír. Mit lehet tenni?

Nem éhes,nem szomjas,nem fáj a pocakja és a cumit se kéri.

Legjobb válasz: Ringatni! Ráérsz még késõbb letenni. Egyénbként nem vagyok a nagy ringatás, dajkálás híve, de Õ még nagyon picike! Élvezd minden pillanatot!

Ringatni! Ráérsz még késõbb letenni. Egyénbként nem vagyok a nagy ringatás, dajkálás híve, de Õ még nagyon picike! Élvezd minden pillanatot!
sZIA!nnekünk is 3 hetes, soat igényli õ is a közelséget de nincs mindig kézbe.sokszor magam mellé fektetem ésnsimizem a fejét , beszélgetünk.Sokszor a babahordozóban van és ringatom, ott is elvan...próbálgasd!
Téged akar, teljesen természetes. Ez még jópár hétig így lesz, ne félj, nem fogod elkapatni. Gratulálok a babádhoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!