Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes ha (378 db)

2 hete kaptam 1 him hullámos papagájt azt mondták állat kereskesében "4-5 honapos" ma vettem mellé tenyésztötöl 1 2-3 hetes tojot és mivan akkor ha már "puszilkoznak és eggyüt esznek 4-5 orán belül?

Legjobb válasz: 2-3 hetest te biztos nem vettél, mivel eleve 21-28 naposan repülnek ki a fészekbõl, és utána még 2 hetet együtt kell maradniuk. Szóval inkább 2-3 hónapos lehet, mint 2-3 hetes :)

2-3 hetest te biztos nem vettél, mivel eleve 21-28 naposan repülnek ki a fészekbõl, és utána még 2 hetet együtt kell maradniuk. Szóval inkább 2-3 hónapos lehet, mint 2-3 hetes :)
A kérdező hozzászólása: a 2-3 hetes-t ugy értem kirepülés után miután önnáloan eszik meg stb :)
A kérdező hozzászólása: Annyira hülye nem vagyok köszi :) )
...Te sem onnantól számítod az életkorodat, hogy felállsz önállóan és tudsz enni.. Amúgy nincsen semmi, örülj neki. Tojást rakni még pár hónapig nem fognak, ha tényleg pár hónaposak. Nagyjából 1 éves korukban válnak ivaréretté. De, ha látod majd, hogy esélyes a tojásrakás, mindenképp járj utána, hogy mivel jár, mert a nem megfelelõen felkészített tojó akár az életével is fizethet. Ezt gyakran elfelejtik, vagy sokan nem tudnak róla, ha mégis tudtál, bocs: kéthetente adj nekik fõtt tojást mindenképp.

Ha pl.12+3 hetes vagyok, akkor 12, vagy 13 hetesnek kell mondanom magam? Mert ugye már a 13-ikban vagyok.

Legjobb válasz: A 12+3 betöltött 12 hét, tehát már a 13-ban van a kérdezõ. Én mindig annyit mondtam, ahány hét volt, nem foglalkoztam a napokkal, 12+3 naposan 12 hetes terhes voltam és kész:)

A 12+3 betöltött 12 hét, tehát már a 13-ban van a kérdezõ. Én mindig annyit mondtam, ahány hét volt, nem foglalkoztam a napokkal, 12+3 naposan 12 hetes terhes voltam és kész:)
Nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, ha 12+3 hetes vagy, akkor betöltött 12 hetes vagy, és valóban a 13-dik hetet töltöd. Én mindig a betöltött hetet mondtam, vagy ha már a 6. nap volt, (pl. 12+6) akkor felkerekítettem.
Hivatalosan 12 hetes terhes vagy, ha betöltöd a 13-at, akkor mondhatod magad 13 hetesnek. Azt viszont mondhatod, hogy a 13. hétben vagy.
Nem a 13. hétben vagy, hanem a 12. hétben!
Mondd azt, hogy a 13. hétben vagy, én is így szoktam :-)

Érdemes elmenni 9+3 hetes terhesen ha utoljára 7+3 hetesen voltam? Várjak inkább még egy hetet, hogy a 12 hetes uh-ra is megkapjam a beutalót?

Legjobb válasz: A doki hívott vissza most? Mert én is 7+6 hetesen voltam elõször dokinál, de engem csak a 12.hétre hívtak vissza.

A doki hívott vissza most? Mert én is 7+6 hetesen voltam elõször dokinál, de engem csak a 12.hétre hívtak vissza.
Egyébként én inkább egy hét múlva mennék, mint most.
A kérdező hozzászólása: az orvos nem mondta, hogy mikor menjek legközelebb. A védõnõ mondta, hogy majd kell beutalóért egyik héten menni. Aggódom, hogy minden rendben van-e és olyan nehéz kibírni addig.

26-án voltam az afp-s vérvételen! Most vettem észre, hogy ha az utolsó mensitől számoljuk a terhességem, akkor 26-án 16+3 hetes voltam! Tehát betöltöttem a 16 hetet! Nem lesz jó az eredményem?

az a problémám,hogy most néztem utána a dolgoknak!

Legjobb válasz: az afp-é miatt ne izgulj mert nekem is rossz let az eredmény mert korán vettték le és már ott tartottunk hogy minden nap sirtunk mert azt mondták hogy magzatvízvétel meg egyéb apróságok aminek meg van a maga kockázata de ez a rossz idõszak csak addig tartott míg vissza nem mentem a régi dokimhoz és õõ nem mondta hogy az afp már egy elavult dolog mert csak becslés és ne mkonkrét adat és nem kell velel foglakozni ha a 12 hetes uh jó meg a 18 hetesen sem találnak semmit akkor ne izgulj ha nekünk össezjön a 3, baba akkor én már el sem megyek az afp-re mert csak feleseleges izgalmakat hoz magával amúgy az afp-t nem lehet megismételni mert az csak a 16. héten érvényes

az afp-é miatt ne izgulj mert nekem is rossz let az eredmény mert korán vettték le és már ott tartottunk hogy minden nap sirtunk mert azt mondták hogy magzatvízvétel meg egyéb apróságok aminek meg van a maga kockázata de ez a rossz idõszak csak addig tartott míg vissza nem mentem a régi dokimhoz és õõ nem mondta hogy az afp már egy elavult dolog mert csak becslés és ne mkonkrét adat és nem kell velel foglakozni ha a 12 hetes uh jó meg a 18 hetesen sem találnak semmit akkor ne izgulj ha nekünk össezjön a 3, baba akkor én már el sem megyek az afp-re mert csak feleseleges izgalmakat hoz magával amúgy az afp-t nem lehet megismételni mert az csak a 16. héten érvényes
Szia! Én 18 hetesen voltam, mert elfelejtettek elküldeni és ismerösök kérdezték voltam-e, így derült ki hogy mennem kell...Azóta már megvolt az eredmény, minden ok. volt.Azt mondták nekem , hogy rá írják ugyis, mikori a baba és azt is figyelembe veszik.állítólag az ultrahanggal már jobban ki lehet szürni, ha valami gond van.Ne aggódj, bár könnyû mondani, mert én is végig paráztam amíg megkaptam az eredményt.
Teljesen jó idõben voltál, az AFP-t elvileg a igazi eredmény érdekében a betöltött 16. és betöltetlen 17. hét között kell megcsinálni. Egyébként az eredménye még így is lehet hamis.

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.

Ha megállapitoták, hogy 3 hetes terhes vagyok utána mi következik? A többi lent!

Tehát h attol a naptol számitva,hogy megállapitották utána hány napra vagy hétre rá küldenek vizsgálatokra? és miylen vizsgálaok lesznek?

Legjobb válasz: Megállapították, hogy 3 hetes terhes vagy?????? Hát nem tudom, van akinek a 6-7 hetest sem tudják biztosan. A 12 héten van az elsõ vizsgálat, mondjuk elõtte már hasznos elintézni a kiskönyvet a 10. hét körül.

Megállapították, hogy 3 hetes terhes vagy?????? Hát nem tudom, van akinek a 6-7 hetest sem tudják biztosan. A 12 héten van az elsõ vizsgálat, mondjuk elõtte már hasznos elintézni a kiskönyvet a 10. hét körül.
A 3 hetest hogy állapították meg?
Orvosi értelemben 3 hetes terhes a havivérzés elmaradása elõtt egy héttel vagy. Ilyen korai terhességet nem csak nem szoktak de nem is lehet még orvosilag megállapítani. Orvosi szempontból akkor tekinthetõ egy terhesség igazoltnak ha már szívhang is van. Ez kb. 6 hetesen (havivérzés elmaradása után két héttel)van, ilyenkor ad csak a nõgyógyász igazolást a terhességrõl amivel majd lehet a védõnõhöz menni a kiskönyvért.
Én is találkoztam már olyan dokival, aki így mondta a terhesség korát, tehát nem az utolsó vérzéstõl számolta, hanem az embrió tényleges korát. Nyilván 5 hetes terhességre gondolt.
A kérdező hozzászólása: Még nem állapitotta meg.Csak én gondolom vagy is számitásba veszem ma lennék 1 hetes.És ha 2 hét mulva elmegyek megvizsgálatatnimagam akkor lennék 3 hetes eböl gondoltam.Tehát akkor hiába megyek el a 3-dik hétben nemtudja megállapitani az orvos?És a terhességi teszt ?3 dik héten érdemes csinálni? Köszönöm a válaszokat:)
A legutolsó menstruáció elsõ napját követõen 7 hétre menj el a dokihoz, ha nem jelentkezik közben a mensid és pozitív a teszted. Tehát, ha pl 3-án kezdõdött a mensid, akkor nov. 21-e körül kell a dokihoz menni.
A teszt kb 10 nap után képes legkorábban kimutatni a babát. A terhességet az orvosok az utolsó menstruációtól számolják, tehát amikor te 3 hetes terhesnek gondolod magad, akkor igazából már 5 hetes vagy (28 napos ciklus esetén). Orvoshoz menni az utolsó menstruációtól számított 6-7 héten érdemes menni, addigra általában már látnak szívmûködést az ultrahangon.
Vérvételbõl szerintem kimutatná a 3 heteset is!
Hát, a 3 hetes kb még be sem ágyazódott úgyhogy nem valószínû. De nem is szoktak ilyenkor vérvételt csinálni, ha csak valami nem indokolja feltétlenül.

3 hetes babátok mennyit alszik összesen? Hányszor szopik egy nap? Ha nem alszik akkor nézelődik? Vagy ölben van? Vagy sír? Mennyit hagyjátok sírni?

Legjobb válasz: 8 hetes a babám. 3 hetesen napi 6 alkalommal szopizott (kb 20 perc), a szopik között aludt, nem sírt, ölben sem igazán volt. Most kb ugyanez van, csak most 5-ször szopik egy nap, és többet van ébren, de nem sír, és ölben sincs igazán (pihenõszékben van). Sokat mosolyog most már. Van egy 2 éves nõvére, nem nagyon érek rá babusgatni õt.

8 hetes a babám. 3 hetesen napi 6 alkalommal szopizott (kb 20 perc), a szopik között aludt, nem sírt, ölben sem igazán volt. Most kb ugyanez van, csak most 5-ször szopik egy nap, és többet van ébren, de nem sír, és ölben sincs igazán (pihenõszékben van). Sokat mosolyog most már. Van egy 2 éves nõvére, nem nagyon érek rá babusgatni õt.
Nekem már nagy a fiam, 9 hós. Én igény szerint szoptatom/szoptattam, így volt, hogy napi 15x is szopott. :) Nagy cicimániás! Õ mindig is keveset aludt, már ekkor is fenn bírt lenni akár 1-1, 5 órát is, úgy hogy nem sírt. Éjjel pedig 2-3 óránként ébredt szopizni. Amikor fenn volt sokat beszéltem, énekeltem neki. Lassan gyógyult a gátsebem, így magam mellé tettem az ágyba és úgy "beszélgettünk". Nem egy síros gyerek, ha sír oka van. Ekkor simogatom, ölelgetem, puszilgatom, szopival általában megnyugszik. Nem vagyok híve annak, hogy hagyjuk sírni. Persze most már elõfordul, hogy hisztizik vagy végig ordítja azt az idõt, amíg az ételét melegítem, de ez nem több óra hossza.

3 hetes babám minden esti szoptatás után hasfájós, ha valamit eszem, az kb. Mikor kerül a tejembe, hány órán belül?

hogy tudjam, mit kell valtoztatnom, reggelit? Ebedet?

Legjobb válasz: ezt pontosan én sem tudom ,de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya

ezt pontosan én sem tudom , de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya
nekünk 17-20 óra telik el, mire a babámnál jelentkezik a gond. (pl. tejterméktõl kiütés, 1-2 gyümölcstõl hasfájás)

Mennyinek kg. -osnak kell lennie egy 3 hetes babának ha 2, 93kg-al született. Ha most 3, 40kg az normális?

Legjobb válasz: Szia! AZ én kislányom multhéten volt 3 hetes. Akkor volt 3550gr és õ 2820gr-al született. Teljesen jó a babád súlya. Üdv

Szia! AZ én kislányom multhéten volt 3 hetes. Akkor volt 3550gr és õ 2820gr-al született. Teljesen jó a babád súlya. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ!!jó babázást
Azt mondják heti átlag 10-150 gr-ot kell híznia a babának. úgyhogy ez teljesen jó. Hogy evett-e eleget abból is látod, hogy mennyi pisis pelusa van egy nap. Kb 5-6-nak kell lennie.

Sógornőm ma 3 hetes terhes, ha akkor fogant meg a pici amikor gondolja. A doki aggódik, mert meg van vastagodva a fala a méhének 12 mm de azt írta a papírra, hogy embrio nem sejthető benne, menjen 2 hét múlva. Baj lehet?

4 hónapja volt egy spontán vetélése, akkor is ugyan így nem volt ott embrio. Els? kislányánál ilyenkor már minden jól látszott...

Legjobb válasz: 3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!

3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!
3 hetes terhesen nem látszik még semmi.Vastagabb a méh nyálkahártya.Nekem 5hetesen látszott elöször, akkor is csak a petezsák.Szivhang 6hetesen volt.Ilyen korán az orvos nem tudja kimondani a terhességet.
Ilyenkor még nem látnak semmit! Ezért kell visszamennie. Akkor már valószínû fognak látni valamit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!