Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes babám, tápszert eszik és (3 db)

3 hetes a babám, tápszert eszik és zöld a széklete. Ez lehet a táptól?

Legjobb válasz: A tápszertõl zöld, nyugodj meg. A védõnõd nem mondta, hogy ilyennek kell lennie?

A tápszertõl zöld, nyugodj meg. A védõnõd nem mondta, hogy ilyennek kell lennie?
Szia.Szerintem nem . Nem fázott meg véletlenül a babád??
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. védõnõm semmit nem mond soha, a gyerekorvosról meg ne is beszéljünk.Most keresünk másikat.
Szia! Lehet zöld a tápszertõl a kaki. Nekünk a Milumil HA Start-tól sárga volt, utána pedig a Humana HA LC-Pufa-tól zöld és keményebb, de azt mondta a védõnõ is, meg a dokinõ hogy ettõl a tápszertõl zöld a széklet. Ti mit használtok? Nekem most 7 hetes a kisfiam, és csak tápszert kap, mert nem lett tejem.

3 hetes a babám csak tápszert eszik koraszülött tápszert Nenatal a neve. Nagyon kemény a széklete és csak erölködik a drága hogyan segithetnék neki?

Mivel tudnám lazitani kicsit a székletét? Mit adjak neki? Lázmér?zés már volt ugy jött egy pici de még mindig nagyon nyomja magát félek valami baja lesz

Legjobb válasz: Szia Én felkeresném holnap a gyerekorvost,hogy mit tanácsol.

Szia Én felkeresném holnap a gyerekorvost, hogy mit tanácsol.
Nekünk ugyanez volt. A védõnõ tanácsolta, ami bevált: 1. ánizsmag tea (gyógyszertárban kapható. fél mokkáskanálnyit kell leforrázni 2, 5 dl. vízzel. 5 percig állni hagyni, majd langyosan itatni vele amennyit elfogad. Kb. 20-30 ml meghozza a kakit, ami már nem lesz kemény!!)A leghatásosabb éhgyomorra reggel, de én addig adtam neki délelõtt, amíg nem kakált. 2. kamillatea (1 teáskanál virágot forrázz le ugyanúgy mint az ánizsmagnál) üdv
Én kombináltan adok a lányomnak lefejt anyatejet és tápszert (70-30% arányban) és bizony a kevés tápszer miatt is elõfordult, hogy 3 napig nem kakilt...Én felhívtam a gyermekorvosomat és azt mondta, hogy ha a lázmérõzés sem segít, akkor a gyógyszertárban vegyünk glicerines végbélkúpot és helyezzünk fel neki felet. Mivel csak 3 hetes a babám, én csak negyedet adtam be neki (hosszában elvágva), de így is eredményes volt. A következõ szoptatáskor, mikor felkelt, már megjött a termés:)
Válts tápszert. Az majd megoldja. Nekünk a Humana Ha Start bejött. Dokival irasd fel.
Az enyém felesben volt anyatejes, 2 hós korától heti 1 kaki volt
5 nap után már azért nem jó, ha nincs kaki. Az enyém is felesben anyatejes illetve tápszeres volt, késõbb már csak tápszeres, de nálunk is 3 naponta volt kaki. Azzal tudsz segíteni, hogy két-három nap után, ha nincs kaki, fõzöl kamilla teát, és abban készíted el a tápszert. Legkésõbb másnap megjön a kaki. Napi rendszerességgel nem jó a kamilla, mert szárít, de hetente kétszer-háromszor nyugodtan mehet napi 1-2 alkalommal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!