Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes babám, csak segítséggel tud (1 db)

3 hetes a babám, csak segítséggel tud kakilni, a doki szerint lehet bélrenyhesége van. Ez mit jelent?

2 hete lázmér?zöm ill.szélcsövezem,de félek,hogy megszokja,hadjam kicsit kínlódni,hátha magától is megy?

Legjobb válasz: Szia. Ne lázme´rözd!!!! tönkre teszed a székelési ingerét.Maszírozd a hasa´t,körkörösen,majd nyomd a lábacskáit a hasához,és tartsd ott 20-30mp-ig.Ezt ismételd,amíg nem lessz kaki.Nálunk bevált. Próbálhatsz kamilla teat adni neki,minden nélkül.

Szia. Ne lázme´rözd!!!! tönkre teszed a székelési ingerét.Maszírozd a hasa´t, körkörösen, majd nyomd a lábacskáit a hasához, és tartsd ott 20-30mp-ig.Ezt ismételd, amíg nem lessz kaki.Nálunk bevált. Próbálhatsz kamilla teat adni neki, minden nélkül.
Nem tudom hol laksz, de a védõnõk szinte minden városban tanítanak baba, asszázst. Azzal sokat lehet segíteni.
SZia! Ne lázmérõzd és ne szélcsövezd, mert teljesen hozzá fog szokni.Masszírozd a poacakját. A gyerekorvos nem küldött tovább, hogy megnézzék? Szopizik egyébként?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?

13

Milyen tápszer ajánlotok 1 hónapos csecsemőmnek aki hasfájós, szorulása van, álmatlan, + apró pattanás szerű pöttyök vannak az arcán és feszítő merev test tartása van általában, sokat sír?

Tej érzékeny lehet?

10

Hogyan szoktassam le 1 hónapos babámat a kézben ringatásról, kézben altatásról?

Az egész napom arról szól hogy kézben tartogatom, csak úgy alszik el, amikor leteszem a kiságyába akkor egyből felébred és ordít mint a sakál, kicsit el lett kapatva mert ha kicsit sírt egyből fel lett kapkodva.
Az éjjel is 2 óránként evett, abból fél óránként felsírt kb 5-10 percekre.
Én a szájába cumikát adtam, de azt se fogadta el amíg ordított, akkora szájal hogy a cumi egészbe befért volna a szájába.
Utána már csak méregből szívta a cumit de percenként úgy fordigatta a fejét hogy kiessen a szájából.
Most is evett, betettem a kis ágyba és csak ordít.
Adjatok tanácsot !

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!