Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes babám, csak segítséggel (1 db)

3 hetes a babám, csak segítséggel tud kakilni, a doki szerint lehet bélrenyhesége van. Ez mit jelent?

2 hete lázmér?zöm ill.szélcsövezem,de félek,hogy megszokja,hadjam kicsit kínlódni,hátha magától is megy?

Legjobb válasz: Szia. Ne lázme´rözd!!!! tönkre teszed a székelési ingerét.Maszírozd a hasa´t,körkörösen,majd nyomd a lábacskáit a hasához,és tartsd ott 20-30mp-ig.Ezt ismételd,amíg nem lessz kaki.Nálunk bevált. Próbálhatsz kamilla teat adni neki,minden nélkül.

Szia. Ne lázme´rözd!!!! tönkre teszed a székelési ingerét.Maszírozd a hasa´t, körkörösen, majd nyomd a lábacskáit a hasához, és tartsd ott 20-30mp-ig.Ezt ismételd, amíg nem lessz kaki.Nálunk bevált. Próbálhatsz kamilla teat adni neki, minden nélkül.
Nem tudom hol laksz, de a védõnõk szinte minden városban tanítanak baba, asszázst. Azzal sokat lehet segíteni.
SZia! Ne lázmérõzd és ne szélcsövezd, mert teljesen hozzá fog szokni.Masszírozd a poacakját. A gyerekorvos nem küldött tovább, hogy megnézzék? Szopizik egyébként?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyre rosszabb az alvása?

10.-én lesz 1 éves a kislányom..de egy borzalom amit művel éjjelente..

22

Vennétek újszülött babátoknak használt kókusz matracot?

29

Egy hónapos, "nem igény szerint" szoptatott babátok hányszor evett/eszik egy nap és mennyit? Tápszeresek is írhatnak természetesen.

5

Pocifájós kérdés. Mitől lehetett?

2,5 hónapos a lányom, eddig még sosem fájt a pocija, viszont tegnap este egyszercsak ordítva ébredt, és 2 órán keresztül sírt, egyszerűen vígasztalhatatlan volt, látszott rajta, hogy fáj a pocija, meg hát egész nap nem kakilt, így gondoltam is, hogy ez lesz a baj. Csináltam már mindent, ringattam, tornáztattam, itattam vele vizet, de semmi nem használt. Aztán egyszercsak nagyot erölködött és kijött a kaki, ezek után végre megkönnyebbült és elaludt. Ami fura volt, hogy eddig mindig viszonylag folyékonyat és sárgát kakilt, most meg zöldet és sűrűt. Mitől lehetett ez vajon? Ha legközelebb ilyen van mi a teendő?

3

4 5 hónapos babátok mekkora?

Centi és súly?

11

Miért csinálja ezt a 4 hetes babám?

Legtöbbször este 7 és hajnali 4 közötti időszakban furán viselkedik, olyan kis ideges, mohón kapdossa a cicit, rugdos, nyögdécsel.

5

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

5

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!