Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes adható (29 db)

Hétfőn lesznek 3 hetesek a kis hörcsögök. El lehet-e választani őket az anyjuktól? Adható-e nekik rendes hörcsög ennivaló?

Legjobb válasz: A kishörcsögöket 3-4 hetesen szokták leválasztani, de fajtától függ. Törpehörit 3-4 hetesen kell. amúgy, ha már kinyílik a szemük, mászkálnak a terráriumban, vagy a ketrecben, és mennek a kajához, szóval eddig akár akartál nekik adni kaját, akár nem, már biztosan ettek. A normális gyümit, zöldséget és magokat pedig már adhatod nekik, de szerintem már kiszolgálták magukat, csak nem láttad.

A kishörcsögöket 3-4 hetesen szokták leválasztani, de fajtától függ. Törpehörit 3-4 hetesen kell. amúgy, ha már kinyílik a szemük, mászkálnak a terráriumban, vagy a ketrecben, és mennek a kajához, szóval eddig akár akartál nekik adni kaját, akár nem, már biztosan ettek. A normális gyümit, zöldséget és magokat pedig már adhatod nekik, de szerintem már kiszolgálták magukat, csak nem láttad.
Én kb. 3 hetesen választottam el az anyjuktól az aranyhörcsögeimet. De 4 hétig ajánlatos amúgy hogy az anyjukkal legyenek. 3 hetesen csak akkor kell, ha muszáj, ha már az anyjuk nem nagyon akarja õket szoptatni, vagy ha a picik már nagyon verekedõsek! Nekem ekkor már szépen ettek mindent és nyitva volt a szemük is, mászkáltak is összevissza! Figyeld õket, hogy miket csinálnak és aztán meglátod, hogy már ideje-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. A kicsit élénkek, és önállóan esznek. Szinte sajnálom elajándékozni õket.
Második vagyok: Hát ezzel én is így voltam! :) Hogy sajnáltam elajándékozni õket és végül mindet megtartottam, így most 9 aranyhörcsögöm van! :) ) De természetesen mindegyiknek van külön ketrece és mindent megadok nekik!

Gripe Water-ből mennyit adjak a babámnak? 3 hetes kortól adhatók neki? Nem lesz tőle baja?

3 hetes a babám sajnos annyira nem vált be az infacol és ezért kiakarom próbálni a G.W.-t!

Legjobb válasz: 4 hetes, vagyis egy honapos kortol adhato. Minden eves elott kapott 5 milit a kisfiam.

4 hetes, vagyis egy honapos kortol adhato. Minden eves elott kapott 5 milit a kisfiam.
Szia! Megkérdezhetem hol vetted? Nálunk egész Szombathelyen nem kapni. nekünk amúgy a Colief cseppet ajánlották, az születéstõl kezdve adható, és nem akarom éeszólni magam de leht, hogy bevált.
A kérdező hozzászólása: Hát körbe jártam egy pár patikát mire találtam, de ott lehet kapni!
Szia! Mi is Infacol-t adtunk 4 hetes koráig, de nem vált be, így onnan kezdtük a Gripewater-t adni. Nekünk nagyon bevált! Egy babakanállal adtam neki szopi elõtt. Napi 6-szor lehet adni, így én egy szopinál (reggel) kihagytam. 4 hónapos koráig kapta. A babakanalazáshoz meg úgy hozzászokott, hogy egyáltalán nem volt probléma, amikor 5, 5 hónapos korában elkezdtük a hozzátáplálást:) Szépen eszik ma is. 8 hónapos.

3 hetes babámnak nem elég cicizés után a 90 tápszer. Adhatok neki többet, mondjuk 120-at? Sajnos nincs sok tejem.

Legjobb válasz: 3 hetesen inkább a cicizést kellene preferálni, tehát ha nincs az egyik ciciben elég tejed, akkor tedd át a másikra, majd ha "kifogyott", vissza az elsõre. Eleinte macerás, fárasztó, de ha beindul végre rendesen a tejelválasztásod, elfelejtheted a nyamvadt tápszert. Kérd ki a védõnõ tanácsát (ha normálisat sikerült kifognod) szoptatás ügyben vagy keresd meg a LLL-t (http://www.lll.hu/telefon), telefonon is szívesen segítenek neked. A tejci kereslet-kínálat elvén termelõdik, tehát mivel a gyerek mindig csak keveset eszik, nem is termelõdik benne több. A tápszerrel az a baj, hogy sokkal könnyebb üvegbõl enni, csak egy kicsit össze kell zárni a száját, és már ömlik is bele a kaja, nem kell szívnia.

3 hetesen inkább a cicizést kellene preferálni, tehát ha nincs az egyik ciciben elég tejed, akkor tedd át a másikra, majd ha "kifogyott", vissza az elsõre. Eleinte macerás, fárasztó, de ha beindul végre rendesen a tejelválasztásod, elfelejtheted a nyamvadt tápszert. Kérd ki a védõnõ tanácsát (ha normálisat sikerült kifognod) szoptatás ügyben vagy keresd meg a LLL-t (http://www.lll.hu/telefon), telefonon is szívesen segítenek neked. A tejci kereslet-kínálat elvén termelõdik, tehát mivel a gyerek mindig csak keveset eszik, nem is termelõdik benne több. A tápszerrel az a baj, hogy sokkal könnyebb üvegbõl enni, csak egy kicsit össze kell zárni a száját, és már ömlik is bele a kaja, nem kell szívnia.
nem akarlak elszomorítani, de... én is így jártam.nagyon kevés volt a tejem és, mivel cumiból kapta a tápszert, egyre kevésbé szívta a cimimbõl, majd egyáltalán nem fogadta el.akkor ugye fejni kezdtem és üvegbõl kapta a tejcsit is.ennek hatására teljesen el is apadt a tejem. de a kérdésre válaszolva:attól függ, ha tudod erõltetni a cicizést, akkor próbáld, ha viszont nem megy, akkor pedig muszáj neki tápszert adnod, mert egyébként nem lakik jól.
Ha szoptatni akarod, akkor ne adj neki, ill. ne cumisüvegbõl. Pár napig szenvedés, de akkor tudja jól beindítani a tejet, ha éhes, és erõsen, jól szopizik. Márpedig ha tápot adsz, akkor nem lesz éhes. Sajnos én is ebbe a hibába estem, és az lett a vége, hogy 8 hónapja géppel tudom csak fenntartani a tejet, és cumisüvegbõl issza. cumizavar. Ha nem izgat annyira a szoptatás, akkor adj neki nyugodtan, bár én legalább 6 hétig mindenképp erõltetném az anyatejet.
Most lehet, hogy meg fognak kövezni, de nálunk nem vált be a váltogatós cicirátét. Kisfiam eleve nem szopizott jól. Már a kórházban sem. Amikor a sûrûbbje következett, akkor mindig türelmetlen lett és ordított. Mivel nem tudtam vele mit kezdeni és nem akartam sírni hagyni, ezért tápszert adtam neki cumisüvegbõl. Nem felejtett el cicizni. 3 hónapig ment ez így, hogy minden etetésnél elõször megpróbáltuk a cicit, majd jött a cumisüveg. Fejtem, de nem sok jött. Szerintem nem volt jó a technikám vagy nem tudom. Szóval kapott kiegészítést, aztán már csak tápszert. Szerintem annyit készíts neki, ami a tápszer dobozán fel van tüntetve korának megfelelõen. Ha nem éhes már, úgysem issza meg. Oké, hogy az anyatej a legjobb neki, de ne szenvedtessük már feleslegesen, hogyha nincs elég vagy valami probléma áll fenn. 7 hós kisfiú anyukája
Nekem a 90 is rengetegnek tûnik! Fõleg szopi után. A tejtermelésem a fiam három hetes korára még be sem állt. Ha szoptatni szeretnéd, akkor inkább csökkenteni kéne a tápszert. És a tejszaporításért meg kell dolgoznotok, de érdemes! Több tejed akkor lesz, ha többet szoptatod. Egyáltalán nem kell két-három-négy órákat várni az etetések között, szopjon, amikor csak érdeklõdik és meg fogja termelni a kellõ mennyiséget (reméljük még nem teljesen kényelmesedett el:)
Egyetértek az utolsó válaszolóval!Nekem sem volt soha elég a tejem ezért születése óta pótolom a babámnak.Mindig annyit adok Neki amennyit elfogad. Viszont én mindent megtettem, hogy beindítsam a tejet.Folyton cicire tettem, nem adtam pótlást.Nem vált be, csak a sírás hallgattam napokig.Aztán elkezdtem fejni 2 óránként, éjjel is.Így nõtt a mennyiség folyamatosan, bár még mindig pótolok a tejci is szaporodik folyamatosan.Ezen azt értem, hogy most pl. 180-at eszik abból 120-at szopik.Tehát nem csökkent a tej mennyisége hanem nõtt.Cumisüvegbõl kapja a pótlást és semmi cumizavar nem volt neki.Elõször szopizik és ha igényli kap tápszert/ez már egyre ritkábban van, pedig csak egy mellbõl szoptatok, mert a másikban 10ml-nél több még nem volt./Õ most 4 hónapos és nagyon szépen fejlõdik.


3 hetes babámnak adhatok mecsek béby teát a hasfájására? Nem zavarja össze a cumisüveg? Mennyit adhatok belőle neki egyszerre?

Rendesen fog utána szopizni?

Legjobb válasz: Szia! Adhatsz neki, én is megvettem a babának, csak nem itta. Nálunk nagyon bevállt az édeköménytermés.Mióta rendszeresen issza egyáltalán nem fájt a hasa.És az ízét is nagyon szereti.Ja, és olcsóbb is. Nekem pótlást is kap a lányom, de a szopási kedve semmit nem változott a cumisüveg miatt.Szerintem attól ha teáztatod nem fog rosszabbul szopni.

Szia! Adhatsz neki, én is megvettem a babának, csak nem itta. Nálunk nagyon bevállt az édeköménytermés.Mióta rendszeresen issza egyáltalán nem fájt a hasa.És az ízét is nagyon szereti.Ja, és olcsóbb is. Nekem pótlást is kap a lányom, de a szopási kedve semmit nem változott a cumisüveg miatt.Szerintem attól ha teáztatod nem fog rosszabbul szopni.
A szoptatasi tanacsadok nem ajanljak sem a teat, sem a cumisuveget, foleg ilyen pici korban. A teatol megtelik a pici pocija, es kevesebbet fog szopizni, mivel kevesebbet eszik a baba, a szervezeted automatikusan kevesebb tejet termel. A cumisuveg meg szopizasi zavart okozhat. Nalunk azt okozott 2 hetesen, pedig csak ket napig kapott tapszert cumisuvegbol. 1 het kellett, mire visszaallt a kisfiam a cicire. Azota csak anyatejet kap. Most 7 hetes. Szerintem probalj mast (cseppeket) a hasfajasra.
szió anyatejes a baba ugye? vigyazz, mert az anyatej a belek belsejebe csinal valami védõréteget, amit a tea lemos.. en ezert nem fogok neki teat adni. ha nagyon faj a pocija, akkor simogasd korbe korbe a hatat, finoman masszirozd, amikor tolja magát, akkor segits ra (en a talpát tartottam), és batoritottam, illetve vannak kanalasok, amit az orvos ir fel, ha nagyon hasfájós.
A teát nem ismerem, de ha nem szeretnéd a cumisüveget használni, lehet õket pohárból is itatni, ügyesen isznak belöle.A szegedi klinikán a csecsemõosztályon pohárból kapják a pótlást.Így ne zavarja meg a szoptatást sem.
A gyógyszertárba lehet kapni egy fehér szirupot , amit minden szopizás elött be kell adni.(sajnos a nevét elfelejtettem, de a gyógyszerész biztos tudja)Nekünk jól bevált.Cumisüveget ne adj neki mert tényleg összezavarja!!!

3 hetes babának mennyi cseppet adhatok az Espumisan-ból? 25cseppet ír, de szerintem az sok.

Legjobb válasz: Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...

Szerintem meg 1 hónapos kor alatt nem adható...
Az espumisan újszülött kortól adható. A Gripe Watert nem lehet 1 hónapos kor alatt adni. A kérdésedre: nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nyugodtan adjam úgy, ahogy az útmutatóban szerepel, ennek ellenére én úgy adom, hogy napközben 15 cseppeket étkezések elõtt, az utolsó két etetésnél (estefelé) már odaadom a 25 cseppet. Így adom már régóta. 8 hetes kislány anyukája.
Én ezt adtam a fiamnak 25 cseppet. Már nem használjuk - 6 hónapos lett - de semmi baja nem volt tõle.
Én is használom egy hete, ma vagyunk 3 hetesek, csak ez segített, azóta alig görcsöl... Nagyon ajánlom. Akkor is adom neki ha 1, 5 - 2 órája evett. És minden etetéskor minden nap. Már van ha meglátja szopi elõtt a rikitó zöld kiskanalat, nyitja a száját, bár lehet csk véletlen volt, de tegnap többször is ez történt. :) Nem sok a 25 csepp másképp nem írnák rá!
A kérdező hozzászólása: Nekem csak este hasfájós jobban, napközben nincs semmi baj.Álltalábban este 8-10 között van neki hasfájása.Én csak akkor adom neki mikkor már fáj a hasa.Elég csak akkor használni mikkor láttom a kicsin hogy kezd fájni a hasa?Vagy hatásosabb ha minden szoptatás elõtt, vagy utánna beadom?Köszönöm a válaszokat.
2. válaszoló vagyok. Szerintem kísérletezd ki, hogy jobb-e ha egész nap minden kajcsi elõtt adod neki vagy nem változik a helyzet ahhoz képest, ha csak este adod.
Gyógyszertárban sem adnak ki 1 hónapos kor alatti gyermeknek Espumisan cseppet. Bár, ha nem lelkiismeretes a dolgozó... Nem ajánlott 1 hónapos kor alatt semmiféle gyógyszerkészítmény! Sok alternatív gyógymód is létezik! Nem kell rögtön különbözõ szerekhez nyúlni! Nagy a hozzászokás veszélye, allergizáhatnak bizonyos szerek, stb.
szia, mi INFACOL -t használunk, már 3 napos kortol adhato, semmi baja nem lesz töle, csak jo nagy pukik, csak este adom én is neki mielött lefekszünk, már mi átalusszuk az éjszakát, 7 hetesek vagyunk.

Milyen homeopátiás szert tudtok a hasfájásos babáknak? Hogy kell adagolni? 3 hetes babának adható?

Legjobb válasz: Vannak babák, akiknek érzékenyebb az emésztõszervi rendszere és vannak, akik jobban bírják a "strapát". A 3 óránkénti szoptatás nagy divat volt a 70-80-as években köszönhetõen dr. Spocknak. Ma már inkább az igény szerinti szoptatást helyezik elõtérbe. Nekem három gyermekem van. Mindhárom igény szerint szopizott akkor mikor Õ akart és addig míg jól esett. Az elsõ hasfájós volt, a másik kettõ nem. Az elsõ baba után nagyon utánajártam, miként lehetne kiküszöbölni a hasfájást a következõ babáknál. Kiderült, hogy az én étkezésemmel vannak a bajok. Köztudottan vannak puffasztó ételek (hüvelyesek, k betûsek) amiket nem ajánlott enni. Valamint ajánlott kihagyni a kenyérféleségeket is, mert savasítják a szervezetet, így a tejet is. Nem lehet szénsavasokat sem inni, az is gázokat okoz a babánál. Amit lehet: tejtermék (amennyiben nincs allergiás a családban, különben atópiás bõrt okoz, mint nálunk is. De amint nem fogyasztottam, gyönyörû lett a bõre megint), maradék zöldség (ami nem k betûs), gyümölcs, hús. Én eleinte gyanakvással fogadtam, de két gyermekem is bizonyította számomra, hogy ez lehet a jó megoldás. Az egyik babámat még el is vittem dokihoz, mert nem sír sosem, van-e egyáltalán hangszála.:) De csak ki voltak elégítve az igényei, így nem volt oka sírni. persze biztosan közrejátszott az is, hogy jól "fogadta" a kinti világot. A homeopátiát én is használom, csak ezzel gyógyítom a gyerekeimet , bár évente 1x betegek pár napig, így nincs is nagyon rá szükség. Inkább ha nincs a környezetedben homeopata orvos, akkor kérdezz az interneten ezzel foglalkozó szakembert. De lehet adni a kicsidnek, ez nem gyógyszer hanem természetes alapanyagú szer. langyos vízben old fel és úgy add be a babádnak. Óvd az elektomágneses tértõl, hõtõl a bogyókat tárolás közben és ne fém kanállal add be. Próbáld etetés után fél órával adni a következõ etetés is fél óra múlva legyen. Remélem én is tudtam segíteni és lesz valami az írásomban ami egyezik a nézeteiddel és tudod hasznosítani.

Vannak babák, akiknek érzékenyebb az emésztõszervi rendszere és vannak, akik jobban bírják a "strapát". A 3 óránkénti szoptatás nagy divat volt a 70-80-as években köszönhetõen dr. Spocknak. Ma már inkább az igény szerinti szoptatást helyezik elõtérbe. Nekem három gyermekem van. Mindhárom igény szerint szopizott akkor mikor Õ akart és addig míg jól esett. Az elsõ hasfájós volt, a másik kettõ nem. Az elsõ baba után nagyon utánajártam, miként lehetne kiküszöbölni a hasfájást a következõ babáknál. Kiderült, hogy az én étkezésemmel vannak a bajok. Köztudottan vannak puffasztó ételek (hüvelyesek, k betûsek) amiket nem ajánlott enni. Valamint ajánlott kihagyni a kenyérféleségeket is, mert savasítják a szervezetet, így a tejet is. Nem lehet szénsavasokat sem inni, az is gázokat okoz a babánál. Amit lehet: tejtermék (amennyiben nincs allergiás a családban, különben atópiás bõrt okoz, mint nálunk is. De amint nem fogyasztottam, gyönyörû lett a bõre megint), maradék zöldség (ami nem k betûs), gyümölcs, hús. Én eleinte gyanakvással fogadtam, de két gyermekem is bizonyította számomra, hogy ez lehet a jó megoldás. Az egyik babámat még el is vittem dokihoz, mert nem sír sosem, van-e egyáltalán hangszála.:) De csak ki voltak elégítve az igényei, így nem volt oka sírni. persze biztosan közrejátszott az is, hogy jól "fogadta" a kinti világot. A homeopátiát én is használom, csak ezzel gyógyítom a gyerekeimet , bár évente 1x betegek pár napig, így nincs is nagyon rá szükség. Inkább ha nincs a környezetedben homeopata orvos, akkor kérdezz az interneten ezzel foglalkozó szakembert. De lehet adni a kicsidnek, ez nem gyógyszer hanem természetes alapanyagú szer. langyos vízben old fel és úgy add be a babádnak. Óvd az elektomágneses tértõl, hõtõl a bogyókat tárolás közben és ne fém kanállal add be. Próbáld etetés után fél órával adni a következõ etetés is fél óra múlva legyen. Remélem én is tudtam segíteni és lesz valami az írásomban ami egyezik a nézeteiddel és tudod hasznosítani.
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=3336 en ezt adtam a babamnak, lehet otthon is kapni..BOIRON termek...homeos de jo meg a grippe water, vagy az aloe activator...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igaz, hogy elsõ gyermekem, de nagyon készültem az érkezésére, tudom, hogy mennyi idõnként javallott etetni, szépen magától jelzi ha éhes, és nem minden problémára cicit adok neki, szóval nem etetem túl sokat. A saját táplálkozásomra is 100%-osan figyelek, ezek a problémák azonban nem mindig kiküszböbölhetõk, esetlegesen a fejletlen bélrendszerének köszönhetõen.Biztosan hasfájós, ugyanis húzza a lábát, bugyog a kis hasa és nagy nagy erõlködés árán büfizni szokott. Köszönöm szépen a segítségeteket!

3 hetes kislányomnak hány milliliter édeskömény teát adhatok, ha fáj a hasa, és hányszor?

El?re is köszi.

Legjobb válasz: Idd meg te az édesköményteát, napi 2-3 csészényit, jót tesz a tejtermelésnek is és az anyatejen keresztül megkapja a babád is.

Idd meg te az édesköményteát, napi 2-3 csészényit, jót tesz a tejtermelésnek is és az anyatejen keresztül megkapja a babád is.
Két etetés között nyugodtan adhatsz neki, nem kell túl sokat, pár korty is elég. Nem kell megvárnod, még fáj a hasa, nem ártasz vele, ha etetés után 1-1, 5 órával iszik egy pár kortyot.

3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?

Legjobb válasz: a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!

a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég. az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Kitti helyett lutri
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjam hogy a tejcukrot nem tudja megemészteni?
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes elõtt kapott belõle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van. Kitartást hozzá!
igen, a torna is nagyon jó volt.
én már feladtam. 2hetes kora óta szenved. 4féle cseppet próbáltam: biogaia, espumisan, infacol, colief. semmi javulás. az én babàmnak sztem a levegõ nyomja a pociját mert éjjel nem tud büfizni. azt kéne hogy ne egyen, talán akkor nem is kínlódna. cseppek nélkül is olyan mint cseppel. talán magától elmúlik egyszer. kitartás!!! 2hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nálunk a torna sem segit, pláne ha már ordít annyira feszíti a lábát hogy nem is tudom neki felnyomni a pocijához sem. úgy sajnálom szegényét. azért is kérdeztem mert én még csak infacolt hsználtam.
Ahogy az elsõ írta!
Inkább espumisan, infacol. A kamillától még jobban csIkarhat a hasa...
A kamilla egy allergizáló növény.
Keserû édeskömény termés teát adj Neki egy-két kanállal szopi elõtt, nálunk nagyon bevált. A kamilla valóban hasfájdító tud lenni.
Errõl megoszlanak a vélemyének, mint sok másról. Én a lakásba sem engedem a kamillát, mert nagyon allergizál, de van aki isteníti. A láynom unokatestvérei kamillateában fürödtek és semmi bajuk nem lett tõle. Én az ilyen megosztó kérdésekben általában a védõnõm és a gyerekorvosom véleményét kérem ki és vagy megfogadom a tanácsukat, vagy nem. Nekünk hasfájásra az Infacol vált be egy kicsit (az Espumisan semmit nem használt), de leginkább az idõ oldotta meg.
Én is az elsõvel értek egyet! Nálunk az espumisan vállt be.
Nálunk semmi sem vált be, tényleg mindent kipróbáltam.. Utolsó elkeseredésemben vettem teát a gyógyszertárban, kamilla és édeskömény. Az én babám nehezen kakil, így inkább több kamillát tettem bele és pár darab köménymagot (nem is szabad sokat), teljesen helyre jött a székelés és a hasfájás is megszûnt, legalábbis azóta (úgy 6 hete) neem nyûglõdik, nem feszít, abszolút kiegyensúlyozott, boldog baba. Mindig reggel adtam neki 15-20 milit, ennél sosem többet. Szerintem kipróbálhatod, de figyeld a babád, mert ahogy írták, allergizáló növény. Viszont ha csak a hasa fáj, akkor sima édeskömény tea, nekem ezt mondta a gyógyszerész. Kitartás!

3 hetes babának adhatok édeskömény teát?

Legjobb válasz: Sztem nyugodtan, én is adtam neki. Meg ami van Mecsek baby tea piciknek, az is édeskömény és kamilla keverék. Csak vigyázz ne legyen nagyon tömény.

Sztem nyugodtan, én is adtam neki. Meg ami van Mecsek baby tea piciknek, az is édeskömény és kamilla keverék. Csak vigyázz ne legyen nagyon tömény.
a doboza szreint nem, de csináld gyengére, úgy nem hiszem, hogy ártana! vagy M.B. teát adj, abban van édeskömény az is jó ha szopizik, hogy te iszod meg, esetleg kömény levest egyél
Én is baby teát adtam neki, csak olyat adj, amit újszülötteknek is adható. A gyógyszertárban tudnak segíteni. Nagyon jól hajtja a szeleket, csak ez segített a fiamon, mivel kicsit hasfájós volt. Nem kell több belõle, mint 3-4 teáskanálnyi.
Lehet adni. Édesköménybõl 5-6 szemet leforrázol 1 dl vízzel, halványsárgára, majd langyosan adhatod pár kanállal.
én nem adtam semmit a tejen kívül, pedig ennyi idõs korában épp a legforróbb nyár volt. inkább sûrûbben szopiztattam. ha hasfájás miatt, akkor nem lenne megoldás, ha te innád az édeskömény teát, úgyis átjut a babád szervezetébe?
Lehet adni én is adtam.Létezik olyan amit kifejezetten újszülöttkortól ajánlanak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!