Találatok a következő kifejezésre: 3 hetes éjszaka is 3 (25 db)

3 hetes kisfiam felcserélte a nappalt az éjszakával. Éjjel rendszerint fent van, nappal egész jól alszik. Hogyan tudnám ezt felcserélni nála? Ja és próbálom nála betartani a 3 óránkénti etetést (ami úgy néz ki neki is tetszik).

Legjobb válasz: Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...

Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...
szia!Az én kislányom is ezt csinálta kb.1 hétig!Én megkérdeztem a védõnõt hogy mit tegyek, õ azt javasolta hogy fürcsi után ne hagyjam hogy elaludjon köv szopiig és bevált!Szerintem nem kell nappal ébren tartani!Õ nekik még napi 18-20 órát kell(ene) aludni!Pár nap és vissza fog állni akkor is ha nem gyötritek napközben!Õ még nagyon pici szüksége van a sok alvásra!Meg ha már nagyobb lesz és figyeli a fényeket hangokat akkor nappal többet lesz fent! 2 hós kicsilány anyukája
Nem nagy ez a súly, nyugodtan szopizzon éjszaka is, ha igényli.
Figyelj, a kis súllyal született babák hamar össze szedik magukat.Mért kéne neki kevesebbnek lenni , mint egy átlag súlyú babának?Az én fiam most ..épp ma 8hetes és 5kilós, tehát teljesen jó súlyban van a babád!!HA éhes adj neki éjjel is, ne éheztesd õk még nagyon picikék.Az én anyum azt tanácsolta úgy is észre fogom venni, hogy miért kel fel éjjel.Ha azért mert éhes adni kell neki de ha majd már csak megszokásból, na akkor jöhetnek a trükkök, tea , víz stb..mert akkor már olyan nagy, h.végig aludhatja az éjszakát nyugodtan.Szval szopizzatok nyugodtan és én elgondolkodnék egy gyerekorvos változtatáson.Nekünk sem az aki hivatalosan kéne, h.legyen..
szia. a én kislányomat 2750nel engedték ki a kórházból, most 7 hetes és 4 kg. Szerintem nem sok a babád súlya.
Bátran szoptasd meg a kicsidet amikor csak kéri, éjjel is nappal is egyaránt. A tejtermelõdés szempontjából is nagyon fontos az éjszakai szopi amikor a prolaktin hormon szintje magas a vérben, és ha éjjel is szoptatsz akkor biztosítod a folyamatos tejtermelést. Kizárólag anyatejjel táplált kisbabát nem lehet sem túletetni, sem meghizlalni. Az én kisfiam 5 hónapos, nappal 2, 5-3 óránként, éjjel 2-3 x szopik. Most nagyon meleg napok jönnek, tedd gyakran mellre hogy elegendõ folyadékhoz jusson a hõségben. Az ilyen tanácsokat osztogató gyerekorvost pedig azonnal fõbe kéne lõni, de minimum elzavarni egy továbbképzésre! Boldog babázást és boldog szoptatást kívánok!
na neee!!! nekem is azt mondtak hogy ejjel ne szoptassam a lanyomat, hanem adjak neki kamilla teat izesites nelkul hat perszeee nem a kamilla teatol fog hizni es fejlodni hanem az anyatejtol szoval nyugodtan csak szoptassad, amig csak birod!!haggynad hogy a gyereked orditson az ehsegtol hat milyen orvos az aki ilyet mond???
Ez nem hasznos tanács lesz, hanem megnyugtatásnak szánom: Egyre több baba születik közel 4 kg-mal. Miért is jelentene gondot, ha 6 hetesen éri el azt a súlyt, amit más babák már a születésükkor?
Szerintem is hülye a gyerekorvosod. Ilyen pici babát éjjel is kell etetni ha kéri! Az én kisfiam már 8 hónapos és még mindíg felkel egyszer enni, de nem baj. Az orvosváltáson szerintem is gondolkozz el, mert nem értem hogy mondhat ilyet?!
Szerintem sem sok a babád sulya, az én kislányomat 2800 grammal engedték ki a korházból, a legutóbbi mérésen 4, 5 hetesen 4160 volt. Nekünk azt mondták hogy nagyon szépen gyarapszik. Válassz másik orvost......

3 hetes kisbabám éjszaka (is) 3 óránként felébred és enni kér. Rendesen szopizik is. Baj? Nem terheli le a gyomrát? Meddig tarthat ez? Kb. mikortól alusszák át az éjszakát?

Legjobb válasz: szia, nekem kedden lesz 4 hetes a babam, eddig csak egyszer volt olyan hogy aludt egyfolytaban 5órat, de azert mert lefekves elott sokaig fent volt, es bizonyara kifaradt. nálunk is meg ugy mukodik, hogy háromorankent enni ker ejjelente. de lefekves elott igyekszem kicist kifarasztani, jatszas , cirogatas, kifarasztom hatha tovabb fog birni aludni. szerintem meg normalis a 3 orankenti ebredes. szerintem olyan 2-3 korara fogja ataludni az ejszakt, most meg nagyon picike, torekeny...

szia, nekem kedden lesz 4 hetes a babam, eddig csak egyszer volt olyan hogy aludt egyfolytaban 5órat, de azert mert lefekves elott sokaig fent volt, es bizonyara kifaradt. nálunk is meg ugy mukodik, hogy háromorankent enni ker ejjelente. de lefekves elott igyekszem kicist kifarasztani, jatszas , cirogatas, kifarasztom hatha tovabb fog birni aludni. szerintem meg normalis a 3 orankenti ebredes. szerintem olyan 2-3 korara fogja ataludni az ejszakt, most meg nagyon picike, torekeny...
A tejet kb 50 perc alatt megemészti ezért éhesebb mint a tápszeres babák akik átalusszák az éjszakát mert le van terheve a gyomruk. Jól van ez igy ahogy nõ egyre többet alszik éjszaka.
Szia!A pici babád nagyon fiatal neki még éjszaka enni kell majd õ magától elhadja az éjszakai evést.Itt is nagyon sok a vélemény van az anyukák közt mert valaki leszoktatja és vannak olyanok akik a babára hadják a döntést, hogy magától szokjon le.Én ezen az elven vagyok.Nekem két gyermekem van a nagy volt 3éves mire átaludta az éjszakát.A kicsi 19hónapos nem kell fel éjszaka csak nyöszörög, hogy szomjas megitatom és alszik tovább.
Most képzeld el milyen pici kis gyomra van még neki. teljesen természetes a 3óránkénti evés. Na meg gondolom most a meleg miatt még szomjas is. Nyugodtan adj neki!
Szia én az elsõ babámat szoptattam 18 hónapig, és hiába evett mindent õ akkor is felébredt 4 óránként szopizni.Azok a babák akik szopiznak, 3 hónapos korráig biztos legalább 1 alkalommal kérik éjjel a didit.Most a második babám 3 hetes és éjjel 2-3óránként eszik.Szerintem ez normális, mert a tej az csak tej, hamar megemésztik.És attól is függ hogy milyen tápláló a tejed, mert nemmindig egyforma.Nálam is elõfordult hogy csak 4 óránként kérte, de volt ugy hogy 1-2 óránként.Jó babázást!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Mindenkinek boldog babázást!


2.5 hetes babám napközben két etetés között alszik 3, 5 órát este, éjszaka 5-6 órát. Ez vajon teljesen normális, vagy éjszaka is keltsem 3, 5 óránként?

Legjobb válasz: Bármi, amit a gyerek csinál, az normális, õ mindig tudja, mikor mire van szüksége akár az alvásról, akár az evésrõl van szó. Eszedbe ne jusson felébreszteni, örülj neki, hogy alszik éjszaka!

Bármi, amit a gyerek csinál, az normális, õ mindig tudja, mikor mire van szüksége akár az alvásról, akár az evésrõl van szó. Eszedbe ne jusson felébreszteni, örülj neki, hogy alszik éjszaka!
Nehogy felkeltsd éjszaka. Az olyan etetés lenne, amire semmi szüksége. Hidd el, hogy felkelne ha éhes lenne.
Ha nem sárga, nem koraszülött és hízik rendesen akkor fel ne keltsd hadd aludjon és aludj te is!!! Majd "szól" õ ha éhes lesz!!!! Örülj hogy ilyen ügyes babád van....
Nagyon szerencsés vagy, az én kislányom ma 4 hetes, és elõfordul, hogy éjszaka 1, 5-2 órát alszik, és felkel enni. Most éjjel fordult elõ elõször, hogy 5 órát aludt egyhuzamban. Átlagos éjszakákon is 2-3 órát alszik csak maximum. Amíg õ nem jelzi, hogy enne, addig nyugodtan hagyd aludni. Neked se esne jól, ha felébresztenének álmodból, és beléd tuszkolnának egy vajas kenyeret. :D További nagyon jó babázást kívánok!
Az én babám most 1 hónapos és majdnem átalussza az éjszakát.2 hetesen hagyta ki az elsõ hajnali szopit, majd 3 hetesen meg egyet. Sokan küzdenek az éjszakai alvás kialakításával, szerencsések vagyunk akiknek a baba magától kialakítja ezt a ritmust. Minden rendbe a piciddel ne aggódj, ha megis felkelne szoptasd meg, attól meg nem fog "visszaesni" csak aznap éppen megehezett...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már rettenetesen aggódtam, nem mertem felkelteni eddig, de ezután sem teszem. Amúgy nem sárga, nem volt koraszülött, szépen fejlõdik és a születési súlyát is vissza szedte már, sõõt már túl is haladta.Csak olyan furcsa, hogy ilyen ici-pici baba is képes majdnem egy éjszakát átaludni. :) Nektek is jó babázást és mielõbbi átaludt éjszakákat kívánok! :)

3 hetes babám nappal nagyon jó alvó és ébren is jól el van, de mikor eljön az éjszaka, rákezdi és órákig fenn van. Mitõl lehet?

Cicin olykor elálmosodik, de mikor a kiságyba teszem azonnal ordít. Egy órát sem bír ki nyugalomba. Van mikor már a cici sem kell neki és ringatva is sír. Sírni sem bírom hagyni túl sokáig. Nem tudom mit csinálhatnék még, hogy mi is tudjunk aludni, meg õ is valamennyit.

Legjobb válasz: Szia. Nalunk is ez volt/van. En arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy nem altatom mig nem lesz almos ugy sem alszik el hamarabb. Sajnos mi csak 12 fele alszunk el es mar 4 honaposak vagyunk. Ete 6 tol egyaltalan nem alszik, van, hogy elszundizik, de 5 perc utan felebresztem, es megsem sikerul hamarabb elaltatni. Egy jo tanacs, ha magatol elalszik ne kezd ringatni este, mert raszokik, mikor eljon az ideje ugyis elalszik. Sajnos en elkezdtem ringatgatni 3 hetesen es most is ringatva alszik el ejfelkor.

Szia. Nalunk is ez volt/van. En arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy nem altatom mig nem lesz almos ugy sem alszik el hamarabb. Sajnos mi csak 12 fele alszunk el es mar 4 honaposak vagyunk. Ete 6 tol egyaltalan nem alszik, van, hogy elszundizik, de 5 perc utan felebresztem, es megsem sikerul hamarabb elaltatni. Egy jo tanacs, ha magatol elalszik ne kezd ringatni este, mert raszokik, mikor eljon az ideje ugyis elalszik. Sajnos en elkezdtem ringatgatni 3 hetesen es most is ringatva alszik el ejfelkor.
A kérdező hozzászólása: Azt se bánnám ha éjfélkor aludna el, csak aludna folyamatosan 4-5 órát. A másik, ha mégis elalszik s fel kel utána, másfél óra míg valahogy visszaaltatom. Te éjszaka sem altatod vissza ha nem álmos? Foglaljam le valamivel akkor? Elég nehéz, mert egy szobában vagyunk vele s hát ugye apa aludni akar munka után.
Az elején gyakori, hogy a babák felcserélik a nappalt az éjszakával. Fiamnál is ez volt, de idõvel rendezõdött, elõször úgy, hogy nagyon késõn aludt el, majd kb óráról órára elõrébb hozta ezt az idõpontot. Én nem eröltettem semmit, csak figyeltem õt és az igényeit. Amit tehetsz, hogy bevezetsz egy esti rutint. A baba nem tudja hány óra, viszont hamar megtanulja, hogy mi után mi következik. Pl fürdés után cici, majd alvás. Nyugi, rendezõdni fog! :)
Ez volt nálunk is, sajnos a babák nem tudják, hogy mikor van nappal és mikor van éjjel. Én azt csináltam, hogy nappal ha álmosis volt, nem altattam, elaludt magától, persze ha sírt akkor cumit adtam a szájába, kicsit ringattam, a sírástól kifáradt és elaludt. Ha kaja idõ volt keltettem, hogy szokja mikor kell enni. Fürdetés mindig 7-8 között van nekünk, így kb abból is tudja, hogy este van. Éjjel ha felkel nem altatom, nem ringatom, visszaalszik magától.
Ejszaka vissza altatom, nagyon fotos, hogy ejjel nem szabad beszelni a babahoz, hogy tudja megkulonboztetni az ejjelt a nappaltol. Nem lehet, hogy a foga kinozza? Nekunk kijott ket fogacskank pedig alig multunk 4 honaposak.
Szoktad szopiztatás után mérni? Megeshet, hogy estére nincs annyi tejed, és éhes még. Nálunk is ez volt, nem tudtuk megnyugtatni esténként, álmos volt szegény, de nem tudott aludni. Csak akkor kezdtük mérni, és kiderült, hogy kevés a tejem, és ami volt is, az is kissé színtelen volt, ami nem tartalmaz elég tápanyagot.
A kérdező hozzászólása: Tápszert is kap valamennyit, mert az elején nem akart megindulni a súlya és a gyerekorvos mondta, hogy kell. Este mindig kap tápszert is, hogy jobban teli legyen a hasa. Hát a foga nem tudom, hogy 3 és fél hetesen már kínozhatja e. Viszont amit észre vettem, hogy menetrendszerûen hajnali 2-kor erõlködik és van is kakis pelenka. Már 3 napja így megy. Nem tudom, hogyha hasfájós lenne, akkor például annak milyen tünetei vannak és az lehet, hogy csak éjszaka fáj a hasa egy babának? Éjszaka nem szoktam beszélni hozzá és csak kislámpát oltok. Inkább az a baj, hogy órákig nem tudom visszaaltatni, mintha azt szeretné, hogy foglalkozzak vele, mint nappal. Nem tudom mikor lesz ennek vége...

Miért nem alszik éjszaka a 3 hetes kislányom, Mit csináljak hogy éjszaka is aludjon?

A nappalt nagyjából szoptatástól szoptatásig végig alussza,de éjszaka sokáig is szopizik és utánna sokáig kell vele sétálni mire elalszik!!-kb.szopizás után majdnem egy órát!!És 2-2 és fél óra van a szopizások között!

Legjobb válasz: szia valószínûleg felcserélte a nappalt és az éjszakát én 6 hónapig szoptattam éjjelelnte 10-12 alaklommal azátn viszont csak 2-szer kellt fel, nekem igazából nem sikerült átállítani egyik lányomat sem, de azért kibirtam te is túl fogod élni próbálj meg pihenni nappal mikor a pici alszik és ne a házimunkára hivatkozz hogy nem tudsz pihenni PIHENJ

szia valószínûleg felcserélte a nappalt és az éjszakát én 6 hónapig szoptattam éjjelelnte 10-12 alaklommal azátn viszont csak 2-szer kellt fel, nekem igazából nem sikerült átállítani egyik lányomat sem, de azért kibirtam te is túl fogod élni próbálj meg pihenni nappal mikor a pici alszik és ne a házimunkára hivatkozz hogy nem tudsz pihenni PIHENJ
Ezt mi is csináltuk - szerencsére akkor volt az olimpia és volt mit néznünk. Egyszercsak azt veszed észre, hogy alszik éjjel a gyereked. Kitartás!
Csináld azt h napközben ne hagyd mindig aludni, esti fürdetés elötti szopizás után ne hagyd elaludni játsz vele, vagy csak beszélj hozzá, fürcsi, utána kaja majdnem teljes sötétben, és büfi nélkül, oldalára tedd le, sötét legyen teljesen nála, ha netán mégis felébred miután kimentél a szobábol, ne menj be, hadd siron egy picit, tudom nehéz lesz de probáld ki, majd álomba sirja magát, ha netán nem, akkor menj be, de ne vedd fel csak nyugtasd, simogasd.Nálunk is ez volt, de sikerült igy, és most már este 8tol-reggel 6ig alszik folyamatosan 4 hetes korától fogva, most 10 hetes.
A kérdező hozzászólása: de ha nem büfiztetem meg akkor a következõ szopizások után sokat sir és csak ugy tud pukizni ha maszirozom a hasát!Kiprobáltuk az infacol cseppet de nekünk nem vált be!!Szivesen sétálok vele mert õ a mindenem!Pihenni tudok mert azért alszik éjszaka is csak keveset!!Köszi mindenkinek a biztatást és a válaszokat!
nekem is az olimpia alatt volt, teljesen tájékozott voltam mindenben, máskor ugyse lestem volna hajnalok hajnalaán...meg 3 hetesen még naon kicsi, idõ idõ, elsõ 6 hét szörnyû, de utána majd elhagy éjjel egy etetést, és majd szépen átalussza...
az én kisfiam 8 nap mulva lesz 3 hónapos, tegnap éjszaka csak 2-szer kelt fel. az elején én is hordoztam. ne beszélj hozzá éjszaka, ne tedd tisztába, félhomály legyen, és pihenj sokat napközben, igy nem leszel olyan fáradt éjszaka.

31+3-hetes kismama! Ilyenkor természetes az alhasi húzodás? Esténként, valamint éjszaka alig bírok megfordúlni mert húzodik. Nektek is van ilyen?

Kb meddig fog tartani? ugye nincs semmi baj?

Legjobb válasz: szia! Én 35 hetes vagyok. Az alhasi húzodás addig természetes, míg görcsölés , vagy erõs fájdalom nem társul hozzá , mert azok már jósló fájások is lehetnek- állítólag. Nekem is húzodik , gondolom a növekedés miatt. Gondolj bele, naponta 20g-ot hízik a babád! az 10 nap alatt 200g !:) Másik pocakos :)

szia! Én 35 hetes vagyok. Az alhasi húzodás addig természetes, míg görcsölés , vagy erõs fájdalom nem társul hozzá , mert azok már jósló fájások is lehetnek- állítólag. Nekem is húzodik , gondolom a növekedés miatt. Gondolj bele, naponta 20g-ot hízik a babád! az 10 nap alatt 200g !:) Másik pocakos :)
Mindenkepp kerd ki a nogyogyaszod tanacsat!

Ma reggel a kislányom szó szerint összefosta magát. Rettenetesen.3 hetes. Tegnap az apukája véletlenül mentes ásványvízből csinálta neki a tápszert, nem babavízből. Lehet attól? éjszaka sem tudott nagyon aludni és most is nyöszörög. Aggódjak?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy attol. nekem 7 hetes a pici, és napok ota hatalmas adagokat gyárt a pelusba,jo folyosat és a köldökéig kakis. mi is tápszeresek és babavizesek vagyunk.az én kicsim is nyügös, valamikor már a az álmosságtol,fáradtságtol nem tudnak elaludni.vagy egy kis pocicsikarás is lehet.

nem hiszem, hogy attol. nekem 7 hetes a pici, és napok ota hatalmas adagokat gyárt a pelusba, jo folyosat és a köldökéig kakis. mi is tápszeresek és babavizesek vagyunk.az én kicsim is nyügös, valamikor már a az álmosságtol, fáradtságtol nem tudnak elaludni.vagy egy kis pocicsikarás is lehet.
Szia.Nem fog ennyitõl kiszáradni.Figyeld a kutacsát, ha be van esve akkor folyadékhiány, és pótold, de sztem sem a víztõl volt.Boldog babázást.7 hós kisfiu Anyukája.
Szerintem igyon teát, vagy babavizet evések között. De attól, hogy egyszer ment a hasa, semmi baja nincs, ennyitõl nem fog kiszáradni. Az is lehet, hogy sokat evett, egy kicsit túlterhelte a gyomrát. Ha folyamatosan menne a hasa, vidd orvoshoz. Ne pánikolj rögtön, ennél sokkal rosszabb dolgaik is lesznek! Tapasztalat! 4 éves csajszi anyukája
Az én kislányom igaz, hogy anyatejcsis, de 3 hónapos korában majdnem minden alkalomkor a köldökétõl a háta közepéig csupa kakis lett. Nem tudom, mitõl volt annyi salak benne, de inkább jöjjön ki, mint ne tudjon kakilni. Közben pelus márkát váltottunk és abból nem folyik ki az adag. Üdv. 8 hónapos lányka anyuja
Az ásványvíz kérdésedre a válasz: hogy mi csak az elsõ héten használtunk babavízet, miután kijött a doktornõ és mondta hogy nyugodtan lehet mentes ásványvízbõl is azóta mi csak azzal csináljuk. És semmi baja a picinek. Anyagilag is jobban járunk!! 7 hetes rosszcsont mamája
Az én kicsim míg olyan kis csöppség volt, egészen addig, míg nem kapott anyatejen kívül mást, mindig össze-vissza fosizta magát, sajna. :( Sõt napjában többször, 5-6 szor volt kaka mindig. Sok féle pelust kipróbáltunk és talán a liberó volt az amibõl nem nagyon folyt ki a kaki. És õ is nyöszörögve aludt sokszor, sokat pukizgatott és szerintem csavarta a hasát. Nem lehet hogy te ettél valami olyat, feltéve ha szopik a kicsike, ami kicsit szelesebb, és a pociját kicsit megviseli? A víztõl nem hiszem, hogy baja lenne, ne aggódj, de inkább baba vizet adjatok neki, annak nincs annyi ásványi anyag tartalma, pont babáknak találták ki. :) Tehát nálunk a híg kaki mindennapos volt, és az öltöztetés is napjában többször. :) Mostanában meg azért öltözik napi min. 3-szor, mert alváskor borzasztóan leizzad. :) De már hozzászokott, sõt segít öltözködni. :D 10 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: attól nem kell félnem, hogy kiszárad?

7 hetes babám ismét 1-2 óránként éhes. Eddig 3-4 órákat is elvolt, éjszaka 6-7-et is, most megint kezdődik elölről. Nem jól csinálok valamit?

S?t,eddigi 10 perc alatt befejezte,nem volt gond. Most meg van,hogy fél órát is szopizik. Nem érzem már azt a fura érzést sem a melleimben,azt a bizserg? valamit,mintha érezni lehetne,hogy megtelik tejjel.

Legjobb válasz: pont, hogy jól csinálod. A gyerkõcnek megemelkedett az igénye a mennyiségre, ezért szopik gyakrabban és tovább. Ha kitartasz és mellre teszed ameddig kéri és olyan gyakran ahogy szeretné pár nap múlva megemelkedik a tejtermelés annyira, hogy ismét elég legyen neki 3-4 órára.

pont, hogy jól csinálod. A gyerkõcnek megemelkedett az igénye a mennyiségre, ezért szopik gyakrabban és tovább. Ha kitartasz és mellre teszed ameddig kéri és olyan gyakran ahogy szeretné pár nap múlva megemelkedik a tejtermelés annyira, hogy ismét elég legyen neki 3-4 órára.
Növekedési ugrás? Nekem is ezt csinálta, 1-1, 5 hét alatt visszaállt a megszokott napirendünkre.
Utolsó vagyok, ez kimaradt: a bizsergõ érzés elmúlása nem gond, pusztán annyit jelent, hogy már nem érzed olyan erõsen a teleadó reflexet, de ez nem jelenti, hogy bármi baj lenne:) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reményteli szavakat. Ezt kell, hogy mondjam, mert komolyan esténként már sírni tudnék. Remélem tényleg nem tart tovább, bár tök mindegy, mert amíg lehet, addig szoptatom, csak érdekelt mikor "pihenhetem ki" magam végre :) csak a védõnõ szerint akkor fájni fog a hasa, ha 2 órán belül 2 mellbõl eszik, ezért próbálom mindig arra tenni, amelyikbõl evett, de kiköpi, ahogy átrakom a másikra meg szorgosan szopizik.

Kislányom kb.3 hetes kora óta átaludta az éjszakát. Most 3, 5 hónapos, és pár hete nagyon rosszul alszik. Nyugtalan, állandóan felébred, és sírdogálni is szokott. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet készülõdnek a fogacskák. az én kislányomnak már 4 hónaposan kibújt két foga, de természetesen már hamarabb kezdõdtek a tünetek... lehet kicsit hígabb a széklete vagy piros a popója is

lehet készülõdnek a fogacskák. az én kislányomnak már 4 hónaposan kibújt két foga, de természetesen már hamarabb kezdõdtek a tünetek... lehet kicsit hígabb a széklete vagy piros a popója is
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje nyálzik és rágcsálja az öklöcskéjét. A fogzás miatt rosszabbul alszanak?
Vagy növekedési ugrás is lehet, vagy mozgásfejlõdés!És igen, ha a foga jön, persze hogy rosszabul alszik, hiszen fáj neki!Lehet hogy az elkövetkezendõ idõszak ilyen lesz!Olyan sokat változnak...változik az alvási szokásuk is!
Igen a fogzástól alhat nyugtalanabbul, az én kislányom is 7 hetes korától este 9-reggel 8-ig aludt, aztán 4, 5 hónapos korától kezdett ébredni egyre gyakrabban és ez egészen 8 hós koráig tartott, most 11 hónapos és van h csak 1x kel éjszaka enni, de van h 3x is. Próbálj neki adni chamomilla ch 15-t, vagy viburcol kúpot, ezek homeopátiás szerek és nagyon jók. Kitartás!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!