Találatok a következő kifejezésre: 3 hete normális az (89 db)

Császármetszés után 3 héttel normális az enyhén véres, bő folyás?

A m?tét után másfél hétig volt vérzésem, majd teljesen elmúlt. Tegnap azonban megindult egy b? folyás, amely enyhén véres volt, és ez azóta is tart. Szerintetek ez normális, vagy forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Szülés után 6 hétig teljesen normális a tisztulás. Ez lehet több vagy kevesebb, akár néhány napra el is múlhat, majd újra is kezdõdhet. Ha nem élénkpiros, friss vér ürül, akkor nincs semmi tennivalód vele.

Szülés után 6 hétig teljesen normális a tisztulás. Ez lehet több vagy kevesebb, akár néhány napra el is múlhat, majd újra is kezdõdhet. Ha nem élénkpiros, friss vér ürül, akkor nincs semmi tennivalód vele.
Normális, még tisztulsz.
Normális.Én 7 hétig véreztem utána.
Nekem is császármetszésem volt. Most 15 hetes a kislányom. 6 hétig véreztem, a 11. hétig volt barnás folyásom aztán minden elmúlt. Akkor már én is a dokit hívtam, aki azt mondta, hogy amíg valaki szoptat addig normális a vérzés és a folyás is.
Normális, nem hiszem hogy aggódnod kellene. Én 10 hétig véreztem császár után, egyszer erõsen, egyszer alig, néha semennyire, aztán újra erõsen. S nem mensi volt. Voltam dokinál is, azt mondta nem kell megijedni, elõfordul ilyen is, ki kell tisztulnia a szervezetnek. Úgyhogy te még bõven benne vagy az idõben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam! Sejtettem, hogy ez még a császár miatt van, de gondoltam, megkérdezem, az a biztos. Köszönöm még egyszer!

13. héten normális az alhasi feszülés 3. terhességnél?

Nem emlékszem az előzőknél mikor volt ilyen. Lehet, hogy most hamarabb nő a méhem? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem is szokott feszülni, szintén a 3. terhességem és én is a 12-13. hét között vagyok. Most is éppen feszülget, néha kisebb fájdalom is belenyilall. Ahogy észrevettem ez fõleg akkor van, amikor több órán keresztül nem ülök le, ma pl. órákig vasaltam du. Te tudod mihez kötni vagy csak úgy jön? Egy kicsit ijesztõ, de én is azt remélem ez még a normális kategória. A korábbi terhességeknél én csak arra emlékszem, hogy voltak feszüléseim idõnként, de hogy konkrétan melyik heteken azt nem tudom. Állítólag erre jó a magnézium, de én egyelõre csak Elevitet szedek ill. egy Schüssler sót a gyomrom katasztrofális állapota miatt.

Nekem is szokott feszülni, szintén a 3. terhességem és én is a 12-13. hét között vagyok. Most is éppen feszülget, néha kisebb fájdalom is belenyilall. Ahogy észrevettem ez fõleg akkor van, amikor több órán keresztül nem ülök le, ma pl. órákig vasaltam du. Te tudod mihez kötni vagy csak úgy jön? Egy kicsit ijesztõ, de én is azt remélem ez még a normális kategória. A korábbi terhességeknél én csak arra emlékszem, hogy voltak feszüléseim idõnként, de hogy konkrétan melyik heteken azt nem tudom. Állítólag erre jó a magnézium, de én egyelõre csak Elevitet szedek ill. egy Schüssler sót a gyomrom katasztrofális állapota miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Én is ahhoz tudom kötni amit Te is leírtál. Amikor lefekszem nem feszül. Én Femibiont szedek. A Magnéziumot használtam én is, de nem emlékszem mikortól. Azért csak nem ugyanaz a 3-nál, mint a elsõnél. Amúgy a gyomrommal néha én is szenvedek, pedig máskor sosem volt ilyen.
Ugyanaz vagyok, mint korábban. A gyomrom korábban nekem sem volt ilyen vacak, már több dolgot próbáltam. Sajnos nekem alapból van refluxom, ami idõnként elõjön és pont a poz. terhességi tesztnél álltam le a reflux gyógyszerrel. Akkor éppen jól volt a gyomrom, de kb. 2 héttel késõbb elkezdõdött a tortúra, ami mostanra ugyan már kicsit mérséklõdött, de messze nem múlt el. Én fõleg du. és este szenvedek a hányingertõl, émelygéstõl, de valahogy egész nap rossz a közérzetem - fõleg a gyomrom miatt, olyan megmagyarázhatatlan érzéseim vannak.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére azért én ennyire nem szenvedek. Néha fel vagyok puffadva és oda kell figyelnem mit eszek, de ennyi. Egyik gyerkõccel sem voltam rosszul. Neked hány évesek a gyerekeid?
Korábban nekem sem voltak egyik terhesség alatt sem gyomorproblémáim, néha-néha émelyegtem, de ennyi. Most abban bízom, hogy egy-két hét és jobb lesz. Bár idõvel meg a méh mérete miatt jönnek vissza a problémák, de ez még odébb van. A nagyobbik lányom 6 éves, a kicsi decemberben lesz 3. Nálatok? Õk még nem tudnak a tesóról, majd hamarosan elmondjuk nekik. Azért halogatom, mert a nagy egy kis pletykafészek, én viszont nem szeretném utcán, oviban, bárhol szétkürtölni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nekünk a nagy (fiú) márciusban lesz 5 éves, a kicsi (lány) februárban lesz 2 éves. Mi már elmondtuk néhány napja, nagyon örült neki a fiam, ilyen boldogságot még nem láttam az arcán! :) Pici még nem igazán érti. Talán majd ha nõ a pocak. :)

14-én lesz 6. hete, hogy abortusz után még nem jött meg. Normális ez? A műtét utáni 3. héten voltam az orvosnál kontroll-on, ott azt mondták, hogy minden rendben van. Az 5. héten együtt voltunk a párommal, védekeztünk is óvszerrel+ megszakítással is.

A héten csütörtökön lesz a 6. hét és még nem jött meg. Ez normális? Mert olvastam és az orvos is mondta, hogy a 6 hét az ideális, viszont valakinek több idő telik el. Én a műtét után 13 napig véreztem és pecsételtem. Van valaki akinek ugyanígy később jött meg?

Legjobb válasz: Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?

Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?
Szia!nekem dec16-àn volt missed abortuszom.az elsõ mensim február 1.én jött meg.nyugi azt mondjàk 6-8 hét a normàlis.ha 8hét utàn sem jön meg akkor menj el dokihoz, de akkor sem kell aggodnod!
nekem is mar 6 hete elmult es nem jott meg.varom.
Normális. Bent van egy seb, az gyógyul.
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt. akkor nem aggódom, és nem is rohangálok a dokimhoz :)
Igen, normális.

3 hete szedem az antidepresszánst, de még nem vagyok jól, ez normális így?

Legjobb válasz: Antidepresszánstól jól sohasem leszel. Csak tûrhetõen, de elhagyni sem lesz egyszerû. -.-" Sok más gondot okoz majd még azon kívül, amire kaptad.

Antidepresszánstól jól sohasem leszel. Csak tûrhetõen, de elhagyni sem lesz egyszerû. -.-" Sok más gondot okoz majd még azon kívül, amire kaptad.
Igen, normális, kb egy hónap, mire majd a jó hatását is érzed, ha egyáltalán beválik neked.Addig még erõsödhetnek is a negatív tünetetek.Ha 1 hónap után sem javulsz, akkor jobb lenne a gyógyszercsere.

3 hetes terhes vagyok (tegnap volt a 3ik hét vége). Normális az ha fáj időközönként a hasam úgy mintha meglenne? Normális havi görcsökre gondolok, köszönöm.

Legjobb válasz: A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.

A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.
Szia! Gondolom, lombik babád van, ott szokott 3iik hét végén kontroll lenni.Nekem is lombikkal jött össze a baba, és a megjön érzés jót jelent, mert ekkor ágyazódik be.(Legalábbis engem ezzel nyugtattak annó:-)De igazuk lett, mert ha minden jól megy, 2-3 hét múlva szülök!:-) Sok szerencsét!:-) 37 hetes km
Én 16 hetet betöltöttem, de még néha mostanság is vannak mensi szerû fájdalmaim. :)
A kérdező hozzászólása: Neem, õ nem lomik baba, természetes úton fogant :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megijedtem, és az normális hogy piros váladék folyik? Tehát a szaga se olyan mint a rendes havi vérzésnek..??
Szia! 3 hetes terhességet a teszt még nem mutat ki, honnan tudod, hogy babucid van? A piros váladék nem normális!!!!

Anyukák akinek MIRENA -ja van. Milyen volt az elsõ hónap vele? Nekem 5 hete van fent. Elején pecsételtem és volt tiszta napom is de már 3 hete vérzek. Ebbõl 1, 5 hét fejfájás is volt. Normális ez? Másnak is volt ilyen?

A 3 hét úgy néz ki hogy tisztasági betéttel elvagyok egyszer cserélem napközben tehát kevés a vérzés. Az esedékes mensi elöbb jött meg vagyis azokon a napokon betét kellett de nem volt annyi a vérzésem mint egy normal mensinél. Orvoshoz kellene mennem? Kontroll a 6. héten lesz. Van még egy hetem.

Legjobb válasz: Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott,aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt,vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.

Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott, aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt, vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Neked mi óta van fent? Tegnap ota faj a jobb mellem. Nem tudom köze lehet e ennek a Mirenához. :S
Szia, nekem 2 hónapja lesz h fent van, eddig nincs problémám vele :) Most kéne meglennie másodszor mensinek, de olyan kevés van szinte elég a tisztasági...nem gondoltam h ilyen hamar kevés lesz tõle, igaz 1 hete tart már a barnázás...de nekem is voltak tiszta napok :) A mellem nekem is fájt néha napján mint mikor megjön elõtte olyan feszülés volt de nem vészes. Majd említsd meg dokidnak.

3 hete szültem császárral, és semmi étvágyam nincs.2 hét alatt lement az a 15 kiló ami feljött, sőt még plusszba 2 kiló. Normális ez? Alig tudok enni.

Legjobb válasz: Szia! kb. 2 hét és újra olyan lesz az étvágyad, mint terhesség alatt. Én is 15 kg-t hiztam, még 3 le is ment, de a terhesség kezdõ súlyomat tartom most, pedig rendesen eszek, nem diétázom. 9 hónapos a lányom és még napi 3-szor szopizik. Üdv.

Szia! kb. 2 hét és újra olyan lesz az étvágyad, mint terhesség alatt. Én is 15 kg-t hiztam, még 3 le is ment, de a terhesség kezdõ súlyomat tartom most, pedig rendesen eszek, nem diétázom. 9 hónapos a lányom és még napi 3-szor szopizik. Üdv.
Teljesen normális, én a legtöbb anyától azt hallottam, hogy úgy kellett etetni, magamat is beleértve. Öklendezve ettem, de a szoptatás miatt muszáj volt. Majd megjön az étvágyad, de figyelj oda magadra!

7 hete szültem, már kb.2-3 hete nincs vérzésem, viszont sokszor érzem, hogy folyásom az van, néha egész sűrű fehér. Normális ez? Mikor múlik el?

Legjobb válasz: Nekem is volt sokáig.Most vagyunk a 13dik héten és már kb. 2hete nincs folyásom.Szerintem normális.

Nekem is volt sokáig.Most vagyunk a 13dik héten és már kb. 2hete nincs folyásom.Szerintem normális.
A kérdező hozzászólása: köszi azóta nekem is megszûnt, sõt mensiztem is.

4 és fél hónapos kislányomnak az elmúlt 2-3 hétben már nincsen minden nap széklete csak 2-3 naponta. Kizárólag csak anyatejet kap. Előtte minden nap volt. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj miatta! Jól hasznosul benne az anyatej.:) Akkor lenne gond, ha szemmel láthatóan erõlködne, fájdalmai lennének kakiláskor. Amíg nincsenek, az sem gond, ha 3-4 napig nincs széklete.

Teljesen normális, ne aggódj miatta! Jól hasznosul benne az anyatej.:) Akkor lenne gond, ha szemmel láthatóan erõlködne, fájdalmai lennének kakiláskor. Amíg nincsenek, az sem gond, ha 3-4 napig nincs széklete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!